mol Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 αν βρεις καπου το νοκια 207 Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ότι καλύτερο το Nokia 207 με άψογο ηχείο, άφθονη διάρκεια μπαταρίας, σύνδεση 3G και ίσως με την πιο καλή οθόνη για την κατηγορία του. To είχε τον Ιούλιο στο Bestprice, τώρα λίγο δύσκολα να το βρεις. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 γιαννη αυτο ειχες/εχεις πάρει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohatzzz Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπερα παιδια..μπαινω αυριο ρεθυμνο φανταρος...εχει παει κανεις εκει να μας πει αν γινεται να περασεις smartphone μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 γιαννη αυτο ειχες/εχεις πάρει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μου το έδωσε φίλος γιατί δεν το έβρισκα διαθέσιμο για αγορά, φυσικά το κράτησα στο κέντρο μόνο. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OTarifas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γεια σας παιδια. Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα μεταξυ 2G και 3G,η πιο σωστα αν τα 2G θα μπαινουν κανονικα ιντερνετ με δεδομενα? Τα 3G απλα ειναι "πιο γρηγορα"? Αν τα 2G δεν κανουν,μπορειτε να μου προτείνετε 3G χωρις καμερα,με ραδιο και καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γεια σας παιδια. Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα μεταξυ 2G και 3G,η πιο σωστα αν τα 2G θα μπαινουν κανονικα ιντερνετ με δεδομενα? Τα 3G απλα ειναι "πιο γρηγορα"? Αν τα 2G δεν κανουν,μπορειτε να μου προτείνετε 3G χωρις καμερα,με ραδιο και καλη μπαταρια. Δε νομίζω να υπάρχει κινητό 3G, χωρίς κάμερα... Το 2G είναι άθλιο στο ίντερνετ, πρέπει να έχεις φουλ σήμα για να σερφάρεις χωρίς να σου σπάει τα νεύρα. Το 3G είναι πιο γρήγορο και το 4G ακόμα περισσότερο. Εντάξει, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μάλλον θα μας αφήσουν να έχουμε smartphones, κάποιοι ακόμα και στον 1ο μήνα. Απλά καλό είναι την 1η εβδομάδα να έχουμε "stupid phones", μέχρι να δούμε την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο. (εγώ θα μπω το Γενάρη μάλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ρε μην κολλατε με τα τηλέφωνα.. Πάρτε για το κέντρο μια μουφα (για να μην πιω από την αρχή) και μετά για τη μονάδα ο καθένας το smartphone του Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Μπορειτε να μου πειτε την διαφορα μεταξυ 2G και 3G,η πιο σωστα αν τα 2G θα μπαινουν κανονικα ιντερνετ με δεδομενα? Τα 3G απλα ειναι "πιο γρηγορα"? Με φουλ σήμα G = 6,5 KB/sec, 2G = 27,5 KB/sec και 3G=700+ΚΒ/sec Όσο πιο αργή η σύνδεση τόσο πιο γρήγορα περνάει η θητεία .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jden Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Xaxa καλο αυτο. Στάλθηκε από το HUAWEI Y330-U01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 νεοι!! παρτε κανα φτηνο κινεζάκι και μετά επέμβαση και αφαίρεση στις κάμερες πριν 3 χρονια ολοι με κοιταζαν σαν ουφο :ninja::ninja::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 πριν 3 χρονια δεν επρεπε καν αν βγαλεις την καμερα :lol: το iphone και τα galaxy επεφταν συννεφο στο κεντρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μπαίνω φαντάρος. Τα φώτα σας παιδιά!!! Προφανώς θα χρειαστώ feature phone και ίσως αργότερα να μπασω και smartphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μπαίνω φαντάρος. Τα φώτα σας παιδιά!!! Προφανώς θα χρειαστώ feature phone και ίσως αργότερα να μπασω και smartphone? Το λογικό είναι αυτό για τις πρώτες ημέρες ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από όλες τις απόψεις. Θα κόψεις κίνηση τις πρώτες ημέρες πως είναι τα πράγματα και στην πρώτη επίσκεψη πράττεις αναλόγως. Ουτως η αλλως τον ελεύθερο χρόνο θα θες να μιλάς παρά να σερφαρεις. Άσε που χρειάζεσαι μπαταρία τέρας. Mp3 player και κέρματα να έχεις οπωσδήποτε. Χωρίς smartphone την παλεύεις, χωρίς αυτά με τίποτα. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το λογικό είναι αυτό για τις πρώτες ημέρες ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από όλες τις απόψεις. Θα κόψεις κίνηση τις πρώτες ημέρες πως είναι τα πράγματα και στην πρώτη επίσκεψη πράττεις αναλόγως. Ουτως η αλλως τον ελεύθερο χρόνο θα θες να μιλάς παρά να σερφαρεις. Άσε που χρειάζεσαι μπαταρία τέρας. Mp3 player και κέρματα να έχεις οπωσδήποτε. Χωρίς smartphone την παλεύεις, χωρίς αυτά με τίποτα. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Εγώ είχα πάρει αυτό τον πρώτο καιρό μαζί μου... http://www.gsmarena.com/nokia_109-5096.php μαζί με μια καρτούλα SD με τραγουδάκια μέσα..... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2. Ειδικά αυτό με τα κέρματα δεν το γνώριζα. Όσον αφορά το κινητό έχετε κάτι να προτείνετε από Σκρουτζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2. Ειδικά αυτό με τα κέρματα δεν το γνώριζα. Όσον αφορά το κινητό έχετε κάτι να προτείνετε από Σκρουτζ; Εγώ θα σου προτείνω αντί για feature phone να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο blackberry (που έχουν και πολύ καλό σήμα) αρκεί να είναι μοντέλο από 2013 για να έχει bbos10 και να τρέχει android εφαρμογές. Έχω δει σε αγγελίες ακόμη και κάτω από 50€. Για την κάμερα μην ανησυχείς απλά κολλάς ένα αυτοκόλλητο στη θήκη στο ύψος της κάμερας και είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εγώ θα σου προτείνω αντί για feature phone να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο blackberry (που έχουν και πολύ καλό σήμα) αρκεί να είναι μοντέλο από 2013 για να έχει bbos10 και να τρέχει android εφαρμογές. Έχω δει σε αγγελίες ακόμη και κάτω από 50€. Για την κάμερα μην ανησυχείς απλά κολλάς ένα αυτοκόλλητο στη θήκη στο ύψος της κάμερας και είσαι μια χαρά. Κοιτα αν ειναι να καλυψω τη καμερα με αυτοκολλητο τοτε εχω και δευτερο φτηνο smartphone (μην σου πω και τριτο :p ). Το θεμα ειναι μην φαω καμια γκρινια και θελουν κινητο με πληκτρα και καμερα το πολυ vga. Το blackberry που λες ποσο καλα τα παει απο αποψη αυτονομιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Κοιτα αν ειναι να καλυψω τη καμερα με αυτοκολλητο τοτε εχω και δευτερο φτηνο smartphone (μην σου πω και τριτο :p ). Το θεμα ειναι μην φαω καμια γκρινια και θελουν κινητο με πληκτρα και καμερα το πολυ vga. Το blackberry που λες ποσο καλα τα παει απο αποψη αυτονομιας; Αν εξαιρέσεις το z10 όλα τα bb με βαριά χρήση βγάζουν τη μέρα άνετα. Ειδικά αν πάρεις κανένα q5 ή q10 που έχουν QWERTY πληκτρολόγιο δε νομίζω να ακούσεις γκρίνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μαλλον με βλεπω να παιρνω αυτο https://www.mediamarkt.gr/el/product/_nokia-130-dual-sim-black-1148433.html Ειναι χωρις καμερα και παιζει Mp3, παιρνει 32αρα sd, ειναι δικαρτο, εχει ραδιοφωνο και μπαρια 1020 mah παρακαλω :p Και οταν σιγουρευτω οτι ειναι οκ τα πραγματα θα μπασω και το Redmi Note 4 Global που για το στρατο το πηρα και αυτο (λογω αυτονομιας) και θα μαι οκ. Αν εχετε καποιο καλυτερο feature phone να προτεινετε θα το εκτιμουσα. Το ιδανικο θα ηταν να φορτιζει με usb ωστε να μπορω να του δινω απο το powerbank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κι εγώ με το 130 την έβγαλα Αντρέα! Ένα 9000mAh powerbank και δεν με ενοιαζε τπτ. 16gb καρτούλα γεμάτη με τραγουδάκια. Ακόμη και 3gp βιντεάκια είχα περάσει και έβλεπα (αγγλικά southpark. περισσότερο άκουγα παρά έβλεπα εννοείται, και ξεχνάς τους υπότιτλους :P ) Θήβα που ήμουν κέντρο, λίγοι μπήκαμε με feature phones. Έβλεπα 3 μέρες (μέχρι το πρώτο επισκεπτήριο) smartphones και ένιωθα ηλίθιος που έμεινα με το τουβλάκι μου. Μετά μου έφεραν το J5 μου, τότε, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένιωσα ξανα άνθρωπος :P Συμβουλή μου: επειδή κανένα στρατόπεδο δεν έχει καλό σήμα, το πλήγμα το λαμβάνει η μπαταρία. Βάλε force 3g αντί για 4g. Και έχε 2 powerbanks. ένα φορτισμένο, και ένα να φορτίζει το βράδυ. όσο φορτίζει το ένα χρησιμοποιείς το άλλο. Εγώ ευτυχώς ήμουν Γραφέας οπότε είχα πρίζα 24/7 αλλά είχα πάρει έτσι τα powerbanks για να τη βγάζω. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εγώ θα σου προτείνω αντί για feature phone να πάρεις κανένα μεταχειρισμένο blackberry (που έχουν και πολύ καλό σήμα) αρκεί να είναι μοντέλο από 2013 για να έχει bbos10 και να τρέχει android εφαρμογές. Έχω δει σε αγγελίες ακόμη και κάτω από 50€. Για την κάμερα μην ανησυχείς απλά κολλάς ένα αυτοκόλλητο στη θήκη στο ύψος της κάμερας και είσαι μια χαρά. Ποια ειδες στα 50 ευρω??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Πω... Πήγα το είδα το nokia 130. Ειχε μακράν τη χειρότερη οθόνη από όσα είχε εκει. Αλλά μετά είτε έπρεπε να πέσω σε αυτονομία είτε να πάω στα διπλά λεφτά σε κινητό με κάμερα. Οπότε και τα λεφτά να μην με πείραζαν δεν βλέπω λόγο να πάρω αυτό και να μην μπασω καποιο δευτερο smartphone που απλά θα του καλυπτα τη κάμερα. Προβληματίστηκα. Το smartphone που σκεφτομουν να καλυψω τη καμερα ειναι αυτο http://www.gsmarena.com/samsung_i9070_galaxy_s_advance-4469.php Με ενα cyanogen, προσεγμενα apps που εχω βαλει και καποιες τροποποιησεις στις αδειες και kernel νομιζω ειναι αξιοπρεπεστατο. Και το σημαντικοτερο οτι εμφανισιακα ειναι ενα χαλι μαυρο (εχει ξεβαψει περιεφερειακα). Φαινεται οτι ειναι παλιατζουρα. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 99% δε θα ασχοληθει κανεις με το κινητο σας. Απλα προτείνεται να μπειτε με απλό στην αρχη, κυριως λογο ελαφρυχεριδων και μπαταριας . Προσωπικα στο κεντρο πηρα το νοκια 110(???) Dual sim με micro sd, μπαταρία αψογη και ημουν ΟΚ++++ Φυσικα ειχα και το htc desire z, που ομως απλα το ανοιξα στην πρωτη έξοδο και αυτο για 5 λεπτα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Κοιτα εχω ηδη με πληκτρα αλλα αυτα που εχουν επιβιωσει δεν παιρνουν sd :p Οποτε ελεγα να παρω το αρχαιο το σαπιο smartphone το οποιο με τα πειραγματα που του χω κανει με κλειστο 3g βγαζει ανετα 3 μερες αυτονομια. Θα το αφησω σημερα να παιζει ολη μερα mp3 να δω ποσο ρουφαει και εκει. Θα χω και 2 power bank και γεια σας μα 1600 mah μαπαταρια ειναι οποτε το pb θα το φορτιζει αρκετες φορες. Απλα καλου κακου θα παρω και ενα απο τα "επιζησαντα" παλια μου κινητα ωστε αν ειμαι ατυχος να εχω εστω τηλεφωνο. Edited June 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts