Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια υπάρχει κάποια καλή εφαρμογη για καταγραφη-ηχογραφηση κλησης σε windows phone 8.1

και συγκεκριμενα για το Lumia 640 xl ?

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια υπάρχει κάποια καλή εφαρμογη για καταγραφη-ηχογραφηση κλησης σε windows phone 8.1

και συγκεκριμενα για το Lumia 640 xl ?

Για κανένα δεν υπάρχει στα 8.1!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

καλύτερα στα 10 με "προβληματικές"¨εφαρμογές, παρά στα 8,1 χωρίς εφαρμογές.

Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια και κάνετε πως δεν την βλέπετε.

Xiaomi 12 Pro

καλύτερα στα 10 με "προβληματικές"¨εφαρμογές, παρά στα 8,1 χωρίς εφαρμογές.

Δυστυχώς αυτή είναι αλήθεια και κάνετε πως δεν την βλέπετε.

Τι να το κάνω να έχω πολλές εφαρμογές και να μην δουλεύουν πχ shazam. Είναι σαν να έχω BMW με προβληματικό κινητήρα και να μην μπορώ να πάω πουθενά σε αντίθεση με ένα fiat που λειτουργεί κανονικά. Εσύ τι θα διάλεγες δηλαδή; Τα 8.1 λειτουργούν απροβλημάτιστα κάτι που στα 10 δεν συμβαίνει. Αυτή ειναι η αλήθεια και κάνετε πως δεν την βλέπετε. Όχι μόνο το λειτουργικό δεν λειτουργεί καλά αλλά και οι εφαρμογές. Να μην μιλήσω για την αυτονομία. 2 μέρες βγάζω άνετα στα 8.1. Τυχαίο που μόνο το 11% των συσκευών έχει τα 10; Σίγουρα τα 10 και οι εφαρμογές θα βελτιωθούν αλλά ακόμα ειναι BETA κατάσταση σε όλα. Στα 8.1 οι εφαρμογές ακόμα με καλύπτουν οπότε είμαι ευχαριστημένος. Και κάποιες που θα ήθελα να είχα δεν υπάρχουν ούτε στα 10.Επίσης βαρέθηκα να διαβάζω για συνεχόμενα soft & hard reset που χρειάζεται μια συσκευή με 10 για να δουλεύει σωστά και όπως θα έπρεπε.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Μα το Shazam δουλεύει στα 10.Κανονικά.

όπως όλες οι εφαρμογές.Μόνο οι beta είναι λιγο αργές,αλλά μέχρι και αυτές λειτουργού κανονικά.

Μισές αλήθειες θα λέμε;

όσοι θέλετε να μείνετε στα 8,1 πολύ καλά κάνετε.

Ούτε εγώ ούτε κανέναν άλλος,θέλει να αναβαθμίσετε με ζόρι το κινητό σας.

Μη γράφετε όμως ανακρίβειες.

Xiaomi 12 Pro

Μα το Shazam δουλεύει στα 10.Κανονικά.

όπως όλες οι εφαρμογές.Μόνο οι beta είναι λιγο αργές,αλλά μέχρι και αυτές λειτουργού κανονικά.

Μισές αλήθειες θα λέμε;

όσοι θέλετε να μείνετε στα 8,1 πολύ καλά κάνετε.

Ούτε εγώ ούτε κανέναν άλλος,θέλει να αναβαθμίσετε με ζόρι το κινητό σας.

Μη γράφετε όμως ανακρίβειες.

Γράφουμε αυτά που ακούμε συνήθως! Σε άλλους λειτουργούν σωστά όλα και σε άλλους όχι!

Γράφουμε αυτά που ακούμε συνήθως! Σε άλλους λειτουργούν σωστά όλα και σε άλλους όχι!

η Διαφορά είναι ότι τα ακούτε.

Εμείς που τα ζούμε;

Τέλος πάντων,πολύ οφφτόπικ βγήκαμε και το κουράσαμε το θέμα.

Xiaomi 12 Pro

Το shazam δεν δουλεύει σωστά στα 950 και πιθανώς σε όσες συσκευές ήρθαν με w10 (550, 650, 950)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

η Διαφορά είναι ότι τα ακούτε.

Εμείς που τα ζούμε;

Τέλος πάντων,πολύ οφφτόπικ βγήκαμε και το κουράσαμε το θέμα.

Κι αυτοί πού γράφουν για τα προβλήματα το ζουνε φαντάζομαι, δεν το βγάλανε απ' το μυαλό τους! ;)

Κι αυτοί πού γράφουν για τα προβλήματα το ζουνε φαντάζομαι, δεν το βγάλανε απ' το μυαλό τους! ;)

Προφανώς,αλλά εγώ απάντησα σε εσένα που για παράδειγμα είπες ότι τα ακούς.

Xiaomi 12 Pro

Προφανώς,αλλά εγώ απάντησα σε εσένα που για παράδειγμα είπες ότι τα ακούς.

Ποια η διαφορά; Κι από σένα ακούω τα θετικά κι από τους άλλους τα αρνητικά! Και οι δυο σας τα ζειτε! Εγώ απλά τα ακούω προς το παρόν! Ζω ομως ακόμα με τα 8.1 και βλέπω κάποιες εφαρμογές που ενημερώνονται! Αν και όχι ουσιαστικά. Όπως πχ το Facebook beta!

Αν υπήρχαν προβλήματα με την αναβάθμιση σε w10 τότε θα είχαμε μαζικές επιστροφές στα 8ρια. Αντί αυτού βλέπουμε και πολλούς με συσκευές που δεν πήραν επίσημα τα 10ρια, να προχωρούν σε αναβάθμιση.

Απο 950, 650 και 550 δεν υφίσταται! Απο τα υπόλοιπα γυρνάνε μερικοί στα 8! Ευτυχώς δεν ειναι μαζική! ;) :)

Αλλά εσύ θα τα περνούσες αν είχες πχ 830;

Edited by evris2013

Απο 950, 650 και 550 δεν υφίσταται! Απο τα υπόλοιπα γυρνάνε μερικοί στα 8! Ευτυχώς δεν ειναι μαζική! ;) :)

Αλλά εσύ θα τα περνούσες αν είχες πχ 830;

Τα πέρασα από την πρώτη στιγμή στο 830 του κολλητού μου και πετάει. Το ίδιο και το 930 της Αδερφής μου. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για τις παλιές συσκευές (1020 κλπ)

Αρκετά με το off topic. Έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας.

Παρακαλώ μείνετε σε ό,τι αναφέρει ο τίτλος.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αν τα windows 10 πετούσαν, τότε δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή με Android κινητό.

Όποιος δεν έχει πάρει τα win 10 με officially τρόπο, προτείνω να μην τα βάλει. Εγώ προσωπικά απο win 10 δε θα γυρναγα σε win 8 λόγω κάποιων αναβαθμισμένων εφαρμογων, αλλά με τόσα προβλήματα αχρηστεψε το 920 μου.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Αν τα windows 10 πετούσαν, τότε δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή με Android κινητό.

Όποιος δεν έχει πάρει τα win 10 με officially τρόπο, προτείνω να μην τα βάλει. Εγώ προσωπικά απο win 10 δε θα γυρναγα σε win 8 λόγω κάποιων αναβαθμισμένων εφαρμογων, αλλά με τόσα προβλήματα αχρηστεψε το 920 μου.

Το 920 ούτως ή άλλως δεν θα τα πέρνανε ποτέ επίσημα. Η Microsoft καλώς ή κακώς έδωσε τη λίστα συσκευών που θα πάρουν τα 10ρια. Οπότε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση γίνεται για να γίνεται.

• 1 month later...

ΨΑΧΝΩ γιουνιβερσαλ προγραμμα παρακολουθησησ καμερω απο γουιντοουσ 8.1 κινητο. Το FOSCAM δουλευει αλλα δεν μου κραταει στη μνημη τισ ρυθμισεισ των καμερων. Κανω κατι λαθος?,,,λετε στα 10ρια να δουλευει πιο καλα?....εχετε να προτεινετε κατι αλλο. Εχω σκασει, που το αντροιντ τηλ/ταμπλετ τησ συζυγου τα κανει ολα , και μου λει "στα ελεγα εγω".

Βοηθατε συναγωνιστες...για το κυροσ μας.

Οι ασυρματεσ καμερες ειναι νονεημ (πλαισιο)

ΨΑΧΝΩ γιουνιβερσαλ προγραμμα παρακολουθησησ καμερω απο γουιντοουσ 8.1 κινητο. Το FOSCAM δουλευει αλλα δεν μου κραταει στη μνημη τισ ρυθμισεισ των καμερων. Κανω κατι λαθος?,,,λετε στα 10ρια να δουλευει πιο καλα?....εχετε να προτεινετε κατι αλλο. Εχω σκασει, που το αντροιντ τηλ/ταμπλετ τησ συζυγου τα κανει ολα , και μου λει "στα ελεγα εγω".

Βοηθατε συναγωνιστες...για το κυροσ μας.

Οι ασυρματεσ καμερες ειναι νονεημ (πλαισιο)

IP CAM Controller.

Είναι επι πληρωμή (1,99 €). Προσωπικά, δεν την έχω δοκιμάσει, αν κάποιος φίλος την έχει δοκιμάσει ας μας πει την αποψή του.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

IP CAM Controller.

Είναι επι πληρωμή (1,99 €). Προσωπικά, δεν την έχω δοκιμάσει, αν κάποιος φίλος την έχει δοκιμάσει ας μας πει την αποψή του.

καλα και με πληρωμη οκ νο προμπλεμο.

Εβαλα την δοκιμαστικη εκδοση που είναι και για 8.1/10 και αρμ επεξεργαστη, αλλα υποστηριζει συγκεκριμένα μονταλλα καμερων. Το πλαισιο ωσ γνωστον ουτε το ιδιο ξερει τι μαρκα είναι η τι συμβατοτητα εχουν.

Για μενα είναι πολύ σημαντικο διοτι εχουμε 3 σημεια παρακολουθησησ και κάθε τοσο βαρανε οι συναγερμοι και τρεχω νυχτιάτικα να δω τι γινεται...συνηθωσ-παντα είναι από τυχαιεσ κινησεισ στο χωρο (ζουζούνια-ρευμα αερος...κλπ)

Την χρησιμοποιώ εγω..εχω 2 κάμερες. Escam που δεν τις έχει αλλα δουλεύουν με μοντέλο της vstarcam... Θα βρεις συμβατοτητες με κάποια άλλη. Εμενα μόνο το κομματι του ηχουδεν δουλεύει μόνο..μικρόφωνο και ακουστικο
KTLK

καλα και με πληρωμη οκ νο προμπλεμο.

Εβαλα την δοκιμαστικη εκδοση που είναι και για 8.1/10 και αρμ επεξεργαστη, αλλα υποστηριζει συγκεκριμένα μονταλλα καμερων. Το πλαισιο ωσ γνωστον ουτε το ιδιο ξερει τι μαρκα είναι η τι συμβατοτητα εχουν.

Για μενα είναι πολύ σημαντικο διοτι εχουμε 3 σημεια παρακολουθησησ και κάθε τοσο βαρανε οι συναγερμοι και τρεχω νυχτιάτικα να δω τι γινεται...συνηθωσ-παντα είναι από τυχαιεσ κινησεισ στο χωρο (ζουζούνια-ρευμα αερος...κλπ)

Φίλε άλλαξε τους ανιχνευτές κίνησης με άλλους που κάνουν ανίχνευση με δυο τρόπους, φωτοηλεκτρικά και μικροκυμματικά . Θα πρέπει να "δουν" και οι δύο αισθητήρες ταυτόχρονα κάτι για να δώσουν συναγερμό.

Φίλε άλλαξε τους ανιχνευτές κίνησης με άλλους που κάνουν ανίχνευση με δυο τρόπους, φωτοηλεκτρικά και μικροκυμματικά . Θα πρέπει να "δουν" και οι δύο αισθητήρες ταυτόχρονα κάτι για να δώσουν συναγερμό.

ουτε που το ειχα σκεφτει φιλε μου, ευχαριστω για ιδεα/προταση σου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την χρησιμοποιώ εγω..εχω 2 κάμερες. Escam που δεν τις έχει αλλα δουλεύουν με μοντέλο της vstarcam... Θα βρεις συμβατοτητες με κάποια άλλη. Εμενα μόνο το κομματι του ηχουδεν δουλεύει μόνο..μικρόφωνο και ακουστικο

το ακουστικο δεν με ενδιαφερει.

1.Τη συμβατοτητα την βρισκω με trial error (δοκιμαστικα) η υπαρχει καποιοσ μπουσουλας γενικος?

2. με win mobile 8.1/10 το δουλευεισ?

διοτι από πισι με 10, και με Αντροιντ 5.1 (κας ελτασου) δουλευουν με εργοστασιακο πρόγραμμα.

Edited by ELTASSOS

• 1 year later...

Σίγουρα θα εχει απαντηθεί...

Υπάρχει εφαρμογή αντί του messenger που μας άφησε??

Μπες facebook από τον internet explorer και μια χαρά ανοίγει το messenger εκεί

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini