Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταιο τεστακι απο Αδαμα!

https://www.speedtest.net/my-result/a/6409332247

Πολυ ικανοποιημενος απο την cosmote εχει περιθωρια βελτιωσης αλλα σε γενικες γραμμες και εδω ειναι πρωτη

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1493

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Έχω γυρίσει σχεδόν όλο το νησί της Σύρου και εχω να πω τα εξής. Η κάλυψη είναι πολύ καλή το ίδιο και οι ταχύτητες. Υπάρχει όμως θέμα χωρητικότητας. Τι εννοώ... Εγώ έχω ένα παιδί 2 χρονών. Οπότε τα ωράρια μου είναι διαφορετικά από των υπολοίπων στο νησί. Όταν ο κόσμος είναι ξύπνιος εμείς κοιμόμαστε. Όταν εμείς ξυπνάμε οι άλλοι πάνε για ύπνο οπότε σε γενικές γραμμές βλέπω πολύ καλές ταχύτητες. Το μεσημέρι λίγο πέφτει λόγω χωρητικότητας όπως προείπα.

Διαδρομη Μηλος - Σερρες σε ολη την δοαδρομη καρφομενο lte , οχι 99.99% lte καλυψη 100% ...Δεβ με πεταξε πουθενα σε κατι αλλο

Ανοιχτα στηβ σεριφο το δικτυο ειναι πολυ αργο σχεδον δεν ανταποκρινεται για κανα 15λεπτακι και απο λαρισα μεχρι πλαταμωνα ειναι αρκετα γεματο το δικτυο κανεις ομως δουλεια..Πρωτη φπρα επισης ειδα 3Ca μεσα σε τουνελ

Ρέθυμνο στο βενζινάδικο πριν την Cretafarm κακό σήμα δυσκολίες σε κλήσεις (διακοπές) 1 γραμμη 4G.

Ηράκλειο Φορτετσα εξωτερικα σήμα 3/4 εντος διωροφης κατοικίας 1/4 γύρισμα σε Edge.

Μετά την Επισκοπη Ρεθύμνου πανω στην Ε.Ο. Ρεθυμνου Ηρακλειου και μέχρι το Ηρακλειο κανένα πρόβλημα στις κλήσεις.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

https://www.speedtest.net/my-result/a/6417465037

Σερρες τωρα , οχι και ασχημα 7+3+20

Να ρωτησω κατι ;...Υπαρχουν περοπτωση να υπαρχουν ακομα κεραιες χωρις αδεια; :lol:

https://www.speedtest.net/my-result/a/6417465037

Σερρες τωρα , οχι και ασχημα 7+3+20

Να ρωτησω κατι ;...Υπαρχουν περοπτωση να υπαρχουν ακομα κεραιες χωρις αδεια; :lol:

Μην σου κάνει εντύπωση. Έχω δει άδειες σε σημεία που δεν υπάρχουν κεραίες ή έχω δει αδειοδοτημενη κεραία της Cosmote, να έχει καμουφλάζ ως καμινάδα. :p

Μην σου κάνει εντύπωση. Έχω δει άδειες σε σημεία που δεν υπάρχουν κεραίες ή έχω δει αδειοδοτημενη κεραία της Cosmote, να έχει καμουφλάζ ως καμινάδα. :p

Ελα μωρε μια micrο 800αρα ειναι σιγα

Περιοχη;; εξερετικα

Το ίδιο και το απογευμα στη Σαντοβα και Κιτριες. Βέβαια από την άλλη για να είμαστε δίκαιοι η εμπειρία χρήσης είναι απροβληματιστη, έβαλα τελικό champions league στο YouTube για δοκιμή 1080p και παίζει κανονικά χωρίς κανένα buffer κλπ, κάποιος που δεν έκανε speedtest δεν θα καταλάβαινε κάποια διαφορα

Στο κέντρο Καλαμάτας έβλεπα κάτι 30αρια. Αλλά στην παραλία δεν την δοκίμασα καθόλου.

Edited by XP130TD
Σύγκριση

Μεταφερθηκε το καταστημα του Γερμανου σε αλλη περιοχη , και βγαλαν το micro που υπηρχε πανω στην οδο μεραρχιας...κριμα, εσωζε κατα πολυ την κατασταση

Το ULCA ADD τι ειναι που λεει στο Τελος;

https://drive.google.com/file/d/1D8bW8i3WV4Lw3matVC7gXwPmlwu_qkuA/view?usp=drivesdk

Η θεσσαλονικη ειναι πολυ ποιο μπροστα απο την Αθηνα απο οσα εχω δει...Μακαρι να ηταν και η υποληπη βορεια ελλαδα ετσι

Μεταφερθηκε το καταστημα του Γερμανου σε αλλη περιοχη , και βγαλαν το micro που υπηρχε πανω στην οδο μεραρχιας...κριμα, εσωζε κατα πολυ την κατασταση

Βρες ενα σπίτι στο Δημαρχείο χε χε

Edited by zerokill

Βρες ενα σπίτι στο Δημαρχείο χε χε

:lol:

Περα της πλακας η cosmote ειχε 3 micrο στο κεντρο, πραγματικα εξερετικη καλυψη...σε καποιες γιτονιες ειναι αισχος αλλα οταν ειδα το αισχος της αλλης αναθεωρησα τα παντα :lol:

:lol:

Περα της πλακας η cosmote ειχε 3 micrο στο κεντρο, πραγματικα εξερετικη καλυψη...σε καποιες γιτονιες ειναι αισχος αλλα οταν ειδα το αισχος της αλλης αναθεωρησα τα παντα :lol:

Εισαι τυχερος που ζεις σε πολη με καλη καλυψη γιατι στην Κρήτη τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα.

Εισαι τυχερος που ζεις σε πολη με καλη καλυψη γιατι στην Κρήτη τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα.

Παντως στο Ηρακλειο που πηγε προσφατα φιλος μου μου ειπε οτι εμεινε απολητα ικανοποιημενος

Το ULCA ADD τι ειναι που λεει στο Τελος;

https://drive.google.com/file/d/1D8bW8i3WV4Lw3matVC7gXwPmlwu_qkuA/view?usp=drivesdk

Η θεσσαλονικη ειναι πολυ ποιο μπροστα απο την Αθηνα απο οσα εχω δει...Μακαρι να ηταν και η υποληπη βορεια ελλαδα ετσι

Κάνει upload CA 7+7, μέγιστο θεωρητικό upload 112.5 mbps.