Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δε μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις τη συνδεση σε ροή μουσικής.

Που το βρίσκουμε ακριβώς αυτό;

Μιλάμε για την εφαρμογή "Μουσική" του τηλεφώνου έτσι;

Το ίδιο και σε μένα.

1. Οι ρυθμισεις στην εφαρμογη Μουσικη δεν ειναι οπως φαινεται στην δικη μου εικονα ?

2. Μεσα απο την εφαρμογη της Μουσικης πας στα Τραγουδια και κατω ακριβως απο την λεξη τραγουδια εχει μια λεξη "εμφανιση'.

Αν πατησεις εκει εχει 3 επιλογες

α) Ολη η Μουσικη μου β) ΣΤο τηλεφωνο μου γ) Ροη

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή, για να μην κλειδώνει το κινητό όταν βρίσκεται σε γνωστό ασύρματο δίκτυο; Ξέρω ότι σε Android υπάρχει παρόμοια δυνατότητα, σε WP όμως;

Παρόλο που επέλεξα την επιλογή "ροή", στις ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει το διακοπτάκι που έχεις στη 2η φωτό σου.

Πρέπει να κάνουμε κάποια ρύθμιση μήπως στο onedrive;

Παρόλο που επέλεξα την επιλογή "ροή", στις ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει το διακοπτάκι που έχεις στη 2η φωτό σου.

Πρέπει να κάνουμε κάποια ρύθμιση μήπως στο onedrive;

και μένα λείπει το διακοπτάκι, στον 2 υπολογιστή με 8,1 που έχω όταν άνοιξα την εφαρμογή μου τα εμφάνισε χωρίς να κάνω τίποτα όλα.

στο κινητό όμως τίποτα ακόμα

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

και μένα λείπει το διακοπτάκι, στον 2 υπολογιστή με 8,1 που έχω όταν άνοιξα την εφαρμογή μου τα εμφάνισε χωρίς να κάνω τίποτα όλα.

στο κινητό όμως τίποτα ακόμα

Ρίξτε μια ματιά στο FAQ για το Onedrive Music μήπως και βρείτε καμιά βοήθεια.

Και εμένα δεν εμφανίζεται το διακοπτάκι στην εφαρμογή (ούτε φυσικά και η μουσική από το Onedrive) στο κινητό αλλά από το Music app του υπολογιστή παίζει κανονικά η μουσική από το Onedrive. Επίσης δοκίμασα και τον Web Player τους XBOX music και μου έλεγε ότι η χώρα ή η περιοχή μου δεν υποστηρίζεται.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δωρεάν σήμερα το Sleep Bug Pro με μέγεθος 328MB.

Το κατέβασα και στο καπάκι το έβγαλα. Δεν πολυασχολήθηκα και δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και ποια είναι η χρησιμότητα του, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθός του.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το κατέβασα και στο καπάκι το έβγαλα. Δεν πολυασχολήθηκα και δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και ποια είναι η χρησιμότητα του, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το μέγεθός του.

Και εγώ το ίδιο, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το μέγεθός του, απεγκαταστάθηκε.

Τελικά βρήκα τι φταίει.

Πρέπει να αλλάξουμε region (περιοχή) γιατί δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιο region να αλλάξουμε;

Από το microsoft account;

Ή από το κινητό;

Και εγώ το ίδιο, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί το μέγεθός του, απεγκαταστάθηκε.

Ευτυχώς δεν έκανα την χαζομάρα να το περάσω.......φαντάστηκα ότι κάτι άκυρο θα ήταν.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τελικά βρήκα τι φταίει.

Πρέπει να αλλάξουμε region (περιοχή) γιατί δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιο region να αλλάξουμε;

Από το microsoft account;

Ή από το κινητό;

Απο το ms account αλλαξε region se US...

https://account.xbox.com

Edited by colossus_r

Εγώ που έχω ελληνικό account στο Xbox one αν το γυρίσω σε us θα μπορώ να πληρώνω με ελληνική πιστωτική να μιλώ με άλλους Έλληνες και να παίζω online μαζί τους??Γιατί μου λέει κάθε 3 μήνες μπορώ να το αλλάξω

spacer.png

Εγώ που έχω ελληνικό account στο Xbox one αν το γυρίσω σε us θα μπορώ να πληρώνω με ελληνική πιστωτική να μιλώ με άλλους Έλληνες και να παίζω online μαζί τους??Γιατί μου λέει κάθε 3 μήνες μπορώ να το αλλάξω

Aν το κανεις απο εκει και οχι απο το τηλεφωνο ναι θα μπορεις ...δεν θα αλλαξει τιποτα

black facebook νομιζω μακραν η καλυτερη εφαρμογη .πληρωσα 2 ευρω για full features and remove ads αλλα νομιζω αξιζει.και ειναι σε dark mode

black facebook νομιζω μακραν η καλυτερη εφαρμογη .πληρωσα 2 ευρω για full features and remove ads αλλα νομιζω αξιζει.και ειναι σε dark mode

Ρε συ Χρήστο με μπέρδεψες με το black for Facebook, τελικά τα σπάει η εφαρμογή, μόλις την αγόρασα κι εγώ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ρε συ Χρήστο με μπέρδεψες με το black for Facebook, τελικά τα σπάει η εφαρμογή, μόλις την αγόρασα κι εγώ.

δεν την ηξερα εγω,δεν μου την εβγαλε ποτε στο καταστημα.με googlaρισμα την βρηκα

Να ρωτήσω κάτι (που λογικά θα έχει ήδη απαντηθεί): έχω ένα HTC 8s του οποίου δεν δουλεύει το πλήκτρο αύξησης έντασης ήχου. Υπάρχει κάποιο app ή setting/option του συστήματος για να ρυθμίσω την ένταση του ήχου που ακούγεται όταν μου μιλάνε (όχι τον ήχο κλήσης ή την ένταση ήχου όταν ακούω μουσική) ?

update για opera mini

Η πλήρης έκδοση υπάρχει πουθενά; Το έχω το mini αλλά θα ήθελα και την αντίστοιχη του mobile... Επίσης, ελληνικά πότε θα βάλουν??? Στο Symbian έχει ελληνικά το mobile πάντως...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Η πλήρης έκδοση υπάρχει πουθενά; Το έχω το mini αλλά θα ήθελα και την αντίστοιχη του mobile... Επίσης, ελληνικά πότε θα βάλουν??? Στο Symbian έχει ελληνικά το mobile πάντως...

Δεν υπάρχει πλήρης έκδοση.

Έχει ελληνικά......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν υπάρχει πλήρης έκδοση.

Έχει ελληνικά......

Δεν μου άρεσε η νέα έκδοση... :( Το άλλαξαν τελείως... Προτιμούσα πριν που έμοιαζε σαν του Symbian...

Υ.Γ. Ελληνικά πως βάζω; Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

FLV Player

Είναι δωρεάν και παίζει όλα τα αρχεία video και με ξεχωριστούς υπότιτλους στα ελληνικά.

Δεν είναι δωρεάν.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μου άρεσε η νέα έκδοση... :( Το άλλαξαν τελείως... Προτιμούσα πριν που έμοιαζε σαν του Symbian...

Υ.Γ. Ελληνικά πως βάζω; Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις...

Ουπς, δεν έχει ελληνικά. Μπερδεύτηκα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg