Rayden1 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή που να ενημερώνει με ήχο μόλις φορτιστεί πλήρως η μπαταρία; 2 που δοκίμασα δεν ενεργοποιούνται απο μόνες τους ενώ θα προτιμούσα να μην έχει αλλα πράγματα όπως να κρατάει στατιστικά γιατι εκει μου αρκεί η εξοικονόμηση της MS. Ουσιαστικά θέλω μια στόχευμενη εφαρμογή. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή που να ενημερώνει με ήχο μόλις φορτιστεί πλήρως η μπαταρία; 2 που δοκίμασα δεν ενεργοποιούνται απο μόνες τους ενώ θα προτιμούσα να μην έχει αλλα πράγματα όπως να κρατάει στατιστικά γιατι εκει μου αρκεί η εξοικονόμηση της MS. Ουσιαστικά θέλω μια στόχευμενη εφαρμογή. Το Battery Performance κάνει αυτό που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πολύ καλή δουλειά στον UC Browser... Βγήκε σε preview η έκδοση 4.0.0 (επόμενες μέρες λογικά θα έρθει αναβάθμιση και στον κανονικό)... Πολύ γρήγορος, πολύ smooth και νέο πανέμορφο UI... Γενικά πολλές ιδέες από τα WP8.1 (οι καρτέλες κλείνουν με swype προς τα κάτω και οι συντομεύσεις είναι σαν tiles)... Μάλλον έτρεξαν να το βγάλουν σε beta test για να προλάβουν το release του Opera Mini και να κλέψουν αυτοί τις εντυπώσεις... Κατά την γνώμη μου τα κατάφεραν... Παίξτε λίγο μαζί του, και καλό είναι να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο (πατήστε το πράσινο ερωτηματικό στον speed dial) στην ειδική φόρμα... Tip: Αν σας ενοχλεί το στρογγυλό εικονίδιο στο πάνω μέρος (εικονίδια του Speed Dial, My Collection και Site Nav) που είναι μεγάλο και τρώει χώρο από τις συντομεύσεις απλά πατήστε μία φορά πάνω του και θα γίνει πολύ πιο μικρό... :!:UC Browser Preview for Windows Phone:!: http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/09/QR_UC_Browser.jpg?itok=r0-ondph Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αυτό που πέτυχες ήταν fake app. Θα σταλεί email με το link για τον πραγματικό Opera mini beta. Πιθανόν να μην είναι προσβάσιμος σε όλους, παρά μόνο στους εγγεγραμμένους beta testers. ΥΓ: Κι εγώ είδα ένα FAKE Opera από Helisoft με ημερομηνία ενημέρωσης 26/8/2014 . http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/opera-mini/6f534279-72d2-438f-885e-7501711342a8 Πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι ένα ακόμη ψεύτικο app, ίσως επειδή : 1. Το όνομα βρωμάει (Opera - Mini), 2. Δε λέει πουθενά για beta, 3. Το UI και το logo είναι χάλια, 4. Είναι ανοιχτός για εγκατάσταση σε όλους ΑΛΛΑ.. για όνομα (!!!) ο ίδιος εκδότης έχει βγάλει και την εφαρμογή 'Phim Việt' (http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/phim-việt/97e5330e-f123-4012-9d4d-7e130539f2e1) FAKE APPS, FAKE APPS, FAKE APPS Έχεις δίκαιο, αυτή η ψευτιά ήταν. Γενικά με τον IE είμαι ικανοποιημένος. Όσους άλλους δοκίμασα πχ uc browser, δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησαν περισσότερο. Φυσικά σε ταχύτητα ο incognito λέει πολύ, αλλά το κακό του είναι ότι τρώει κατι άκυρα και σε πετάει έξω Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 My webcam http://www.windowsphone.com/s?appid=6eac7901-94ed-4f57-8a3e-a557c440767f Δωρεάν σήμερα Δεν τη δοκίμασα, αλλά πρόκειται για εφαρμογή με την οποία χρησιμοποιείται η κάμερα του κινητού (είτε η μπροστά είτε η πίσω , με φλας και χωρίς) ως webcam με σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. Νομίζω παλιότερα κάποιος είχε ζητήσει κάτι τέτοιο. Επίσης για προηγούμενο ποστ, κι εγώ έχω βρει διάφορα apps που ειδοποιούν ότι το κινητό φορτισε πλήρως. Το τελευταίο που είχα, ειδοποιούσε με ήχο και toast notification, αλλά από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα και το έβγαλα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Βγήκε το afterlight για windows phone μπορείτε να το ψαξετε στο store.Ειναι μια αξιολογη εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων. Edited September 9, 2014 by _aris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Theme+ Δωρεάν (για σήμερα; ) http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/a7b6b543-b174-4c23-8294-d0712681be8f?imageType=ws_icon_large Theme+ is App of The Day on myAppFree, don't miss your daily deals http://get.myappfree.it Theme+ is a simple yet delightful Start screen customization app. It features a collection of unique, custom-designed patterns that perfectly fit the Modern design language. Coupled with a curated color palette, and the ability to create an endless amount of combinations, the results are truly inspiring and versatile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κανένας player που να μπορω να αλλαζω το BPM (beat per minute) στο τραγουδι που του βάζω να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Opera Mini browser beta for Windows Phone now available Opera Mini browser - beta http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/09/qr_opera_mini.jpg?itok=Xrotvzug Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Opera Mini browser beta for Windows Phone now available Opera Mini browser - beta http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/09/qr_opera_mini.jpg?itok=Xrotvzug Δεν δουλεύει το χαζό και το περίμενα πως και πως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Α) Πρέπει να γυρίσεις γλώσσα στα Αγγλικά πρέπει να είχες δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα για BETA testers... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 παιδια βγηκε ο mini πολυ καλος οπως εγραψε παραπανω ο φιλος Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ενημέρωση για τον Messenger http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fmessenger%2F3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Περιμένουμε να ακούσουμε για τις επιδόσεις του και όχι μόνο, από αυτούς που το χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εγώ όπως τον κατέβασα,έτσι τον διέγραψα.Πολλες διαφημίσεις.Ακομη και να ήθελα να πάω στις καρτέλες ή τις ρυθμίσεις μου πέταγε μια μαύρη οθόνη με διαφήμιση.Το έχω πάθει και με άλλες εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν μπει στο store τον τελευταίο καιρό.Πολυ λασκα τους έχουν αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Για να μην ξανακατεβάσω για πολλοστή φορά τον UC, ούτε να ψάχνω πως να βάλω τον mini σαν beta, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Εχουν ενσωματώσει το zoom με double tap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 To zoom με double tap το έχει. Άλλα είναι τα πολλά θέματα που έχει και με στρέφουν στο UC. Και ήμουν παλιός χρήσης opera, οπότε θα είχα κάθε λόγο να τον προτιμώ. Εγώ όπως τον κατέβασα,έτσι τον διέγραψα.Πολλες διαφημίσεις.Ακομη και να ήθελα να πάω στις καρτέλες ή τις ρυθμίσεις μου πέταγε μια μαύρη οθόνη με διαφήμιση.Το έχω πάθει και με άλλες εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν μπει στο store τον τελευταίο καιρό.Πολυ λασκα τους έχουν αφήσει. Μιλάμε για τον opera, για κάτι άλλο ή για κάποιο fake app; Μου κάνει εντύπωση γιατί διαφημίσεις δεν είναι από τα θέματα του opera. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κάτω κάτω δεν έχει διαφημίσεις; Όταν πας να ανοίξεις τις ρυθμίσεις ή όταν τον ανοίγεις για πρώτη φορά δε βγάζει μια οθόνη με κάποια διαφήμιση;(αυτό μου το κάνει ώρες ώρες και κατά τη διάρκεια του browsing). Τον ξαναεγκατεστησα και είναι πολύ γρήγορος αλλά τα από πανω δεν παλεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πολυ λασκα τους έχουν αφήσει. Δε νομίζω ότι είναι θέμα "λάσκας":p Μάλλον κάτι θα βγάζει και η MS για να τους αφήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κάτω κάτω δεν έχει διαφημίσεις; Όταν πας να ανοίξεις τις ρυθμίσεις ή όταν τον ανοίγεις για πρώτη φορά δε βγάζει μια οθόνη με κάποια διαφήμιση;(αυτό μου το κάνει ώρες ώρες και κατά τη διάρκεια του browsing). Τον ξαναεγκατεστησα και είναι πολύ γρήγορος αλλά τα από πανω δεν παλεύονται. Όχι, όχι και ξανά όχι, στα ερωτήματά σου. Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος. Μάλλον είσαι σαν την περίπτωση του άλλου φίλου που είχε κατεβάσει μια ψεύτικη ρέπλικα η οποία εκείνη είχε διαφημίσεις. Ο opera όπως τον θυμάμαι από παλιά και όπως τον δοκίμασα και τώρα, δεν έχει διαφημίσεις. Εκτός αν εγώ δοκιμάζω κάτι άλλο άσχετο, που δεν το νομίζω όμως... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εμενα προσωπικα crashαρει με το που ξεκινα...σε 1020 με cyan update 1 dp Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 @ Raptor1 Με απλή αναζήτηση στο store τη βρήκες? Το λέω γιατί δεν υπάρχει λόγω του ότι είναι BETA... Μόνο από το λινκ στην προηγούμενη σελίδα και μόνο αν έχεις προλάβει να δηλώσεις συμμετοχή στο beta πρόγραμμα... Στα άλλα, δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα, θα το κάνω όταν δεν βαριέμαι να γυρίσω τη γλώσσα :P Όσοι τον δοκιμάσατε καλό είναι να στείλετε ένα feedback με τα αρνητικά που πρέπει να διορθώσουν... Για αυτό άλλωστε γραφτήκαμε στο BETA πρόγραμμα... Κάτι γενικό, ποτέ δεν μου άρεσε το UI του Opera... Αλλά πάντα ήταν ο καλύτερος... Τώρα βέβαια με αυτά που έχω δει τις τελευταίες μέρες που δοκιμάζω την έκδοση 4.0.0 του UC Browser, νομίζω θα τα βρουν δύσκολα στην Opera :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν και έστειλαν mail για να ζητήσουν feedback, από μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα να έχει απαντητικό support mail όπως οι περισσότεροι σε ανάλογες περιπτώσεις. Σε παραπέμπουν στο φόρουμ όπου εκεί οι παρατηρήσεις σου θα χαθούν ανάμεσα στα εκατοντάδες ανούσια ποστ του τύπου ' Ευχαριστούμε που επιστρέψατε'... Ή σε παραπέμπουν σε μια έτοιμη φόρμα για bug reports, που κι οι ίδιοι λένε ότι δεν την έχουν για προτάσεις ιδεών και βελτιώσεων. ΥΓ: @raptor Αν μιλάμε για ένα app "opera mini pro" από έναν εκδότη kalisoft , δε νομίζω θέλει πολλή σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι είναι fake όταν 1.ο εκδότης και το όνομα είναι περίεργα 2.αλίμονο δηλαδή, στα snapshot λέει... chroome ! LOL Edited September 10, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Τον εγκατέστησα, αφού βέβαια είχα δηλώσει beta tester και πήρα απάντηση με email . . . Lumia 930 με Cyan, DP update 1 . . . Καμία απολύτως διαφήμιση, δεν καταλαβαίνω που τις είδατε . . . Δούλεψα λίγο το FB και επιτέλους το παλιό καλό περιβάλλον . . . Βλέπω να να γίνεται ο βασικός μου browser . . . Edited September 10, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλά το Facebook Beta δεν είναι ανάλογη περίπτωση; Το λέω γιατί το χρησιμοποιώ και δε χρειάστηκε ποτέ αντίστοιχη εγγραφή σε beta πρόγραμμα κλπ. Εγώ τον κατέβασα, αλλά αν θέλει αλλαγή γλώσσας, εγγραφές κλπ, θα το αφήσω γι αργότερα. Ήμουν και γω του Οpera με το Symbian, αλλά μια χαρά είναι και ο ΙΕ. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts