songless_bird Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 για δωσε link να δω ποια ειναι http://www.amazon.co.uk/BlackBerry-Smartphone-Flip-Case-Z10/dp/B00AZY9PX4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 http://www.amazon.co.uk/BlackBerry-Smartphone-Flip-Case-Z10/dp/B00AZY9PX4 καλη φαινετε αλλα σε βολευει αυτην για απαντηση κλησεων? πιστευω αν ανοιγε απο πανω θα ηταν καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Για χρηση με ενα χερι στο ανοιγμα /κλεισε δεν με βολευει. Αλλα οταν μιλας απλα διπλωνεις το καλυμμα απο πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 ?? Εχεις βάλει τις φωτογραφίες σε διαφορετικό φάκελλο μήπως ; Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο. Φυσικά και κανει swipe ... Αναφερόμουν στον file manager γιατι από κει μπαίνω κ με βολεύει. Μια λύση ειναι η επιλογή "εικόνες" απλά στο android έκανα swipe παντού για αυτό μου κακό φάνηκε λίγο. Αν εξαιρέσω ότι ακόμα δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα σύνδεσης του BlackBerry Link, η επιλογή του Ζ10 σε σημερινές τιμές είναι ιδανική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) χτες εγκατεστησα το power tool, εβαλα ηχο κλειδωματος και χτυπουσε κανονικα, σημερα δε χτυπα, τι παιζει? edit οκ βρηκα Edited May 2, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) ok ευχαριστω, μπορουμε να κλεινουμε το κινητο η να κανουμε reboot χωρις το power κουμπι? μπορουμε να κλειδωνουμε το κινητο με μια κινηση οταν ειναι σε αναμονη και οχι να περιμενουμε ποτε θα περασουν τα δευτερολεπτα ? οσο αφορα τις επαφες και εμενα δε τις βγαζει σωστα, οπως θα επρεπε, λιγο ανακατομα υπαρχει Μπορείς να κλειδώσεις το κινητό με ένα απλό πάτημα του κουμπιού On/Off. Με το 10.3 θα κλειδώνει απλά γυρίζοντας την οθόνη προς τα κάτω. Με τις επαφές ποιο ακριβώς πρόβλημα αντεμετωπίζεις; Προσωπικά τις επαφές τις έχω περασμένες από gmail. Στην εφαρμογή των επαφών με ένα swipe down, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, επιλέγεις ποιες θέλεις να εμφανίζονται. Εκεί έχω επιλεγμένο μόνο το gmail για να μην εμφανίζονται όλες εκεί μέσα. Κάπως μάλιστα μετονόμασα το Gmail σε Contacts αλλά δεν θυμάμαι πως. Αυτές είναι και οι επαφές που θα εμφανίζονται όταν στην εφαρμογή του τηλεφώνου επιλέξεις να καλέσεις κάποιον από τις επαφές σου. Επίσης μπορείς και πάλι από την εφαρμογή, πατώντας κάτω αριστερά που λέει All να επιλέξεις και πάλι ποιες να εμφανίζονται. Εκεί είναι διαθέσιμες μόνο αυτές που έχεις προεπιλεγμένες από την προηγούμενη ρύθμιση. Όταν προσθέτεις μία επαφή, μπαίνει στο account που έχεις επιλεγμένο κάτω αριστερά. Πχ αν έχεις εκεί επιλεγμένο το gmail, η επαφή θα προστεθεί στο account του gmail. Εννοείται ότι μπορείς να συνδέσεις και επαφές. Παράδειγμα πας σε μία επαφή από Gmail, πατάς Links και του λες ποιο είναι το facebook account, twitter, linkedIn, BBM contact κλπ. Έτσι μπορείς να βάλεις και τις φωτογραφίες από τα διάφορα accounts να εμφανίζονται όταν κάποιος σε καλεί. Για να βρεις όμως τις επαφές από τα άλλα accounts πρέπει επίσης να τα έχεις ενεργοποιημένα από την πρώτη ρύθμιση (swipe down/Settings) που ανέφερα. Αν μετά την απενεργοποιήσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα Links και οι φωτογραφίες εμφανίζονται κανονικά. Εδώ είχα κάποια μικροπροβληματάκια με κάποιες επαφές. Μερικές φορές δεν γινόταν το Link και δοκίμαζα μετά από 5-6 λεπτά και γινόταν κανονικά. Σημείωση ότι την πρώτη φορά που περνάς accounts (facebook, twitter, LinkedIn) χρειάζεται αρκετή ώρα να γίνει ο συγχρονισμός. Τα issues που αντιμετωπίζω με τις εφαρμογές: 1) Όταν παω να στείλω νέο SMS και πάω να επιλέξω από τις επαφές που να το στείλω, στην λίστα εμφανίζονται όλες οι επαφές από όλα τα accounts. Εκεί επικρατεί ένα μπέρδεμα. 2) Έχω την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και τις επαφές μου στα Ελληνικά. Όταν ανοίγω την εφαρμογή των επαφών, το αλφάβητο δίπλα είναι στα Αγγλικά οπότε δεν είναι και τόσο βολικό να βρω αυτό που ψάχνω. Edited May 2, 2014 by The_Godfather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 @The_Godfather ευχαριστω πολυ φιλε, πηρα αρκετη βοηθεια με τα λεγομενα σου, το προβλημα που ανεφερα για τις επαφες εχει να κανει στο οτι ενω τις εχω να εμφανιζονται πρωτα το ονομα αυτες εμφανιζονται ανακατεμενα, αλλες μπροστα εχουν το ονομα και αλλες το επιθετο, μικρο το κακο αλλα ειναι λιγο μπερδεμα, με gmail συγχρονιζω, το gmail ειναι ο καλυτερος τροπος συγχρονισμου επαφων η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 @The_Godfather ευχαριστω πολυ φιλε, πηρα αρκετη βοηθεια με τα λεγομενα σου, το προβλημα που ανεφερα για τις επαφες εχει να κανει στο οτι ενω τις εχω να εμφανιζονται πρωτα το ονομα αυτες εμφανιζονται ανακατεμενα, αλλες μπροστα εχουν το ονομα και αλλες το επιθετο, μικρο το κακο αλλα ειναι λιγο μπερδεμα, με gmail συγχρονιζω, το gmail ειναι ο καλυτερος τροπος συγχρονισμου επαφων η κατι αλλο? Προωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Τις είχα περάσει σε gmail λίγες μέρες πριν πάρω τη συσκευή για να τις έχω έτοιμες. Με το Gmail πάντως δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τα επίθετα που έχεις εσύ. Εσύ πως τις πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Προωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Τις είχα περάσει σε gmail λίγες μέρες πριν πάρω τη συσκευή για να τις έχω έτοιμες. Με το Gmail πάντως δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τα επίθετα που έχεις εσύ. Εσύ πως τις πέρασες; τις ειχα στο icloud, τις εκανα εξαγωγη σε vcf και μετα εισαγωγη στο gmail, θελει να καθισω καμια μερα να τις διορθωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Βασικά αυτό θα 'σου λεγα... Μπες από τον Browser στον υπολογιστή σου στο gmail και κοίταξε αν το όνομα και το επίθετο είναι περασμένα στα σωστά πεδία. Edit: Mόλις πρόσεξα και κάτι άλλο. ΑΠό την εφαρμογή των επαφών κάνε swipe down και μπες στις ρυθμίσεις. Εκεί έχει 1) Sort Contacts by Αυτό είναι με ποια σειρά θέλεις να εμφανίζονται στον κατάλογο. Αν βάλεις first Name να τις κάνει sort αλφαβητικά με το first name. 2) Display Contacts by Εδώ είναι πως θέλεις να εμφανίζονται. Αν επιλέξεις First,Last, θα εμφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο. Αν βάλεις Last,First, θα εμφανίζεται πρώτα το επίθετο. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το πρώτο. Μπορεί δηλαδή να έχεις στο 1 να σου τις κάνει sort με το όνομα και να έχεις εδώ να εμφανίζεται πρώτα το επίθετο (σε όσες έχεις περάσει επίθετο). Για κοίταξε λίγο και αυτό. Edited May 3, 2014 by The_Godfather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Υπάρχει δωρεάν τρόπος να κάνουμε το notification led να μην κάνει timeout στα 15 λεπτά οταν έχουμε αναπάντητη κλπ.αλλα να συνεχίζει να αναβοσβήνει μέχρι να ¨δούμε¨ το κινητό; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Βασικά αυτό θα 'σου λεγα... Μπες από τον Browser στον υπολογιστή σου στο gmail και κοίταξε αν το όνομα και το επίθετο είναι περασμένα στα σωστά πεδία. Edit: Mόλις πρόσεξα και κάτι άλλο. ΑΠό την εφαρμογή των επαφών κάνε swipe down και μπες στις ρυθμίσεις. Εκεί έχει 1) Sort Contacts by Αυτό είναι με ποια σειρά θέλεις να εμφανίζονται στον κατάλογο. Αν βάλεις first Name να τις κάνει sort αλφαβητικά με το first name. 2) Display Contacts by Εδώ είναι πως θέλεις να εμφανίζονται. Αν επιλέξεις First,Last, θα εμφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο. Αν βάλεις Last,First, θα εμφανίζεται πρώτα το επίθετο. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το πρώτο. Μπορεί δηλαδή να έχεις στο 1 να σου τις κάνει sort με το όνομα και να έχεις εδώ να εμφανίζεται πρώτα το επίθετο (σε όσες έχεις περάσει επίθετο). Για κοίταξε λίγο και αυτό. Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ, αυτή η ρύθμιση χρειάζονταν, τώρα είναι μια χαρά, έχω άλλη μια απορία όσο αφορά το power tool, το έχεις? Δε μπορώ να καταλάβω ενώ το έχω να ενεργοποιεί το blue tooth συγκεκριμένη ώρα αυτό δε κάνει τίποτα Edit τώρα οποία επαφή γράφω στο τηλέφωνο συγχρονίζει με gmail? Edited May 3, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οσο αναφορα τις επαφες που ειναι στο icloud, εμενα μου τις συγχρονιζει κανονικα. Δεν χρειαστηκε μεταφορα στο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οσο αναφορα τις επαφες που ειναι στο icloud, εμενα μου τις συγχρονιζει κανονικα. Δεν χρειαστηκε μεταφορα στο gmail πως γινετε αυτο? απο περιεργεια πως το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Είσαι ωραίος ευχαριστώ πολύ, αυτή η ρύθμιση χρειάζονταν, τώρα είναι μια χαρά, έχω άλλη μια απορία όσο αφορά το power tool, το έχεις? Δε μπορώ να καταλάβω ενώ το έχω να ενεργοποιεί το blue tooth συγκεκριμένη ώρα αυτό δε κάνει τίποτα Edit τώρα οποία επαφή γράφω στο τηλέφωνο συγχρονίζει με gmail? Αν εχεις επιλογη να δειχνει τις gmail επαφες ναι. Ο,τι γραψεις θα συγχρονιζει. Οσο αναφορα τις επαφες που ειναι στο icloud, εμενα μου τις συγχρονιζει κανονικα. Δεν χρειαστηκε μεταφορα στο gmail Και εμενα θα με ενδιεφερε αυτο. Εχω πολλους φιλους που σκεφτονται μεταβαση απο iphone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 τις ειχα στο icloud, τις εκανα εξαγωγη σε vcf και μετα εισαγωγη στο gmail, θελει να καθισω καμια μερα να τις διορθωσω Δεν υπάρχει εφαρμογη για να τις περασεις κατευθειαν στη συσκευη ? ετσι θυμαμαι native απο την ΒΒ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δεν υπάρχει εφαρμογη για να τις περασεις κατευθειαν στη συσκευη ? ετσι θυμαμαι native απο την ΒΒΧμμμ μιλας για αυτη την εφαρμογη; https://appworld.blackberry.com/webstore/content/27535024/?lang=el&countrycode=GR&platform=QNX&userauth=true Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Απλα το εστησα σαν mail, και ειχε και επιλογη για επαφες...δεν εκανα κατι εξτρα. (με κολλησατε τωρα, και αμφιβαλλω κι εγω...και το εχω στο γραφειο, εχω μονο το Q5 σπιτι. Θα το τσεκαρω Δευτερα και θα επιβεβαιωσω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Απλα το εστησα σαν mail, και ειχε και επιλογη για επαφες...δεν εκανα κατι εξτρα. (με κολλησατε τωρα, και αμφιβαλλω κι εγω...και το εχω στο γραφειο, εχω μονο το Q5 σπιτι. Θα το τσεκαρω Δευτερα και θα επιβεβαιωσω.) Μα τους Θεους! Εχει δικιο! Απλα βαζεις το iCloud mail και τον κωδικο του apple ID και σου συγχρονιζει τα παντα! Ρυθμισεις-> λογαριασμοι -> νεος λογαριασμος mail-> mplampla@icloud.com -> password-> ερωτηση για συγχρονισμο mail, επαφων , ημερολογιου -> TaDa! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μα τους Θεους! Εχει δικιο! Απλα βαζεις το iCloud mail και τον κωδικο του apple ID και σου συγχρονιζει τα παντα! Ρυθμισεις-> λογαριασμοι -> νεος λογαριασμος mail-> mplampla@icloud.com -> password-> ερωτηση για συγχρονισμο mail, επαφων , ημερολογιου -> TaDa! Ακριβως! Αφου τοσο απλα το θυμομουν κι εγω...και μου εμεινε εντονα, γιατι στο android ηθελε ολοκληρη ιστορια, ενω στα ΒΒ δυο απλες κινησεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μα τους Θεους! Εχει δικιο! Απλα βαζεις το iCloud mail και τον κωδικο του apple ID και σου συγχρονιζει τα παντα! Ρυθμισεις-> λογαριασμοι -> νεος λογαριασμος mail-> mplampla@icloud.com -> password-> ερωτηση για συγχρονισμο mail, επαφων , ημερολογιου -> TaDa! ωραια, το εβαλα και εγω να συγχρονιζει με icloud (και με το gmail δεν υπηρχε προβλημα), κατι αλλο τωρα, μου ερχετε μια ειδοποιηση και αναβοσβηνει το λαμπακι, πως μπορω να το κανω οταν θελω να σταματα ν αναβοσβηνει? υπαρχει καποια κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πως μπορω να βαλω ειδοποιησεις απο viber στο hub?κατεβασα την native app και παρατηρησα οτι δεν εμφανίζονται οι ειδοποιησεις ενω πριν με την android εκδοση εμφανιζονταν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ωραια, το εβαλα και εγω να συγχρονιζει με icloud (και με το gmail δεν υπηρχε προβλημα), κατι αλλο τωρα, μου ερχετε μια ειδοποιηση και αναβοσβηνει το λαμπακι, πως μπορω να το κανω οταν θελω να σταματα ν αναβοσβηνει? υπαρχει καποια κινηση? Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις το hub. Έχω απενεργοποιησει τις led ειδοποιήσεις και δεν είμαι σίγουρος. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως μπορω να βαλω ειδοποιησεις απο viber στο hub?κατεβασα την native app και παρατηρησα οτι δεν εμφανίζονται οι ειδοποιησεις ενω πριν με την android εκδοση εμφανιζονταν κανονικα. Δεν μπορείς. Δεν είναι native ένα απλό port είναι και μάλιστα κακό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Α ναι σωστα.το είχα ξεχάσει αυτό.τι βλακεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πφφφφφφ τελικα αν δεν διορθωθει αυτο το θεμα με την μπαταρια βλεπω να το στελνω απο εκει που ηρθε :lol:, μακαρι να βγουνε αληθινα τα λεγομενα σας οτι θα διορθωθει στις 15 φορτισεις περιπου, προς το παρων δε μου βγαζει μερα με πολυ νορμαλ χρηση, ιδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts