Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Esykas κολλάω στην τιμή στο συγκεκριμένο τηλέφωνο,βλέπεις σκέφτομαι και την μεταπώληση που δε θα είναι κι εύκολη

δεν ξέρω αν είναι τόσο δύσκολη καθώς οι τιμές στο ebay για ελαφρώς μεταχειρισμένο είναι σχεδόν οι ίδιες με αγορά νέου

Ας επιχειρήσουμε...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αναφέρομαι στο που μπορώ να το βρώ (σε ποια καταστήματα) στην Αθήνα. Η μόνο μέσω παραγγελίας από internet...

εγώ το αγόρασα από το ebay σφραγισμένο

από τη στιγμή που λένε στο σκρούτζ ότι το έχουν τους παίρνεις τηλέφωνο και το αγοράζεις από αυτούς διότι έχουν τους προμηθευτές τους

και στο φέρνουν χωρίς να τρέχεις εσύ

αλλιώς το αγοράζεις από αγγελία εδώ μέσα υπολογίζοντας τι ζητάει ο πωλητής και πόσο έχει καινούργιο ετοιμοπαράδωτο από τα ''μαγαζιά'' διότι πετάνε μια τιμή και όταν τους πάρεις τηλέφωνο σου λένε άλλα

Esykas κολλάω στην τιμή στο συγκεκριμένο τηλέφωνο,βλέπεις σκέφτομαι και την μεταπώληση που δε θα είναι κι εύκολη

στο νησί σου και στη πόλη σου υπάρχει άτομο που φέρνει με το κιλό γιατί δεν ρωτάς να σου πει για τιμές για μεταχειρισμένα

δεν ξέρω αν είναι τόσο δύσκολη καθώς οι τιμές στο ebay για ελαφρώς μεταχειρισμένο είναι σχεδόν οι ίδιες με αγορά νέου

έχεις δίκιο και σε ότι συσκευή έχω ψάξει ή θα είναι για σκραπ ή θα κάνει όσο στα μαγαζιά

Boy μην κολλάς στην μεταπώληση άμα σου αρέσει πραγματικά! Κάτι απατεωνωεμποράκους σε ανάλογο site να δεις πως τους κράζω όταν μιλάνε υποτιμητικά για όχι μοδάτα κινητά πχ iphone που λένε: τι να το κάνω αν δεν το πουλήσω σε ίδια τιμή, να του λανσάρω και μία ζελατινούλα να κλέψω και λίγο τον άλλο... :lol::lol::lol:

Εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Στην τελική δοκίμασε το πρώτα και άμα σου αρέσει, τσίμπα το μην το σκέφτεσαι!

Είναι ακριβούτσικο, αλλά όχι κι εξωφρενικό.

Το εξωφρενικό για μένα είναι η τιμή του Q10 που με έχει απογοητεύσει γιατί το περίμενα πιο φτηνό και τελικά είναι πιο ακριβό από το Ζ10.

ποια έκδοση πρέπει να πάρουμε για Ελλάδα από το εξωτερικό; στις απαντήσεις παραπάνω έχω δεί χρήστες με 100-1 και 100-2...

ποια έκδοση πρέπει να πάρουμε για Ελλάδα από το εξωτερικό; στις απαντήσεις παραπάνω έχω δεί χρήστες με 100-1 και 100-2...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4618934#post4618934

καλησπερα πως μπορουμε να περασουμε εφαρμογες android? επηρεαζουν την λειτουργια του τηλεφωνου?ευχαριστω

καλησπερα πως μπορουμε να περασουμε εφαρμογες android? επηρεαζουν την λειτουργια του τηλεφωνου?ευχαριστω

μια αναζήτηση είναι :)

http://apps.goodereader.com/playbook/playbook-android-apps/

σε ευχαριστώ αλλά όπως είπα στο forum αναφέρονται και η 100-01 και η 100-02 (είναι οι αμέσως 2 απαντήσεις από το quote).

μπορείτε να το διευκρίνισετε;

σε ευχαριστώ αλλά όπως είπα στο forum αναφέρονται και η 100-01 και η 100-02 (είναι οι αμέσως 2 απαντήσεις από το quote).

μπορείτε να το διευκρίνισετε;

MODEL STL100-1 NETWORKS:

21Mbps HSPA+

Quad-Band HSPA+ 1, 2, 5/6, 8 (850/900/1900/2100 MHz)

Quad Band EDGE (850/900/1800/1900 MHz)

MODEL STL100-002 NETWORKS:

Quad Band LTE 3, 7, 8, 20 (1800/2600/900/700 MHz)

Tri Band HSPA+ 1, 5/6, 8 (2100/850/900 MHz)

Quad Band EDGE (850/900/1800/1900 MHz)

προφανώς η STL100-002 είναι καλύτερη διότι έχει LTE

τώρα από που τη βρίσκεις ίσως από Γαλλία ή Γερμανία εγώ από Αγγλία δεν βρήκα

άλλοι εδώ που την έχουν θα μπορούσαν να ενημερώσουν

το expansys ποια δίνει; έχουμε καμμια ιδέα για το τι πρόκειται να φέρουν οι VOD, WIND & COSMOTE?

την 2 ειχα παρει απο expansys,γαλλικο.

ipad 3 white

iphone 5s gold

Απο μαγαζι στην Ομονοια εγω και ειναι το 2. Μετα το Σ3 που ειχα μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει τελευταια!

Απο μαγαζι στην Ομονοια εγω και ειναι το 2. Μετα το Σ3 που ειχα μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει τελευταια!

Απο expansys θα ταχουν παρει εταιρικα με το τσουβαλι και τα δινουν μαλλον... ουτε στο ebay εβρισκες κατω απο 680 λίρες μεχρι να το φερουν expansys αρα την 2 θαχεις λογικα. Το εψαχνα καθημερινα απτον Φεβρουάριο.

Με την παρουσίαση του Q10 θα βγει για εμάς η έκδοση 10.1 που θα φέρει πολλές βελτιώσεις σε κάμερα κτλπ. Δυστυχώς εδώ να δω πότε θα το φέρουν επίσημα οι εταιρίες. Πάντως έκανε την εμφάνιση του και σε μία κυριακάτικη εφημερίδα με αρκετά κολακευτικά σχόλια.

Τώρα ρε παιδιά σας φαίνεται αυτό πολιτική να προωθήσουν οι παροχοι τα bb στην Ελλάδα ;

Και αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι θα λένε την ίδια πανέξυπνη απάντηση "γιατί δεν παίρνετε android? "

BlackBerry Passport and a Playbook

οταν εδειξα τι κανει το bb με τα email στην προηγουμενη μου δουλεια εμειναν με το στομα ανοιχτο.περιμεναν να πανε στο γραφειο να ανοιξουν υπολογιστη κτλ κτλ.....χαμενη παραγωγικοτητα.

Σημερα το ειχε καταστημα στη Θεσσαλονικη και στο κουτι του. Περιμενουν καινουριο καταλογο να το ανακοινωσουν υπαρχει παντως. Απλα απ οτι καταλαβα δεν θα τρελαθουν και στην προωθηση

καλημερα, εχω το ζ10 , εχω παρατηρησει μεγαλη καταναλωση mb χωρις λογο, δηλαδη σε 20 μερες γυρω στα 600 mb, χωρις να κατεβασω εφαρμογες η κατι αλλο παρα μονο τα μαιλ.να σημειωθει οτι με προηγουμενη συσκευη windows phone δεν ξεπερνουσα τα 70 mb το μηνα. εχει παρατηρησει αλλος κατι αναλογο??

• The topic was unpinned