tigerdaytona Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εχω Ελληνικη συσκευη. Εκανα ΟΤΑ αναβαθμιση και δεν εχω την πλαινη μπαρα εφαρμογων. Πως την ενεργοποιω? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εχω Ελληνικη συσκευη. Εκανα ΟΤΑ αναβαθμιση και δεν εχω την πλαινη μπαρα εφαρμογων. Πως την ενεργοποιω? Πατώντας παρατεταμένα το back button . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Παιδιά ψάχνω το τελευταίο ελληνικό φιρμ για το κινητό μας,υπαρχει κάποιο λινκ που να μην σέρνεται?Η καλύτερα κάποιο τορρεντ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) καλησπερα! Μια ερωτηση να κανω. Το τηλ. στοκ, ειδα οτι εχει csc: MC1 (COA) που αν θυμαμαι ειναι η ρουμανικη cosmote, αλλά firmware φοραει το πολωνικο XXDMC3. Ειναι οκ αυτο? Λογικα μπαινω στις πολωνικες αναβαθμισεις? Θα το χαρώ λιγο στοκ γιατι το πηρα προσφατα και μετα θα το ρουταρω Edited July 18, 2013 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μπορειτε να μου πειτε το N7100DDDMG1 απο που ειναι?μου εγινε εδω αναβαθμιση την Κυριακη και δεν μου διαβαζει καθολου την σιμ.Τι κανω σε αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν με *#06# δεν σου βγάζει το ΙΜΕΙ της συσκευής σου, θέλει επαναφορά ο φάκελος EFS.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 ναι μου το βγαζει.ειναι ιδιος με το κουτι του.δεν εχει αλλαξει κατι.τι ειναι το EFS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ναι μου το βγαζει.ειναι ιδιος με το κουτι του.δεν εχει αλλαξει κατι.τι ειναι το EFS? Νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355347 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχω τη συσκευή αγορασμένη από ελληνικό online κατάστημα. Η έκδοση που φοράει είναι η N7100XXDMG1, από που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχω τη συσκευή αγορασμένη από ελληνικό online κατάστημα. Η έκδοση που φοράει είναι η N7100XXDMG1, από που είναι; Διάβασε το FAQ ,πρώτο post ή δώσε το imei στην samsung να σου πουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εκανα την διαδικασία μέσω kies για να βρω το official firmware της συσκευής μου αλλά δεν τα κατάφερα. Μου έγραψε αυτό PDA:MB2 / PHONE:LK7 / CSC: MA2 (DTM) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Παρακαλώ βοήθεια!!! Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εδω κοίταξες ? DTM -> Germany (T-Mobile) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εδω κοίταξες ? DTM -> Germany (T-Mobile) Οτι είναι από Γερμανία το γνωρίζω αλλά την official firmware ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Οτι είναι από Γερμανία το γνωρίζω αλλά την official firmware ψάχνω... Ψάξε στο SamMobile http://www.sammobile.com/firmwares/1/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πρίν λίγο ξεκίνησαν οι αναβαθμίσεις 4.3 για τα S4 αρχίζοντας απο τα Γερμανικά. Ξέρει κάνεις πότε έχουμε σειρά εμείς; Θα την πάρουμε μέσα στον Οκτώβριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μακάρι αλλά δεν νομίζω.... Έχουν πει για τέλος Νοεμβρίου ή κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλα να λεμε που ερχεται πριν τα Χριστουγεννα.Εχει να μας δωσει αναβαθμιση η sammy ουτε θυμαμαι απο ποτε. Ελεος πια.Ευτυχως που εχω note και με κραταει ακομα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλα να λεμε που ερχεται πριν τα Χριστουγεννα.Εχει να μας δωσει αναβαθμιση η sammy ουτε θυμαμαι απο ποτε. Ελεος πια.Ευτυχως που εχω note και με κραταει ακομα Καλησπέρα την αναβάθμιση θα την πάρουμε μέσο ota ; η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κάποτε ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Παιδιά από ότι διάβασα, η δική μας αναβάθμιση σε 4,3 θα ερθει το Δεκεμβρη, γιατί πρέπει ν προσαρμοστούν όλες οι εφαρμογες του SPen στο 4.3 κ θέλει χρόνο!! Οπότε υπομονή ή αλλιώς Sotmax V 12 Beta6 που δουλέυει άψογα κ έχει όλα τα καλούδια του NOTE 3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 @panosv7 Το μόνο που θέλει χρόνο είναι οι πωλήσεις του note 3. Γι αυτό δεν μας τη δίνουν ακόμη. Θέλουν να του δώσουν ώθηση. Γι αυτό πείσε τους φίλους σου να το πάρουν μια ώρα νωρίτερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 @panosv7 Το μόνο που θέλει χρόνο είναι οι πωλήσεις του note 3. Γι αυτό δεν μας τη δίνουν ακόμη. Θέλουν να του δώσουν ώθηση. Γι αυτό πείσε τους φίλους σου να το πάρουν μια ώρα νωρίτερα. :) Χαχαχαχα αυτό ακριβώς! Εγώ δεν την υπολογίζω πριν το τέλος του χρόνου.. Μακάρι να έρθει νωρίτερα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Χαχαχαχα αυτό ακριβώς! Εγώ δεν την υπολογίζω πριν το τέλος του χρόνου.. Μακάρι να έρθει νωρίτερα. Εγώ έβαλα την 4.3 leaked official αλλά το πενάκι δεν έχει την λειτουργία όπως σε Νότε3. Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εγώ έβαλα την 4.3 leaked official αλλά το πενάκι δεν έχει την λειτουργία όπως σε Νότε3. Το έχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμίσεις; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το έχεις ενεργοποιησει απο τις ρυθμίσεις; Λειτουγει γενικα το πενακι με σχετικες εφαρμογες αλλα οπως πριν χωρις extra λειτουργιες του Note3.... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts