ParafronGR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όταν λέμε ''δοκιμή''' είναι για κάποια ώρα? Ο developer καθορίζει πως θα είναι η δοκιμή. Είτε κάποια εφαρμογή είναι trial για ένα χρονικό διάστημα, είτε είναι full με διαφημίσεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Update! To myphone.gr εξασφάλισε άλλους δύο κωδικούς (τρεις στο σύνολο) για την εφαρμογή «PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων» που θα δοθούν μέσω κλήρωσης στα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή για να πάρουν δωρεάν την εφαρμογή... Περισσότερες πληροφορίες: App Review @ myphone.gr: PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Επιτέλους,update gMaps Pro...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα.θα μπορούσαμε να μου πείτε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η βαδίσματος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα.θα μπορούσαμε να μου πείτε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η βαδίσματος;; Για μενα καλύτερο ειναι το runtastic pro. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα.θα μπορούσαμε να μου πείτε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η βαδίσματος;; Μη τον ακούς. Το καλύτερο είναι το sports trucker......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όταν το παραλαβω θα δοκιμασω και τα 2!!αρκεί να είναι δωρεαν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όταν το παραλαβω θα δοκιμασω και τα 2!!αρκεί να είναι δωρεαν:lol: Δυστυχώς αλλά το runtastic pro δεν είναι. Βγαίνει όμως κάποιες φορές σε προσφορά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Δυστυχώς αλλά το runtastic pro δεν είναι. Βγαίνει όμως κάποιες φορές σε προσφορά. Αρα με βλέπω για το sports trucker!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Αρα με βλέπω για το sports trucker!! Το θέμα ειναι να υπάρχει όρεξη για άθληση.......:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το micoach της Adidas, έχω δουλέψει και ολα τα υπόλοιπα, αλλα για μένα είναι το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το θέμα ειναι να υπάρχει όρεξη για άθληση.......:lol: :lol: Όρεξη παντα υπάρχει!!!:p ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ χρησιμοποιώ το micoach της Adidas, έχω δουλέψει και ολα τα υπόλοιπα, αλλα για μένα είναι το καλύτερο... Θα μπει και αυτό στην λίστα.ψάχνω κάτι αντίστοιχο του runtastic δηλαδή να μετρα αποστάσεις και να δείχνει στο τέλος της άσκησης την διαδρομή μέσω του gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Ολα το κάνουν αυτό... Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσεις και όποιο σε βολέψει.. Edited October 18, 2015 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Επιτέλους,update gMaps Pro...:) Πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή. Την αγόρασα και μπορώ να πω, πως μου φαίνεται καλύτερη και ταχύτερη από την αντίστοιχη για android. Μάλιστα το street view μου φαίνεται πιο γρήγορο και από υπολογιστή, ή είναι η ιδέα μου; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα.θα μπορούσαμε να μου πείτε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατα την διαρκεια τρεξίματος η βαδίσματος;; ...υπάρχει το runtastic που είναι free... ...επίσης χρησιμοποιώ και μού αρέσουν τo endomondo και το Run The Map... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή. Την αγόρασα και μπορώ να πω, πως μου φαίνεται καλύτερη και ταχύτερη από την αντίστοιχη για android. Μάλιστα το street view μου φαίνεται πιο γρήγορο και από υπολογιστή, ή είναι η ιδέα μου; Tην έχω δωρεάν από προσφορά.:D Δεν μπορώ να κρίνω διότι την τρέχω σε ένα 435DS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Δουλεύει κανείς την pages manager for Facebook, για να μας πει τι διαφορες έχει η απλή από την pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Tην έχω δωρεάν από προσφορά.:D Δεν μπορώ να κρίνω διότι την τρέχω σε ένα 435DS... Και τι πρόβλημα έχει το 435? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ενημερώθηκαν και οι HERE Transit πριν λίγο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 3 μέρες έμειναν για την κλήρωση του myphone που θα σας δώσει τρεις κωδικούς ενεργοποίησης της εφαρμογής PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων. Πληροφορίες inside :) App Review @ myphone.gr: PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων [+Giveaway!] Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 3 μέρες έμειναν για την κλήρωση του myphone που θα σας δώσει τρεις κωδικούς ενεργοποίησης της εφαρμογής PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων. Πληροφορίες inside :) App Review @ myphone.gr: PestoSMS - Υπαγόρευση μηνυμάτων [+Giveaway!] Άσε μας κι εσυ ρε γαυροαλεξ. 1.000 κληρώσεις στο myphone και δεν κερδίσαμε ούτε οδοντογλυφίδα.....:lol: :lol: Υ.Γ. Τι update έγινε στο αρχικό άρθρο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Και τι πρόβλημα έχει το 435? Κανένα,απλά δεν έχει ταχύ επεξεργαστή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Για μένα καλύτερα με σειρα είναι το 1. Track runner 2. Addidas micoach Γιατί και τα δυο μετρανε βήματα αν έχεις 930/1520 Και ειδικά στο πρώτο δεν διαλέγεις περπατιμα η τρέξιμο οποτε φαντάζομαι ότι το βρίσκει με το περπατιμα που κάνεις Όλα τα άλλα αν δηλώσεις τρέξιμο και περπατας μετράει περισσότερες θερμίδες και το ανάποδο.. Σας παρακαλώ οποιος του αρέσει κάποια εφαρμογή να προσπαθεί να στείλει στον developer ότι θέλει να την μεταφρασει στα ελληνικά. Να βοηθήσουμε και εμεις το store να γίνει καλύτερο Εγώ είδη έχω μεταφρασει πολλές όπως: Mytube! Page manager facebook (δεν την έβαλε όμως την μετάφραση) AdMesh Dev center revenue Aeries for twitter Realarm Κλπ Edited October 20, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Συμφωνώ με την προτροπή σου να βοηθήσουμε στη μετάφραση των εφαρμογών. Εγώ ήδη μετέφρασα την Prognoza και έχω στείλει email στον developer της αλλης εφαρμογής καιρού, blue skies, για να την μεταφράσω, όμως δεν έχω πάρει απάντηση... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Συμφωνώ με την προτροπή σου να βοηθήσουμε στη μετάφραση των εφαρμογών. Εγώ ήδη μετέφρασα την Prognoza και έχω στείλει email στον developer της αλλης εφαρμογής καιρού, blue skies, για να την μεταφράσω, όμως δεν έχω πάρει απάντηση... Επίσης άμα είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή θα πάρετε beta έκδοση πιο νωρίς με όλα τα features και δωρεάν.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts