cb600f Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλά, το whatsapp είναι η μοναδική εφαρμογή που έχω δει, που ενώ κάνεις την ενημέρωση, αυτή θα φανεί μετά από λίγες μέρες!!! Ήμαρτον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Το 830 εχω κι εγώ με update 2. Δεν υπάρχει αυτό που λες στα 8.1! Υπάρχει. Η νύφη μου με το 640 το έχει. Το κοίταξα εγώ για να είμαι σίγουρος. Είναι στις ρυθμίσεις της μπάρας. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Υπάρχει. Η νύφη μου με το 640 το έχει. Το κοίταξα εγώ για να είμαι σίγουρος. Είναι στις ρυθμίσεις της μπάρας. Ρυθμίσεις της μπάρας; Που ειναι αυτό πάλι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Υπάρχει. Η νύφη μου με το 640 το έχει. Το κοίταξα εγώ για να είμαι σίγουρος. Είναι στις ρυθμίσεις της μπάρας. Εννοείς τη γραμμή περιήγησης?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εννοείς τη γραμμή περιήγησης?:confused: Ναι αυτή. Δεν το θυμόμουν πως λεγότανε. :lol: :lol: :p Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τρίτο update για το skype και ακόμη γράφει για compact design το οποίο μόνο μάλλον η Microsoft το βλέπει. Και η πλάκα είναι ότι στο BBOS, που πήρε update πριν 2 μήνες περίπου, έχει αλλάξει πλήρως και προς το καλύτερο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ρυθμίσεις της μπάρας; Που ειναι αυτό πάλι; To 830 δεν έχει την ρύθμιση για διπλο πάτημα, γιατί δεν έχει "on screen" πλήκτρα. Τα έχει απλώς κάτω από την οθόνη, και φωτίζονται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Για να το εξακριβώσεις πήγαινε "Ρυθμίσεις" =====> "Γραμμή περιήγησης" αν έχει αυτή την επιλογή. Αν δεν την έχει να ξέρεις ότι απλώς δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Yπάρχει επιλογή Διπλό πάτημα? Δεν βλέπω να την έχω...Lock Screen, η καλυτερη αυτη χρησιμοποιω,εσωσα τα κουμπια του τηλ. Τελικά έβαλα τη Nice Lock που πρότεινε ο φίλος giachtas Ευχαριστώ πολύ όλουςLock Screen, η καλυτερη αυτη χρησιμοποιω,εσωσα τα κουμπια του τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδή το lock screen είναι με πληρωμή κατέβασα το screen lock αν και κάνει δουλειά αρχησαν να γίνονται περίεργα πράγματα στο κινητό.. Ζεστενοταν πολύ ο επεξεργαστής σκλοραρε μονη της η οθόνη λες και παταγες σε διάφορα μέρη κλπ και που το έσβησα δεν διορθώθηκε ευτυχως εφτιαξε μετά από hard reset.. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα hardware.. Έχω 1520 έχετε το νου σας.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδή το lock screen είναι με πληρωμή κατέβασα το screen lock αν και κάνει δουλειά αρχησαν να γίνονται περίεργα πράγματα στο κινητό.. Ζεστενοταν πολύ ο επεξεργαστής σκλοραρε μονη της η οθόνη λες και παταγες σε διάφορα μέρη κλπ και που το έσβησα δεν διορθώθηκε ευτυχως εφτιαξε μετά από hard reset.. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα hardware.. Έχω 1520 έχετε το νου σας.. Με το Lock Screen, πάνω από χρόνο που το έχω σε ένα 820, δεν έχω κανένα θέμα. Αν δεν έχεις χρεωστική και έχεις vodafone καρτοκινητό, μπορείς να αγοράσεις apps. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Επειδή το lock screen είναι με πληρωμή κατέβασα το screen lock αν και κάνει δουλειά αρχησαν να γίνονται περίεργα πράγματα στο κινητό.. Ζεστενοταν πολύ ο επεξεργαστής σκλοραρε μονη της η οθόνη λες και παταγες σε διάφορα μέρη κλπ και που το έσβησα δεν διορθώθηκε ευτυχως εφτιαξε μετά από hard reset.. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα hardware.. Έχω 1520 έχετε το νου σας.. Εγώ έβαλα το one touch lockscreen (έτσι λέγεται νομίζω). Το πιο απλό. Έβαλα και ένα εικονίδιο στην αρχική, και είμαι κομπλέ. Έχει και ωραίο εφέ..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acermeg Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλό μεσημέρι σε όλους. Μπορώ να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να προβάλλει στην τηλεόραση οτιδήποτε κάνεις στην οθόνη του τηλεφώνου; Όχι αυτό που προβάλλει φωτογραφίες της Microsoft. Βλέπω πχ βίντεο από YouTube,μπορώ να το παρακολουθησω στην τηλεόραση; Ζητώ συγγνώμη αν είχε απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Αν θές εφαρμογή για το YouTube, υπάρχει το TubeCast το οποίο στέλνει το βίντεο στην τηλεόραση μέσω DLNA. Αν θες να βλέπεις ότι γινεται στο κινητο σου αυτο γίνεται μονο μέσω Miracast, κάτι που σημαινει ότι ειτε η τηλεόραση σου πρέπει να το υποστηρίζει ή να αγοράσεις ενα Miracast dongle και να το συνδέσεις με την τηλεόραση. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλό μεσημέρι σε όλους. Μπορώ να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να προβάλλει στην τηλεόραση οτιδήποτε κάνεις στην οθόνη του τηλεφώνου; Όχι αυτό που προβάλλει φωτογραφίες της Microsoft. Βλέπω πχ βίντεο από YouTube,μπορώ να το παρακολουθησω στην τηλεόραση; Ζητώ συγγνώμη αν είχε απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις προβολή οθόνης μου.. Και μεταφέρεται στην τηλεόραση ότι κανεις στο κινητό σου.. Παιδιά false alarm με το screen lock κάτι παίζει με το κινητό μου η με άλλη εφαρμογή.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις προβολή οθόνης μου.. Και μεταφέρεται στην τηλεόραση ότι κανεις στο κινητό σου.. Θα πρέπει η τηλεόραση να υποστηρίζει Miracast για να γίνει αυτο που λες. Δεν ξέρω πόσες το έχουν αυτο το πρότυπο... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acermeg Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η τηλεόραση μου υποστηρίζει screen mirroring. Γίνεται κάτι με αυτό; Πώς είχα την εντύπωση ότι υπήρχε τέτοια εφαρμογή......anyway. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δεν είναι θέμα εφαρμογής. Το λειτουργικό το ίδιο υποστηρίζει αυτο που λες αν πας στις ρυθμίσεις στην προβολή οθόνης. Αν τώρα το δοκιμάζεις και δεν πιάνει, τότε το screen mirroring της τηλεόρασης σου μάλλον θα αναφέρεται σε άλλο πρότυπο. Ποια τηλεόραση έχεις; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=AwNPfChf0Yc Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acermeg Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχω μια Samsung 40H6400 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα φίλε και παίζει μια χαρά. Γίνεται μέσω του screen mirroring επιλέγοντας μετά προβολή της οθόνης μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δεν είναι θέμα εφαρμογής. Το λειτουργικό το ίδιο υποστηρίζει αυτο που λες αν πας στις ρυθμίσεις στην προβολή οθόνης. Αν τώρα το δοκιμάζεις και δεν πιάνει, τότε το screen mirroring της τηλεόρασης σου μάλλον θα αναφέρεται σε άλλο πρότυπο. Ποια τηλεόραση έχεις; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δες εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=AwNPfChf0Yc Έχω μια Samsung 40H6400 ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα φίλε και παίζει μια χαρά. Γίνεται μέσω του screen mirroring επιλέγοντας μετά προβολή της οθόνης μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. H TV το έχει, το υποστηρίζει (LG 47LA620S), το ενεργοποιώ, αλλά το 8Χ μου δεν... Δεν τη βρίσκει (ούτε η τηλεόραση το τηλέφωνο), δεν λειτουργεί. Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acermeg Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πρώτα ενεργοποίησα το screen mirroring στην τηλεόραση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά την προβολή της οθόνης του τηλεφώνου στην τιβι. Με αυτόν τον τρόπο δούλεψε στο δικό μου σεταπ (Samsung 40H6400 & Lumia 640). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Πρώτα ενεργοποίησα το screen mirroring στην τηλεόραση ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά την προβολή της οθόνης του τηλεφώνου στην τιβι. Με αυτόν τον τρόπο δούλεψε στο δικό μου σεταπ (Samsung 40H6400 & Lumia 640). Nope... Μάλλον δεν το υποστηρίζει το τηλέφωνο. Oh, well... Ευχαριστώ για την απάντηση. edit: Με μια γρήγορη αναζήτηση, βλέπω ότι μάλλον είναι περιορισμός του h/w του τηλεφώνου (του SoC, συγκεκριμένα). Edited October 26, 2015 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ενημέρωση για την εφαρμογή OneShot. Change Log: 20 new “Deluxe” filters (Usable in viewfinder and editor); Those are high-quality filters created with Photoshop, so they look really good when applied to photos. Some are free, some paid, but users can purchase a pack that has all filters included. Overall improved photo editor (landscape editing, “quick fix” button for quick improvement, better cropping, users can now reset all adjustments with one tap, and more) Viewfinder performance improvements (roughly 10% improved frame rate) UI improvements/tweaks for large devices High-resolution support for Lumia 1520 AT&T Added 51 markets where the app is now available Updated from Silverlight 8.0 to 8.1, so that users will need to have Windows Phone 8.1 running Many bug fixes Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ενημέρωση για την εφαρμογή OneShot. Change Log: 20 new “Deluxe” filters (Usable in viewfinder and editor); Those are high-quality filters created with Photoshop, so they look really good when applied to photos. Some are free, some paid, but users can purchase a pack that has all filters included. Overall improved photo editor (landscape editing, “quick fix” button for quick improvement, better cropping, users can now reset all adjustments with one tap, and more) Viewfinder performance improvements (roughly 10% improved frame rate) UI improvements/tweaks for large devices High-resolution support for Lumia 1520 AT&T Added 51 markets where the app is now available Updated from Silverlight 8.0 to 8.1, so that users will need to have Windows Phone 8.1 running Many bug fixes Τι κάνει ακριβώς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γεια σας ψάχνω μια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να ανοίγω φωτογραφίες video mp3 από κάποιον φάκελο που έχω στον υπολογιστή μέσω δικτύου δηλαδή γίνεται υπάρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μόλις βγήκε και το ShareIt. Ετοιμάζεται και universal εφαρμογή..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts