mobiuser Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θυμάμαι που εγώ είχα σχολιάσει παλιότερα ανάλογη περίπτωση για το ...accuweather. Απολάμβανα καφεδάκι σε ωραιότατη λιακάδα και το accuweather προσπαθούσε να με πείσει για σοβαρή κακοκαιρία την ώρα εκείνη! Δυστυχώς ούτε το accuweather δεν μπορεί να προσφέρει κατά τη γνώμη μου σε τακτική βάση ακριβείς προγνώσεις καιρού. Μου φαίνεται θα δοκιμάσω live tile με RSS feed από ιστοσελίδα καιρού κάποια στιγμή, αν ασχοληθώ και βρω κάτι ικανοποιητικό. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 πιστεύω ότι έχει πολλές φορές να κάνει και με την περιοχή αν η εκάστοτε εφαρμογή καιρού δίνει σωστές προβλέψεις ή όχι . Στις Η.Π.Α. το bing weather δουλεύει άψογα απ' ότι έχω καταλάβει , ενώ Κερατσίνι πχ την μια μέρα δείχνει σωστά και την άλλη ότι ναναι . Πάντως και οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι αρκετές φορές άστοχες :p η μοναδική εφαρμογή που δεν έχει πέσει έξω πότε απ' όλες όσες έχω δοκιμάσει και πάντα κάνει σωστά update τον καιρό είναι περιέργως το εξαιρετικά απλό weather της Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει ένα σωρό, τις καλύτερες προβλέψεις τις είχα με το Amazing Weather HD (και ο "Καιρός" που υπάρχει με΄σα δεν είανι κακός) Μάλιστα το Amazing Weather HD στην τωρινή θερμοκρασία/κατάσταση καιρού δεν έχει τύχει να κάνει λάθος... Μου φαίνεται θα δοκιμάσω live tile με RSS feed από ιστοσελίδα καιρού κάποια στιγμή, αν ασχοληθώ και βρω κάτι ικανοποιητικό. Πως το κάνεις αυτό? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 1.Θα βρεις ένα app που να δέχεται RSS feed και να έχει και λειτουργία live tile 2.Θα βρεις μια ιστοσελίδα καιρού που να στέλνει RSS feed και θα την σετάρεις στο app 3.Θα καρφιτσώσεις το live tile του RSS feed app στην έναρξη Το ίδιο μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε RSS feed, πχ αθλητικά, ειδήσεις κλπ. Για τον καιρό, δεν έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι κάτι θα υπάρχει σε RSS feed. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μάλιστα το Amazing Weather HD στην τωρινή θερμοκρασία/κατάσταση καιρού δεν έχει τύχει να κάνει λάθος... Πολύ καλό το AWHD, αλλά όπως όλα τα ...λαθάκια του τα κάνει. Για παράδειγμα σήμερα θερμοκρασία στη Λάρισα :lol:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χαχαχαχα :lol::lol::lol: Τι σκάλωμε έφαγε ρε??? Κάποιο τυπογραφικό θα έχει γίνει στο σάιτ από το οποιο παίρνει info λογικά... Κάνε κανα ριφρές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μια χαρούλα λέμε και μετά από ριφρές η Λάρισα ...φρες και δροσερή δροσερή :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έλα το έχω τόσους μήνες δεν μου το έχει κάνει ποτέ, και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το AWHD. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Βρε μια χαρά είναι το προγραμματάκι, να πρόσθεσα τώρα το Larisa Air Base, όπου δείχνει 30 βαθμούς. Αλλά στη Λάρισα (στην εκτός μάλλον αεροπορικής βάσης) -572 σταθερά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Στείλτε μερικές κουβέρτες παιδιά, μην τους χάσουμε τους ανθρώπους από υποθερμία... ωραίο νούμερο, 5-6 φορές πιο κάτω από την ανταρκτική :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αναβάθμιση για το Facebook beta με εντελώς ανανεωμένο UI και νέες δυνατότητες όπως video upload! Προσωπικά μου φάινεται ότι πάει εξαιρετικά γρήγορα και smooth! Να δούμε πώς τα πάει και από notifications! Φαίνεται πάντως ότι η MS έβαλε το χεράκι της! http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αναβάθμιση για το Facebook beta με εντελώς ανανεωμένο UI και νέες δυνατότητες όπως video upload! Προσωπικά μου φάινεται ότι πάει εξαιρετικά γρήγορα και smooth! Να δούμε πώς τα πάει και από notifications! Φαίνεται πάντως ότι η MS έβαλε το χεράκι της! http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 αν δεν κάνω λάθος ίδιο με του android έγινε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σχεδόν, του λείπουν κάποια βασικα πραγματάκια ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αναβάθμιση για το Facebook beta με εντελώς ανανεωμένο UI και νέες δυνατότητες όπως video upload! Προσωπικά μου φάινεται ότι πάει εξαιρετικά γρήγορα και smooth! Να δούμε πώς τα πάει και από notifications! Φαίνεται πάντως ότι η MS έβαλε το χεράκι της! http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 Ρε συ, σιγουρα έβαλε το χεράκι της η MS, απλά γιατί είναι δικιά της εφαρμογή :lol: :lol: :lol: Και κάτι άλλο που προστέθηκε είναι το tag ενός φίλου σε κάποιο σχόλιο (με την γνωστή μέθοδο "@Τάδε"), το οποίο και για κάποιο λόγο έλειπε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει έκδοση beta και κανονική στο fb. Αφού είναι όντως βελτιωμένη η έκδοση γιατί δεν βάζουν όλα αυτά τα στοιχεία κατευθείαν στην κανονική έκδοση ποιος ο λόγος να μπερδευόμαστε με beta κλπ...Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι γιατί μου φαίνεται περίεργο και πρωτοφανές. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει έκδοση beta και κανονική στο fb. Αφού είναι όντως βελτιωμένη η έκδοση γιατί δεν βάζουν όλα αυτά τα στοιχεία κατευθείαν στην κανονική έκδοση ποιος ο λόγος να μπερδευόμαστε με beta κλπ...Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι γιατί μου φαίνεται περίεργο και πρωτοφανές. Το λέει και το όνομα... Γιατί είναι BETA... Δηλαδή δοκιμαστικά.... Μπορεί να έχει κάποια bugs και καλό είναι να τα αναφέρεις (έχει ειδική ενότητα μέσα)... Αφού τεσταριστούν οι ενημερώσεις περνούν και στην κανονική έκδοση... Με λίγα λόγια σε οποιαδήποτε BETA έκδοση είσια ένα βήμα μπροστά αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια μικρο bugs... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το λέει και το όνομα... Γιατί είναι BETA... Δηλαδή δοκιμαστικά.... Μπορεί να έχει κάποια bugs και καλό είναι να τα αναφέρεις (έχει ειδική ενότητα μέσα)... Αφού τεσταριστούν οι ενημερώσεις περνούν και στην κανονική έκδοση... Με λίγα λόγια σε οποιαδήποτε BETA έκδοση είσια ένα βήμα μπροστά αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια μικρο bugs... Ναι το καταλαβαίνω αλλά παρακολουθώντας το φόρουμ βλέπω ότι σε άλλους δουλεύει καλύτερα η BETA και σε άλλους η κανονική οπότε στην τελική δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποιά από τις δύο είναι ουσιαστικά η ΒETA:p. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα! Το street view εμείς που έχουμε wp πως μπορούμε να το δούμε? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Καλησπέρα! Το street view εμείς που έχουμε wp πως μπορούμε να το δούμε? Ευχαριστώ! υποθέτω ότι όλο και κάποια εφαρμογή θα υπάρχει στο store αλλά δεν θα έιναι η ίδια εμπειρία με τo επίσημο street view ίσως μέσω browser Edited June 17, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χωρίς να την έχω δοκιμάσει αυτή η εφαρμογή έχει πάρα πολλά θετικά reviews οπότε φαντάζομαι καλή θα είναι... Δεν είναι επίσημες βέβαια... Οι επίσημες της Google ως γνωστόν δεν δίνονται στα WP... gMaps Free gMaps Pro Η διαφορά με την free νομίζω είναι μόνο οι διαφημίσεις... Δεν ξέρω κάτι άλλο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Αναβάθμιση για τα πρόσθετα+πληροφορίες, οθόνη και για το φίλτρο κλήσεων+SMS στις Lumia συσκευές! Αναμένουμε changelog! Edited June 18, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τρέξτε sysapp pusher. Πολλά updates προεόρτια.... :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το sysapp pusher στα 8.1? Πας στο store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις και στις κάνει όλες... Από περιέργεια ρωτάω... Στο WPC γράφουν ίσως χρειαστεί να κάνουμε επανεκκίνηση μετά τα updates... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τσεκάρετε κάτω κάτω στις ρυθμίσεις... Surprise!!! "Κέντρο συσκευών" λέγεται.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το sysapp pusher στα 8.1? Πας στο store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις και στις κάνει όλες... Από περιέργεια ρωτάω... Μάλλον από συνήθεια! EDIT: Σου κάνει αναβάθμιση και ta system apps? Δε νομίζω... Edited June 18, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το sysapp pusher στα 8.1? Πας στο store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις και στις κάνει όλες... Από περιέργεια ρωτάω... Στο WPC γράφουν ίσως χρειαστεί να κάνουμε επανεκκίνηση μετά τα updates... Για τσεκάρετε κάτω κάτω στις ρυθμίσεις... Surprise!!! "Κέντρο συσκευών" λέγεται.... Υπήρχε και από πρίν το κέντρο συσκευών! Αλλά για κάποιον παράδοξο λόγο δεν μου έβγαλε ότι έχει update αυτό από το store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις παρά μόνο με το SysApp Pusher! :wacko: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts