nikosnt74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στα 8.1 δεν έχει νόημα το sysapp pusher. Πας store - ρυθίσεις - έλεγχος ενημερώσεων. οκ, αλλα εγω ειμαι στην 8. εκει τι γινεται ? ενα-ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στο Sysapp μία μία παιρνιούνται. Amazing Weather (εκτός από το προσωρινό για μισή μέρα πολικό (τι πολικό δηλαδη :lol:) ψύχος στη Λάρισα, είναι αρκετά σωστό στις προβλέψεις. Παίρνει τις πληροφορίες από το Weather Underground Επίσης καλό στις προβλέψεις και το Καιρός Tο Go (δεν γράφει από παίρνει προγνώσεις, αν θυμάμαι καλά κι αυτό από το Underground παίρνει). Ο Καιρός είναι λίγο πιο απαισιόδοξος από το Amazing, δηλαδή την ίδια στιγμή ο Καιρός μπορεί να λέει ασθενής βροχή, το Amazing λέει πιθανότητα βροχής κάπως έτσι. Από μπαταρία είναι και τα 2 με ελάχιστη κατανάλωση, με τον Καιρό να έχει την ελαχιστότερη ( :) ) Και δε ρουφάνε και πολλά δεδομένα (καλύτερος ο Καιρός κι εδώ, έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτό) Από γραφικά είναι και τα 2 από τα πιο όμορφα (δεν ξέρω με τα 8.1) Στα συν του Καιρός Το Go ότι έχει ελληνικά. Στα συν του ΗD ότι μπορείς να έχεις 2 ή και παραπάνω διαφορετικές πόλεις Live στην αρχική, ενώ με τον Καιρο μία. Για μένα είναι τα 2 καλύτερα προγράμματα καιρού για τα wp8 και πριν καταλήξω σ' αυτά δοκίμασα πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Thanks παιδιά θα δοκιμάσω το HD. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγώ τα δοκίμασα σχεδόν όλα του καιρού και κατέληξα στο amazing από μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση και από γραφικά το πιο εντυπωσιακό και έχει και διάφανο tile. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εναλλακτικά στο amazing weather , έβαλα δωρεάν το 4castr το οποίο έχει διάφανο live tile επίσης και επίσης λαμβάνει δεδομένα από το weather underground. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο αξιόπιστο όμως. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Fffuu, 5 ευρώ έμειναν για μέχρι αύριο. Αγόρασα TvShow, SkyMap, myTube. Άλλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Το Gta San Andreas προτείνω εγώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Το Gta San Andreas προτείνω εγώ. Το παιχνίδι δουλεύει και στο 8X ή μόνο στο 8XT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Επιτέλους στην καινούργια αναβάθμιση tapatalk έβαλαν dark theme... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Επιτέλους στην καινούργια αναβάθμιση tapatalk έβαλαν dark theme... αχά !!! ώρα για reinstall :p edit : Φαίνεται ότι κάτι χαλάσανε στο update αυτό γιατί σχεδόν σε κάθε βήμα μου βγάζει error Edited June 22, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Το παιχνίδι δουλεύει και στο 8X ή μόνο στο 8XT? Δεν ξέρω με σιγουριά τσέκαρε το μέσω μάρκετ. Επιτέλους στην καινούργια αναβάθμιση tapatalk έβαλαν dark theme... Ανάσταση!! Πολύ θετικό αυτό μπράβο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πολύ ωραίο το σκούρο tapatalk... Επίσης πρόσθεσαν την επιλογή αλλαγής φόρουμ από την στήλη του μενού αριστερά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Άντε Αλέξη σου έφεξε... Να δω τι άλλο θα βρεις να γκρινιάξεις... :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Άντε Αλέξη σου έφεξε... Να δω τι άλλο θα βρεις να γκρινιάξεις... :lol: Χα χα χα... Ε μα άδικο είχα με τους *****??? Ακου εκει λευκο φόντο στις amoled... Edited June 22, 2014 by niotheros αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χα χα χα... Ε μα άδικο είχα με τους *****??? Ακου εκει λευκο φόντο στις amoled... Έχεις απόλυτο δίκιο στο έχω πει και στις συναντήσεις. Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις από την μπαταρία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 βρηκα πως παιρνει το dark theme αλλα πως το επικυρωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 βρηκα πως παιρνει το dark theme αλλα πως το επικυρωνει? κάνε restart Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 βρηκα πως παιρνει το dark theme αλλα πως το επικυρωνει? Εγώ το απεγκατεστησα και το ξαναπέρασα για να αλλάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εγώ το απεγκατεστησα και το ξαναπέρασα για να αλλάξει... μαλλον ετσι θα κανω γιατι με restart δεν το αλλαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αυτοί του tapatalk αν δεν κάνουν μια λαλακία σε κάθε έκδοση δεν μπορούν... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αλλάζει κανονικά, χωρίς επανεγκατάσταση. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ναι αλλά δεν δουλεύει σωστά σε όλους (υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις και σε android). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σε μένα δούλεψε μια χαρά χωρίς επανεγκατάσταση. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μετραει τα mb μονο της συνδεσης και να μηδενιζει καθε μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη που να μετραει τα mb μονο της συνδεσης και να μηδενιζει καθε μηνα? δεν έχεις data sense ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts