Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Shortcuts4all+ με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποιησης, έχει και για μπαταριά αλλα εκεί λόγω της ένδειξης του καιρού,χρησιμοποιώ την lock manager.

Εξαιρετικη!!!Νάσαι καλα,ειναι οτι εψαχνα!!

Για live score apps μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Ειμαι με ενα goal center προς το παρον.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εγώ χρησιμοποιώ το goal live της Nokia. Τα αλλα δεν τα ξέρω, θα τα ρίξω μια ματιά μεσα στο σου-κου
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Εξαιρετικη!!!Νάσαι καλα,ειναι οτι εψαχνα!!

Για live score apps μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Ειμαι με ενα goal center προς το παρον.

Sofa live scores, αν σε ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα. Έχει και live notiffications για τα παιχνίδια που θα επιλέξεις η για συγκεκριμένη ομάδα. Εγώ έχω βάλει την ομάδα μου σε όλα τα αθλήματα και με ενημερώνει χωρίς καν να θυμάμαι ότι υπάρχει αγώνας!;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Sofa live scores, αν σε ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα. Έχει και live notiffications για τα παιχνίδια που θα επιλέξεις η για συγκεκριμένη ομάδα. Εγώ έχω βάλει την ομάδα μου σε όλα τα αθλήματα και με ενημερώνει χωρίς καν να θυμάμαι ότι υπάρχει αγώνας!;)

Και εγώ είχα το goal live και χθες δοκίμασα το sofa και νομίζω ότι όντως είναι λίγο καλύτερο. Μοναδικό μείον το άσπρο φόντο της εφαρμογής θα προτιμούσα κάτι σε μαύρο για λιγότερη κατανάλωση.

:respect:

Onefootball

το συγκεκριμένο είναι must have αν θέλεις να έχεις κ την περιγραφή του αγώνα.

δεν υποστηρίζει ελληνικούς αγώνες.

έχω αυτό μαζί με το sofa.

εξαιρετικο το onefootball πραγματι! :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες... Εγώ μια χαρά ειδοποιήσεις έχω για το Θρύλο κάθε φορά που παίζει....

Το απίστευτο σε αυτη την εφαρμογή είναι η ταχύτητα... Συγκεκριμένα έχω βάλει ειδοποιήσεις για Ολυμπικο κ Τσέλσι... Κάθε φορά που ξεκινάει ο αγώνας, το ημίχρονο ή μπαίνει κάποιο γκολ με ειδοποιεί με toast notification στο πάνω μέρος της οθόνης.... Η ταχύτητα του συμβαδίζει με την live ροή του αγώνα... Κ όλα αυτά χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο.....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες... Εγώ μια χαρά ειδοποιήσεις έχω για το Θρύλο κάθε φορά που παίζει....

Το απίστευτο σε αυτη την εφαρμογή είναι η ταχύτητα... Συγκεκριμένα έχω βάλει ειδοποιήσεις για Ολυμπικο κ Τσέλσι... Κάθε φορά που ξεκινάει ο αγώνας, το ημίχρονο ή μπαίνει κάποιο γκολ με ειδοποιεί με toast notification στο πάνω μέρος της οθόνης.... Η ταχύτητα του συμβαδίζει με την live ροή του αγώνα... Κ όλα αυτά χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο.....

ναι πραγματικα ειναι το κατι αλλο! :up:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Για δες και το futbol24.Εχει ειδηποιησεις, ειναι γρηγορο και πραγματικα εχει ολα τα παιχνιδια ποδοσφαιρου

Καμοια εφαρμογη που να εχει live tile με ρολοι για την οθονη εναρξης αναλογικο η' ψηφιακο,και οχι για οθονη κλεδωματος????:)

Υπάρχει το TimeMe, αλλά λόγω περιορισμών των windows, ανανεώνει την ώρα κάθε 40'...

Υπάρχει λύση εδώ, αλλά δεν ξέρω πόσο θες να το ψάξεις - σκαλίσεις.

Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες...

λάθος το έθεσα εγώ.δεν υποστηρίζει ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ αναλυτική του αγώνα.

ενώ στα άλλα πρωταθλήματα σου λέει κ ποιός παίκτης φτύνει στο χορτάρι :p

Παιδια παιζουν δωρεαν καποια παιχνιδακια απο gameloft οπως Nova,modern combat ,order chaos ,golf κλπ .Απλα ειναι για συγκεκριμενα τηλεφωνα.

1020,1320,1520 και 625 νομιζω

Dhamher_00

Σημερα βγηκε και η πρωτη εφαρμογη για stream σε "ελληνικο καναλι" :lol: την αρχη εκανε ο alpha αντε με την σειρα να αρχιζουν και καποιοι αλοι να βγαζουν της εφαρμογες τους για WP!!

Σημερα βγηκε και η πρωτη εφαρμογη για stream σε "ελληνικο καναλι" :lol: την αρχη εκανε ο alpha αντε με την σειρα να αρχιζουν και καποιοι αλοι να βγαζουν της εφαρμογες τους για WP!!

Εβγαλε ο Αλφα εφαρμογή δηλαδή???

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εβγαλε ο Αλφα εφαρμογή δηλαδή???

Σωστα!!! Δεν το διατύπωσα σωστα! Eπισης μια πολυ ωραια εφαρμογη για οσους χρησιμοποιούν καποιο background ειναι και η transparency Tiles (που μπορειτε να την βρειτε εδω υπαρχει και λινκ υπαρχει και QR code )και κανει τα tiles Οπως π.χ facebook video music κ.α που εχουν το καθενα πρασινο μπλε χρωμα κ,α διαφανες ωστε να φαινεται καλυτερα το background σας!!

Edited by asamoa1

Ακόμα δεν μου εξήγησες τι εννοούσες στο πρώτο σου ποστ για το streaming κ έχω μείνει με την απορία :P Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπήρχε τέτοια εφαρμογή, δε θυμάμαι το όνομα δυστυχώς.

Και δεν ξέρω αν εξακολουθεί πια να υπάρχει η συγκεκριμένη. Ίσως.

Το λέω γιατί φαίνεται τέτοιες εφαρμογές αποβάλλονται από το store.

Όπως πρόσφατα αποβλήθηκε από το store άλλη εφαρμογή που σου έλεγε ποια apps επί πληρωμή έχουν βγει για λίγο προσφορά εντελώς δωρεάν στα store άλλων χωρών.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή να βλέπουμε ποτε μερικές που είναι επι πληρωμή βγαίνουν δωρεάν;;

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/store-deals/890485c3-7c32-42e3-b906-61ea62caeaa3

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/appdeals/e09858f0-0cf7-4b33-b754-54dd121b3c5d

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή να βλέπουμε ποτε μερικές που είναι επι πληρωμή βγαίνουν δωρεάν;;

το myappfree

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/myappfree/286ba4a5-33c3-489a-a5a1-8675503aadca

Εκτός από εφαρμογές προσφορών όπως οι παραπάνω,

ξέρω ότι υπήρχε-υπάρχει εφαρμογή που βάζεις τα επί πληρωμή apps που σου αρέσουν,

και η εφαρμογή τσεκάρει καθημερινά και σε ειδοποιεί όταν ένα από αυτά τα apps προσφερθεί δωρεάν.

Σ' αυτή την εφαρμογή αναφέρθηκα, μόνο που δε θυμάμαι ποια ήταν.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html