Takis_dm Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Σαν το μαύρο ΝΑΙ Θα διαφωνησω για τη πλατη του λευκου. Ειναι πιο γυαλιστερη και γλυστραει σε σχεση με το μαυρο :wacko::confused: Μάλλον θα προσπαθήσω να το βρω απο την άλλη εβδομάδα σε κανα public... Κάτι άλλο τώρα. Διάβασα κάτι στο greekberry: greekberry.com/warning/. Ισχύει αυτό; Και ρωτάω με δεδομένο πως το public (που θεωρητικά κάνει επίσημες εισαγωγές) φέρνει το 4g... http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/blackberry-z10-4g-wi-fi-16gb-leyko/prod4290102pp/ Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 To public έχει το stl100-1 όπως και το πλαίσιο που προτίμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 To public έχει το stl100-1 όπως και το πλαίσιο που προτίμησα. Μάλιστα.. παραπληροφόρηση κατά κόρον δηλαδή... Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κοροϊδία είναι.... Εάν δεν ήξερα τις διαφορετικές εκδόσεις θα την πάταγα. Στο πλαισιο τους ρώτησα γιατί έχουν την φωτο με το σήμα 4G αφού δεν είναι? http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Blackberry-Z10-Black-1121111513801.htm Η απάντηση: και βέβαια είναι 4G, μάλλον λάθος κάνετε.... Έχουν χάρη που δεν με ενδιαφέρει το 4G καθώς και στο STL100-2 το έκλεινα λόγο μπαταρίας και αύξηση θερμοκρασίας(δεν υπάρχει κάλυψη ακόμα και χοροπηδάει στις κεραίες..) αλλά και γιατι το Ζ10 είναι μακράν το γρηγορότερο κινητό στην χρήση ιντερνετ που είχα ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Κατάλαβα... Το ωραίο είναι πως το διαφημίζουν με τον snapdragon που έχει το 4g μόνο. Απλά το 4g το βρίσκω και 100 ευρώ πιο κάτω απο την τιμή του πλαισίου. Εννοείται πως δεν περιμένω κάλυψη και χρήση του δικτύου. Πάντως το είδα σε ένα γνωστό μου και το ζήλεψα. Θέλω να διευκρινήσω τις λςπτομέρεις και θα το τιμήσω μάλλον. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είμαι κάτοχος του nexus4.Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο,μου αρέσουν οι συσκευές με pure android αλλά η μπαταρία να κρατάει ούτε μια μέρα και 3ώρες ανοιχτή οθόνη με έχει κουράσει.Για να μην πολυλογώ.Σκέφτομαι την αγορά του ζ10 αφου ξεφορτωθω το ν4.Θα μπορώ να προσαρμοστώ μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά BB;Από μπαταρία πως πάει;Και το σημαντικότερο ,θα μπορέσω να περάσω εύκολα εφαρμογές android(σπασμένες ή όχι) μιας και δεν είμαι κανένας ψαγμένος σε αυτά τα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 ε η μπαταρια δεν ειναι και το δυνατο σημειο του κινητου αυτου, ειναι ικανοποιητικη αλλα οχι κατι το τρομερα βελτιωμενο σε σχεση με το Ν4. Εφαρμογες θα μπορεις να περνας, οσες θελουν προσβαση σε υπηρεσιες της google δεν θα παιζουν σωστα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εαν θέλεις καλύτερη μπαταρία ή θα πρέπει να δεις το Q10 /Z30 ή το φοβερό γκατζετ της μπαταρίας BlackBerry Battery Charger Bundle for Z10 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αυτό που σου γραψανε και τα παιδια. Η μπαταρία στο Ζ10 είναι ουτε η σούπερ ουτε η χειρότερη. Εφαρμογές android κατεβαζεις το ιδιο ευκολα με ενα android mobile. Οσον αφορά το πως θα προσαρμοστεις με os bb 10...τινα σου πω. Οσους γνώρισα που ηρθαν απο αλλη εταιρεία το βρηκαν πιο εύκολο, ταχύτατο, smoother os. Τέλος παντων για να μην τα ξαναλέμε. Προσπάθησε κάποιος να σου δείξει το hub. Θα σου φανεί 2 γενιές πισω πως ανοίγουν mail ΟΛΟΙ οι άλλοι, πως ταξινομουν τα attachments, πως αρχειοθετουν τα data, πως εχεις κλήσεις fully connected με notes (bb remember)+++++ Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Απο εφαρμογες τι λεει η bb?Σε σχεση με android?Ρωταω επειδη μου γυαλισε το z30... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Απο εφαρμογες τι λεει η bb?Σε σχεση με android?Ρωταω επειδη μου γυαλισε το z30... Καμία επαφή..Τραγικό σε σχέση με android. Απλά κάτι γίνεται τώρα με όσες εφαρμογές android κατεβαίνουν και δουλεύουν με την καινούρια leaked έκδοση λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καλή Χρονιά και τις θερμότερες ευχές μου, Αν και σιωπηλός καθόσον "έμπειρος" και έχοντας αρκετα χρόνια στη καμπούρα μου ως χρήστης BBerry (Pearl 8100, Pearl Flip 8220, Curve 8310-8320, Curve 8900, Storm 1-2, Torch κτλ κτλ κτλ) και έχοντας περάσει αρκετά OS, πειραματισμούς με software (Hybrids), theming (επι πληρωμή) τόσο στο pinst@ck όσο και στο παλιό crαcκberry αποφασισα να μιλήσω για την εμπειρία μου. Το 10 το καλό δεν σταθηκε ικανό να σταθεί στα πόδια του στα πρώτα του βήματα, αφήνοντας πικρή γεύση και αρκετά παράπονα και ελλείψεις σε ένα καλομαθημένο ώς τοτε χρήστη του παλιού (legacy) OS είχα ρίξει πολύ bitching τόσο σε φόρα όσο και σε mail σχετικά με σημαντικές ελλείψεις και κάπου κοντά στον Μάϊο είπα bye bye κρατώντας όμως πισινή/ανοικτά τα μάτια στο OS και στις εξελίξεις σ'αυτό. Πρόσφατα και μετά το 10.2 OS άρχισα να βλέπω αρκετά απο τα παράπονα που είχα να τακτοποιούνται είται εν μέρη είται ολοκληρωτικά (αν ενδιαφέρεστε μπορώ να επεκταθώ στο τι άλλαξε) Έτσι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς και στο παρα τσάκ του νέου χρόνου έκανα το come back στο BB OS 10. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου, οι αλλαγές από το 10.0 και τις 10.1 leaks σε σχέση με την πρόσφατη 10.2.1.1925 είναι η μέρα με τη νύχτα, λές και είναι άλλο μοντέλο, Ταχύτητα απόκρισης, νέα features, συμβατότητα-συμβατότητα ΚΑΙ συμβατότητα με android (δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (εντάξει ίσως λίγο) αλλά περισσότερο οι εφαρμογές), http://img132.imageshack.us/img132/828/8ap4.png πλέον δεν έχω κανένα λόγο να ξανα-φύγω ναι έχω κάποια παράπονα για κάτι τσαπαtσουλiές που έμειναν στη μέση η καλύφθηκαν με ημίμετρα αλλά all-in-all η εμπειρία του τότε με τώρα είναι απλά μη συγκίρισιμη! Στα μείον θα αναφερθώ στην έλλειψη ΒΒ10 native GPS navigation αφού αυτά είναι μετρημένα στα δάχτυλα, μη μου πείτε για το Ginius Don't Panic Α. Είναι πανάκριβο - Β. Δεν σχετίζεται με την εδώ GeoIntelligence - Γ. Πέρυσι Μάρτη/Απρίλη μίλησα με την εδώ αντιπροσωπεία η οποία αν και έχει πολύ καλό team δεν φάνηκε καθόλου διατεθειμένη να κάνει port την εφαρμογή σε Blackberry δλδ να υποστηρίξει όλους εμάς που τα σκάσαμε για να αγοράσουμε τον ΔΙΚΟ της client. Κακό του κεφαλιού της, αγόρασα το Sygic και το Copilot και στο τελευταίο ΔΕΝ το μετάνοιωσα αφού το account που δημιουργείς είναι cross platform και ενδεικτικά μου λειτουργεί άψογα σε Android και Windows Phone, τώρα τους έχω πλακώσει στα mail μπας και υποστηρίξουν και BBOS 10 (η android εφαρμογή τρέχει απροβλημάτιστα (οι παλιές εκδόσεις όμως καθόσον οι νέες μιλανε με GMS και market πράγματα τα οποία και λείπουν από το BBOS και πολύ λογικά.) Ξεκίνησα με STL-2 και συνεχίζω με STL-2 μακράν το πιο γρήγορο και πάντα είναι μέσα στις λίστες με τα leaks (στο 4G στις μεταπτώσεις σε 3G/2G τα χαλάει ώρες ώρες αν το έχει κάποιος σε 4G mode, προσωπικά πάντα το έχω σε 2G/3G mode και δεν έχω κανένα πρόβλημα) Αυτά! Υ.Γ. εννοείται πως "χτύπησα" (πάλι) το αυτό! Edited January 2, 2014 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή Χρονιά και τις θερμότερες ευχές μου, Αν και σιωπηλός καθόσον "έμπειρος" και έχοντας αρκετα χρόνια στη καμπούρα μου ως χρήστης BBerry (Pearl 8100, Pearl Flip 8220, Curve 8310-8320, Curve 8900, Storm 1-2, Torch κτλ κτλ κτλ) και έχοντας περάσει αρκετά OS, πειραματισμούς με software (Hybrids), theming (επι πληρωμή) τόσο στο pinst@ck όσο και στο παλιό crαcκberry αποφασισα να μιλήσω για την εμπειρία μου. Το 10 το καλό δεν σταθηκε ικανό να σταθεί στα πόδια του στα πρώτα του βήματα, αφήνοντας πικρή γεύση και αρκετά παράπονα και ελλείψεις σε ένα καλομαθημένο ώς τοτε χρήστη του παλιού (legacy) OS είχα ρίξει πολύ bitching τόσο σε φόρα όσο και σε mail σχετικά με σημαντικές ελλείψεις και κάπου κοντά στον Μάϊο είπα bye bye κρατώντας όμως πισινή/ανοικτά τα μάτια στο OS και στις εξελίξεις σ'αυτό. Πρόσφατα και μετά το 10.2 OS άρχισα να βλέπω αρκετά απο τα παράπονα που είχα να τακτοποιούνται είται εν μέρη είται ολοκληρωτικά (αν ενδιαφέρεστε μπορώ να επεκταθώ στο τι άλλαξε) Έτσι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς και στο παρα τσάκ του νέου χρόνου έκανα το come back στο BB OS 10. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου, οι αλλαγές από το 10.0 και τις 10.1 leaks σε σχέση με την πρόσφατη 10.2.1.1925 είναι η μέρα με τη νύχτα, λές και είναι άλλο μοντέλο, Ταχύτητα απόκρισης, νέα features, συμβατότητα-συμβατότητα ΚΑΙ συμβατότητα με android (δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (εντάξει ίσως λίγο) αλλά περισσότερο οι εφαρμογές), http://img132.imageshack.us/img132/828/8ap4.png πλέον δεν έχω κανένα λόγο να ξανα-φύγω ναι έχω κάποια παράπονα για κάτι τσαπαtσουλiές που έμειναν στη μέση η καλύφθηκαν με ημίμετρα αλλά all-in-all η εμπειρία του τότε με τώρα είναι απλά μη συγκίρισιμη! Στα μείον θα αναφερθώ στην έλλειψη ΒΒ10 native GPS navigation αφού αυτά είναι μετρημένα στα δάχτυλα, μη μου πείτε για το Ginius Don't Panic Α. Είναι πανάκριβο - Β. Δεν σχετίζεται με την εδώ GeoIntelligence - Γ. Πέρυσι Μάρτη/Απρίλη μίλησα με την εδώ αντιπροσωπεία η οποία αν και έχει πολύ καλό team δεν φάνηκε καθόλου διατεθειμένη να κάνει port την εφαρμογή σε Blackberry δλδ να υποστηρίξει όλους εμάς που τα σκάσαμε για να αγοράσουμε τον ΔΙΚΟ της client. Κακό του κεφαλιού της, αγόρασα το Sygic και το Copilot και στο τελευταίο ΔΕΝ το μετάνοιωσα αφού το account που δημιουργείς είναι cross platform και ενδεικτικά μου λειτουργεί άψογα σε Android και Windows Phone, τώρα τους έχω πλακώσει στα mail μπας και υποστηρίξουν και BBOS 10 (η android εφαρμογή τρέχει απροβλημάτιστα (οι παλιές εκδόσεις όμως καθόσον οι νέες μιλανε με GMS και market πράγματα τα οποία και λείπουν από το BBOS και πολύ λογικά.) Ξεκίνησα με STL-2 και συνεχίζω με STL-2 μακράν το πιο γρήγορο και πάντα είναι μέσα στις λίστες με τα leaks (στο 4G στις μεταπτώσεις σε 3G/2G τα χαλάει ώρες ώρες αν το έχει κάποιος σε 4G mode, προσωπικά πάντα το έχω σε 2G/3G mode και δεν έχω κανένα πρόβλημα) Αυτά! Υ.Γ. εννοείται πως "χτύπησα" (πάλι) το αυτό! Το sygic και το copilot, που τα αγόρασες;;;; Από android market και τα πέρασες;; Από όλα μόνο το copilot έχει δουλέψει σε μένα, τα άλλα ψάχνουν πόρους από μάρκετ, το οποίο δεν έχουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Backup τα apk από την android συσκευή μου, επίσης το έχω κανόνα σε κάθε update που βγαίνει να κρατάω backup πρωτού κάνω το όποιο update αυτό εν τέλη και με βοήθησε, τα βήματα ήταν απλά ολοκληρωτική απεγκατάσταση (και φάκελοι) - εγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και κατέβασμα των αρχείων που τη συνοδεύει αφού ολοκληρωνόταν η εγκατάσταση και την ενεργοποιούσα έκανα backup to apk και τον φάκελο εγκατάστασης και τα μετέφερα όλα (μαζί κ τον φακελο της προηγούμενης εγκατάστασης από το android στο misc\android\ ) στο Ζ10 Ο φάκελος εγκατάστασης διατηρεί μέσα του τα αρχεία με τα δικαιώματα και τις άδειες. Επίσης κανένα απο τα προγράμματα δεν είναι τελευταία έκδοση όλα είναι παλιές εκδόσεις (καποια αρκετά παλιές) Αυτό που δεν δοκίμασα ποτέ είναι το Ελληνικό ginius for android αφού υποστηρίζει μέχρι 5 διαφορετικές ενεργοποιήσεις (5 διαφορετικά ΙΜΕΙ/συσκευές) (έχω ήδη κάνει 3 και δε σκοπεύω να χαλάσω την τέταρτη σε δοκιμές χεχεχεχεχ) Edited January 2, 2014 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Τελικά αποφάσισα να μην ψάξω άλλο το Q10 και να αποκτήσω το Ζ10. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής γιατί έχω λίγο μπερδευτεί: 1. Το 100-2 είναι το μοντέλο στο οποίο δουλεύει το 4G στην Ελλάδα αλλά δεν έχει OTA updates, σωστά; 2. Το 100-1 είναι το μοντέλο που υποστηρίζουν οι πάροχοι στην Ελλάδα, δε δουλεύει το 4G του αλλά παίρνει ειδοποιήσεις για updates, ή το έχω καταλάβει λάθος; 3. Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ τους γιατί παρατηρώ στις leaked ότι βγαίνει μία έκδοση για τα 2,3,4 και άλλη μία για το 1. Γιατί να προτιμήσει κάποιος το ένα έναντι του άλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_Z10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Η Ελλάδα όμως δεν αναφέρεται στο άρθρο. Edited January 2, 2014 by satel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παρακαλώ, στην ουσία έχει λιγο χειρότερο επεξεργαστή στα χαρτιά αλλά έχει καλύτερη GPU γραφικών και λείπει το 4G. Καθώς είχα και τα δύο μπορώ να σου πω οτι με το 4G το έκλεινα γιατί επινε την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ, οπότε με το stl100-1 με την leak 10.2.1.1925 πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Και τα δύο μπορούν να κάνουν update OTA; Είχα διαβάσει ότι το 100-2 δεν μπορεί έπρεπε να βάλεις ξένη sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εγω με Vodafone sim εκανα κανονικά, τουλάχιστον οταν το είχα τον Ιουνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Πάω για το 100-1 αφού 4G δε χρειαζόμουν ούτως ή άλλως. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 οχι να μην πας για το 100-1 γιατι εχει χειροτερο επεξεργαστη και δεν παιρνει αναβαθμισεις πολλες οπως το 100-2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Απ'ότι διάβασα στα forum του crackberry νομίζω ότι έχασε την 1259; Αν και βγήκαν μαζί οι αναβαθμίσεις 1925. Δεν ξέρω τι να να πω, όσες γνώμες διαβάζω τόσες γνώμες αλλάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καλη χρονια σε ολα τα παιδακια, πριν καμποσες σελιδες αποφασισα να παρω τελικα το galaxy s3 και μετα απο 2 μηνες το πουλησα και τωρα ειμαι στο κυνηγι του Ζ10 που ομως καποιοι ανεφεραν οτι ειχαν θεμα με το σημα (STL100-2) αληθευει? Καποιοι λενε οτι το -2 δεν παιρνει επισημα update απο παροχους αλλα και τι εγινε? Θα περιμενουμε την καθε βοντα-κοσμοτε να τα δωσει? Μιας και δεν βρισκω πουθενα σε ικανοποιητικη τιμη το stl100-2 black μηπως το πουλαει κανεις? Ακομα δεν εχω κατασταλαξει ποιο να παρω, stl100-1 η το -2 ? Εχω διαβασει και τις 50κατι σελιδες απο δυο φορες καθως και σελιδες απο εξωτερικο, απαντηση επι της ουσιας δεν εχω παρει και η διαφορα ξερω οτι ειναι το 4g. Οσον αφορα το χρωμα μιας και βρισκω το λευκο 4g-LTE εχει διαφορα απο το μαυρο, το καπακι παραμενει σαγρε οπως το μαυρο η γλιστραει ? ευχαριστω Edited January 2, 2014 by geobila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια σε ολα τα παιδακια, πριν καμποσες σελιδες αποφασισα να παρω τελικα το galaxy s3 και μετα απο 2 μηνες το πουλησα και τωρα ειμαι στο κυνηγι του Ζ10 που ομως καποιοι ανεφεραν οτι ειχαν θεμα με το σημα (STL100-2) αληθευει? Καποιοι λενε οτι το -2 δεν παιρνει επισημα update απο παροχους αλλα και τι εγινε? Θα περιμενουμε την καθε βοντα-κοσμοτε να τα δωσει? Μιας και δεν βρισκω πουθενα σε ικανοποιητικη τιμη το stl100-2 black μηπως το πουλαει κανεις? Ακομα δεν εχω κατασταλαξει ποιο να παρω, stl100-1 η το -2 ? Εχω διαβασει και τις 50κατι σελιδες απο δυο φορες καθως και σελιδες απο εξωτερικο, απαντηση επι της ουσιας δεν εχω παρει και η διαφορα ξερω οτι ειναι το 4g. Οσον αφορα το χρωμα μιας και βρισκω το λευκο 4g-LTE εχει διαφορα απο το μαυρο, το καπακι παραμενει σαγρε οπως το μαυρο η γλιστραει ? ευχαριστω Στο σήμα, όταν αλλάζει και ψάχνει από 2 σε 3 ή 4g, μπορεί να χάσεις κάποιες φορές τισ κλήσεις... Μουχει τύχει σε 3 Ζ10 μέχρι στιγμής.. Το καπάκι ΔΕΝ γλιστράει, ενώ καλό θα ήταν να πάρεις είτε το 100-2 ή το 100-3, ώστε και ψυχολογικά να έχεις και την ικανοποίηση ότι τα έσκασες και πήρες κινητό με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts