evris2013 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μόλις πριν λίγο μου έκανε ενημέρωση τον Opera Mini! Σαν να έγινε λίγο πιο γρήγορος μου φάνηκε!!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μόλις πριν λίγο μου έκανε ενημέρωση τον Opera Mini! Σαν να έγινε λίγο πιο γρήγορος μου φάνηκε!!!!! :) Μπα, ακόμα ακατάλληλος. Επίσης update για Skype, messenger, χάρτες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Μπα, ακόμα ακατάλληλος. Επίσης update για Skype, messenger, χάρτες. Χάρτες μου έκανε προχθές ενημέρωση, αλλά Skype και Messenger όχι ακόμα! Να τα περιμένω συντομα κι αυτά δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Χάρτες μου έκανε προχθές ενημέρωση, αλλά Skype και Messenger όχι ακόμα! Να τα περιμένω συντομα κι αυτά δηλαδή; Σήμερα έγιναν όλα και εμένα, οπότε να τα περιμένεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Βγήκε νέο Tapatalk ...:) Άχρηστο,επέστρεψα στο παλιό! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Χάρτες μου έκανε προχθές ενημέρωση, αλλά Skype και Messenger όχι ακόμα! Να τα περιμένω συντομα κι αυτά δηλαδή; Μπες στο store, πάτησε τις 3 τελείες κάτω δεξιά, ρυθμίσεις, έλεγχος για ενημερώσεις. Θα σου βγάλει ένα μήνυμα, πατάς οκ και ξεκινανε τα updates Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτούς τους browsers που υπάρχουν; Θα βγει κανένας που να μη κρασάρει στα δικά μας κινητά με 512 ram; Τελευταία έχω αγανακτήσει. Δεν μπορώ να διαβάσω άρθρα στο ιντερνετ χωρίς να με πετάει έξω. Έχω χρησιμοποιήσει ie, uc, surfy, browser pro και μπορεί και κανέναν άλλο που δε θυμάμαι. Έχετε καταλήξει σε κάποιον που να μη κρασάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτούς τους browsers που υπάρχουν; Θα βγει κανένας που να μη κρασάρει στα δικά μας κινητά με 512 ram; Τελευταία έχω αγανακτήσει. Δεν μπορώ να διαβάσω άρθρα στο ιντερνετ χωρίς να με πετάει έξω. Έχω χρησιμοποιήσει ie, uc, surfy, browser pro και μπορεί και κανέναν άλλο που δε θυμάμαι. Έχετε καταλήξει σε κάποιον που να μη κρασάρει; Στο δικό μου 625 ο i.e. Δουλεύει μια χαρά καθώς και ο surfy. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημερα ποια εφαρμογη ειναι για να βλεπω το υπολοιπο του whatsup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημερα ποια εφαρμογη ειναι για να βλεπω το υπολοιπο του whatsup; Εδώ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εδώ............. Σε ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει η εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Η εφαρμογή έχει κατεβεί από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Η εφαρμογή έχει κατεβεί από το store. Και τωρα τι κανουμε πως μαθαινουμε το υπολοιπο;Εχει καποια αλλη εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/my-car/a06cbe6a-05a4-4e71-970e-98325530e591 Εξαιρετική εφαρμογή για να μετράμε την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Θα το χρησιμοποιήσω στο επόμενο γέμισμα για να το τεστάρω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Δεν πρόσεξα να έχει ξανα γραφεί, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη από σήμερα έχω πάλι MyTube! Το είχα αφήσει, αν και δεν δούλευε, χωρίς να το απεγκαταστήσω και απλά από καιρό σε καιρό έκανα ένα τσεκ μπας και πάρει το update που το είχε καταστρέψει. Ε σήμερα αντί για ..."προσοχή απαιτείται προσοχή", άρχισε το κατέβασμα, μετά εγκατάσταση και δουλεύει κανονικότατα (μέχρι στιγμής) Κι Skype update είχε επίσης σήμερα Edited June 19, 2015 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Εδώ............. Εμένα την είχε προεγκατεστημενη αυτή την εφαρμογή οταν το πήρα από Γερμανό!!!! Μπες στο store, πάτησε τις 3 τελείες κάτω δεξιά, ρυθμίσεις, έλεγχος για ενημερώσεις. Θα σου βγάλει ένα μήνυμα, πατάς οκ και ξεκινανε τα updates Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! Edit: Πράγματι ενημερώθηκαν Skype και messenger αλλα 6-7 και ακόμη εφαρμογές, μεταξύ αυτών και το Metrotube! Edited June 19, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δεν πρόσεξα να έχει ξανα γραφεί, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη από σήμερα έχω πάλι MyTube! Το είχα αφήσει, αν και δεν δούλευε, χωρίς να το απεγκαταστήσω και απλά από καιρό σε καιρό έκανα ένα τσεκ μπας και πάρει το update που το είχε καταστρέψει. Ε σήμερα αντί για ..."προσοχή απαιτείται προσοχή", άρχισε το κατέβασμα, μετά εγκατάσταση και δουλεύει κανονικότατα (μέχρι στιγμής) Κι Skype update είχε επίσης σήμερα Βγήκαν 1-2 updates τελευταία για το mytube , οπότε κάποιο από αυτά στο έφτιαξε. Εμένα δούλευε κανονικά και γιαυτό δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Υπάρχει στο store το mytube (χωρίς το θαυμαστικό ! )? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ενημέρωση για το 6tag. Changelog: you can now click on links in posts/comments/profile descriptions improve the quality of images uploaded for avatar ‘@’ mention are no more restricted to your friends improve loading of comments fix ‘search friends on facebook’ feature Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Yandex.Disk update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Είναι δωρεάν σήμερα η Pure Battery Indicator, καλές κριτικές βλέπω και χρήσιμη η δυνατότητα να σου λέει πόση ώρα απομένει για τηλέφωνα, νετ, παιχνίδια. Edited June 20, 2015 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 http://www.windowsphone.com/s?appid=cb0beece-5316-45b1-b597-837ed746bfd6 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Υπάρχει εφαρμογή αναπαραγωγής Βίντεο που να δέχεται υπότιτλους;κάτι σαν πχ το mx player του αντροιντ; είχα παλιά wp αλλά όλες ήταν επι πληρωμή είναι ακόμα έτσι η Έχει βγει καμμιά νέα; σκέφτομαι να ξανά δοκιμάσω αν υπάρχει αυτή . Να είστε καλά κ Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Υπάρχει εφαρμογή ραδιοφώνου FM & Internet με δυνατότητα εγγραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimitr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Υπάρχει εφαρμογή αναπαραγωγής Βίντεο που να δέχεται υπότιτλους;κάτι σαν πχ το mx player του αντροιντ; είχα παλιά wp αλλά όλες ήταν επι πληρωμή είναι ακόμα έτσι η Έχει βγει καμμιά νέα; σκέφτομαι να ξανά δοκιμάσω αν υπάρχει αυτή . Να είστε καλά κ Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-) Υπάρχει το vlc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts