nikos102 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 στο Asha 201 που είχα είχε το εξής πολύ χρήσιμο..όταν είχες αναπάντητη ή όταν ερχόταν κάποιο sms αναβόσβηνε η οθόνη.....υπάρχει άραγε κάτι παρόμοιο για WP? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 στο Asha 201 που είχα είχε το εξής πολύ χρήσιμο..όταν είχες αναπάντητη ή όταν ερχόταν κάποιο sms αναβόσβηνε η οθόνη.....υπάρχει άραγε κάτι παρόμοιο για WP? υπάρχει το glance screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 υπάρχει το glance screen Ο φίλος προφανώς ψάχνει για notification led το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε. Καλό το glance screen αλλά δεν είναι το ίδιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ο φίλος προφανώς ψάχνει για notification led το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε. Καλό το glance screen αλλά δεν είναι το ίδιο. ακριβώς! έχω το glance αλλά όπως προείπε και ο φίλος δεν είναι το ίδιο....anyway...ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δωρεάν η εφαρμογή"Start Slideshow" για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=33de1deb-b60f-48c0-8506-be82dd40aeb8 Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αρκετά μεγάλη εφαρμογή για slideshow θα έλεγα με 15mb.. Υπάρχει το musifypictures που είναι δωρεάν και είναι 2mb. Με λιγότερες επιλογές βέβαια αλλά προσωπικά για slideshow δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ξέρει κανείς κάτι σαν το soundhound η σαν το shazam που να ειναι της νοκια η κάτι αλλο τέλος πάντων που να ειναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ξέρει κανείς κάτι σαν το soundhound η σαν το shazam που να ειναι της νοκια η κάτι αλλο τέλος πάντων που να ειναι καλύτερο; Δεν γνωρίζω αλλά όσοι είναι στο America μπορούν να χρησιμοποιούν απευθείας το Bing search κουμπί για την αναζήτηση τραγουδιών. Πολύ θα ήθελα να δω την υπηρεσία ενεργοποιημένη και στην Ελλάδα και να δω αν τα καταφέρνει εξίσου καλά με Shazam και soundhound Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 εχθές ήμουν σε ένα μαγαζί και ψάχναμε να βρούμε τραγούδια που στο τέλος το καταντήσαμε παιχνίδι.εγω έχω το lounia 925 ο αλλος ένα Sony τον 100€ και η γυναικα μου το iPhone 3s το αποτέλεσμα ήταν αυτοί να τα βρίσκουν όλα και εγώ ούτε ένα! Δεν το λέω όλο αυτο απο θέμα κόντρας αλλά τι νόημα έχει να έχω κάτι στο τηλέφωνο μου που δεν κάνει δουλειά;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 εχθές ήμουν σε ένα μαγαζί και ψάχναμε να βρούμε τραγούδια που στο τέλος το καταντήσαμε παιχνίδι.εγω έχω το lounia 925 ο αλλος ένα Sony τον 100€ και η γυναικα μου το iPhone 3s το αποτέλεσμα ήταν αυτοί να τα βρίσκουν όλα και εγώ ούτε ένα! Δεν το λέω όλο αυτο απο θέμα κόντρας αλλά τι νόημα έχει να έχω κάτι στο τηλέφωνο μου που δεν κάνει δουλειά;;! Με τι πρόγραμμα έψαχνες; Και τι εννοείς ψάχνατε τραγούδια; Ακούγατε κάποιο και ψάχνατε αυτόματα με κάποιο πρόγραμμα να βρείτε πιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ήμασταν σε ένα καφέ και έπαιζε δυνατά μουσική.θελήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι και ανακάλυψα πως εγώ ούτε με το shazam αλλά ούτε και με το soundhound δεν μπορούσα να το βρώ.τοτε κάθε τραγούδι που άλλαζε εγώ προσπαθούσα να το βρω για να δω αν τελικά κάνουν τίποτα η εφαρμογές μου αλλά τίποτα!!!! Ενώ το iPhone και το Sony τα έβρισκαν αμέσως.το iPhone με το shazam και το Sony με το track I'd αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δοκίμασα σήμερα το musixmatch lyrics player που είναι για να βρίσκεις τους στίχους και έπαθα την πλάκα μου. Βρίσκει κατευθείαν το τραγούδι (με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις), σου δείχνει τους στίχους και μάλιστα σου δείχνει και σε ποιο σημείο του τραγουδιού είσαι. Ποιος στίχος παίζεται εκέινη τη στιγμή και σε ποιο δευτερόλεπτο είσαι. Δοκίμασέ το. Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτό που ψάχνεις ας το πει γιατί αυτό που σου λέω δεν είναι το ίδιο απλά μπορεί να σου κάνει τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω, ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή κατά τη γνώμη σας για να τραβάς πανόραμα;; Έχω και Nokia Panorama και Photosynth αλλά σε όλες βγάζω κάτι απίθανα τερατουργήματα!:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ήμασταν σε ένα καφέ και έπαιζε δυνατά μουσική.θελήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι και ανακάλυψα πως εγώ ούτε με το shazam αλλά ούτε και με το soundhound δεν μπορούσα να το βρώ.τοτε κάθε τραγούδι που άλλαζε εγώ προσπαθούσα να το βρω για να δω αν τελικά κάνουν τίποτα η εφαρμογές μου αλλά τίποτα!!!! Ενώ το iPhone και το Sony τα έβρισκαν αμέσως.το iPhone με το shazam και το Sony με το track I'd αν θυμάμαι καλά. Εγώ με το shazam δεν έχω θέμα. Τα βρίσκει όλα. Να σε ρωτήσω κάτι χαζό. Μήπως δεν είχες σύνδεση με το internet???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω, ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή κατά τη γνώμη σας για να τραβάς πανόραμα;; Έχω και Nokia Panorama και Photosynth αλλά σε όλες βγάζω κάτι απίθανα τερατουργήματα!:O:O Να πάρεις σταθερά χέρια... Με Nokia Panorama δεν έχω θέμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εγώ με το shazam δεν έχω θέμα. Τα βρίσκει όλα. Να σε ρωτήσω κάτι χαζό. Μήπως δεν είχες σύνδεση με το internet???? όχι γιατι κάποια στιγμή λέω δεν μπορεί να μην βρίσκει κάτι,κάτι δεν πάει καλά! Και το κοίταξα πολλές φορές αν έχω σύνδεση.το θέμα ειναι ότι ήταν κάτι παράξενα κομμάτια χωρίς λόγια και σκέφτηκα μήπως φταίει αυτο.αλλά τα αλλα γιατι το έβρισκαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 όχι γιατι κάποια στιγμή λέω δεν μπορεί να μην βρίσκει κάτι,κάτι δεν πάει καλά! Και το κοίταξα πολλές φορές αν έχω σύνδεση.το θέμα ειναι ότι ήταν κάτι παράξενα κομμάτια χωρίς λόγια και σκέφτηκα μήπως φταίει αυτο.αλλά τα αλλα γιατι το έβρισκαν; Βάλε μας τα κομμάτια ώστε να το δοκιμάσουμε κι εμείς.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 όχι γιατι κάποια στιγμή λέω δεν μπορεί να μην βρίσκει κάτι,κάτι δεν πάει καλά! Και το κοίταξα πολλές φορές αν έχω σύνδεση.το θέμα ειναι ότι ήταν κάτι παράξενα κομμάτια χωρίς λόγια και σκέφτηκα μήπως φταίει αυτο.αλλά τα αλλα γιατι το έβρισκαν; Κάτι έγινε.. Δηλαδή τώρα άμα βάλεις ένα τραγούδι στο YouTube από το PC το κινητό δεν σου βρίσκει πιο τραγούδι είναι; μιπως κραταγες αποβκαπου το κινητό και βουλωνε το μικρόφωνο; μιοως εσύ ήσουν κάτω από το ηχείο και μπούκωνε το μικρόφωνο κλπ.. Δοκίμασε και πες μας.. Εμενα δουλεύουν τελεια και σε 920 και σε 1520 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Aναβάθμιση για το Nokia Camera! http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fnokia-camera%2Fbfd2d954-12da-415c-ad99-69a20f101e04 Edited July 14, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 ενημέρωση του Facebook Beta με messenger support (δηλαδή η εφαρμογή θα σε στέλνει στο ξεχωριστό full featured facebook messenger αντί για το in app messenger http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6 οπ με προλάβανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γράφω το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί έπαθα την πλάκα μου σήμερα. Έκανα ένα τεστ και δεν περίμενα πολλά πράγματα αλλά τελικά ξαφνιάστηκα ευχάριστα θα έλεγα. Έβαλα στο youtube να ακούσω ένα live (Βασίλης Καρράς...) και έβαλα το musixmatch lyrics player να κάνει αναγνώριση και βρήκε και την εισαγωγή. Το έβαλα να ψάξει 5 δευτερόλπετα αφότου ξεκίνησε να παίζει και το βρήκε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Σκεφτομαι να αποθηκευσω κωδικους μου, πιν αριθμους κλπ σε καποια εφαρμογη στο κινητο μου, αντι να εχω ενα αρχειο κειμενου στον υπολογιστη μου με ολες αυτες τις πληροφοριες. Ηθελα να ρωτησω αν ειναι ασφαλες κατι τετοιο και κατ'επεκταση αν εχει κανεις καποια προταση για καποιο application που να κανει αυτη τη δουλεια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 - Password padlock από το store. AES256 encryption και δυνατότητα κρυπτογραφημένου αρχείου στο OneDrive.... Και είσαι άρχοντας. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές γι' αυτή τη δουλειά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το password manager free και την αντίστοιχη εφαρμογή στο pc. Κάνω χειροκίνητη αποθήκευση στο onedrive και έπειτα restore στο κινητό ή στο pc αντίστοιχα. Δεν επέλεξα εφαρμογή που να κάνει αυτόματο συγχρονισμό, φτάνουν τόσες εφαρμογές. Χρησιμοποιώ μήνες την εφαρμογή χωρίς κάποιο πρόβλημα. Βέβαια κωδικούς από ebanking κλπ δεν τους σημειώνω στην εφαρμογή γιατί είμαι λίγο επιφυλακτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Σκεφτομαι να αποθηκευσω κωδικους μου, πιν αριθμους κλπ σε καποια εφαρμογη στο κινητο μου, αντι να εχω ενα αρχειο κειμενου στον υπολογιστη μου με ολες αυτες τις πληροφοριες. Ηθελα να ρωτησω αν ειναι ασφαλες κατι τετοιο και κατ'επεκταση αν εχει κανεις καποια προταση για καποιο application που να κανει αυτη τη δουλεια. Ευχαριστω. Με το δεδομένο ότι τα πολύτιμα password δε θα τα εμπιστευθείς ποτέ και σε κανένα, δεν ανεβάζεις το κομμάτι που θες από το αρχείο κειμένου προς το OneNote; Το OneNote που το εμπιστεύεσαι μόνο για πρόχειρα password , αλλά τουλάχιστον περισσότερο το εμπιστεύεται κανείς από τρίτα apps. Και συγχρονίζει με το PC, ώστε να έχεις πρόσβαση από παντού, και το κυριότερο δεν χάνονται τα δεδομένα όπως αν ένα τρίτο app αποσυρόταν από το store ή αν χανόταν το κινητό. ΥΓ: Για κάποιους που δεν το ξέρουν, μπαίνουμε με browser στο OneNote και έχουμε περισσότερες δυνατότητες να παραμετροποιήσουμε τα δεδομένα και να τα φέρουμε στα μέτρα της εμφάνισης που θέλουμε. Edited July 16, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts