Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς εφορμογή που να δείχνει που καταναλώθηκε η μπαταρία; πχ. να λέει 20' wi-fi, 10' 2G, 15' 3G, 30' games κλπ..

Χτες ενώ ήταν μια χαρά, μεσα σε 5 ώρες πήγε απ το 90% στο 10% χωρίς καθόλου χρήση, με ΟΛΑ κλειστά κι όταν το έπιασα ήταν ζεστό. Άρα κάτι είχε φαει κολλημα ίσως και ετρωγε μπαταρία, δε ξέρω. Τελευταία πάντως είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα.

ΥΓ. Επειδή έχω βρει εφαρμογή που λέει "πόσο" χρόνο έχεις για κάθε δραστηριότητα, δεν θέλω αυτό. Θέλω αφού έχει καταναλωθεί τα συγκεκριμένα!

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχω αγοράσει από Αγγλία

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα smartphone wph8 απο Αγγλία έχουν την ελληνική γλώσσα?Και αν όχι αυτό ενδέχεται να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα όταν το χρησιμοποιώ Ελλάδα στο store ή κάπου αλλού?

Να φανταστώ το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι downloadable απο τα settings?

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα smartphone wph8 απο Αγγλία έχουν την ελληνική γλώσσα?Και αν όχι αυτό ενδέχεται να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα όταν το χρησιμοποιώ Ελλάδα στο store ή κάπου αλλού?

Να φανταστώ το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι downloadable απο τα settings?

Την εχουν .Διαλεγεις την Ελληνικη γλωσσα και κατεβαζεις το Ελληνικο πληκτρολογιο

here drive δωρεαν μεχρι 20 ιουλιου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362165 για ολες τις wp8 συσκευες, δουλευει στο δικο μου Ativ S

Κάτοχος κι εγώ εδώ και λίγες μέρες του Ativ S. Κατέβασα το here drive και δείχνει να δουλεύει. Υπάρχει από Nokia κάτι άλλο αξιόλογο;

Α, και ως νέο μέλος, καλώς σας βρήκα! :D

Έχασε η μάνα το παιδί, και το παιδί τη βρήκε.

Κάτοχος κι εγώ εδώ και λίγες μέρες του Ativ S. Κατέβασα το here drive και δείχνει να δουλεύει. Υπάρχει από Nokia κάτι άλλο αξιόλογο;

Καλως ηρθες!! Απο νοκια εμενα δεν μου αρεσει κατι αλλο, το ρολοι της htc εβαλα αλλα δουλευει μονο σε htc συσκευες, ισως να ειναι θεμα προγραματων οδηγησης

Δηλαδη μπορείς να κατεβάσεις όλες τις εφαρμογές της Nokia? Αν ναι, rapdial, city lens, play to

Υ.Γ. Καλώς ήρθες. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδη μπορείς να κατεβάσεις όλες τις εφαρμογές της Nokia? Αν ναι, rapdial, city lens, play to

Υ.Γ. Καλώς ήρθες. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.

Ναι. Νομίζω ότι μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή, από οποιοδήποτε windows phone. Ο τύπος που έφτιαξε την εφαρμογή λέει ότι θα τη σβήσει από το ιντερνετ στις 20/7. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά, απλώς δεν θα είναι "ορατή" για κατέβασμα ή αν θα σταματήσει να λειτουργεί εντελώς μετά τις 20/7. Ας μας διαφωτίσει κάποιος πιο έμπειρος, καθότι εγώ είμαι ψιλοάσχετος. Ελπίζω να μην παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας του site αυτή η κουβέντα, μιας και πρόκειται στην ουσία για "hack". Θα δοκιμάσω τις εφαρμογές που προτείνεις. Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα. Τι εντυπώσεις εννοείς; Για το παραπάνω θέμα ή γενικότερα για τα windows phones?

Παίδες καλημέρα!

Πήγα να κάνω εγκατάσταση μια απλή εφαρμογή με συνταγές "τσελεμεντέ κλπ" και στις απαιτήσεις της η εφαρμογή είχε σχεδόν τα πάντα! Είχε δηλαδή τις φωτογραφίες, ακόμα και το μικρόφωνο!! Γιατί μια τέτοια εφαρμογή θέλει πρόσβαση στο μικρόφωνο; :mad:

Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες εφαρμογές.. Υπάρχει έλεγχος των εφαρμογών του store φυσικά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένες εφαρμογές έχουν τέτοιες απαιτήσεις..Προσωπικά το θεωρώ ύποπτο. Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτήσει.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ναι. Νομίζω ότι μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή, από οποιοδήποτε windows phone. Ο τύπος που έφτιαξε την εφαρμογή λέει ότι θα τη σβήσει από το ιντερνετ στις 20/7. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά, απλώς δεν θα είναι "ορατή" για κατέβασμα ή αν θα σταματήσει να λειτουργεί εντελώς μετά τις 20/7. Ας μας διαφωτίσει κάποιος πιο έμπειρος, καθότι εγώ είμαι ψιλοάσχετος. Ελπίζω να μην παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας του site αυτή η κουβέντα, μιας και πρόκειται στην ουσία για "hack". Θα δοκιμάσω τις εφαρμογές που προτείνεις. Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα. Τι εντυπώσεις εννοείς; Για το παραπάνω θέμα ή γενικότερα για τα windows phones?

Εντυπώσεις για την αλλαγή λειτουργικού εννοώ.

Εντυπώσεις για την αλλαγή λειτουργικού εννοώ.

Η ουσία της αλλαγής για μένα δεν είναι το λειτουργικό, αλλά το ίδιο το τηλέφωνο. Με το android δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Ούτε καν πρόγραμμα πλοήγησης δεν είχα κατεβάσει. Αυτά που διάβασα εδώ για root κ.λπ. ούτε καν ήξερα τι είναι. Επί της ουσίας λοιπόν, όταν περνάς από οθόνη 3,2 (htc wildfire) σε 4,8 αυτή είναι η πιο μεγάλη αλλαγή κι όχι το λειτουργικό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αν και έχω βάλει τα τραγούδια σε φακέλους, το τηλέφωνο δεν τους "βλέπει", αλλά τα ομαδοποιεί είτε με βάση τον καλλιτέχνη, είτε με βάση το άλμπουμ, είτε απλώς αλφαβητικά. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι πρόβλημα του λειτουργικού ή του τηλεφώνου.

Ρε παιδες ξέρει κανείς πως παίρνουμε screenshoot στα WP8;

πατας το power button και το σημα των windows ταυτοχρονα

Η ουσία της αλλαγής για μένα δεν είναι το λειτουργικό, αλλά το ίδιο το τηλέφωνο. Με το android δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Ούτε καν πρόγραμμα πλοήγησης δεν είχα κατεβάσει. Αυτά που διάβασα εδώ για root κ.λπ. ούτε καν ήξερα τι είναι. Επί της ουσίας λοιπόν, όταν περνάς από οθόνη 3,2 (htc wildfire) σε 4,8 αυτή είναι η πιο μεγάλη αλλαγή κι όχι το λειτουργικό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αν και έχω βάλει τα τραγούδια σε φακέλους, το τηλέφωνο δεν τους "βλέπει", αλλά τα ομαδοποιεί είτε με βάση τον καλλιτέχνη, είτε με βάση το άλμπουμ, είτε απλώς αλφαβητικά. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι πρόβλημα του λειτουργικού ή του τηλεφώνου.

Ειναι προβλημα του λειτουργικου, γιατι αλλιως θα ειχαν βγει εφαρμογες που θα επαιζες και απο φακελο. Εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω tag album στα τραγουδια που θελω να ειναι μαζι μεσω windows media player. Υπαρχουν και αλλες εφαρμογες για πιο γρηγορο tag αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα.

Ρε παιδες ξέρει κανείς πως παίρνουμε screenshoot στα WP8;

Πατας το power & το κουμπι των windows.

Αυτο με τα τραγούδια ειναι ένα μεγάλο μείον για το λειτουργικό.

πατας το power button και το σημα των windows ταυτοχρονα

Ευχαριστω παιδες:)

Ειναι προβλημα του λειτουργικου, γιατι αλλιως θα ειχαν βγει εφαρμογες που θα επαιζες και απο φακελο. Εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω tag album στα τραγουδια που θελω να ειναι μαζι μεσω windows media player. Υπαρχουν και αλλες εφαρμογες για πιο γρηγορο tag αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα.

Είναι μια λύση αυτό, αλλά βαριέσαι να το κάνεις κάθε φορά που θες να περάσεις νέα τραγούδια στο κινητό. Έχω πάνω από 200Gb σε mp3 και θα ΄θελα να περνάω στο κινητό ό,τι θέλω ανά πάσα στιγμή.

Ναι ρε συ. Και η πλάκα είναι ότι όταν πρωτοάκουσα για windows phones, το μυαλό μου πήγε αμέσως σε ένα λειτουργικό παρόμοιο με τα computer windows. Όπου η οργάνωση σε φακέλους είναι ένα από τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας του λειτουργικού.

Ναι ρε συ. Και η πλάκα είναι ότι όταν πρωτοάκουσα για windows phones, το μυαλό μου πήγε αμέσως σε ένα λειτουργικό παρόμοιο με τα computer windows. Όπου η οργάνωση σε φακέλους είναι ένα από τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας του λειτουργικού.

Ακριβώς αυτό..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα παιδιά, μόλις απέκτησα το Lumia 920 και διάβασα όλο το topic. Εξαιρετική δουλειά από όλους σας, είστε πολύ βοηθητικοί και κατατοπιστικοί. Μία απορία. Υπάρχει κανένας free mkv player; Θέλω να πάρω μαζί μου τις σειρές μου, τώρα που θα φύγω για διακοπές και δεν βρίσκω κανέναν player. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Do you Wanna feel the mobile expirience at its best?

Try a Windows Phone 8.

Εγω παλι δεν το θεωρω προβλημα γιατι οι λιστες ειναι καλυτερη λυση απο τους φακελλους .

Απο πολυ παλια ειχα παντα την μουσικη σε λιστες στα κινητα μου...

Και απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα προγραμματα για να κανεις τις λιστες σου οπως θελεις και οσες θελεις νομιζω οτι δεν ειναι θεμα ..

Απλα αλλαζεις λιγο τον τροπο διαχειρισης ...

Καλησπέρα παιδιά, μόλις απέκτησα το Lumia 920 και διάβασα όλο το topic. Εξαιρετική δουλειά από όλους σας, είστε πολύ βοηθητικοί και κατατοπιστικοί. Μία απορία. Υπάρχει κανένας free mkv player; Θέλω να πάρω μαζί μου τις σειρές μου, τώρα που θα φύγω για διακοπές και δεν βρίσκω κανέναν player. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Καλοριζικο! Free νομιζω οχι ακομα, περιμενουμε τον vlc player. Αν ξερεις κανενα καλο converter, ξεκινα :)

Καλοριζικο! Free νομιζω οχι ακομα, περιμενουμε τον vlc player. Αν ξερεις κανενα καλο converter, ξεκινα :)

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Ξέρουμε πότε περίπου θα βγει ο vlc player; :)

Do you Wanna feel the mobile expirience at its best?

Try a Windows Phone 8.

έχω την εντύπωση ότι αυτό το προγραμματάκι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362165 δεν δουλεύει πλέον. Χθες βράδυ το ξαναδοκίμασα, αλλά δεν δούλεψε. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Η σημαντικότερη προσφορά του ήταν φυσικά το here drive + της Nokia που μπορούσες να το κατεβάσεις δωρεάν. Αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει βέβαια, ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος.

έχω την εντύπωση ότι αυτό το προγραμματάκι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362165 δεν δουλεύει πλέον. Χθες βράδυ το ξαναδοκίμασα, αλλά δεν δούλεψε. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Η σημαντικότερη προσφορά του ήταν φυσικά το here drive + της Nokia που μπορούσες να το κατεβάσεις δωρεάν. Αν θέλει κάποιος ας το δοκιμάσει βέβαια, ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος.

Ηταν τελειως χακερια και ηταν λογικο να σταματησει ...

Εγω παλι δεν το θεωρω προβλημα γιατι οι λιστες ειναι καλυτερη λυση απο τους φακελλους .

Απο πολυ παλια ειχα παντα την μουσικη σε λιστες στα κινητα μου...

Και απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα προγραμματα για να κανεις τις λιστες σου οπως θελεις και οσες θελεις νομιζω οτι δεν ειναι θεμα ..

Απλα αλλαζεις λιγο τον τροπο διαχειρισης ...

Μπα, όχι. Μπορεί να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αλλα η αναπαραγωγή φακελων ειναι κάτι το διαφορετικό και πολύ πιο εύχρηστο (για μένα πάντα). Ελπίζω για κάτι καλύτερο στο μέλλον αν και χλωμό. Δεν ακούστηκε πουθενά κάτι σχετικό.

Παιδιά, με τα εμότικον τι γίνεται; Μπορούμε να κατεβάσουμε τίποτα άλλα; Επίσης, κάποιος τρόπος να μην σου πιάνονται διπλά και τριπλά τα μηνύματα άμα βάλεις ένα εμότικον;