KofoE Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αυτο ειναι scam. Αν ξυσεις τη χρυση επιφανεια αποκαλυπτεται οτι ειναι κλασικη 1800 μπαταρια. Να παρεις αυτη. Ειναι λιγο μεγαλυτερη , 1900 , σου προσθετει λιγες ωρες που ειναι κρισιμες για να βγαλεις την ημερα και ειναι αξιοπιστη γερμανικη http://www.ebay.com/itm/Mugen-Power-Slim-Extended-1900mAh-Battery-for-BlackBerry-Z10-3G-4G-LTE-/161086119265 http://www.amazon.de/BLACKBERRY-Battery-Charger-Bundle-fuer/dp/B00AZY9MQE/ref=sr_1_2/276-0516105-2242928?ie=UTF8&qid=1391694192&sr=8-2&keywords=blackberry+z10+battery Εγώ αυτήν πήρα και καθάρισα....άσε που το φορτίζει σφαίρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 http://www.amazon.de/BLACKBERRY-Battery-Charger-Bundle-fuer/dp/B00AZY9MQE/ref=sr_1_2/276-0516105-2242928?ie=UTF8&qid=1391694192&sr=8-2&keywords=blackberry+z10+battery Εγώ αυτήν πήρα και καθάρισα....άσε που το φορτίζει σφαίρα.... Συμφωνώ! το bundle είναι απίστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα! Τα μόνα μειονεκτήματα που μπορεί να καταλογίσει κάποιος, αντικειμενικά είναι κατα τη γνώμη μου τα εξής: - Μερικές (ελάχιστες απο τις χρήσιμες) εφαρμογές λείπουν σαν native (δηλ εφαρμογές γραμμένες εξ'αρχής για OS10). Πρακτικά αυτό λύνεται με την συμβατότητα με android. Βέβαια, υποκειμενικά μιλώντας, όντας χρήστης OS 10 & iOS7 δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις συνήθως πρόχειρογραμμένες εφαρμογές ή τις εφαρμογές που είναι προσανατολισμένες κυρίως στο cross-selling του android. Αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά και έτσι.. - Υπάρχει ακόμα ενας βαθμός αβεβαιότητας για το εαν η Blackberry θα υπάρχει μετά απο 2-3 χρόνια αλλά προσωπικά αλλάζω κινητό πολύ πιο γρήγορα απο αυτό. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, το κινητό θα είναι πλήρως λειτουργικό, σταθερό και θα έχει την υποστήριξη των εφαρμογών android. - Η κάμερα και στο Ζ10 & στο Ζ30 είναι υποδεέστερη των περισσότερων top-of-the-range iOS & Android υλοποιήσεων. Όντας όμως σαφώς πάνω απο τον μέσο όρο βγάζοντας αξιοπρεπείς φωτογραφίες και πολύ καλά βίντεο, εγώ προσωπικά καλύπτομαι. Εγώ πριν αποφασίσω, έψαξα στο Blackberry App world και βρήκα τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν. Τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά με υπέρκάλυπταν, οπότε έχοντας εξασφαλίσει την ευχρηστία που εγώ προσωπικά ήθελα, προχώρησα και είμαι κατευχαριστημένος! Σου προτείνω να ασχοληθείς λίγη ώρα με τις συσκευές (όποια απο αυτές σε ενδιαφέρει) και να εστιάσεις στις λειτουργίες και την υλοποίησή τους στην πράξη πριν καταλήξεις στην αγορά σου. Όσοι απο τους γνωστούς μου το έκαναν αυτό, απλά επέλεξαν την νέα πλατφόρμα χωρίς δισταγμό. Το δύσκολο είναι να τις βρείς (ως δείγμα σε μαγαζί ή σε γνωστό σου) και να έχεις την πολυτέλεια να παίξεις μαζί τους... ;-) Φιλικά πάντα! ok φιλε, ευχαριστω για τον χρονο σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ok φιλε, ευχαριστω για τον χρονο σου!!! Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η φραση "αυτο ειναι το καλυτερο τηλεφωνο" ειναι λαθος. Το σωστο ειναι να βρεις αυτο που κανει για σενα. Πχ εγω ειχα lg, πηγα σε bb, μετα σε iphone και τωρα σκεφτομαι να γυρισω παλι σε bb. Κανενας δεν ξερει καλυτερα απο σενα τι σε βολευει, γι'αυτο καλυτερα να ψαξεις να βρεις συσκευες να τις δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η φραση "αυτο ειναι το καλυτερο τηλεφωνο" ειναι λαθος. Το σωστο ειναι να βρεις αυτο που κανει για σενα. Πχ εγω ειχα lg, πηγα σε bb, μετα σε iphone και τωρα σκεφτομαι να γυρισω παλι σε bb. Κανενας δεν ξερει καλυτερα απο σενα τι σε βολευει, γι'αυτο καλυτερα να ψαξεις να βρεις συσκευες να τις δοκιμασεις. σωστα μιλας, εσυ δεν εισαι ευχαριστημενος με το iphone? τι ειναι αυτο που κανει εσενα να γυρισεις σε bb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 σωστα μιλας, εσυ δεν εισαι ευχαριστημενος με το iphone? τι ειναι αυτο που κανει εσενα να γυρισεις σε bb? Κοιτα πρωτα απ'ολα μου λειπει το qwerty πληκτρολογιο. Δευτερον, κατα την προσωπικη μου αποψη παντα, το iOS ειναι καλο για εφαρμογες και παιχνιδια, αλλα για καθημερινη χρηση δεν ειναι πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkwn999 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Συμφωνώ! το bundle είναι απίστευτο! οκ. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Τσίμπησα από αγγελία ένα καινούργιο Ζ10 κόκκινο Limited Edition από αυτά που έδωσαν σε developers με αύξοντα αριθμό στο καπάκι. Το κινητό εμφανισιακά τα σπάει, πίσω είναι κόκκινο glossy σαν lumia 920. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Τσίμπησα από αγγελία ένα καινούργιο Ζ10 κόκκινο Limited Edition από αυτά που έδωσαν σε developers με αύξοντα αριθμό στο καπάκι. Το κινητό εμφανισιακά τα σπάει, πίσω είναι κόκκινο glossy σαν lumia 920. Καλοριζικο!! Βαλε καμια φωτο αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλοριζικο!! Βαλε καμια φωτο αν μπορεις Θα προσθεσω αυριο της αγγελιας για μια γευση του πως ειναι... ευχαριστω πολυ, ειναι αρκετα ιδιαιτερο κ εχω αλλαξει ηδη 5 Ζ10... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Για ποιο λόγο έχεις πάρει τόσα πολλά Ζ10; Σε έχω δει να το ξαναγράφεις και ήθελα να σε ρωτήσω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Για ποιο λόγο έχεις πάρει τόσα πολλά Ζ10; Σε έχω δει να το ξαναγράφεις και ήθελα να σε ρωτήσω. Δεν με ικανοποιει το λειτουργικό εντελώς, να πω την αλήθεια (σκεψου ούτε το πλήκτρο της απάντησης στο μήνυμα σου δεν πατιέται από το Ζ10, κολλάει) :) ... δοκιμάζω συνεχώς, αλλα πάλι επιστρέφω... είμαι χρόνια νοκιακιας αλλά δεν θέλω να μείνω σε κάτι που έχει λήξει ήδη... γιαυτό μένω αναποφασιστος... μέχρι και η blackberry μουχε κλειδώσει το id μου γτ με τοσες εγγραφές κινητών (εχουν όριο 15 τον χρόνο και γω αλλαξα περισσοτερα :) ) νόμισαν ότι κλέβω εφαρμογές τους και πηρα την κοσμοτε για να μπορεσω να το μηδενισω και να χρησιμοποιησω παλι!! Edited February 7, 2014 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 BlackBerry 10 BES Security Hole Found in Android Runtime Accessing Work Contacts. http://www.berryreview.com/2014/02/06/blackberry-10-bes-security-hole-found-in-android-runtime-accessing-work-contacts/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Berryreview+%28BerryReview%29&asid=8454ab0c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 BlackBerry 10 BES Security Hole Found in Android Runtime Accessing Work Contacts. http://www.berryreview.com/2014/02/06/blackberry-10-bes-security-hole-found-in-android-runtime-accessing-work-contacts/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Berryreview+%28BerryReview%29&asid=8454ab0c Ίσως δεν ήταν τόσο καλή ιδέα, η θυσία της ασφάλειας για περισσότερα apps. Κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε πιστεύω. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Συμφωνώ, προσωπικά θα προτιμούσα να προωθουσαν και να δίνανε κίνητρα σε devs και να κρατούσαν την ασφάλεια. Αν και πιστεύω τα οποία πιθανά κενά ασφαλείας θα τα ξαναδιορθωσουν. Μην ξεχνάμε οτι το BES ειμαι μεγάλης σπουδαιότητας για τη BB. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Όπως γράφει, ήδη η BlackBerry αντιμετωπιζει το πρόβλημα. Θέλει προσοχή ο "δανεισμός" app από το play store και ιδιαίτερα τα permissions. Προσωπικά αρκούμαι στις καθαρά BlackBerry εφαρμογές και περιμένω το update από τη Vodafone. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως, τέσσερις μήνες μετά είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος όπως την πρώτη ημέρα που πήρα το Ζ10. Πολύ καλή συσκευή, πολύ καλό λειτουργικό και πάνω από όλα ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Όπως γράφει, ήδη η BlackBerry αντιμετωπιζει το πρόβλημα. Θέλει προσοχή ο "δανεισμός" app από το play store και ιδιαίτερα τα permissions. Προσωπικά αρκούμαι στις καθαρά BlackBerry εφαρμογές και περιμένω το update από τη Vodafone. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως, τέσσερις μήνες μετά είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος όπως την πρώτη ημέρα που πήρα το Ζ10. Πολύ καλή συσκευή, πολύ καλό λειτουργικό και πάνω από όλα ασφάλεια. Θα συμφωνήσω απολυτά μαζί σου . Είναι η μονή συσκευή και λειτουργικό που με κρατάει ενθουσιασμένο όπως την πρώτη μέρα αγοράς . Είμαι απολυτά ικανοποιημένος από το bb world και έχω χεσμένες τις σαβούρες και μη ασφαλείς εφαρμογές του google market….. Στο θέμα ασφάλειας ναι η blackberry θα το λύσει το πρόβλημα με τις android εφαρμογές ( και θα το λύσει ) κάτι που δεν κάνει η google τόσα χρόνια ….γιατι άραγε …? Edited February 8, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ναι παράξενο που η google δεν κάνει τίποτε. Ένας από τους λόγους που άφησα το Nexus 4 και ξαναγύρισα στα μπερυ ήταν η ασφάλεια και η μη ελεγχόμενη δραστηριότητα των εφαρμογών. Τώρα ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ναι παράξενο που η google δεν κάνει τίποτε. Ένας από τους λόγους που άφησα το Nexus 4 και ξαναγύρισα στα μπερυ ήταν η ασφάλεια και η μη ελεγχόμενη δραστηριότητα των εφαρμογών. Τώρα ηρέμησα. Για τον ίδιο λόγο άφησα το S4 και ΞΑΝΑπήρα το Ζ10. Μπορώ να πώ με ασφάλεια οτι είναι ένα εργαλείο που θα έδινα στην 10χρονη κόρη μου και θα ήμουν σίγουρος. Έτσι απλά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Πάλι ένα σύντομο περασματάκι, Τρέχει για τα ερωτευμενάκια μια προσφορά 7ημερη με μία εφαρμογή δωρεάν κάθε μέρα παράλληλα με τις δωρεάν εφαρμογές της ΕΑ (που λογικά θα λήξουν όλα μεταξύ 13-15 Φεβ. (οπότε προλαβαίνετε) Οδηγίες για το πώς θα πάρετε δωρεάν εφαρμογές έδωσα σε προηγούμενο ποστ (αν το χάσατε κάντε προς τα πίσω και θα το βρείτε) άσχετο με τα ερωτευμενάκια απο αύριο και για τις επόμενες 3 μέρες 9, 10, 11 έχει κάποιες "ενδιαφέρουσες" εφαρμογές που σίγουρα πολλοί θα ήθελαν "τσαμπέ" :lol::D Επίσης να περιμένετε οι τολμηροί εντός ημερών (ελπίζω) αν δεήσει κάποιος απο τους γνωστούς αγνώστους κάποιο leak... (εγώ αδημονώ) η 10.3 (ναι καλά διαβάζετε) δοκιμάζεται ήδη σε Dev συσκευές τη στιγμή που γράφω αυτό το ποστ ήδη έχει κάνει ανεπίσημη εμφάνιση τετραπύρινο Blackberry που την φοράει... :O:blink: Edited February 8, 2014 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σε ευχαριστούμε και πάλι. Εσύ σε ποιά συσκευή δουλεύεις ; Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ζ10 STL-1002 Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MultiDoc Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλημέρες, Ψάχνω να αγοράσω μιά βάση στήριξης για το αυτοκίνητο για το Ζ10. Καμιά πρόταση ? :help: Επίσης από ποιό κατάστημα ? Παράθεση BBZ10 STL100-2 OS: 10.2.1.537 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 στα 249 στο eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 στα 249 στο eshopΤο τσιμπησα. Το περιμενω σε λιγες μερες. Ηρθα και εγω στην bb παρεα, αφου τα υπολοιπα λειτουργικα με αφηνουν αδιαφορο και το maemo μου γερασε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts