Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση... Μία ακόμα ερώτηση γιατί μόλις τώρα έκανε εγκατάσταση της εφαρμογής ΧΩΡΙΣ να αλλάξω τίποτα στις ρυθμίσεις... Από που αλλάζω την χώρα?

Ναι ηταν διαθεσιμη και στο ελληνικο store. Για αλλαγη χωρας:

Ρυθμισεις > γλωσσα+περιοχη (απαιτει restart)

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για twitter πέρα από την άθλια επίσημη, τι προτείνετε; μετά την αχρήστευση του rowi δεν έχω βρει ακόμη κάτι να με ικανοποιεί στον ίδιο βαθμό, έχω χάσει κανένα επεισόδιο καμιάς καλής εφαρμογούλας;

δες το Peregrine

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/peregrine/75067abc-c9d1-47b7-8ace-76aede3911b2

Ναι ηταν διαθεσιμη και στο ελληνικο store. Για αλλαγη χωρας:

Ρυθμισεις > γλωσσα+περιοχη (απαιτει restart)

Οκ ευχαριστώ.. Γιατί μου έκανε εντύπωση :):)

Στα της εφαρμογής αρκετά καλή φαίνεται απλά είναι λίγο αργή αλλά οκ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Την συγκεκριμενη εφαρμογη του ESPN την χρησιμοποιω και ειναι μια χαρα για να διαβαζεις νεα και να βλεπεις αποτελεσματα:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/espnf1/0099744b-700f-4893-ac8a-b1bede5e11c0

Προσωπικα εχω μονιμα σαν δηλωμενη χωρα την Αγγλια (με γλωσσα τα Ελληνικα), αλλα δεν νομιζω πως θα υπαρχει καποιο προβλημα αν αλλαξεις την τοποθεσια μονο για να κατεβασεις την εφαρμογη.

Υ.Γ Παντως και η mobile εκδοση της επισημης σελιδας της f1 ειναι αρκετα καλη για χρηση με τον ΙΕ (http://mobile.formula1.com).

Άδικα την χρησιμοποιείτε αφού ο adrian newey έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό.......:mad:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Eυχαριστώ, το τσέκαρα αλλά δεν...: τα 2 χοντρά μείον: δεν υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς και δεν εχει ήχο ειδοποίησης.

Η επίσημη γιατί δεν σου κάνει? Ποια είναι τα μείον της γτ εγώ την βρίσκω αρκετά καλή και ειδικά τα notifications είναι πολύ καλύτερα από FB Viber Skype... ΤΟ μόνο που δεν μου αρέσει στην επίσημη εμένα είναι ότι δεν έχει τα δημοφιλή hastags... Όταν δηλαδή ξεκινάς αν πληκτρολογείς κάποιο hastag δεν σου βγάζει τα δημοφιλή και αυτά που έχεις χρησιμοποιήσει εσύ...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Για twitter πέρα από την άθλια επίσημη, τι προτείνετε; μετά την αχρήστευση του rowi δεν έχω βρει ακόμη κάτι να με ικανοποιεί στον ίδιο βαθμό, έχω χάσει κανένα επεισόδιο καμιάς καλής εφαρμογούλας;

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mehdoh/150f3fc4-dc0d-4299-a8ba-069b70436ad7

Αλεξ, αρχικά με χαλάει το UI της και αισθητικά και πρακτικά. Απαράδεκτα μεγάλα "μπέζελ" για τα εικονίδια, σε οθόνη 4,5'' να έχω ~3'' ανάγνωσης? Τραγικό. Επίσης τραγικό να πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να μπω στα dm. Plus, θέλω να βλέπω στα μηνύματα preview από φωτο/βίντεος, όχι απλά Links και συγχώνευση/1 οθόνη timeline για 2 λογαριασμούς. Επίσης ελάχιστα επιλογές σε settings. Βασικά για να καταλάβεις, και σχεδιαστικά/αισθητικά και λειτουργικά, την ημέρα που θα έρθει (ΑΝ, ποτέ) το Plume στα windows, θα κάνω πάρτυ.

@rs71, ευχαριστώ, το ξέρω/έχω το mehdoh :)

Edited by apVga

Καλησπέρα,

είχε πάρει κάποια στιγμή το μάτι μου σχετικά με τον καλύτερο media player στα wp που τα κάνει όλα και συμφέρει χαχα...

Πριν προβώ σε αγορά όμως, για θυμίστε μου, για τον moliplayer δεν λέγατε κάποια στιγμή ή υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος?

Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Είχα δει παλιότερα οτι κάποιος έκανε εγκατάσταση το Nokia MixRadio αλλάζοντας χωρα στις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς ποια χ'ώρα πρέπει να βάλω και αν μετα (όταν ξαναβάλω Ελλάδα) θα λειτουργεί κανονικά;
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Είχα δει παλιότερα οτι κάποιος έκανε εγκατάσταση το Nokia MixRadio αλλάζοντας χωρα στις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς ποια χ'ώρα πρέπει να βάλω και αν μετα (όταν ξαναβάλω Ελλάδα) θα λειτουργεί κανονικά;

οι περισσότεροι βάζουν Αγγλία

Εγώ την έχω καταβρει με το Nokia Mix ... απο τις αγαπημένες μου εφαρμογές.

Νομίζω ομως πως δεν γινεται να το εγκαταστησεις απλα αλλάζοντας χώρα στην συσκευή. Πρέπει να αλλάξεις την χώρα που είναι δηλωμένη στον λογαριασμό Nokia.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ( 'οπως σε ένα παιδι ει δυνατόν) τις διαφορές ανάμεσα στις εφαρμογές CamScanner, Handyscan και Office Lens; Αν εχουν παρόμοια χρήση ή (εαν όχι) πού <βολεύει> περισσότερο η καθεμιά.

Δεν το βγάζει στο store... :worry:

κάνει rollout σταδιακά στις χώρες για αυτό δεν το βλέπεις

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/office-lens/5681f21c-f257-4d62-83f5-5341788a5077

Eυχαριστώ, Ignus. Κάτι κουλό έκανα πριν κι ενώ το έψαξα και στον browser, μου έβγαζε μόνο την αμερικάνικη σελίδα. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ( 'οπως σε ένα παιδι ει δυνατόν) τις διαφορές ανάμεσα στις εφαρμογές CamScanner, Handyscan και Office Lens; Αν εχουν παρόμοια χρήση ή (εαν όχι) πού <βολεύει> περισσότερο η καθεμιά.

Από τη μικρή εμπειρία χρήσης μπορώ να πω ότι το camscanner είναι το καλύτερο και μάλιστα με διαφορά. Εμένα τα υπόλοιπα δε μ'αρεσαν καθόλου. Το μόνο που μου λείπει είναι ότι δεν μπορώ (ή τουλαχιστον δεν ξέρω πως) είναι η δημιουργία ενός αρχείου pdf πολλών σελίδων.

οι περισσότεροι βάζουν Αγγλία

Νομίζω ομως πως δεν γινεται να το εγκαταστησεις απλα αλλάζοντας χώρα στην συσκευή. Πρέπει να αλλάξεις την χώρα που είναι δηλωμένη στον λογαριασμό Nokia.

Ok θα τα τσεκάρω..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Οντως έτσι είναι. Το είχα κατεβάσει αλλάζοντας απλά τη χώρα στο κινητό, και ενώ το εγκατέστησε, μετά εβγαζε μήνυμα ότι είμαι σε χώρα που δεν υποστηρίζεται.

Το απεγκατέστησα, δήλωσα χώρα UK και στο κινητό και στο site της Nokia και τώρα δουλεύει άψογα!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Οντως έτσι είναι. Το είχα κατεβάσει αλλάζοντας απλά τη χώρα στο κινητό, και ενώ το εγκατέστησε, μετά εβγαζε μήνυμα ότι είμαι σε χώρα που δεν υποστηρίζεται.

Το απεγκατέστησα, δήλωσα χώρα UK και στο κινητό και στο site της Nokia και τώρα δουλεύει άψογα!

Αλλαγή χώρας στο λογαριασμό Nokia πως κάνω;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Αλλαγή χώρας στο λογαριασμό Nokia πως κάνω;

Πήγαινε στο λογαριασμό Nokia και δες τα στοιχεία σου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg