Jump to content

Πoιο είναι το καλύτερο/χειρότερο μέλος της ομάδας διαχείρισης [ονόματα!]

PsyGreg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοκαίρι έχουμε, να πάμε διακοπές θέλουμε, όποτε η δική μου ψήφος είναι μονόδρομος και πάει στον zxr, zxr θα σου στείλω με πμ τον αριθμό λογαριασμού :D

Περά από την πλακά τον ψηφίζω γιατί έχει ηρεμία και την εκπέμπει σε ‘’κρίσεις’’, επίσης μπορεί με λίγα λόγια να γράψει αυτό που θέλει και να γίνει κατανοητός (ευχέρεια γραπτού λογού) αααα μην ξεχάσω της ωραίες υπόγραφες του :lol:

Υγ αν δεν θέλεις να στείλεις χρήματα μπορείς να με πάρεις μαζί σου στις διακοπές :whistle:

Υγ1 Για χειρότερο μέλος δεν θα γράψω, οκ και αυτοί μπορεί να είναι κάποια στιγμή απότομοι μαζί μας αλλά ας σκεφτούμε και εμείς τον όγκο που βλέπουν και διαβάζουν καθημερινά …… ώρες – ώρες σκέπτομαι ότι δεν θα μπορούσα να είμαι μέλος της ομάδας διαχείρισης ούτε μια εβδομάδα :dizzy:

+1για τον zxr.Ήρεμος και κατατοπιστικός (σίγουρα κανει γιόγκα!).

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 158
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τυχαιά βρήκα το θέμα οπότε ας πω κι εγώ :p

Καλύτερα μέλη θα μπορούσα να πω κάποιους που είχα γνωρίσει στο thread του Galaxy S με τους οποίους μιλάγαμε και είχα αναπτύξει κάποια άποψη. (tyxerakias, superuser, mindfield). Βέβαια αυτά τα άτομα είναι moderators οπότε μιλάμε για περιορισμένες δυνατότητες διαχείρισης :p

Αντιθέτως, με κάποια επαφή που είχα πριν αρκετούς μήνες με τον Mythozzz υπήρξε κάποια αντιπαράθεση η οποία συνεχίστηκε μέσω ΠΜ και το αποτέλεσμα ήταν να μου αφαιρέσει τα δικαιώματα guide editor επειδή διαφωνούσε μαζί μου. (?) :confused: εντάξει δε ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά εγώ το βλέπω κατάχρηση εξουσίας λες και είναι κάνας μπάτσος του φόρουμ που φτιαχνει δικούς του νόμους επειδή έχει κόκκινο ονοματάκι. Ούτε καν θυμάμαι ποιο ήταν το θέμα που διαφωνούσαμε γιατί δεν με αφορά πλέον και σε ένα τέτοιο μέρος που το διαχειρίζονται τέτοια άτομα για μένα δεν αξίζει να ασχολούμε καν. (άλλωστε από τότε απομακρύνθηκα και παράτησα τον οδηγό μου ανημέρωτο, όπως επίσης δεν έγραψα κανένα άλλο tutorial που ίσως είχα σκοπό να κάνω άρα το μόνο που κατάφερε να κάνει με την κίνηση του ήταν ένα κακό στην κοινότητα. Μικρό μεν, αλλά εγώ είδα με άλλο μάτι το φόρουμ) αν απαντήσει ας πει την δική του άποψη για μένα δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης άλλος admin που έστειλα ΠΜ δεν απάντησε ποτέ. (όνομα vampyre, δεν ξέρω αν μπαίνει στο φόρουμ ή όχι, αλλά αν μπαίνει και δεν απαντάει στα ΠΜ τι άποψη πρέπει να μου δημιουργήσει και αυτή η συμπεριφορά από το team? )

Αυτά από μένα.

Επίσης άλλος admin που έστειλα ΠΜ δεν απάντησε ποτέ. (όνομα vampyre, δεν ξέρω αν μπαίνει στο φόρουμ ή όχι, αλλά αν μπαίνει και δεν απαντάει στα ΠΜ τι άποψη πρέπει να μου δημιουργήσει και αυτή η συμπεριφορά από το team? )

Να μου επιτρέψεις να σου απαντήσω. Ξεκινώντας θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι η συμμετοχή στα φόρα του myphone είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα καθώς επίσης και ότι όλη η ομάδα διαχείρισης, co-mods, mods, super-mods καθώς επίσης και οι editors και εγώ προσωπικά είμαστε εθελοντές, χωρίς καμμία αμοιβή. Οπότε αν δεν απάντησα στο ΠΜ σου, απλά δεν βρήκα χρόνο (από τον προσωπικό μου ελεύθερο χρόνο) να το κάνω.

Και επειδή διάβασα διάφορα στο θέμα, να γνωρίζετε ότι μόνο οι super-mods και οι admins μπορούν να κάνουν ΒΑΝ. Οταν λοιπόν κάποιος χρήστης ΒΑΝάρετε σημαίνει ότι κατά 90% είναι εν γνώση περισσοτέρων από ενός ανθρώπων. Το ίδιο ισχύει και για τις ποινές.

Αυτά. Καλή συνέχεια. :)

Edited by vampyre
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Φυσικά και δεν θεωρώ ότι είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις στο ΠΜ αλλά αυτή τη στιγμή καλύτερα να μου έλεγες ότι απλά δεν ήθελες να ασχοληθείς με το θέμα, διότι αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν βρέθηκαν 5 λεπτά ελεύθερα από τις 17 Φεβ. 2013 που το έστειλα. Προβλημα μαζι σου δεν εχω εξάλλου απλά στο ΠΜ ζήταγα μία δεύτερη άποψη από άλλον admin και η απάντηση εδώ δεν με κάλυψε. Στο ΠΜ είχα εξηγήσει ακριβώς τι είχε συμβεί οπότε το θέμα δεν αφορά ΒΑΝ και τιμωρια την οποία γνώριζαν κι αλλοι γιατί έγινε σιωπηλα από τον Mythoz επειδή υπήρξε ένταση μεταξύ μας προσωπικά, χωρίς καν να ειδοποιηθώ και να μάθω ακριβώς τον λόγο τον οποίο έγινε κάτι τέτοιο. Όπως λες κι εσύ ακόμα και ο editor ειναι εθελοντής, οπότε κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τον διώξει επειδή απλά διαφωνεί μαζί του!

Τώρα τι να γράψω, που ο Superuser ξέρει ποιός είμαι, που μένω και τι καφέ πίνω...:cold:

Άστο καλύτερα, μην πάω αδιάβαστος...

Θα μου κοπανήσει το τούβλο, (note 2), στο κεφάλι και θα ψάχνομαι... :chair:

:frog:

Τώρα τι να γράψω, που ο Superuser ξέρει ποιός είμαι, που μένω και τι καφέ πίνω...:cold:

Άστο καλύτερα, μην πάω αδιάβαστος...

Θα μου κοπανήσει το τούβλο, (note 2), στο κεφάλι και θα ψάχνομαι... :chair:

:frog:

Ε ασε τον Νικο και γραψε για κανεναν αλλο :)

• 2 weeks later...

αααα!!εμένα πως μου έιχε ξεφύγει αυτό το θέμα;;;

navi55 kai bobmer21 <3 για μένα γιατί και με έχουν βοηθήσει άπειρες φορές και είναι πολύ καλά παιδάκια εδώ μέσα αλλά και εκτός.

Για τους χειρότερους δε θα γράψω καν.Απαξιώ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

s3 ο χειροτερος,απο παλιοτερη διαφωνια.αγενεστατος θρασυς και υπεροπτης,και ολα αυτα ενω δεν ειχε καταλαβει καν το θεμα.........

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Τον τελευταίο καιρό Nagata, DJDB και Electrik eye, μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις... :)
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ZXR. Απλός, λιτός, κατανοητός.

Για τους υπόλοιπους δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Υ. Γ ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολούνται ενεργά με τα θέματα της Sony. Τεράστια προσφορά στο σάιτ.

• 1 month later...

Και πάνω που πίστευα ότι ο Mythozz είναι ο χειρότερος (άσε που έχω αρχίσει να τον συμπαθώ από τα reviews και hands on που κάνει) τελικά έκανα λάθος υπάρχει χειρότερος μέλος της διαχείρισης, ο Nagata.

Ο οποίος Nagata έσβησε κάποια post μου σε ένα thread χωρίς να με κάνει ban (υποθέτω τα είχε διαβάσει πριν τα σβήσει και τι ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγαν) και όταν του έστειλα pm εδώ και τον ρωτούσα γιατί τα έσβησε καθώς ότι έγραφα στα post ήταν τεκμηριωμένο και καθόλου προσβλητικό με έκανε έτσι απλά ban. Με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι οι διαχειριστές ενώ κάνετε ΠΟΛΥ καλή δουλειά με το site, τις ειδήσεις, τους οδηγούς και πολλά άλλα, στη διαχείριση του forum υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Δεν ξέρω αν φταίει το νεαρό της ηλικίας ορισμένων ή η έλλειψη χρόνου είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε. Γιατί εγώ ειλικρινά αν επαναληφθεί θα αποχωρήσω.

Τέλος, αν και το έχω ξαναπεί, είμαστε αρκετοί χρήστες που ερχόμαστε από το παλιό κάλο unwired και τόσα χρόνια παρακολουθούμε ανελλιπώς το site/forum και θα έπρεπε να υπάρχει λίγο σεβασμός και όχι έτσι αβίαστα ενέργειες.

Φιλικά πάντα.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Για τελευταία φορά προς ενημέρωση όλων.

Δικάιωμα ΒΑΝ έχουν μόνο, οι athanaso77, eLeKtriK EyE, mcde ,mirrorofsorrow ,nervous, vlachaquito και οι δύο administrators (+ τον founder MsK που δεν ασχολείται με τα ΒΑΝ).

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

vampyre:

Προφανώς το BAN δεν το έριξα μόνος μου στον εαυτό μου. Αν δεν το έκανε ο Nagata ζητώ συγνώμη αν το έκανε κάποιος με υπόδειξη του Nagata ισχύουν ότι έγραψα. Μη μου πεις ότι δεν μιλάτε μεταξύ σας ή δεν συνεννοείστε για θέματα του forum.

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Δικάιωμα ΒΑΝ έχουν μόνο, οι athanaso77, eLeKtriK EyE, mcde ,mirrorofsorrow ,nervous, vlachaquito και οι δύο administrators (+ τον founder MsK που δεν ασχολείται με τα ΒΑΝ).

Toτε, εγω πριν περιπου ενα μηνα οταν εφαγα ban, γιατι ενημερωθηκα απο τον impreza_sti;;

Την βρωμικη δουλεια(αγγαρίες) την κανουν οι Moderators;; :lol:

Τον παραδεχομαι παντως τον impreza_sti.

Στο θεμα "nokia 206", ενα παιδι που δεν δεχοταν απαντηση απο κανεναν, απαντησε ο impreza_sti με λεπτομεριες κιολας, και οχι μια βαρετη απαντηση του τυπου ναι/οχι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4928637#post4928637

Προσπαθειτε να κρατησετε ψηλα την ποιοτητα του forum και να βοηθατε οσο μπορειτε και αυτο ειναι καλο. Ελπιζω ο κοσμος να το συνηδειτοποιει αυτο, και να μην μας γραφει στα παλια του τα παπουτσια οταν βοηθηθει, αλλα να βοηθησει και αυτος καποτε σε καποιο αλλο προβλημα, η σχολιασμο, αποψη, εμπειρια κτλ.

Toτε, εγω πριν περιπου ενα μηνα οταν εφαγα ban, γιατι ενημερωθηκα απο τον impreza_sti;;

Την βρωμικη δουλεια(αγγαρίες) την κανουν οι Moderators;; :lol:

1. Το είπες και μόνος σου.

Ενημερώθηκες.Αυτό δε σημαίνει ότι το έκανε αυτός, που δε μπορεί εξάλλου.

2. Ε ναι :p

• 2 weeks later...

Δεν έρχετε η ποιότητα με άσκοπες διαγραφές και Ban γιατί θίχτηκε κάποιος διοικητικός...

Δεν μπορείς απαγορεύσεις την διαφορετική άποψη γιατί δεν αρέσει εφόσον αυτή εκφράζεται κόσμια...

Λυπάμαι γιατί πολλά μέλη με αρκετές γνώσεις και με ώρες πολλές από τον προσωπικό τους χρόνο, επίσης και αυτοί χωρίς οικονομική ανταμοιβή όπως διαλαλουν διάφοροι moderator εκδιώχθηκαν με άμεσο η εμεσο τρόπο γιατί τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη...

Η ποιοτητα σε ένα φόρουμ έρχετε πρώτα με τον έλεγχο και την κριτική των moderator και μετά όλων των υπολοίπων....

Και όταν κάποιος απ αυτούς δεν έχει την εκτίμηση μεγάλης μερίδας των μελών δυστυχώς πρέπει να απομακρύνετε αυτός πρώτος.....

• 2 weeks later...
Δεν έρχετε η ποιότητα με άσκοπες διαγραφές και Ban γιατί θίχτηκε κάποιος διοικητικός...

Δεν μπορείς απαγορεύσεις την διαφορετική άποψη γιατί δεν αρέσει εφόσον αυτή εκφράζεται κόσμια...

Λυπάμαι γιατί πολλά μέλη με αρκετές γνώσεις και με ώρες πολλές από τον προσωπικό τους χρόνο, επίσης και αυτοί χωρίς οικονομική ανταμοιβή όπως διαλαλουν διάφοροι moderator εκδιώχθηκαν με άμεσο η εμεσο τρόπο γιατί τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη...

Η ποιοτητα σε ένα φόρουμ έρχετε πρώτα με τον έλεγχο και την κριτική των moderator και μετά όλων των υπολοίπων....

Και όταν κάποιος απ αυτούς δεν έχει την εκτίμηση μεγάλης μερίδας των μελών δυστυχώς πρέπει να απομακρύνετε αυτός πρώτος.....

Η κριτική προς μέλη της διαχείρισης απαγορεύεται, είτε άμεσα είτε έμμεσα, είτε γίνει κόσμια είτε όχι. Ό,τι άλλο υποστηρίξει οποιοσδήποτε εγώ το ακούω βερεσέ.

Εγώ αυτό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο myphone, ότι δηλαδή δεν είναι τόσο θέμα προσώπων, όσο θέμα γενικότερης πολιτικής του site, η οποία έχει αρχίσει να εφαρμόζεται περισσότερο τελευταία. Δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως και να 'χει, είτε το αποδέχεσαι είτε αποχωρείς. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντα χρειάζεται ένα feedback.

Από μέλη, από διαφημιζόμενους, από επισκέπτες κλπ.

Μετά, εξαρτάται προς τα που πηγαίνει το site και τι βλέψεις έχει, οπότε και το πόσο % βαρύτητα στο τελικό αποτέλεσμα έχει η κάθε ομάδα αλλάζει.

Π.χ. μέλη (που δεν προσφέρουν έσοδα)

Συνεργάτες (που πληρώνουν)

Διαφημίσεις (προσφέρουν έσοδα)

Κλπ....

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Η κριτική προς μέλη της διαχείρισης απαγορεύεται, είτε άμεσα είτε έμμεσα, είτε γίνει κόσμια είτε όχι. Ό,τι άλλο υποστηρίξει οποιοσδήποτε εγώ το ακούω βερεσέ.

Εγώ αυτό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο myphone, ότι δηλαδή δεν είναι τόσο θέμα προσώπων, όσο θέμα γενικότερης πολιτικής του site, η οποία έχει αρχίσει να εφαρμόζεται περισσότερο τελευταία. Δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως και να 'χει, είτε το αποδέχεσαι είτε αποχωρείς. ;)

Ακόμη και οι κρινόμενοι κρίνονται αγαπητέ panosz75. Τα ban που έχουν πέσει στην αντίληψή μου (ευτυχώς όχι πολλά γιατί δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι) καθώς και το δικό μου για μία βδομάδα αφορούσε απόψεις που είχαν εκφραστεί κόσμια και τεκμηριωμένα και όχι μια σκέτη λέξη.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι Moderators, Super moderatros, Administrators και οτιδήποτε άλλο υπάρχει είναι ότι το forum δεν είναι αυτοί αλλά οι (εγγεγραμμένοι) χρήστες κυρίως και οι επισκέπτες. Όσο καλοί και αν είναι, όσο καλή δουλειά και αν κάνουν, όσες γνώσεις και αν έχουν ΔΕΝ μπορούν να κρατήσουν ένα site/forum χωρίς users. Γι αυτό θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στα ban τους και τη διαγραφή των posts.

Δεν είναι Θεοί ούτε επιτρέπεται να ενεργούν σαν "καγκουρες" ή σαν τιμωροί ή σαν σχολειόπαιδα και να σκέφτονται "να δεις τι θα σου κάνω τώρα" . Για να μην πω ότι θα έπρεπε να ζητούν και ένα συγνώμη για τα άδικα ban.

Ακόμη και οι κρινόμενοι κρίνονται αγαπητέ panosz75. Τα ban που έχουν πέσει στην αντίληψή μου (ευτυχώς όχι πολλά γιατί δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι) καθώς και το δικό μου για μία βδομάδα αφορούσε απόψεις που είχαν εκφραστεί κόσμια και τεκμηριωμένα και όχι μια σκέτη λέξη.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι Moderators, Super moderatros, Administrators και οτιδήποτε άλλο υπάρχει είναι ότι το forum δεν είναι αυτοί αλλά οι (εγγεγραμμένοι) χρήστες κυρίως και οι επισκέπτες. Όσο καλοί και αν είναι, όσο καλή δουλειά και αν κάνουν, όσες γνώσεις και αν έχουν ΔΕΝ μπορούν να κρατήσουν ένα site/forum χωρίς users. Γι αυτό θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στα ban τους και τη διαγραφή των posts.

Δεν είναι Θεοί ούτε επιτρέπεται να ενεργούν σαν "καγκουρες" ή σαν τιμωροί ή σαν σχολειόπαιδα και να σκέφτονται "να δεις τι θα σου κάνω τώρα" . Για να μην πω ότι θα έπρεπε να ζητούν και ένα συγνώμη για τα άδικα ban.

Disclaimer: εκφέρω την άποψη μου σαν χρήστης και όχι σαν moderator.

Διαφωνώ τελείως μαζί σου. Το forum δεν είναι των χρηστών, είναι των ιδιοκτητών τους και καλώς ή κακώς, γούστο τους καπέλο τους να το διαχειριστούν όπως θέλουν.

Δυστυχώς είναι "Θεοί", γιατί το myphone είναι το δημιούργημα τους.

Προφανώς έχεις δίκιο όταν λες πως το site κρατιέται σε μεγάλο βαθμό από τους χρήστες, αλλά στην τελική, η ευθύνη διαχείρισης των χρηστών οφείλεται στην διαχείριση τους από τους ιδιοκτήτες και την γραμμή που δίνουν σε admins, mods, χρήστες, κτλ.

Το ποιος επωφελείται, δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά εικάζω πως και οι δυο, ιδιοκτήτες και χρήστες-moderators, επωφελούνται.

Δεν τα λέω με κακία αυτά. Είναι η φιλοσοφική μου προσέγγιση στο θέμα ιδιοκτησίας-εξουσίας κτλ... δεν αφορά μόνο το forum...

Διαφωνώ τελείως μαζί σου. Το forum δεν είναι των χρηστών, είναι των ιδιοκτητών τους και καλώς ή κακώς, γούστο τους καπέλο τους να το διαχειριστούν όπως θέλουν.

Προφανώς έχεις δίκιο όταν λες πως το site κρατιέται σε μεγάλο βαθμό από τους χρήστες, αλλά στην τελική, η ευθύνη διαχείρισης των χρηστών οφείλεται στην διαχείριση τους από τους ιδιοκτήτες και την γραμμή που δίνουν σε admins, mods, χρήστες, κτλ.

Το ποιος επωφελείται, δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά εικάζω πως και οι δυο, ιδιοκτήτες και χρήστες-moderators, επωφελούνται.

Δεν τα λέω με κακία αυτά. Είναι η φιλοσοφική μου προσέγγιση στο θέμα ιδιοκτησίας-εξουσίας κτλ... δεν αφορά μόνο το forum...

Ναι μεν....αλλά

Ο ιδιοκτήτης εννοείται ότι είναι κάτι παραπάνω από τον απλό χρήστη εδώ μέσα...όμως αν η συμπεριφορά αυτού και της υπόλοιπης ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει τότε έτσι και φεύγουν τα μέλη, πέφτει/χάνεται και το forum. Είναι τέτοια η φύση του αντικειμένου το forum που δεν φαίνεται τόσο πολύ εδώ αλλά σε άλλα πιο εξειδικευμένα και πιο "μικρά" sites (βλ. αυτοκινήτου) όταν αρχίζουν οι περίεργες συμπεριφορές και φεύγουν άτομα με γνώσεις και σωστή κρίση και χρήση του λόγου αφήνοντας πίσω υποδεέστερους, υποβαθμίζεται το επίπεδο και σταματάει να μπαίνει πια όλο και πιο πολύ άλλος κόσμος.

Συνεπώς αν ο "θεός" μείνει από πιστούς τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης....

Μου αρέσει που ο author του θέματος έχει φάει ban πάντως...:lol: Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ευχαριστημένος από την λειττουργία της ομάδας διαχείρισης μιας και με τόσους χρήστες μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα το πράγμα...

To site δεν ανήκει ούτε στους moderators, ούτε στους χρήστες.

Έχει ιδιοκτήτες που έχουν θέσει κανόνες και μέσα από τους ίδιους τους χρήστες έχουν επιλέξει κάποιους για να συντονίζουν τις συζητήσεις και να προσέχουν την τήρηση των κανόνων που έχουν θέσει.

Ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα κατά την εγγραφή του συμφώνησε σε αυτούς τους κανόνες.

Αν δε συμφωνούσε να μην έκανε εγγραφή.

Το να κάνει κάποιος εγγραφή, να παίρνει βήμα για να γράφει ότι διαφωνεί με τους κανόνες στους οποίους συμφώνησε για να πάρει αυτό το βήμα, για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.

Τα υπόλοιπα δεν έχουν ουσία.

Είναι οι προσωπικές πικρίες του καθενός και των φίλων του σε κάποιες περιπτώσεις.

Και επίσης θεωρώ ότι η ομάδα διαχείρισης είναι αρκετά ανεκτική.

Αυτή είναι η συνταγή και η πορεία του myphone στο χρόνο έχει δείξει την επιτυχία αυτής.

...και γιατί τότε βάζουν τα υποψήφια μέλη να διαβάζουν ολόκληρο "σύνταγμα" και να συμφωνήσουν με αυτό, αν στην τελική οι ιδιοκτήτες διαχειρίζονται όπως θέλουν τους χρήστες (σε αυτό αναφέρθηκε ο Lurker, το οποίο σχολίασες).

Ας αντικατασταθούν οι Ο.Π.Χ με την παραπάνω πρότασή σου και θα σταματήσουν για πάντα οι διαμαρτυρίες και γκρίνιες για τα ban.

To site δεν ανήκει ούτε στους moderators, ούτε στους χρήστες.

Έχει ιδιοκτήτες που έχουν θέσει κανόνες και μέσα από τους ίδιους τους χρήστες έχουν επιλέξει κάποιους για να συντονίζουν τις συζητήσεις και να προσέχουν την τήρηση των κανόνων που έχουν θέσει.

Ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα κατά την εγγραφή του συμφώνησε σε αυτούς τους κανόνες.

Αν δε συμφωνούσε να μην έκανε εγγραφή.

Το να κάνει κάποιος εγγραφή, να παίρνει βήμα για να γράφει ότι διαφωνεί με τους κανόνες στους οποίους συμφώνησε για να πάρει αυτό το βήμα, για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.

Συνήθως δεν διαφωνούν με τους κανόνες με τους οποίους συμφώνησαν αλλά, διαφωνούν στο ότι παραβίασαν αυτούς τους κανόνες και αμφισβητούν τους διαχειριστές για την ορθή εφαρμογή των Ο.Π.Χ..

Θα πρέπει λοιπόν οι διαχειριστές να διαχειρίζονται τους χρήστες συμφωνά με τους Ο.Π.Χ. και κρίνονται ανάλογα με την τήρηση αυτών , γιατί στην τελική ούτε αυτούς τους αναγκάζει κανείς να κάνουν τον χωροφύλακα στο myphone ( ή μήπως όχι :D).

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

...και γιατί τότε βάζουν τα υποψήφια μέλη να διαβάζουν ολόκληρο "σύνταγμα" και να συμφωνήσουν με αυτό, αν στην τελική οι ιδιοκτήτες διαχειρίζονται όπως θέλουν τους χρήστες (σε αυτό αναφέρθηκε ο Lurker, το οποίο σχολίασες).

Ας αντικατασταθούν οι Ο.Π.Χ με την παραπάνω πρότασή σου και θα σταματήσουν για πάντα οι διαμαρτυρίες και γκρίνιες για τα ban.

Συνήθως δεν διαφωνούν με τους κανόνες με τους οποίους συμφώνησαν αλλά, διαφωνούν στο ότι παραβίασαν αυτούς τους κανόνες και αμφισβητούν τους διαχειριστές για την ορθή εφαρμογή των Ο.Π.Χ..

Θα πρέπει λοιπόν οι διαχειριστές να διαχειρίζονται τους χρήστες συμφωνά με τους Ο.Π.Χ. και κρίνονται ανάλογα με την τήρηση αυτών , γιατί στην τελική ούτε αυτούς τους αναγκάζει κανείς να κάνουν τον χωροφύλακα στο myphone ( ή μήπως όχι :D).

Καταρχήν είπες συνήθως.

Όπως βλέπεις διαβάζοντας και τα post εδώ μέσα, διαφωνούν με τους κανόνες, αυτούς καθαυτούς.

Για το δεύτερο σκέλος τώρα, όλοι αισθάνονται αθώοι και όλοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Η τήρηση των κανόνων όμως κρίνεται από την ομάδα διαχείρισης.

Και αυτό είναι μέσα στους κανόνες που συμφώνησαν.

Και στις 2 περιπτώσεις λοιπόν υπάρχει παραβίαση των Ο.Π.Χ.

Δεν εννοώ κυριολεκτικά και με την νομική του έννοια. Εννοώ ότι αυτοί που "ανεβάζουν" ή "κατεβάζουν" sites/forum είναι οι χρήστες κάτι αντίστοιχο με το αυτοί που ανεβάζουν τις πωλήσεις ενός περιοδικού/εφημερίδας είναι οι αναγνώστες.

Αν οι moderators απλά γράφουν ειδήσεις και δεν υπάρχει κανένας να διαβάζει αλλά και σχολιάζει, αν τα νήματα μείνουν άδεια από δημοσιεύσεις, αν σταματήσουν οι χρήστες να γράφουν/βοηθούν ο ένας τον άλλον τότε τι μένει;

Όπως είπε σωστά ο enigma84 "αν ο "θεός" μείνει από πιστούς τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης".

Συμφωνώ επίσης με το "συνήθως δεν διαφωνούν με τους κανόνες με τους οποίους συμφώνησαν αλλά, διαφωνούν στο ότι παραβίασαν αυτούς τους κανόνες και αμφισβητούν τους διαχειριστές για την ορθή εφαρμογή των Ο.Π.Χ" του siciliano.

Επίσης δεν είδα ΠΟΤΕ ένας moderator/administrator να ζητάει συγνώμη για ένα ban. Ποτέ! Μα πάντα δίκιο έχετε; Δεν είστε ποτέ αλάνθαστοι;

Για το ένα και μοναδικό μου ban ΔΕΝ υπήρξε καν ένα pm, καν μια συνεννόηση. Αποφασίζουμε και διατάζουμε. Αυτό είναι που με ενοχλεί. Και παρακαλώ πολύ να παρατεθεί το σχόλιο μου τότε να δούμε σε τι ύφος ήταν. Γιατί ήταν κόσμιο και τεκμηριωμένο.

Τέλος σαν άνθρωποι που είμαστε όλοι συνήθως οι αποφάσεις είναι μετά από υποκειμενικές γνώμες και πολύ σπάνια από αντικειμενικές.

Ψάξτε το λίγο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...