Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει καλός περιηγητής.και ο surfy χάλια ειναι

Δεν συμφωνώ καθόλου, ο surfy και στην free έκδοση αλλά περισσότερο στην full είναι σταθερότατος. Στα συν είναι πως και στις δυο εκδόσεις βελτιώνεται συνέχεια με αναβαθμίσεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν συμφωνώ καθόλου, ο surfy και στην free έκδοση αλλά περισσότερο στην full είναι σταθερότατος. Στα συν είναι πως και στις δυο εκδόσεις βελτιώνεται συνέχεια με αναβαθμίσεις.

Κατέβασα τον browser που είπες και πραγματικά χωρίς ειρωνεία, εντελώς φιλικά, τι σου έχει αρέσει;

Κάνω κινήσεις για να scrollάρω πάνω-κάτω και δεν ανταποκρίνεται.

Για μένα explora 3 browser.

Κατέβασα τον browser που είπες και πραγματικά χωρίς ειρωνεία, εντελώς φιλικά, τι σου έχει αρέσει;

Κάνω κινήσεις για να scrollάρω πάνω-κάτω και δεν ανταποκρίνεται.

Για μένα explora 3 browser.

Δεν ξέρω σε τι συσκευή την χρησιμοποιείς, αλλά σε εμένα με 930 είναι ότι καλύτερο έχω βρει. Έχω φυσικά και τον explora 5 και αγορασμένο, απλά μπροστά στον surfy δεν μετράει μια, ο explora είναι πολύ αργός. Και όπως είπα, ο surfy είναι ο πιο σταθερός, έχω και τον uc αλλά και τον next, οπότε ευτυχώς έχω μέτρο σύγκρισης. Όσο για το scroll εγώ δεν έχω κανένα θέμα, ρολάρει μια χαρά.....

Προσωπικά χρησιμοποιώ το UC browser.

Ακόμα κι αν κρασάρει κάμποσες φορές, τον προτιμώ.

Ειδικά τώρα που έρχεται στο desktop ( http://pc.ucweb.com/ ), θα δίνει μια επιπλέον εναλλακτική στον ΙΕ

(πλάι σε Maxthon Browser και Opera)

για όσους επιθυμούν συγχρονισμό των αγαπημένων σε PC-WP.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Προσωπικά χρησιμοποιώ το UC browser.

Ακόμα κι αν κρασάρει κάμποσες φορές, τον προτιμώ.

Ειδικά τώρα που έρχεται στο desktop ( http://pc.ucweb.com/ ), θα δίνει μια εναλλακτική στον ΙΕ

για όσους επιθυμούν συγχρονισμό των αγαπημένων σε PC-WP.

Έρχεται; Τι εννοείς; Εγώ τον χρησιμοποιώ εδώ και τέσσερις μήνες τον UC στο Laptop.

Έχεις δίκιο, εγώ δεν το έγραψα καλά.

http://www.windowscentral.com/uc-browser-making-jump-windows-desktops-new-beta

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

υπάρχει κάποια εφαρμογή για να περάσω στις επαφές αρχείο. vcf?

Από το pc στο outlook.com πήγαινε στις επαφές και κάνε εισαγωγή επαφών από αρχείο.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή (αν υπάρχει) για ηχογράφηση μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Παίζει εφαρμογή σαν File Manager που να βλέπει Shared Folders;

ShareFolder Explorer

Την είχα πετύχει δωρεάν μια μέρα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενημέρωση για Adobe Photoshop Express.

Change log:

• Control the intensity of looks
  • Defog to remove fog and haze
  • For a limited time, you can use your free Adobe ID to access paid features such as Reduce Noise, Defog, and Premium Looks – at no charge.
  • Bug Fixes

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ενημέρωση για Adobe Photoshop Express.

Change log:

• Control the intensity of looks
  • Defog to remove fog and haze
  • For a limited time, you can use your free Adobe ID to access paid features such as Reduce Noise, Defog, and Premium Looks – at no charge.
  • Bug Fixes

Με account Adobe ID σου δίνει και 2 GB για φωτο.

καλησπερα

ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για αναπαραγωγη μουσικης απο φακελους ( της καρτας SD ) ???

καλησπερα

ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για αναπαραγωγη μουσικης απο φακελους ( της καρτας SD ) ???

QuickPlay Pro, Folder Play και Core Music Player.

Edited by Alex_tz

Χριστός Ανέστη

Εφαρμογή που να παίζει βίντεο από φακέλους υπάρχει, όπως αυτές που παίζουν μουσική;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Χριστός Ανέστη

Εφαρμογή που να παίζει βίντεο από φακέλους υπάρχει, όπως αυτές που παίζουν μουσική;

Τι εννοείς? Να παίξει συνεχόμενα όλα τα βίντεο? Δεν νομίζω. Αν θέλεις όμως να τα βλέπεις στον φακελο όλα μαζί τοτε τοποθέτησέ τα όλα μέσα στον φάκελο βίντεο και άνοιξέ τα με την εφαρμογή "βίντεο".

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι εννοείς? Να παίξει συνεχόμενα όλα τα βίντεο? Δεν νομίζω. Αν θέλεις όμως να τα βλέπεις στον φακελο όλα μαζί τοτε τοποθέτησέ τα όλα μέσα στον φάκελο βίντεο και άνοιξέ τα με την εφαρμογή "βίντεο".

Με την εφαρμογή βίντεο δεν τα δείχνει με την χρονολογική σειρά. Δείχνει κάποια και τα αλλα τα έχει όπως να ναι...

Με την εφαρμογή βίντεο δεν τα δείχνει με την χρονολογική σειρά. Δείχνει κάποια και τα αλλα τα έχει όπως να ναι...

Με την χρονολογική σειρά τα έχει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με την χρονολογική σειρά τα έχει.

Αν τα μεταφέρεις από τον υπολογιστή τα δείχνει με ημερομηνία που τα μετέφερες και ιχι με την ημερομηνία που τα δημιούργησες.

Καλημέρα

Υπάρχει εφαρμογή σαν add lock για να μην πετάγονται διαφημίσεις σε πλήρη οθόνη

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για gps στα mobile phones μαι και σκέφτομαι να αλλάξω από android σε wm

Αν εννοείς εφαρμογή πλοήγησης υπάρχει προεγκατεστημένη η εφαρμογή Here Maps, που είναι offline και δωρεάν.