Jump to content

geobila

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geobila

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geobila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χτες μου επεσε το κινητο απο τη τσεπη ενω ημουν στη κουνιστη καρεκλα, παταω την οθονη κατα μηκος κουμπιων και απο τις 2 πλευρες και ακουγεται κλακα-κλακα σαν να μην εχει κουμπωσει η οθονη. Κατι αλλο, πως γινεται να γυρισω πισω στη 4.4.4? Επιπλεον βρηκα μια εφαρμογη στο XDA που ουστιαστικα ειναι camera mod. Πρπει να ειμαι και root και να εχω και custom rom η μπορω απλα να τη φλασαρω μονο με root + stock rom ?
  2. [/color] Εφόσον έχεις κάνει όλα τα γνωστά, που μπορεί ένας χρήστης, έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με Blackberry; Ως έσχατη λύση πριν το στείλεις κάπου, να πάρεις μια γνώμη, για το που πρέπει να στείλεις την συσκευή. Θα είχε ενδιαφέρον και για εμάς τους υπόλοιπους, να μας κρατήσεις ενήμερους για το τί λύση βρήκες τελικά... Το λοιπον, επικοινωνησα με Blackberry UK και μου ειπαν οτι υπευθυνος ειναι ο πωλητης, οποτε εγω που το αγορασα απο αεροδρομιο Μοναχου πρεπει να να επικοινωνησω με το μαγαζι και να το στειλω μεσω αυτων στο αντιστοιχο Blackberry service, πχ Blackberry Γερμανιας κλπ κλπ. Το ιδιο ισχυει για ολους εσας που το αγορασατε απο καποιο πωλητη ειτε λεγεται e-shop, birdphone, mediamarkt, κλπ κλπ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για εκεινους που το αγορασαν απευθειας απο Vodafone (οπου και μιλησα και με αυτους) η οποια και το στελνει στην Arvato (και οχι σε καποια Blackberry UK), φανταζομαι κατι τετοιο θα ισχυει και για την Cosmote. Αρα, οσοι το πηρατε απο Vodafone ειναι αυτη υπευθυνη ενω οι υπολοιποι απο τον εκαστοτε πωλητη. Οσο για εμενα με βλεπω να σπαω την εγγυηση και να το δινω ειτε σε nokia store ειτε στο iRepair.
  3. orestisgr, ανοιγεις blackberry link στον υπολογιστη και συνδεεις το κινητο, μολις συνδεθει εχει 2 επιλογες, reload os και factory settings (ετυχε να το κανω χτες) ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορει καποιος να κανει extract τα αρχεια Proximity + Light απο καποιο file manager πχ ghost commander? Bρισκονται στο home/dev/sensors απότι φαινεται οσοι αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα εχουν χαθει αυτα τα 2 αρχεια Εξακολουθω να πιστευω οτι το προβλημα ειναι software γιατι παιζω κανονικα temple run και αρα το proximity sensor δουλευει αψογα. Στην αμερικη ηταν προβλημα μεσω των server-sensor calibratilon data της blackberry το οποιο και καπως το λυσανε με απλη επανεκκινηση οταν τους ενημερωσε η blackberry. Εγω εδω στο ελλαντα τι κανω τωρα? Σε περιπτωση που χρειαστει να το στειλω σε επισημο service blackberry ποια χωρα διαλεγω? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο dutie free Μοναχου.
  4. Η εφαρμοφη αναφερει οτι δεν υπαρχει light sensor-proximity sensor. Εκανα ρεσετ, μολις τραβηξα delete, το μπρικαρα, εκανα reload και του περασα και την γερμανικη 10.2.2 τιποτα και δυστυχως αν ανατρεξεις σε διαφορα σιτε θα δεις οτι πλεον το εχει πολυς κοσμος μιας και δεν εινια hardware
  5. Και ξαφνικα οι σενσορες δεν δουλευουν με αποτελεσμα οταν κανω κληση να παραμεινει ανοιχτη η οθονη καθως και η φωτεινοτητα οπου κι αν ρυθμιστει να ειναι πολυ φωτεινη. Διαβαζω παντου οτι ειναι θεμα software και συγκεκριμενα προβλημα που εσταλη απο τον σερβερ της blackberry στα κινητα και κατι τετοιο τελως παντων. 1) το εχει παθει αλλος? 2) τωρα τι κανουμε?
  6. μαλλον λογω εξαγορας απο την facebook, προφανως πρεπει να εγκαταστησουνε τα "δικα" τους για την NSA :lol:
  7. nba jam μεγαλωσαμε με αυτα :) dead space εχω τερματισει στο pc και τα 3 :) monopoly οδηγει σε ενδοοικογενειακη βια συμφωνα με τους simpsons xaxaaxaxax
  8. ε πιο σιγουρο δεν γινεται μιας και εχεις καρτα. Μουφα το need for speed. Κατεβασα τετρις και boggle. Προτεινεις αλλο?
  9. ιδια διαδικασια, ισως να εκανα λαθος, απλα μου εβγαλε ειδοποιηση οταν εβαλα το id οτι "αγορασθηκε" Σημ: παταω 0.89/δωρεαν και αφου εχει κρατησει το bb id μου βγαζει μνμ "εγινε ληψη στοιχειων πληρωμης" Και εσενα αυτο σου βγαζει?
  10. τυπε τα ειδα και εγω στο world και με προβληματισε λιγο που εγραφε τιμη/δωρεαν μαζι. Ποιο απο τα 2 ειναι τελικα? πληρωνουμε η κατεβαζουμε? γιατι μολις το επιλεξω με προχωραει για αγορα μεσω bb id. Οποτε προς τι το δωρεαν διπλα απο την τιμη? Μολις προεβην σε αγορα, τσαμπα το δωρεαν που γραφει διπλα, με πηγε μεσω παροχου κατευθειαν για αγορα 0.89 need for speed
  11. Johnny 7 πλεον με την αναβαθμιση 10.2.1.537 (επισημη) μπορεις να εγκαταστησεις το 1mobile η το amazon store η το Snap (πληροφοριες στο crackberry.com) και να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις απο android. Στο snap οι πιο πολλες δουλευουν κανονικα και γρηγορα.
  12. To London BB Black ειναι σιγουρα 4g LTE, προτιμησε αυτο. Αν θυμαμαι καλα το πλαισιο εχει το απλο 3.5g (h+) δλδ STL100-1
  13. Γνωριζω οτι η φιλοσοφια και η κατασκευη του qnx kernel στο blackberry os ειναι αδυνατον να χακαριστει η/και να κολλησει ιος. Αλλα! Πλεον με το ανοιγμα των android apps εχουμε "κενα" στο συστηματακι μας. Οποτε υποθετω εχουμε μια στανταρ επιλογη αγορας antivirus απο το μαρκετ μας που κοστιζει κοντα 8.99 Δυναται να εκμεταλλευτουμε το "κενο" για να εγκαταστησουμε antivirus απο το android market (πχ snap, 1mobile klp) ωστε να ειμαστε καλυμενοι η θα κανουμε αλλη μια τρυπα στο νερο μιας και δεν ειναι native η εφαρφογη? Εδω εχω να προσθεσω μια σοβαρη απορια... Ο μονος (θεωρητικα) που εχει access στα αρχεια των εφαρμογων ειναι η ιδια η εφαρφογη (για το δικο της αρχειο) καθως και το blackberry os. Οποτε, δικαιωματα ΔΕΝ μπορει να παρει αυτοβουλως μια 3rd party εφαρμογη οπως το antivirus, κατ'επεκταση πως??? μπορει να εγγυαται προστασια στο συστημα μας?
  14. Ραδιο ΔΕΝ εχει το stl100-2 που εχω εγω. Αναφερομαι σε built in radio που βαζεις ακουστικα και ακους δωρεαν με πομπο. Μονο με αγορα/download ραδιο απο το μαρκετ που χρεωνεστε με data/mb. Τα Ζ30-Q10-Q5 εχουν κανονικα ραδιοπομπο για δωρεαν ακουσμα. Το 4g πρεπει να εμφανιζεται ασχετα με τον παροχο, ειναι επιλογη του κινητου να το εχει, οποτε ο φιλος μαλλον εχει το stl100-1 το οποιο και δεν εχει 4g απο την μαμα του
×
×
  • Create New...