colossus_r Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 http://www.windowsphone.com/s?appid=cb0beece-5316-45b1-b597-837ed746bfd6 Πες μου ότι το έβαλες αυτό ???? Ελα ελα πες το .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πες μου ότι το έβαλες αυτό ???? Ελα ελα πες το .... Το κατέβασα χθες αλλα ακόμα δεν το δοκίμασα. Έκανα κάτι που δεν έπρεπε????:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Υπάρχει εφαρμογή αναπαραγωγής Βίντεο που να δέχεται υπότιτλους;κάτι σαν πχ το mx player του αντροιντ; είχα παλιά wp αλλά όλες ήταν επι πληρωμή είναι ακόμα έτσι η Έχει βγει καμμιά νέα; σκέφτομαι να ξανά δοκιμάσω αν υπάρχει αυτή . Να είστε καλά κ Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-) Δείτε την εφαρμογή "CCPlayer" για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=877817e5-2496-4e1f-a2f8-8f92ef829a83 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δεν είδα κάποια διαφορα στο messenger και στο Skype μετά την αναβάθμιση!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 καλησπερα παιδια.Στο alpha που εχω κατεβαζω απο το tubemate συχνα κλιπακια και τα βλεπω αργοτερα.Απο το 1020 που ειχα δεν παρακολουθω τα παραθυρα.Υπαρχει εφαρμογη αντιστοιχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη εφαρμογή για internet radio; Τι θα προτείνατε; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη εφαρμογή για internet radio; Τι θα προτείνατε; Θεωρώ ότι από τις καλύτερες είναι το TuneIn Radio, αλλά δεν έχει λειτουργία εγγραφής που θα επιθυμούσα (όπως έγραψα και πιο πάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το κατέβασα χθες αλλα ακόμα δεν το δοκίμασα. Έκανα κάτι που δεν έπρεπε????:lol: :lol: Ωραία, όσο ήμουν στο android έβαζα windows launchers για να κάνω την android συσκευή μου να μοιάζει με windows smartphone. Τώρα θα κάνουμε το αντίθετο;:) . Πάντως μέχρι τώρα, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω βαρεθεί την windows εμφάνιση του lumia 640 XL smartphone μου και δεν μου έχει λείψει κάποιος android, ή Ios launcher. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Έλα, παραδέξου το. Σου λείπει λίγο ο nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ενημέρωση για το WhatsApp, πλέον έχουμε και voice call :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ενημέρωση για το WhatsApp, πλέον έχουμε και voice call :) Δοκίμασε κάνεις να δούμε ποιότητα; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Πότε εγινε η αναβαθμιση στο WhatsApp και δεν το πηρα χαμπαρι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Δοκίμασε κάνεις να δούμε ποιότητα; πολυ καλη ποιοτητα ηχου και κλησης!δοκιμασα εγω κληση αλλα σε αποσταση 2 μετρων απο το ρουτερ με φουλ σημα wifi Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 πολυ καλη ποιοτητα ηχου και κλησης!δοκιμασα εγω κληση αλλα σε αποσταση 2 μετρων απο το ρουτερ με φουλ σημα wifi Καλύτερο από Viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η κλήση τι χρεώνει; δεδομένα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η κλήση χρεώνει δεδομένα και είναι πολύ καλύτερη από Skype, Viber κλπ Τουλάχιστον για μένα και εκεί που κινούμαι με το σήμα της Vodafone που σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Η κλήσεις που κάνει είναι απλά καταπληκτικές, εγώ μπαίνω μονίμως με δεδομένα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Νομίζω είναι πολύ ανώτερη του viber. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εκανα την αναβαθμιση του whatsapp σε δυο συσκευες που υπαρχουν στο σπιτι,ενα 620 κι ενα 1020... Απο το 1020 ομως δεν μπορω να παρω στο 620,μου λεει οτι πρεπει να αναβαθμιστει η εφαρμογη στο 620! Απο το 620 ομως παιρνω κανονικα στο 1020...Μηπως δεν λειτουργει σε συσκευες με 512mb μνημη?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εμένα πάλι με απογοητεύει το Skype. Μα είναι δυνατόν; Είναι και δικη τους εφαρμογή πανάθεμά τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εμένα πάλι με απογοητεύει το Skype. Μα είναι δυνατόν; Είναι και δικη τους εφαρμογή πανάθεμά τους! Το skype όσες φορές το δοκίμασα στο σπίτι δούλεψε άψογα και πλήρως εναρμονισμένο με το desktop (win10). Με 3g δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, αλλά μια φορά που χρειάστηκα στο εξωτερικό δούλεψε άψογα. Έχει θέμα μόνο σε interface στο κινητό, αλλά και σε λειτουργίες όσον αφορά την πληρότητα. Εκεί ναι. Τους θεωρώ και εγώ απαράδεκτους! Θα ήταν και εξαιρετικό poll: ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε για επικοινωνία, εκτός του παρόχου κινητής. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Πάντως σε εμένα στο Whatsapp δεν ακούστηκε ήχος κλήσης όταν με πήραν. Και ούτε στις ρυθμίσεις υπάρχει κάτι. Ξέχασαν να βάλουν;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Το skype όσες φορές το δοκίμασα στο σπίτι δούλεψε άψογα και πλήρως εναρμονισμένο με το desktop (win10). Με 3g δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια, αλλά μια φορά που χρειάστηκα στο εξωτερικό δούλεψε άψογα. Έχει θέμα μόνο σε interface στο κινητό, αλλά και σε λειτουργίες όσον αφορά την πληρότητα. Εκεί ναι. Τους θεωρώ και εγώ απαράδεκτους! Θα ήταν και εξαιρετικό poll: ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε για επικοινωνία, εκτός του παρόχου κινητής. Χάνω ειδοποιήσεις και πολλές φορές δεν μπορεί να εμφανίσει εικόνες που μου στέλνουν, κυρίως από android, γιατί τις στέλνουν από μια εφαρμογή που πλέον δεν υποστηρίζεται :eek: Είναι απαράδεκτο στο πιο δυνατό WP τηλέφωνο σήμερα, να θέλει, όχι πάντα αλλά συχνά, διπλάσιο χρόνο για να ανοίξει, από ότι στο nexus μου. Δεν είναι αξιόπιστο λοιπόν και δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό 100%. Το κάνω (με βαριά καρδιά) με το WhatsApp όμως. Πάντως σε εμένα στο Whatsapp δεν ακούστηκε ήχος κλήσης όταν με πήραν. Και ούτε στις ρυθμίσεις υπάρχει κάτι. Ξέχασαν να βάλουν;;; Έκανα κλήση στην γυναίκα και επειδή δεν είχε τότε σήμα, τις εμφάνισε ειδοποίηση για αναπάντητη. Ο ήχος κλήσης είναι όπως του τηλεφώνου και αυτό σίγουρα θέλει διόρθωση. Είναι όμως γνωστό φαινόμενο, εφαρμογές που ανοίκουν σε κάποιον, όπως το hangouts της Google, να λειτουργούν καλύτερα σε άλλο os, όπως το iOS στο παράδειγμα μου και όχι στο android. Edited June 24, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ο ήχος κλήσης είναι όπως του τηλεφώνου και αυτό σίγουρα θέλει διόρθωση. Δεν το κατάλαβες τι είπα. Όταν με πήραν δεν ακούστηκε καθόλου ήχος κλήσης. Ούτε του τηλεφώνου, ούτε δικό του. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εγώ δεν έχω προλαβη να δοκιμάσω αλλά το viber έχει μάπα ποιότητα το Skype είναι σαν κανονικό τηλεφώνημα.. Για να δούμε και αυτό.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εκανα την αναβαθμιση του whatsapp σε δυο συσκευες που υπαρχουν στο σπιτι,ενα 620 κι ενα 1020... Απο το 1020 ομως δεν μπορω να παρω στο 620,μου λεει οτι πρεπει να αναβαθμιστει η εφαρμογη στο 620! Απο το 620 ομως παιρνω κανονικα στο 1020...Μηπως δεν λειτουργει σε συσκευες με 512mb μνημη?:blink: Το ίδιο συνέβη και σε εμένα με το 1020, δεν μπορούσα να καλέσω σε 930 & 625 ενώ αυτά με καλούσαν κανονικά, απεγκατέστησα την εφαρμογή και την εγκατέστησα πάλι και όλα Ο.Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts