colossus_r Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Εμένα δε μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις τη συνδεση σε ροή μουσικής. Που το βρίσκουμε ακριβώς αυτό; Μιλάμε για την εφαρμογή "Μουσική" του τηλεφώνου έτσι; Το ίδιο και σε μένα. 1. Οι ρυθμισεις στην εφαρμογη Μουσικη δεν ειναι οπως φαινεται στην δικη μου εικονα ? 2. Μεσα απο την εφαρμογη της Μουσικης πας στα Τραγουδια και κατω ακριβως απο την λεξη τραγουδια εχει μια λεξη "εμφανιση'. Αν πατησεις εκει εχει 3 επιλογες α) Ολη η Μουσικη μου β) ΣΤο τηλεφωνο μου γ) Ροη Edited March 23, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel_tomix Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, για να μην κλειδώνει το κινητό όταν βρίσκεται σε γνωστό ασύρματο δίκτυο; Ξέρω ότι σε Android υπάρχει παρόμοια δυνατότητα, σε WP όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παρόλο που επέλεξα την επιλογή "ροή", στις ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει το διακοπτάκι που έχεις στη 2η φωτό σου. Πρέπει να κάνουμε κάποια ρύθμιση μήπως στο onedrive; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παρόλο που επέλεξα την επιλογή "ροή", στις ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει το διακοπτάκι που έχεις στη 2η φωτό σου. Πρέπει να κάνουμε κάποια ρύθμιση μήπως στο onedrive; και μένα λείπει το διακοπτάκι, στον 2 υπολογιστή με 8,1 που έχω όταν άνοιξα την εφαρμογή μου τα εμφάνισε χωρίς να κάνω τίποτα όλα. στο κινητό όμως τίποτα ακόμα Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 και μένα λείπει το διακοπτάκι, στον 2 υπολογιστή με 8,1 που έχω όταν άνοιξα την εφαρμογή μου τα εμφάνισε χωρίς να κάνω τίποτα όλα. στο κινητό όμως τίποτα ακόμα Ρίξτε μια ματιά στο FAQ για το Onedrive Music μήπως και βρείτε καμιά βοήθεια. Και εμένα δεν εμφανίζεται το διακοπτάκι στην εφαρμογή (ούτε φυσικά και η μουσική από το Onedrive) στο κινητό αλλά από το Music app του υπολογιστή παίζει κανονικά η μουσική από το Onedrive. Επίσης δοκίμασα και τον Web Player τους XBOX music και μου έλεγε ότι η χώρα ή η περιοχή μου δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δωρεάν σήμερα το Sleep Bug Pro με μέγεθος 328MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δωρεάν σήμερα το Sleep Bug Pro με μέγεθος 328MB. Το κατέβασα και στο καπάκι το έβγαλα. Δεν πολυασχολήθηκα και δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και ποια είναι η χρησιμότητα του, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθός του. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το κατέβασα και στο καπάκι το έβγαλα. Δεν πολυασχολήθηκα και δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και ποια είναι η χρησιμότητα του, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθός του. Και εγώ το ίδιο, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το μέγεθός του, απεγκαταστάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Τελικά βρήκα τι φταίει. Πρέπει να αλλάξουμε region (περιοχή) γιατί δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιο region να αλλάξουμε; Από το microsoft account; Ή από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και εγώ το ίδιο, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το μέγεθός του, απεγκαταστάθηκε. Ευτυχώς δεν έκανα την χαζομάρα να το περάσω.......φαντάστηκα ότι κάτι άκυρο θα ήταν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Τελικά βρήκα τι φταίει. Πρέπει να αλλάξουμε region (περιοχή) γιατί δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιο region να αλλάξουμε; Από το microsoft account; Ή από το κινητό; Απο το ms account αλλαξε region se US... https://account.xbox.com Edited March 23, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Εγώ που έχω ελληνικό account στο Xbox one αν το γυρίσω σε us θα μπορώ να πληρώνω με ελληνική πιστωτική να μιλώ με άλλους Έλληνες και να παίζω online μαζί τους??Γιατί μου λέει κάθε 3 μήνες μπορώ να το αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Εγώ που έχω ελληνικό account στο Xbox one αν το γυρίσω σε us θα μπορώ να πληρώνω με ελληνική πιστωτική να μιλώ με άλλους Έλληνες και να παίζω online μαζί τους??Γιατί μου λέει κάθε 3 μήνες μπορώ να το αλλάξω Aν το κανεις απο εκει και οχι απο το τηλεφωνο ναι θα μπορεις ...δεν θα αλλαξει τιποτα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 black facebook νομιζω μακραν η καλυτερη εφαρμογη .πληρωσα 2 ευρω για full features and remove ads αλλα νομιζω αξιζει.και ειναι σε dark mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 black facebook νομιζω μακραν η καλυτερη εφαρμογη .πληρωσα 2 ευρω για full features and remove ads αλλα νομιζω αξιζει.και ειναι σε dark mode Ρε συ Χρήστο με μπέρδεψες με το black for Facebook, τελικά τα σπάει η εφαρμογή, μόλις την αγόρασα κι εγώ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ρε συ Χρήστο με μπέρδεψες με το black for Facebook, τελικά τα σπάει η εφαρμογή, μόλις την αγόρασα κι εγώ. δεν την ηξερα εγω,δεν μου την εβγαλε ποτε στο καταστημα.με googlaρισμα την βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ενημέρωση για το Music , έκδοση 2.6.674.0 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Να ρωτήσω κάτι (που λογικά θα έχει ήδη απαντηθεί): έχω ένα HTC 8s του οποίου δεν δουλεύει το πλήκτρο αύξησης έντασης ήχου. Υπάρχει κάποιο app ή setting/option του συστήματος για να ρυθμίσω την ένταση του ήχου που ακούγεται όταν μου μιλάνε (όχι τον ήχο κλήσης ή την ένταση ήχου όταν ακούω μουσική) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 update για opera mini Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 update για opera mini Η πλήρης έκδοση υπάρχει πουθενά; Το έχω το mini αλλά θα ήθελα και την αντίστοιχη του mobile... Επίσης, ελληνικά πότε θα βάλουν??? Στο Symbian έχει ελληνικά το mobile πάντως... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η πλήρης έκδοση υπάρχει πουθενά; Το έχω το mini αλλά θα ήθελα και την αντίστοιχη του mobile... Επίσης, ελληνικά πότε θα βάλουν??? Στο Symbian έχει ελληνικά το mobile πάντως... Δεν υπάρχει πλήρης έκδοση. Έχει ελληνικά...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δεν υπάρχει πλήρης έκδοση. Έχει ελληνικά...... Δεν μου άρεσε η νέα έκδοση... :( Το άλλαξαν τελείως... Προτιμούσα πριν που έμοιαζε σαν του Symbian... Υ.Γ. Ελληνικά πως βάζω; Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 FLV Player Είναι δωρεάν και παίζει όλα τα αρχεία video και με ξεχωριστούς υπότιτλους στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 FLV Player Είναι δωρεάν και παίζει όλα τα αρχεία video και με ξεχωριστούς υπότιτλους στα ελληνικά. Δεν είναι δωρεάν. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου άρεσε η νέα έκδοση... :( Το άλλαξαν τελείως... Προτιμούσα πριν που έμοιαζε σαν του Symbian... Υ.Γ. Ελληνικά πως βάζω; Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις... Ουπς, δεν έχει ελληνικά. Μπερδεύτηκα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δωρεάν σήμερα το Perfect Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts