Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν η εφαρμογή της κάρτας Revolut είναι διαθέσιμη για συσκευή με Windows Phone OS.

Διαφορετικά, γνωρίζει κάποιος κάποια άλλη κάρτα που να είναι αντίστοιχη της Revolut (για αγορές απο εξωτερικό χωρίς προβλήματα λόγω Capital Controls :angry: ) που να έχει εφαρμογή διαχείρησης αντίστοιχης της Revolut, για λειτουργικό Windows Phone? Ευχαριστώ :)

Σιγά να μην έχει. Ευτυχώς που κράτησα και το nexus.

Βάλε αυτήν την εφαρμογή, για να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο σε σχέση με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmatcher

Edited by cb600f

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν η εφαρμογή της κάρτας Revolut είναι διαθέσιμη για συσκευή με Windows Phone OS.

Διαφορετικά, γνωρίζει κάποιος κάποια άλλη κάρτα που να είναι αντίστοιχη της Revolut (για αγορές απο εξωτερικό χωρίς προβλήματα λόγω Capital Controls :angry: ) που να έχει εφαρμογή διαχείρησης αντίστοιχης της Revolut, για λειτουργικό Windows Phone? Ευχαριστώ :)

Όχι εφαρμογή της Revolut για WP δεν υπάρχει δυστυχώς! Τώρα για κάποια άλλη αντίστοιχη αν γνωρίζει κάποιος ας μας προτείνει!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για την revolut και εγώ έφαγα ξενερωμα γιατί έστειλα και mail για να τους ρωτήσω αν θα κάνουν κάτι για τα windows έστω για τα 10 και μου απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν κατά νου κάτι τέτοιο μόνο για goolge και apple έχουν εφαρμογή..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ψάχνω μια εφαρμογή που να βρίσκω από διάφορους αγώνες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλπ) , ποια δορυφορικά κανάλια τους δείχνουν. Όταν είχα android smartphone είχα την sport live sat και τώρα όσο κι αν έχω ψάξει δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Ψάχνω μια εφαρμογή που να βρίσκω από διάφορους αγώνες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κλπ) , ποια δορυφορικά κανάλια τους δείχνουν. Όταν είχα android smartphone είχα την sport live sat και τώρα όσο κι αν έχω ψάξει δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Και εγώ έψαχνα αλλά δυστυχώς τίποτα

Καλησπέρα,

Και εγώ καινούριος χρήστης wp.Αγόρασα πριν μερικές ημέρες το 640 LTE και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω μερικές απορίες όμως και θέλω την βοήθεια σας

1) Πως μπορώ να εκτυπώσω αρχεία από το yahoo ασύρματα?Υπάρχει κάποια εφαρμογή γι αυτό??

Ο εκτυπωτής μου είναι HP.

Πέρα από το yahoo πως εκτυπώνω από το κινητό γενικά (π.χ. αρχεία .pdf κτλ)??

2) Που αποθηκεύονται τα συνημμένα αρχεία από το yahoo mail??Δεν τα βρίσκω ούτε στο φάκελο downloads του τηλεφώνου ούτε σε αυτόν της sd...

Ευχαριστώ.

υ.γ.sorry αν είμαι off topic..

Edited by kabel

Δεν την γνωρίζω την εφαρμογή και πόσο καλό περιεχόμενο είχε, αλλά εγώ μπαίνω στο http://www.liveonsat.com και ενημερώνομαι. Απλά είναι πιο πολύ για μπάλα. Για euroleague μπαίνω στο επίσημο site στο http://www.euroleague.net/main/tv

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Η leupay έχει app για windows phone.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν την γνωρίζω την εφαρμογή και πόσο καλό περιεχόμενο είχε, αλλά εγώ μπαίνω στο http://www.liveonsat.com και ενημερώνομαι. Απλά είναι πιο πολύ για μπάλα. Για euroleague μπαίνω στο επίσημο site στο http://www.euroleague.net/main/tv

Στο pc εκεί μπαίνω και κατά 100% είναι αξιόπιστο στο ποια κανάλια διχνουν τι, μόνο κάποιες φορές έχει λάθος τις συχνότητες, αλλά δεν έχει mobile έκδοση και στη full δεν σου βγάζει πληροφορίες καναλιών.

Off topic: Για euroleague είναι 100% αξιόπιστο: Other sports, basketball (ex nba) κι είσαι έτοιμος!

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η leupay έχει app για windows phone.

Κάτι για χρηματοοικονιμικα μου έβγαλε, δεν βρήκα κάτι άλλο.

Κατεβασε την εφαρμογη livefootball tv εκει θα βρεις αυτο που ζητας.

Δεν βρήκα εφαρμογή με αναζήτηση που έκανα στο store και μάλιστα τις κοίταξα όλες. Δοκίμασα: livefootball tv, live football tv, livefootballtv, live footballtv.

Καινούργια αναβάθμιση για το market deal https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh58g5c

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καινούργια αναβάθμιση για το market deal https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh58g5c

Ωραιοοος!!να σε ρωτησω υπαρχει περιπτωση να κανεις και για android?γιατι στην παρεα με εχουν φαει για να την εχουν και αυτοι!!!:lol: :lol:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ωραιοοος!!να σε ρωτησω υπαρχει περιπτωση να κανεις και για android?γιατι στην παρεα με εχουν φαει για να την εχουν και αυτοι!!!:lol: :lol:

Αυτό πρέπει να μπει σαν σχόλιο στην εφαρμογή σε ευχάριστο πολύ

Δυστυχώς μονο με Windows ασχολήθηκα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δυστυχώς μονο με Windows ασχολήθηκα

Ευτυχώς.......:lol: :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ενημέρωση για το Adobe Reader.

Changelog:

• Log in to Adobe Document Cloud with support for Enterprise ID
  • Save As feature for PDF files
  • Updated user interface

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενημέρωση για το 6tag με προσθήκη της δυνατότητας εισόδου με τον λογαριασμό του facebook.

Ενημέρωση για το 6tag με προσθήκη της δυνατότητας εισόδου με τον λογαριασμό του facebook.

Βιάστηκα να το κατεβάσω μόλις προχθές! :(

Edit: Νομίζω και χθες είχε ενημερωθεί!...

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Γνωρίζει κανεις αν στην εφαρμογή fitbit μπορούμε να συνδέσουμε κάποιο fitness band όπως αυτό της xiaomi?

Αν γνωρίζει κάποιος, θα ενδιέφερε και μένα να μάθω...

Sent from mTalk

Γνωρίζει κανεις αν στην εφαρμογή fitbit μπορούμε να συνδέσουμε κάποιο fitness band όπως αυτό της xiaomi?

Αν γνωρίζει κάποιος, θα ενδιέφερε και μένα να μάθω...

Sent from mTalk

Την κατέβασα για δοκιμή, και προσπάθησα να συνδέσω το Microsoft Band. Απο ότι μου λέει δέχεται μόνο τα band της FitBit.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9