Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ανοίξεις και κλείσεις το κινητό δεν σβήνει τα άχρηστα αρχεία;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

lokigr said:

Και τι θα γινει αυτη τη δουλεια θα κανουμε; θα περιμενουμε ποτε θα ανοιξει και ποτε θα κλεισει να βαζουμε 10 ωρες κωδικους κλπ . Γι αυτο υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες

gesamfunai said:
πολυ καλος τροπος απαλλαγης απο τα αχρηστα αρχεια...MS way!!!

ο χρήστης lokigr απλά ρώτησε αν γίνεται έτσι. Δεν του το επιβεβαίωσε κανένας. Αρα το "MS way" που αναφέρεις μπορείς να το πεις αν έχεις στοιχειά ή προσωπική εμπειρία ότι λειτουργεί έτσι.

Γιατί αν έχεις και άπλα λίγο την αμφιβολία καλό είναι να βάζεις μπροστά και ένα "Αν λειτουργεί έτσι..."

μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

lokigr said:

ceed777 said:
Και τι θα γινει αυτη τη δουλεια θα κανουμε; θα περιμενουμε ποτε θα ανοιξει και ποτε θα κλεισει να βαζουμε 10 ωρες κωδικους κλπ . Γι αυτο υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες

Νομίζω οτι το να ανοίγεις και να κλίνεις το κινητό το μόνο που μπορεί να καθαρίζει είναι την προσωρινή μνήμη RAM

η οποία όμως έτσι κι αλλιώς καθαρίζετε από τον "Garbage Collector" του συστήματος. Άρα πρακτικά το άναψε σβήσε δεν

χρειάζεται σαν μέθοδο καθαρισμού.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Μου ήρθε ένα mail που με ενημερώνει ότι έχω υπόλοιπο από Microsoft Gift card 1.60 ευρώ και θα διαγραφεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή; (και παραπάνω από μια,θα το ψάξω)

ceed777 said:

Είσαι λίγο υπερβολικός!!!

Δεν το κλείνεις ποτε τι κινητό ούτε το βράδυ;;

Πάνω από μερικά δευτερόλεπτα δεν κάνει για να ανοίξει,ακου 10 ώρες !!!

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Επειδή νομίζω είχε ζητηθεί παλιότερα,

tag editor, για επεξεργασία των tags των αρχείων ήχου

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/tag-editor/9a9f46f0-370b-43f3-a4c4-962c747af2cb

picture info, για προβολή των ιδιοτήτων των αρχείων εικόνας

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/picture-info/04e3caac-2a94-4488-9e8a-86c856aa637f

και επί πληρωμή

zoom, για προβολή αρχείων animated gif (δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έτσι λέει) και για ατελείωτο ζουμάρισμα σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/zoom/dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

lokigr said:

Όχι... Την ραμ καθαρίζεις... Για να σβήσεις τα προσωρινά αρχεία πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε διαγραφή απλά...

Coming soon:

New UC Browser verison 4

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/10535764_713244528723034_6474203647598122356_o_zpsb60a644c.jpg

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by niotheros
Συνεχόμενα μηνύματα
Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχετε να προτείνετε καποια καλη εφαρμογη για "Φακό" (η Torch οπως λενε) στο κινητο μας ;

Εχει τοσες πολλες στο Store που δεν ξερω ποια ειναι η καλη για να την κατεβασω !!

sadiagraxa said:
Έχετε να προτείνετε καποια καλη εφαρμογη για "Φακό" (η Torch οπως λενε) στο κινητο μας ;

Εχει τοσες πολλες στο Store που δεν ξερω ποια ειναι η καλη για να την κατεβασω !!

Έχω αυτή και είναι πολύ καλή..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/torch/63a353fa-c075-4082-8888-d8b0cdfcc761

Torch

Mου αρέσει το UI.

Κατά τα λοιπά υπάρχουν και άλλες με περισσότερα χαρακτηριστικά (συνδυασμοί με πυξίδες, κάμερες, ρυθμίσεις φλας κλπ).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Υπάρχει κανένα αξιόλογο app για καιρό;χρησιμοποιώ το bing στο 630 αλλά εαν βγει απο WiFi η δεδομένα χάνει τα στοιχεια του κ στο live tile έχω εναν ήλιο χωρίς τίποτα άλλο

Προσπαθω να εγκαταστησω το Skype αλλά μου πετάει σφάλμα κατά την εγκατάσταση.Υστερα όταν πατάω επανάληψη φορτώνει απευθείας το 1ο μισό που αφορά τη λήψη (άρα κάπου κρατάει αποθηκευμενο το αρχείο) και κολλάει πάλι λίγο πριν τελειώσει.Ακυρώνω τη λήψη,διαγραφω τα προσωρινά αρχεία και ενώ ξεκινάει από την αρχή τη λήψη μου ξαναπετάει σφάλμα.

Νομίζω η καλύτερη για φακο ειναι η http://www.windowsphone.com/s?appid=15c8e7b5-c6af-4ea7-9596-cda4e722c389 torch pro.κατά την γνώμη μου.

monster749 said:
Υπάρχει κανένα αξιόλογο app για καιρό;χρησιμοποιώ το bing στο 630 αλλά εαν βγει απο WiFi η δεδομένα χάνει τα στοιχεια του κ στο live tile έχω εναν ήλιο χωρίς τίποτα άλλο

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Weather Flow και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μιας και το θεωρώ αρκετά ακριβές στις προβλέψεις του για τα καιρικά φαινόμενα και τη θερμοκρασία.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Σχεδόν σε ολα τα κινητα που εχω αγοράσει κατα καιρούς ρωτάω το ιδιο πραγμα !!! :lol:

Ας ρωτήσω και για το WP:

Υπαρχει εφαρμογή που να

1. Κλειδώνει
  2. Κρύβει

προσωπικούς φακέλους και αρχεία που δεν θέλουμε να δουν αδιάκριτα μάτια;

(ενας φιλος μου εχει σε android μια εφαρμογη που οχι μονο κλειδώνει αλλα μοιαζει και σαν εφαρμογη μουσικης και πρεπει να πατήσεις σε ενα συγκεκριμένο σημείο για να σου δειξει το interface του κλειδώματος !!! )

sadiagraxa said:
Σχεδόν σε ολα τα κινητα που εχω αγοράσει κατα καιρούς ρωτάω το ιδιο πραγμα !!! :lol:

Ας ρωτήσω και για το WP:

Υπαρχει εφαρμογή που να

1. Κλειδώνει
  2. Κρύβει

προσωπικούς φακέλους και αρχεία που δεν θέλουμε να δουν αδιάκριτα μάτια;

(ενας φιλος μου εχει σε android μια εφαρμογη που οχι μονο κλειδώνει αλλα μοιαζει και σαν εφαρμογη μουσικης και πρεπει να πατήσεις σε ενα συγκεκριμένο σημείο για να σου δειξει το interface του κλειδώματος !!! )

Η εφαρμογή που ζητάς..! Απλή, λυτή και τέλεια! Έχει και slideshow για τις φωτό σου. Ξεκλειδώνει μόνο με κωδικό, αριθμούς ή συνδιασμό κίνησης με το δάχτυλο... ;)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ενημέρωση για τα Nokia Storyteller, Νokia Creative Studio, Nokia Panorama, Nokia Camera beta και Nokia Cinemagraph. H MS αφαιρεί το brand της Nokia και τις μετονομάζει σε Lumia Panorama, Lumia Cinemagraph, Lumia Storyteller κλπ.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Metaladis said:
Η εφαρμογή που ζητάς..! Απλή, λυτή και τέλεια! Έχει και slideshow για τις φωτό σου. Ξεκλειδώνει μόνο με κωδικό, αριθμούς ή συνδιασμό κίνησης με το δάχτυλο... ;)

με την εφαρμογη αυτη, τα αρχεια που επιλεγουμε, "εξαφανιζονται" σπο την συλλογη' /φωτογραφιες, ή ειναι ακομα εκεί διαθεσιμα ως προεπισκοπηση/ προβολή ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

bostonian said:
Β. (το off topic της χρονιας) . Ποια ειναι η android εφαρμογη;:ninja:

Αν θυμαμαι καλα ειναι : Hide it Pro

Thou_Bou said:
με την εφαρμογη αυτη, τα αρχεια που επιλεγουμε, "εξαφανιζονται" σπο την συλλογη' /φωτογραφιες, ή ειναι ακομα εκεί διαθεσιμα ως προεπισκοπηση/ προβολή ?

Tα αρχεία φωτο ή βίντεο, τα περνάς στην εφαρμογή σαν αντίγραφα. Τα αρχικά μένουν. Αν θέλεις τα σβήνεις, τα αφήνεις μόνο στην εφαρμογή που δεν μπορεί να τα δει κανείς - ούτε με σύνδεση στο pc - και μετά μπορείς πάλι να τα επαναφέρεις στην αρχική τους θέση..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Metaladis said:
Tα αρχεία φωτο ή βίντεο, τα περνάς στην εφαρμογή σαν αντίγραφα. Τα αρχικά μένουν. Αν θέλεις τα σβήνεις, τα αφήνεις μόνο στην εφαρμογή που δεν μπορεί να τα δει κανείς - ούτε με σύνδεση στο pc - και μετά μπορείς πάλι να τα επαναφέρεις στην αρχική τους θέση..

Lock & Hide. Η εφαρμογή που χρειάζεστε.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/lock-hide/b74e1e88-4113-41ee-9739-ff69b33c3b66