Jump to content

MultiDoc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MultiDoc

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

MultiDoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μιας και είδα κάποιος παραπάνω να ρωτάει για αρχεία Office κλπ, εάν κάποιος χρησιμοποιεί Power Point ή κάτι αντίστοιχο για δημιουργία παρουσιάσεων, τότε κατεβάστε το BlackBerry Express από ΒΒWorld. Εκπληκτικό προγραμματάκι για δημιουργία παρουσιάσεων και μάλιστα δωρεάν από την BB :)
  2. Καλημέρες, Ψάχνω να αγοράσω μιά βάση στήριξης για το αυτοκίνητο για το Ζ10. Καμιά πρόταση ? :help: Επίσης από ποιό κατάστημα ?
  3. Εξαρτάται, άλλες φορές η official είναι ακριβώς ίδια με την/κάποια leaked και κάποιες άλλες φορές υπάρχουν μικροδιαφορές (bugs που επιλύθηκαν κλπ). Σε κάθε περίπτωση, εφ'όσον δωθε'ι ΟΤΑ update, ακόμα και leaked να τρέχεις θα σου κατεβάσει τις όποιες διαφορές υπάρξουν
  4. Ναι, υπό την προϋπόθεση η official να είναι νεώτερη από την leaked που έχεις ήδη.
  5. Από την στιγμή που υπάρχει το BBM δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για Viber κλπ (ειδικά από την επόμενη έκδοση που θα δώσει και βιντεοκλήσεις)
  6. Παρεπιπτόντως το BB Link ανανεώθηκε προ ημερών με νέα version που λύνει πολλά από τα bugs.
  7. chrome: ο stock browser είναι μιά χαρά Shazam: προσωπικά χρησιμοποιώ το SoundHound και λειτουργεί καλύτερα από Shazam
  8. Απλά πας στην επαφή που σε ενδιαφέρει και μέσα έχει 3 tabs, το τρίτο είναι το activity, εκεί σου δείχνει ότι έχει γίνει σε σχέση με την επαφή αυτή (τηλέφωνηματα, μυνήματα, mails kκλπ)
  9. Αν εννοείς από που και πως μπορείς να ανοιγοκλείνεις τα data, τότε θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το "Docu Shortcut" (είναι δωρεάν από το BBW) και να φτιάξεις όποια shortcut θες ακόμα και για όποια ρύθμιση θες :)
  10. Αν εννοείς τελείως κλειστή, όχι. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το "Bedside mode" ? πολύ χρήσιμο και χρησιμοποιεί ελαχιστότατη μπαταρία :)
  11. Μάλλον σου ξέφυγε το σημαντικότερο πλεονέκτημα του BB 10... το ΒΒ Ηub :), ότι θες (μα ότι θες) το βρίσκεις εκεί, συμαζεμένα και ότι θες να δεις/απαντήσεις/στείλεις το κάνεις απευθείας από εκεί χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις καμία απολύτως "εξωτερική" εφαρμογή. Άλλωστε αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφορά/πλειονέκτημα του BB Μην αγχώνεσαι, όπου να'ναι θα βάλουν οι "άλλοι" BBM ;) (αν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκε επίσημα από τη Viber ότι δεν σκοπεύει να βγάλει update για το BB 10)
  12. Βασικά οι 2 εξτρα εφαρμoγές είναι από λάθος, δεν θα έπρεπε να μπουν καν μιας και η μία είναι από Πολωνικό πάροχο κι η άλλη από Εγγλέζικο.... :wacko: Κατά τα άλλα όλα οκ με το update :)
  13. Καλησπέρα και πάλι, Εδώ και μερικές μέρες πήρα τελικά το Z10 (STL100-2), πέρασα την 10.2.0.1767. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ (εάν γίνεται) να δημιουργήσω ομάδες στις επαφές μου ? Επίσης, ψ΄άχνω να βρώ να αγοράσω μιά βάση αυτοκινήτου, μέχρι στιγμής κατέληξα σε αυτή: http://www.expansys.com.gr/igrip-traveler-kit-for-blackberry-z10-247115/ ΄όμως με τα μεταφορικά η τιμή ξεφεύγει, καμιά ιδέα που αλλού μπορώ να τη βρώ ? Και τέλος, καμιά πρόταση για κάποιο app που να μπορεί να κάνει block συγκεκριμένα νούμερα που με καλούν ?
  14. Καλησπέρα παίδες, Τελικά παραλαμβάνω το τηλέφωνο μεθαύριο :), και θα ήθελα μιά βοήθεια. Φαντάζομαι ότι δεν θα "φοράει" την 10.2 οπότε ήθελα να ρωτήσω αν το καλύτερο που έχω να κάνω είναι μ΄όλις το παραλάβω να κάνω απευθείας αναβάθμιση του λειτουργικού. Αν ναι, ποιά έκδοση προτείνεται ? Και επίσης υπάρχει κάπου κανένας οδηγός βήμα-βήμα στο πως να το κάνω ? Συγχωρέστε μου τις πολλές ερωτήσεις αλλά έως τώρα χρησιμοποιούσα μόνο "απλές" συσκευές :O Ευχαριστ΄ώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
  15. Καλησπέρα, Είμαι εν αναμονή να πάρω το Ζ10 (τέλος του μήνα), θα ήθελα να ρωτήσω με ποιόν τρόπο θα μπορέσω να περάσω τις επαφές και τις καταχωρήσεις του ημερολογίου μου από το παλιό (τωρινό) τηλέφωνό μου στο Ζ10. Σημειωτέον τώρα χρησιμοποιώ ένα Samsung XCover 2 (όχι android) και όλες οι επαφές (περίπου 1000) έχουν πολλαπλές πληροφορίες (email, 2-3 τηλεφωνικούς αριθμούς και άλλες σημειώσεις) και είναι αποθηκευμένες στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην SIM. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια ! Νίκος
×
×
  • Create New...