cb600f Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δωρεάν το awsome lock! Τρέξτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Awesome lock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Awesome lock Η καλυτερη εφαρμογη για την οθονη κλειδώματος ... Μην την χασετε .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλή φαίνεται, την έβαλα ήδη, απο κατανάλωση μπαταρίας άραγε τι γίνεται; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλή φαίνεται, την έβαλα ήδη, απο κατανάλωση μπαταρίας άραγε τι γίνεται; Την χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και δεν εχω δει κατι περιεργο στην καταναλωση. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Η εφαρμογή τα σπάει, την έβαλα μετά την παρότρυνση του φίλου colossus_r......καμία διαφορά με την κατανάλωση στην μπαταρία . Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Foxit reader (PDF) για WP :D:D:D http://thepockettech.com/foxit-pdf-reader-now-available-for-windows-phone-devices/ Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Γνωρίσει κανεις αν υπάρχει το push bullet διαθέσιμο στο store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πιο παλιά είχα ψάξει και δεν είχα βρει δυστυχώς. Νομίζω μια ανεπίσημη είχα βρει και δεν βασίστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Foxit reader (PDF) για WP :D:D:D http://thepockettech.com/foxit-pdf-reader-now-available-for-windows-phone-devices/ Υπάρχει κανένας reader που να μπορείς να στείλεις τα αρχεία;όσα εχω κατεβάσει δεν μπορώ να στείλω τίποτα,δεν έχει καν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Υπάρχει κανένας reader που να μπορείς να στείλεις τα αρχεία;όσα εχω κατεβάσει δεν μπορώ να στείλω τίποτα,δεν έχει καν επιλογή. Τι εννοεις να τα στελνεις ... Δεν σε βολευει αυτο που γινεται απο τους Files Manager ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τι εννοεις να τα στελνεις ... Δεν σε βολευει αυτο που γινεται απο τους Files Manager ? Δηλαδή;εχω τωρα το PDF reader της Microsoft.αν θελω να στείλω με οποιονδήποτε τρόπο ένα αρχείο δεν υπάρχει τρόπος.κατι εχει που λέει κοινή χρήση από το one drive αλλα δεν έχω μπει καν μιας και δεν με ενδιαφέρει.θέλω να μπορώ να τα στείλω με email κατά προτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Με την εφαρμογή της χρυσής ευκαιρίας τι ακριβώς παίζει; την κατέβασα αλλά δεν την έψαξα και πάρα πολύ. Αυτό που είδα όμως είναι πως άλλο τηλέφωνο γράφει μέσα στην αγγελία και άλλο εμφανίζεται όταν πατάω το κουμπί για κλήση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και δεν εχω δει κατι περιεργο στην καταναλωση. Σε κάποιες φωτογραφίες στο blog σου βλέπω πως στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται το "κανονικό" ημερολόγιο που έχει η οθόνη κλειδώματος και τέρμα κάτω το ημερολόγιο του awesome lock. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για μετατροπές μονάδων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ενημέρωση για το Viber και τον MX Player. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ενημέρωση για το Viber και τον MX Player. Βελτίωση στην ταχύτητα για το viber, πολύ καλό που το φόντο μπαίνει σε όλη την εφαρμογή και όχι μόνο στα threads και πολύ μεγάλο συν που τα Ελληνικά συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις γλώσσες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Από χθες που έκανε αναβάθμιση το viber έχει φάει χοντρό κόλλημα. Ενώ στην αρχή έπαιρνε κανονικά τις ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος, αλλά και στο push notifications έδειχνε προεπισκόπηση των μηνυμάτων, κάποια στιγμή ξαφνικά μετά καμιά ώρα τα σταμάτησε. Δοκίμασα ένα soft reset μήπως και στρώσει αλλα τίποτα. Θα κάνω μια απεγκατάσταση την εφαρμογή να δω μήπως και συνέρθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Δηλαδή;εχω τωρα το PDF reader της Microsoft.αν θελω να στείλω με οποιονδήποτε τρόπο ένα αρχείο δεν υπάρχει τρόπος.κατι εχει που λέει κοινή χρήση από το one drive αλλα δεν έχω μπει καν μιας και δεν με ενδιαφέρει.θέλω να μπορώ να τα στείλω με email κατά προτίμηση. Βαλε την εφαρμογή Αρχεια και απο εκει στελνεις οτι θελεις (και pdf) με μαιλ Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για μετατροπές μονάδων; Η εφαρμογή #1 ToolKit ειναι απο τις καλυτερες για αυτο που θελεις Σε κάποιες φωτογραφίες στο blog σου βλέπω πως στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται το "κανονικό" ημερολόγιο που έχει η οθόνη κλειδώματος και τέρμα κάτω το ημερολόγιο του awesome lock. Πως γίνεται αυτό; Ειναι ρυθμιση (στο ημερολογιο) του awesome lock. Ανοιγεις την εφαρμογη και στην πρωτη σελιδα πατας τις ρυθμισεις ηεμρολογιου Και εκει επιλεγεις να εμφανιζεται το ημερολογιο στο κατω μερος της οθονης Edited April 1, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Η εφαρμογή #1 ToolKit ειναι απο τις καλυτερες για αυτο που θελεις Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Έσβησα το awsome lock που είχα πάρει χθες από το 930 αλλά το κράτησα στο 635. Σήμερα κατέβασα πάλι την εφαρμογή στο 930 αλλά μου γράφει δοκιμαστική περίοδος. Στο 635 συνεχίζει να φαίνεται κανονικά. Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πάντως εγώ που είχα μέχρρι τώρα τη free έκδοση δεν είδα καμία διαφορά με την επί πληρωμή. Ας μας πει κάποιος αν έχει βρει κάποιες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Βελτίωση στην ταχύτητα για το viber, πολύ καλό που το φόντο μπαίνει σε όλη την εφαρμογή και όχι μόνο στα threads και πολύ μεγάλο συν που τα Ελληνικά συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις γλώσσες. Το viber τον τελευταιο καιρο με τις διαφορες αναβαθμισεις εχει γινει πολυ πολυ καλο Απο ταχυτητα πεταει αλλα και οι ειδοποιησεις εφτιαξαν αρκετα Από χθες που έκανε αναβάθμιση το viber έχει φάει χοντρό κόλλημα. Ενώ στην αρχή έπαιρνε κανονικά τις ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος, αλλά και στο push notifications έδειχνε προεπισκόπηση των μηνυμάτων, κάποια στιγμή ξαφνικά μετά καμιά ώρα τα σταμάτησε. Δοκίμασα ένα soft reset μήπως και στρώσει αλλα τίποτα. Θα κάνω μια απεγκατάσταση την εφαρμογή να δω μήπως και συνέρθει. Τελικα λυθηκε το προβλημα ? Έσβησα το awsome lock που είχα πάρει χθες από το 930 αλλά το κράτησα στο 635. Σήμερα κατέβασα πάλι την εφαρμογή στο 930 αλλά μου γράφει δοκιμαστική περίοδος. Στο 635 συνεχίζει να φαίνεται κανονικά. Πως γίνεται αυτό; Μηπως εβαλες την free εκδοση ? Και αν οντως ειναι η επιπληρωμη που εβαλες μπες απο την εφαρμογη και πηαγινε στην αγορα και δοκιμασε να την "ξανα αγορασεις" μαλλον θα σου πει οτι την εχεις ηδη ... Πάντως εγώ που είχα μέχρρι τώρα τη free έκδοση δεν είδα καμία διαφορά με την επί πληρωμή. Ας μας πει κάποιος αν έχει βρει κάποιες διαφορές. Εχει διαφορες στο τι πραγματα μπορεις να βαλεις στην αρχικη οοθονη και στις διαφημισεις. Οχι ομως τιποτα σοβαρο που δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτα Edited April 1, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δωρεάν σήμερα το Invoice creator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γνωρίσει κανεις αν υπάρχει το push bullet διαθέσιμο στο store? Πιο παλιά είχα ψάξει και δεν είχα βρει δυστυχώς. Νομίζω μια ανεπίσημη είχα βρει και δεν βασίστηκα. Στο επίσημο site έχει δύο ανεπίσημες εγώ δούλεψα την πρώτη χωρίς πρόβλημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts