Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη με κραταει και μενα.

Η τιμη.

Στα ιδια χρηματα θελω κατι πληρες....και μου αρεσει να εχω και παιχνιδια στο κινητο οποτε μαλλον παω αλλου.

Ομως αξιζει.

Απο μπαταρια δεν μπορεσα να συμπερανω κατι μια και το ειχα μονο 2 μερες.

2 φορες το φορτισα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tα παιχνίδια γενικά δεν με απασχολούν καθόλου. Ούτε τα άπειρα apps. Τα βασικά θέλω (whatsapp, foursquare, shazam κτλ) και κυρίως να συνεργάζεται καλά με gmail, google calendars και τέτοια.

Η κάμερα πώς πάει; Ακούστηκαν πολλά στην αρχή αρνητικά, αλλά μάλλον ήταν υπερβολικά. Δεν είναι σούπερ από ότι έχω καταλάβει αλλά δεν είναι και για το ανάθεμα όπως λέγανε διάφορα σάιτ στην αρχή.

Απλά λες ότι αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα, ίσως καλύτερα να πας αλλού.

επειδή γνωριζόμαστε :) βλέπω ότι όσοι έχουν ή έχουν περάσει από WebOS το γλυκοκοιτάνε θα πω ότι σαν το WebOS κανένα!!

από πλευράς ios είναι αυτό που μου φέρνει περισσότερο από τον τρόπο τον εικονιδίων και της εναλλαγής από σελίδα σε σελίδα με πάντρεμα στοιχείων από WebOS

για τις εφαρμογές δεν υπάρχει θέμα διότι τις βασικές τις έχεις και με το παραπάνω

για τη μπαταρία δεν συνάντησα πρόβλημα όπως και σε καμία συσκευή μου με τον τρόπο που τις χρησιμοποιώ

Φωτογραφίες δεν είμαι τόσο ψαγμένος ώστε να έχω άποψη και δεν είμαι καθόλου ψείρας να διυλίζω τον κώνωπα από την εποχή με του iPhone 2G και μετά όλες οι συσκευές των εκατοντάδων ευρώ έχουν καλές μηχανές τι να λέμε αν στο σκοτάδι υπό γωνία έχει χιόνι χωρίς φλάς :p

Τέλος όποιος θέλει το αγοράζει προσφορά και ζήτηση στο κάτω κάτω πείτε μου έναν από εδώ που κρατάει συσκευή για μεγάλο διάστημα για να πούμε ότι παντρευόμαστε κάποια συσκευή

φιλικά :respect:

Πολλές φορές όταν στέλνω sms με ελληνικούς χαρακτήρες αντί για τα γράμματα και τις λέξεις που γραφω στέλνονται κάτι ερωτηματικά! Έχει συμβεί σε κανέναν; και κάτι ακόμα, εγώ που δεν έχω συγχρονίσει κανένα λογαριασμό με τις επαφές μου και έχω μόνο της σιμ, αν κάνω προσθήκη μιας καινούριας, θα αποθηκευθεί στη σιμ, η στην μνήμη του τηλεφώνου ; πολύ χαζομάρα να μην σου έχει να επιλέξεις το που θες να αποθηκευσεις.. Edited by KonKart

ε

Τέλος όποιος θέλει το αγοράζει προσφορά και ζήτηση στο κάτω κάτω πείτε μου έναν από εδώ που κρατάει συσκευή για μεγάλο διάστημα για να πούμε ότι παντρευόμαστε κάποια συσκευή

Εγώ... έχω το 9900 για 1.5 χρόνο σαν κύρια και μοναδική μου συσκευή.

Πρίν από αυτό είχα το Nokia e55 για 1.5 χρόνο

Ας επιχειρήσουμε...

επειδή γνωριζόμαστε :) βλέπω ότι όσοι έχουν ή έχουν περάσει από WebOS το γλυκοκοιτάνε θα πω ότι σαν το WebOS κανένα!!

από πλευράς ios είναι αυτό που μου φέρνει περισσότερο από τον τρόπο τον εικονιδίων και της εναλλαγής από σελίδα σε σελίδα με πάντρεμα στοιχείων από WebOS

για τις εφαρμογές δεν υπάρχει θέμα διότι τις βασικές τις έχεις και με το παραπάνω

για τη μπαταρία δεν συνάντησα πρόβλημα όπως και σε καμία συσκευή μου με τον τρόπο που τις χρησιμοποιώ

Φωτογραφίες δεν είμαι τόσο ψαγμένος ώστε να έχω άποψη και δεν είμαι καθόλου ψείρας να διυλίζω τον κώνωπα από την εποχή με του iPhone 2G και μετά όλες οι συσκευές των εκατοντάδων ευρώ έχουν καλές μηχανές τι να λέμε αν στο σκοτάδι υπό γωνία έχει χιόνι χωρίς φλάς :p

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όσοι είχαν-έχουν webOS το κοιτάνε. Ακόμα και σε ξένα φόρουμ το ίδιο ισχύει από όσους έχουν ακόμα κάποιο Pre ή Pixi. Είναι τρομερά δύσκολη η μετάβαση από το webOS σε οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά ούτε το iOS, ούτε το Android με καλύπτουν τελείως (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει και φέρνει αρκετά λόγω της μεταγραφής του Matias Duarte) και γι' αυτό κοιτάζω προς ΒΒ μεριά. Απλά δεν θέλω να ξαναμπώ σε ένα "φτωχό" οικοσύστημα χωρίς μέλλον οπότε φυλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά, ειδικά όταν 5-6 κατοστάρικα δεν είναι πλέον στους καιρούς μας για πέταμα.

:p

Πολλές φορές όταν στέλνω sms με ελληνικούς χαρακτήρες αντί για τα γράμματα και τις λέξεις που γραφω στέλνονται κάτι ερωτηματικά! Έχει συμβεί σε κανέναν;

Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις τους ειδικούς χαρακτήρες; Επίσης, έχεις την τελευταία έκδοση;

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις τους ειδικούς χαρακτήρες; Επίσης, έχεις την τελευταία έκδοση;

Τι εννοείς ειδικούς χαρακτήρες;; δεν μου το κάνει συνέχεια σε όλα τα μηνύματα αλλά τυχαία! Επίσης έχω την 10.0.9.237.. Δεν μου βγάζει κάποια καινούρια όταν συνδέομαι με wifi και κάνω έλεγχο για νέες... υπάρχει μήπως άλλος τρόπος; Το κινητάκι είναι από expansys STL100-2.

Η τελευταία ειναι η 10.0.10.99 απο Vodafone Greece. Επίσης πήγαινε στο Hub-settings-SMS - advanced- allow special characters. Νομίζω οτι εχει να κάνει πρωτίστως με το Os βέβαια.

Εγώ... έχω το 9900 για 1.5 χρόνο σαν κύρια και μοναδική μου συσκευή.

Πρίν από αυτό είχα το Nokia e55 για 1.5 χρόνο

πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όσοι είχαν-έχουν webOS το κοιτάνε. Ακόμα και σε ξένα φόρουμ το ίδιο ισχύει από όσους έχουν ακόμα κάποιο Pre ή Pixi. Είναι τρομερά δύσκολη η μετάβαση από το webOS σε οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά ούτε το iOS, ούτε το Android με καλύπτουν τελείως (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει και φέρνει αρκετά λόγω της μεταγραφής του Matias Duarte) και γι' αυτό κοιτάζω προς ΒΒ μεριά. Απλά δεν θέλω να ξαναμπώ σε ένα "φτωχό" οικοσύστημα χωρίς μέλλον οπότε φυλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά, ειδικά όταν 5-6 κατοστάρικα δεν είναι πλέον στους καιρούς μας για πέταμα.

:p

Δεν είναι WebOS πάντως :O με ότι συνεπάγεται για μένα είναι ένα υβρίδιο ios android webos και blackberry φυσικά

αν δεν το δουλέψεις δεν μπορείς να έχεις άποψη αν αξίζει να δώσεις ένα 500σαρικο χονδρικά

επίσης ακόμη η σχεδίαση της συσκευής έρχεται σε developer beta A συσκευή :p

στα 500 ευρώ είναι ΟΚ

Η τελευταία ειναι η 10.0.10.99 απο Vodafone Greece. Επίσης πήγαινε στο Hub-settings-SMS - advanced- allow special characters. Νομίζω οτι εχει να κάνει πρωτίστως με το Os βέβαια.

δηλαδή τέλος η πατέντες

Έκανα αυτό συν ότι έβγαλα μπαταρία και κάρτα σιμ για λίγη ώρα όπως συνέστησαν τα παιδια που αντιμετώπισαν ανάλογο πρόβλημα στο Greek berry.. Απλά τώρα περιορίζομαι σε λιγότερους χαρακτήρες όταν γράφω μήνυμα... Εγώ που έχω κοσμοτε έχω την τελευταια; υπάρχει άλλος τρόπος αναβάθμισης πέραν του wifi;

να ρωτησω εαν γνωριζετε, αντιμετωπιζω το εξης. οταν εχω συνδεσει το handfree το δικο του φυσικα στο z10 και με καλουν ο ηχος κλησης ακουγεται στο κινητο και οχι στα ακουστικα. οταν πατησω το κουμπι για απαντηση δουλευουν κανονικα, επισης ο ηχος απο μην , mail κλπ ολα ακουγουνται στο handfree, εκτος απο τον ηχο εισερχομενης κλησης οπου οπως ειπα ακουγεται μονο στην συσκευη, καμια ιδεα??

να ρωτησω εαν γνωριζετε, αντιμετωπιζω το εξης. οταν εχω συνδεσει το handfree το δικο του φυσικα στο z10 και με καλουν ο ηχος κλησης ακουγεται στο κινητο και οχι στα ακουστικα. οταν πατησω το κουμπι για απαντηση δουλευουν κανονικα, επισης ο ηχος απο μην , mail κλπ ολα ακουγουνται στο handfree, εκτος απο τον ηχο εισερχομενης κλησης οπου οπως ειπα ακουγεται μονο στην συσκευη, καμια ιδεα??

Μα ετσι πρεπει να ακούγεται. Εστω οτι δεν εχεις τα ακουστικα στα αυτια και εχεις το κινητό μακρυα σου και σε καλεσουν...ε πρεπει να το ακους για να απαντήσεις.

BlackBerry Passport and a Playbook

Προχθες εστειλα ενα email απο λογαριασμο imap. το email ηταν 6.5 mb. Εφυγα απο το σπιτι οπου ειχα wifi και μπηκα στο αμαξι με καλυψη 3g cosmote. Το email απετυχε και το z10 προσπαθησε να το ξαναστειλει.... δυστηχως το εστειλε 109 φορες! Προσοχη λοιπον το λειτουργικο ειναι καινουργιο και εχει αρκετα bugs τα οποια μπορει να κοστίσουν ακριβά.....
Why join the navy if you can be a pirate?

Εγώ με exchange είχα πατήσει resend σε ένα μειλ που δεν έφευγε και το έστειλε. Ταυτόχρονα όμως, έστειλε ξανά ένα παλιό απεσταλμένο. Δεν ξέρω όμως αν φταίει το τηλέφωνο ή ο server.

Εγώ έκανα την αναβάθμιση και βαρέθηκα να διαγράφω τις τριπλές και τετραπλές επαφές της κάρτας sim που εμφανίστηκαν από το πουθενά!!! και μάλιστα δεν διαγράφονταν με την 1η, αλλά με τη 2η και 3η φορά!!!! :wacko:

Εγώ έκανα την αναβάθμιση και βαρέθηκα να διαγράφω τις τριπλές και τετραπλές επαφές της κάρτας sim που εμφανίστηκαν από το πουθενά!!! και μάλιστα δεν διαγράφονταν με την 1η, αλλά με τη 2η και 3η φορά!!!! :wacko:

Δεν έχω το κινητό αλλά μήπως ισχύει η εντολή rset στις επαφές όπως ισχύει και στο 9900. Και εγώ κάποια στιγμή από τη μετάβαση σε vodafone απο cosmote είχα το ίδιο πρόβλημα και αυτή η εντολή με έσωσε και επανήλθαν όλα σωστά...

Δεν έχω το κινητό αλλά μήπως ισχύει η εντολή rset στις επαφές όπως ισχύει και στο 9900. Και εγώ κάποια στιγμή από τη μετάβαση σε vodafone απο cosmote είχα το ίδιο πρόβλημα και αυτή η εντολή με έσωσε και επανήλθαν όλα σωστά...

το έκανα χειροκίνητα τώρα , λέω να μην τις πειράξω ξανά... :confused:

Πάντως είναι πολύ ακριβό σαν κινητό....πραγματικά πίστευα ότι η RIM θα είχε μια πιο επιθετική (φτηνότερα κινητά) στρατηγική για να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά αλλά όπως φαίνεται δεν την πολυενδιαφέρει (ειδικά αν κρίνουμε και από την τιμή του Q10......).....

Πάντως είναι πολύ ακριβό σαν κινητό....πραγματικά πίστευα ότι η RIM θα είχε μια πιο επιθετική (φτηνότερα κινητά) στρατηγική για να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά αλλά όπως φαίνεται δεν την πολυενδιαφέρει (ειδικά αν κρίνουμε και από την τιμή του Q10......).....

Κοίτα, 584 στα σκρουτζομάγαζα για ναυαρχίδα για μετά από ούτε μήνα κυκλοφορίας, δεν είναι πολλά... είναι ξεχωριστά τηλέφωνα και πρωτότυπα (όλος ο κόσμος έχει iphone και android), και προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότεροοοο :)

Αν πέσει κι άλλο πάντως θα το πάρω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Με δεδομένη την καθυστέρηση από τους παρόχους ποιές είναι οι αξιόπιστες εναλλακτικές επιλογές για αγορά εδώ στην Ελλάδα;

Κοίτα, 584 στα σκρουτζομάγαζα για ναυαρχίδα για μετά από ούτε μήνα κυκλοφορίας, δεν είναι πολλά... είναι ξεχωριστά τηλέφωνα και πρωτότυπα (όλος ο κόσμος έχει iphone και android), και προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότεροοοο :)

ότι και να βγεί πάντα θα υπάρχει η γρίνια για τη τιμή :)

στην Αγγλία μου είπαν,δεν πήγα ότι η λιανική χωρίς συμβόλαιο είναι στα 465 ευρώ ;)

Αν πέσει κι άλλο πάντως θα το πάρω.

έχεις πάρει τόσα και τόσα όλα αυτά τα χρόνια και κόλλησες στη τιμή :p

Με δεδομένη την καθυστέρηση από τους παρόχους ποιές είναι οι αξιόπιστες εναλλακτικές επιλογές για αγορά εδώ στην Ελλάδα;

τι θες να πεις ΄αξιόπιστες'' ότι δεν θα σου πουλήσουν τηλέφωνο και θα σου πάρουν τα λεφτά;

εγγύηση έχει γραφτεί κάθε λίγο και λιγάκι πως παρέχετε τι άλλη αξιοπιστία να έχεις από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

ότι και να βγεί πάντα θα υπάρχει η γρίνια για τη τιμή :)

στην Αγγλία μου είπαν,δεν πήγα ότι η λιανική χωρίς συμβόλαιο είναι στα 465 ευρώ ;)

έχεις πάρει τόσα και τόσα όλα αυτά τα χρόνια και κόλλησες στη τιμή :p

τι θες να πεις ΄αξιόπιστες'' ότι δεν θα σου πουλήσουν τηλέφωνο και θα σου πάρουν τα λεφτά;

εγγύηση έχει γραφτεί κάθε λίγο και λιγάκι πως παρέχετε τι άλλη αξιοπιστία να έχεις από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Αναφέρομαι στο που μπορώ να το βρώ (σε ποια καταστήματα) στην Αθήνα. Η μόνο μέσω παραγγελίας από internet...

Esykas κολλάω στην τιμή στο συγκεκριμένο τηλέφωνο,βλέπεις σκέφτομαι και την μεταπώληση που δε θα είναι κι εύκολη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The topic was unpinned