johnny_htc Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 (edited) Πρωινές μετρήσεις 4G,υψηλές πτήσεις. Το δίκτυο με χαμηλή κίνηση, πρωί Χριστουγέννων, θυμίζει τον παλιό, καλό καιρό, που είχε αρχίσει τις massive αναβαθμίσεις η Cosmote και κατά σημεία που δεν είχαν πλακώσει όλοι, απλά πέταγε. Τώρα αυτά πλέον τα νούμερα τα πρωινά, δύσκολα, ενώ τα απογεύματα με τα απεριόριστα, παρατηρώ ότι πέφτει και στα 25 mbps... Εσωτερικός χώρος, όπως και στο 5G που ανέβασα. Σπιντολαγνια, ούτε τα παράθυρα δεν έχω ανοίξει ακόμα 😜 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα! Edited December 25, 2024 by johnny_htc 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 On 25/12/2024 at 8:03 ΠΜ, johnny_htc said: Πρωινές μετρήσεις 4G,υψηλές πτήσεις. Το δίκτυο με χαμηλή κίνηση, πρωί Χριστουγέννων, θυμίζει τον παλιό, καλό καιρό, που είχε αρχίσει τις massive αναβαθμίσεις η Cosmote και κατά σημεία που δεν είχαν πλακώσει όλοι, απλά πέταγε. Τώρα αυτά πλέον τα νούμερα τα πρωινά, δύσκολα, ενώ τα απογεύματα με τα απεριόριστα, παρατηρώ ότι πέφτει και στα 25 mbps... Εσωτερικός χώρος, όπως και στο 5G που ανέβασα. Σπιντολαγνια, ούτε τα παράθυρα δεν έχω ανοίξει ακόμα 😜 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Καλά Χριστούγεννα! Έτσι ακριβώς είναι και εμένα με ανοιχτά παράθυρα (σαλόνι, ξέρεις) Τα ίδια κάνει και εδώ, έχουν χαλάσει πολύ το 4G+,τα ξημερώματα πάει τρένο και μετά χαλάει πολύ, το 5G όμως έχει περισσότερη σταθερότητα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 18 minutes ago, elkons said: Έτσι ακριβώς είναι και εμένα με ανοιχτά παράθυρα (σαλόνι, ξέρεις) Τα ίδια κάνει και εδώ, έχουν χαλάσει πολύ το 4G+,τα ξημερώματα πάει τρένο και μετά χαλάει πολύ, το 5G όμως έχει περισσότερη σταθερότητα. Έχει πλακώσει πάρα πολύς κόσμος και πέφτει δραματικά η απόδοση.. Και άμα βάλουν σε ιστό N78, κόβουν από τις άλλες μπάντες ισχύ, είναι πολλά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 4G+ μέσα στο σπίτι. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Που να είχε Β7😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 4 ώρες πριν, Antonio21 said: 4G+ μέσα στο σπίτι. Καλορίζικη μαν! 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:13 πμ 7 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:09 μμ On 31/12/2024 at 3:04 ΜΜ, Antonio21 said: 4G+ μέσα στο σπίτι. Αυτές οι επιδόσεις με τόσο λίγη κίνηση... 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:40 μμ 3 ώρες πριν, p_k said: Αυτές οι επιδόσεις με τόσο λίγη κίνηση... Με nova 4G+ έχω 50 mbps σε άδεια κεραία λόγω λιγότερου φάσματος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ ΑΒ Βασιλόπουλος- Χαλκίδα Λεωφ. Χαϊνά 271 Δεν εμφανίζει ID ούτε κατάφερα να το βρω για λινκ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Καλά Νερά Νοτίου Πηλίου. Μέσα στο σπίτι. Πρέπει να βάλω την κάρτα σε "συμβατή συσκευή" για 5g. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Just now, marios239 said: Καλά Νερά Νοτίου Πηλίου. Μέσα στο σπίτι. Πρέπει να βάλω την κάρτα σε "συμβατή συσκευή" για 5g. Δυνατή στο LTE! Γιατί δεν είναι συμβατή; Τελικά έκανες τη φορητότητα; Και χωρίς Β3 και με λίγο κίνηση πάει πολύ καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 19 minutes ago, elkons said: Δυνατή στο LTE! Γιατί δεν είναι συμβατή; Τελικά έκανες τη φορητότητα; Και χωρίς Β3 και με λίγο κίνηση πάει πολύ καλά. Τελικά έστειλα στο chat και μου το έφτιαξαν. Πήρα 2ο αριθμό whats up. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 5 minutes ago, marios239 said: Τελικά έστειλα στο chat και μου το έφτιαξαν. Πήρα 2ο αριθμό whats up. Πως παει το 5G 😃 Α ανέβασες μόλις 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610353967 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610396897 Από το νέο what's up μου μέτρηση εντός οικίας! Μαρούσι! Τούρμπο το δίκτυο! Edited 22 ώρες πριν by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610353967 Από το νέο what's up μου μέτρηση εντός οικίας! Μαρούσι! Τούρμπο το δίκτυο! Πολύ καλό το δίκτυο. Απλά πρόσεξε να βάζεις τα τεστ στο θέμα του 5G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 18 minutes ago, Gv2008 said: Πολύ καλό το δίκτυο. Απλά πρόσεξε να βάζεις τα τεστ στο θέμα του 5G Ουπς! Τώρα το είδα! Από το Μέγαρο του ΟΤΕ η λήψη κατευθείαν! Edited 22 ώρες πριν by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν @Chrischal1908 Πετάει το δίκτυο βλέπω καμία σχέση με Nova σπίτι σου. Ένα συγκριτικό σπίτι σου με 4G+ και 5G Nova vs Cosmote; ψήνεσαι; (Λογικά αν βάλεις εξοικονόμηση μπαίνει κατευθείαν 4G+) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610353967 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610396897 Από το νέο what's up μου μέτρηση εντός οικίας! Μαρούσι! Τούρμπο το δίκτυο! Κα@λ@ απλά μαν, καλορίζικη, καλό ξεσκισμα στις μετρήσεις 😉😜 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 6 ώρες πριν, elkons said: @Chrischal1908 Πετάει το δίκτυο βλέπω καμία σχέση με Nova σπίτι σου. Ένα συγκριτικό σπίτι σου με 4G+ και 5G Nova vs Cosmote; ψήνεσαι; (Λογικά αν βάλεις εξοικονόμηση μπαίνει κατευθείαν 4G+) Αναμενόμενο! Το γνώριζα εξ αρχής! Έρχεται συγκριτικό από τα village cinemas από το Athens Mall. Η μέρα με την νύχτα. Βέβαια η NOVA δεν έχει 5G ακόμη! 6 ώρες πριν, elkons said: @Chrischal1908 Πετάει το δίκτυο βλέπω καμία σχέση με Nova σπίτι σου. Ένα συγκριτικό σπίτι σου με 4G+ και 5G Nova vs Cosmote; ψήνεσαι; (Λογικά αν βάλεις εξοικονόμηση μπαίνει κατευθείαν 4G+) Βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της NΟVA στο Μαρούσι. Ούτε η κεραία δεν έχει ενεργοποιηθεί! Το ζητούμενο είναι ότι προχωρούν οι αναβαθμίσεις! Φέτος θα δούμε ωραία πράγματα πλην του SA που θα ναι η χρονιά του! 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Κα@λ@ απλά μαν, καλορίζικη, καλό ξεσκισμα στις μετρήσεις 😉😜 Όταν δίνει τόσο σε εσωτερικό χώρο! Το λες και έτσι!😁😉 Edited 13 ώρες πριν by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Στις περιοχές σου ή Cosmote είναι πολύ πιο μπροστά Καλά έκανες που τη πήρες 9 μήνες απεριόριστα με 13€ είναι πάρα πολύ καλό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Στις περιοχές σου ή Cosmote είναι πολύ πιο μπροστά Καλά έκανες που τη πήρες 9 μήνες απεριόριστα με 13€ είναι πάρα πολύ καλό Καλήτερο, για όποιον μπορεί να δώσει μπροστά το χρήμα, είναι το frog με 12€ για 12 μήνες. 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 59 minutes ago, andreasomageiras said: Καλήτερο, για όποιον μπορεί να δώσει μπροστά το χρήμα, είναι το frog με 12€ για 12 μήνες. Αυτή η προσφορά είναι εξαιρετική εάν υπάρχει καλό δίκτυο κινητής στην περιοχή και η σταθερή είναι για τα μπάζα όπως συνήθως 24mbps που πιάνει 10 το πολύ. Επενδύουμε σε ένα καλό ρουτεράκι 5G με voip και είναι σούπερ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Αυτή η προσφορά είναι εξαιρετική εάν υπάρχει καλό δίκτυο κινητής στην περιοχή και η σταθερή είναι για τα μπάζα όπως συνήθως 24mbps που πιάνει 10 το πολύ. Επενδύουμε σε ένα καλό ρουτεράκι 5G με voip και είναι σούπερ Καλά και με 4g ρουτερ που έχω (fritzbox 6850 4g) καλύτερα από την (ανύπαρκτη) σταθερή είμαι! 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts