Alexakisd Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 το έβαλα και είναι πολύ καλό και αξιοπρεπές ως προς τις προβλέψεις του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Shortcuts4all+ με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποιησης, έχει και για μπαταριά αλλα εκεί λόγω της ένδειξης του καιρού,χρησιμοποιώ την lock manager. Εξαιρετικη!!!Νάσαι καλα,ειναι οτι εψαχνα!! Για live score apps μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Ειμαι με ενα goal center προς το παρον. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Onefootball Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το live football το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το goal live της Nokia. Τα αλλα δεν τα ξέρω, θα τα ρίξω μια ματιά μεσα στο σου-κου Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εξαιρετικη!!!Νάσαι καλα,ειναι οτι εψαχνα!! Για live score apps μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Ειμαι με ενα goal center προς το παρον. Sofa live scores, αν σε ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα. Έχει και live notiffications για τα παιχνίδια που θα επιλέξεις η για συγκεκριμένη ομάδα. Εγώ έχω βάλει την ομάδα μου σε όλα τα αθλήματα και με ενημερώνει χωρίς καν να θυμάμαι ότι υπάρχει αγώνας!;) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Sofa live scores, αν σε ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα. Έχει και live notiffications για τα παιχνίδια που θα επιλέξεις η για συγκεκριμένη ομάδα. Εγώ έχω βάλει την ομάδα μου σε όλα τα αθλήματα και με ενημερώνει χωρίς καν να θυμάμαι ότι υπάρχει αγώνας!;) Και εγώ είχα το goal live και χθες δοκίμασα το sofa και νομίζω ότι όντως είναι λίγο καλύτερο. Μοναδικό μείον το άσπρο φόντο της εφαρμογής θα προτιμούσα κάτι σε μαύρο για λιγότερη κατανάλωση. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Onefootball το συγκεκριμένο είναι must have αν θέλεις να έχεις κ την περιγραφή του αγώνα. δεν υποστηρίζει ελληνικούς αγώνες. έχω αυτό μαζί με το sofa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 το συγκεκριμένο είναι must have αν θέλεις να έχεις κ την περιγραφή του αγώνα. δεν υποστηρίζει ελληνικούς αγώνες. έχω αυτό μαζί με το sofa. εξαιρετικο το onefootball πραγματι! :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 το συγκεκριμένο είναι must have αν θέλεις να έχεις κ την περιγραφή του αγώνα. δεν υποστηρίζει ελληνικούς αγώνες. έχω αυτό μαζί με το sofa. Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες... Εγώ μια χαρά ειδοποιήσεις έχω για το Θρύλο κάθε φορά που παίζει.... Το απίστευτο σε αυτη την εφαρμογή είναι η ταχύτητα... Συγκεκριμένα έχω βάλει ειδοποιήσεις για Ολυμπικο κ Τσέλσι... Κάθε φορά που ξεκινάει ο αγώνας, το ημίχρονο ή μπαίνει κάποιο γκολ με ειδοποιεί με toast notification στο πάνω μέρος της οθόνης.... Η ταχύτητα του συμβαδίζει με την live ροή του αγώνα... Κ όλα αυτά χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο..... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες... Εγώ μια χαρά ειδοποιήσεις έχω για το Θρύλο κάθε φορά που παίζει.... Το απίστευτο σε αυτη την εφαρμογή είναι η ταχύτητα... Συγκεκριμένα έχω βάλει ειδοποιήσεις για Ολυμπικο κ Τσέλσι... Κάθε φορά που ξεκινάει ο αγώνας, το ημίχρονο ή μπαίνει κάποιο γκολ με ειδοποιεί με toast notification στο πάνω μέρος της οθόνης.... Η ταχύτητα του συμβαδίζει με την live ροή του αγώνα... Κ όλα αυτά χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο..... ναι πραγματικα ειναι το κατι αλλο! :up: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Για δες και το futbol24.Εχει ειδηποιησεις, ειναι γρηγορο και πραγματικα εχει ολα τα παιχνιδια ποδοσφαιρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καμοια εφαρμογη που να εχει live tile με ρολοι για την οθονη εναρξης αναλογικο η' ψηφιακο,και οχι για οθονη κλεδωματος????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Υπάρχει το TimeMe, αλλά λόγω περιορισμών των windows, ανανεώνει την ώρα κάθε 40'... Υπάρχει λύση εδώ, αλλά δεν ξέρω πόσο θες να το ψάξεις - σκαλίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Υποστηρίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ελληνικούς αγώνες... λάθος το έθεσα εγώ.δεν υποστηρίζει ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ αναλυτική του αγώνα. ενώ στα άλλα πρωταθλήματα σου λέει κ ποιός παίκτης φτύνει στο χορτάρι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια παιζουν δωρεαν καποια παιχνιδακια απο gameloft οπως Nova,modern combat ,order chaos ,golf κλπ .Απλα ειναι για συγκεκριμενα τηλεφωνα. 1020,1320,1520 και 625 νομιζω Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σημερα βγηκε και η πρωτη εφαρμογη για stream σε "ελληνικο καναλι" :lol: την αρχη εκανε ο alpha αντε με την σειρα να αρχιζουν και καποιοι αλοι να βγαζουν της εφαρμογες τους για WP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σημερα βγηκε και η πρωτη εφαρμογη για stream σε "ελληνικο καναλι" :lol: την αρχη εκανε ο alpha αντε με την σειρα να αρχιζουν και καποιοι αλοι να βγαζουν της εφαρμογες τους για WP!! Εβγαλε ο Αλφα εφαρμογή δηλαδή??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Εβγαλε ο Αλφα εφαρμογή δηλαδή??? Σωστα!!! Δεν το διατύπωσα σωστα! Eπισης μια πολυ ωραια εφαρμογη για οσους χρησιμοποιούν καποιο background ειναι και η transparency Tiles (που μπορειτε να την βρειτε εδω υπαρχει και λινκ υπαρχει και QR code )και κανει τα tiles Οπως π.χ facebook video music κ.α που εχουν το καθενα πρασινο μπλε χρωμα κ,α διαφανες ωστε να φαινεται καλυτερα το background σας!! Edited April 17, 2014 by asamoa1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Ακόμα δεν μου εξήγησες τι εννοούσες στο πρώτο σου ποστ για το streaming κ έχω μείνει με την απορία :P Edited April 17, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή να βλέπουμε ποτε μερικές που είναι επι πληρωμή βγαίνουν δωρεάν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Υπήρχε τέτοια εφαρμογή, δε θυμάμαι το όνομα δυστυχώς. Και δεν ξέρω αν εξακολουθεί πια να υπάρχει η συγκεκριμένη. Ίσως. Το λέω γιατί φαίνεται τέτοιες εφαρμογές αποβάλλονται από το store. Όπως πρόσφατα αποβλήθηκε από το store άλλη εφαρμογή που σου έλεγε ποια apps επί πληρωμή έχουν βγει για λίγο προσφορά εντελώς δωρεάν στα store άλλων χωρών. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή να βλέπουμε ποτε μερικές που είναι επι πληρωμή βγαίνουν δωρεάν;; http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/store-deals/890485c3-7c32-42e3-b906-61ea62caeaa3 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/appdeals/e09858f0-0cf7-4b33-b754-54dd121b3c5d Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά υπάρχει καμια εφαρμογή να βλέπουμε ποτε μερικές που είναι επι πληρωμή βγαίνουν δωρεάν;; το myappfree http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/myappfree/286ba4a5-33c3-489a-a5a1-8675503aadca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εκτός από εφαρμογές προσφορών όπως οι παραπάνω, ξέρω ότι υπήρχε-υπάρχει εφαρμογή που βάζεις τα επί πληρωμή apps που σου αρέσουν, και η εφαρμογή τσεκάρει καθημερινά και σε ειδοποιεί όταν ένα από αυτά τα apps προσφερθεί δωρεάν. Σ' αυτή την εφαρμογή αναφέρθηκα, μόνο που δε θυμάμαι ποια ήταν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts