PagouroLand Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Έχω χαθεί αλλά νομίζω ότι εδώ τελικά πρέπει να απαντήσω. Εφαρμογές για κάμερα - φωτογραφίες είναι το ζητούμενό μου. Έχουμε και λέμε: Νόκια: Η ενσωματωμένη εφαρμογή, η Νοκια Καμερα, Νοκια Πανόραμα, Νόκια Ριφόκους, CinemaGraph, υπάρχουν κι άλλες; Εφαρμογές διάφορες: OneShot, ProShot, HDR Photo Camera, Blink κλπ κλπ Επεξεργασία: Fotor, LazyLens, NokiaCreativeStudio, NokiaGlamMe, PicsArt κλπ κλπ Φωτογραφίες ολοι μας βγάζουμε με το κινητό κι όσο σε προκαλεί η ποιότητα της κάμερας όλο και περισσότερες. Μπορεί κάποιος γνώστης να πει συν πλην των διαφόρων εφαρμογών; Και τελικά ποιές είναι οι απαραίτητες; Υπάρχει η ΝοκιαΚάμερα, βάζεις και την 1shot, χρειάζεται και η ProShot, ή το ανάποδο? Με ποιές εφαρμογές είναι ένας μέσος χρήστης καλυμμένος; Το δοκίμασέ τες είναι μια προφανής απάντηση, αλλά είναι τόσες πολλές που αλήθεια χάθηκα, άσε που δεν έχω την εμπειρία ή το έμπειρο μάτι να καταλάβω τ γίνεται. Βλέπω φοβερές φωτογραφίες που ανεβάζουν διάφοροι φίλοι και συζητήσεις για ρυθμίσεις, ρυθμισούλες, καλό θα ήταν να μοιραστούν τις γνώσεις τους (προσωπικά πολύ θα μ' άρεσε :lol: ) Νομίζω ότι εκτός του θέματος "φωτογραφίες με τάδε συσκευές", χρειάζεται και ένα "εφαρμογές - συμβουλές για φωτογραφία" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Έχω χαθεί αλλά νομίζω ότι εδώ τελικά πρέπει να απαντήσω. Εφαρμογές για κάμερα - φωτογραφίες είναι το ζητούμενό μου. Έχουμε και λέμε: Νόκια: Η ενσωματωμένη εφαρμογή, η Νοκια Καμερα, Νοκια Πανόραμα, Νόκια Ριφόκους, CinemaGraph, υπάρχουν κι άλλες; Εφαρμογές διάφορες: OneShot, ProShot, HDR Photo Camera, Blink κλπ κλπ Επεξεργασία: Fotor, LazyLens, NokiaCreativeStudio, NokiaGlamMe, PicsArt κλπ κλπ Φωτογραφίες ολοι μας βγάζουμε με το κινητό κι όσο σε προκαλεί η ποιότητα της κάμερας όλο και περισσότερες. Μπορεί κάποιος γνώστης να πει συν πλην των διαφόρων εφαρμογών; Και τελικά ποιές είναι οι απαραίτητες; Υπάρχει η ΝοκιαΚάμερα, βάζεις και την 1shot, χρειάζεται και η ProShot, ή το ανάποδο? Με ποιές εφαρμογές είναι ένας μέσος χρήστης καλυμμένος; Το δοκίμασέ τες είναι μια προφανής απάντηση, αλλά είναι τόσες πολλές που αλήθεια χάθηκα, άσε που δεν έχω την εμπειρία ή το έμπειρο μάτι να καταλάβω τ γίνεται. Βλέπω φοβερές φωτογραφίες που ανεβάζουν διάφοροι φίλοι και συζητήσεις για ρυθμίσεις, ρυθμισούλες, καλό θα ήταν να μοιραστούν τις γνώσεις τους (προσωπικά πολύ θα μ' άρεσε :lol: ) Νομίζω ότι εκτός του θέματος "φωτογραφίες με τάδε συσκευές", χρειάζεται και ένα "εφαρμογές - συμβουλές για φωτογραφία" :) δες αυτό το thread στο wpcentral :) http://forums.wpcentral.com/guides-tips-tricks-how-tos/226625-so-you-want-take-better-pictures-%5Bguide%5D.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θεωρώ το Nokia Camera πληρέστατο για τον μέσο χρήστη, Εύχρηστο και λειτουργικό με καλύπτει πλήρως. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 καλησπερα παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη για windows ,οπως ειναι το airdroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 καλησπερα παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη για windows ,οπως ειναι το airdroid? για μουσική υπάρχει το music drop , για αρχεία γενικότερα δεν ξέρω http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/music-drop/09a12ce5-26ec-4251-b7a1-16216de4c2fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/nokia-pocket-magnifier/a4b6ea94-9f60-4745-b8b4-74990946e9ca Nokia Pocket Magnifier With Nokia Pocket Magnifier you can use your mobile phone as a magnifier glass. Just pinch or slide for zoom and tap to focus. For improved experience you can –freeze viewfinder for better viewing and view saved images in a gallery –Use flashlight and different filters Developed in collaboration with Royal National Institute of Blind people (RNIB) Exclusively for Nokia Lumia Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Glance update, Support for Windows Phone 8.1 http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/02/qr_glance_0.jpg?itok=65BPvIyC Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Glance update, Support for Windows Phone 8.1 http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/02/qr_glance_0.jpg?itok=65BPvIyC σε τι πρέπει αυτο τώρα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/nokia-car-app/88be61ad-59fe-43b4-8d21-2d0384869374 Nokia Car App Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 σε τι πρέπει αυτο τώρα? Ελα ντε... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Ελα ντε... :lol: τι στο καλό πάτησα και μου το έκανε "πρέπει" η αυτόματη διόρθωση???:lol σε τι βοηθάει αυτό τώρα? Edited March 22, 2014 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τώρα δεν βοηθάει σε τίποτα. Θα χρησιμεύσει μόλις έρθουν τα 8.1 Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 τι στο καλό πάτησα και μου το έκανε "πρέπει" η αυτόματη διόρθωση???:lol σε τι βοηθάει αυτό τώρα? Τώρα δεν βοηθάει σε τίποτα. Θα χρησιμεύσει μόλις έρθουν τα 8.1 Βοηθαει βοηθαει ... για μας που δεν βλεπουμε καλα μια χαρα ειναι ..!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικά δεν πήρα απάντηση Έχω windows 8.1 και όταν συνδέω την συσκευή μου, αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες στο pc με την εφαρμογή "windows phone". Τώρα με το 1020 μου αποθηκεύει μόνο τις μικρές ενώ θέλω ΜΟΝΟ τις μεγάλες. Κάποια λύση? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικά δεν πήρα απάντηση Έχω windows 8.1 και όταν συνδέω την συσκευή μου, αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες στο pc με την εφαρμογή "windows phone". Τώρα με το 1020 μου αποθηκεύει μόνο τις μικρές ενώ θέλω ΜΟΝΟ τις μεγάλες. Κάποια λύση? νομίζω τις μεγάλες μόνο χειροκίνητα ή μέσω onedrive δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το γραφατε και δεν το πιστευα. Εβαλα χτες εναν φακελο γεματο .mp3 (διαφορετικα γκρουπ/κομματια) και οταν παω στην αναπαραγωγη ΔΕΝ τα παιζει χυμα αλλα βρισκει εναν εναν τον καλλιτεχνη και πρεπει να αλλαζω χειροκινητα καθε φορα που τελειωνει ενα κομματι. Δδλ Ελεος. Υπαρχει καμια λυση ή κανα workaround?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το γραφατε και δεν το πιστευα. Εβαλα χτες εναν φακελο γεματο .mp3 (διαφορετικα γκρουπ/κομματια) και οταν παω στην αναπαραγωγη ΔΕΝ τα παιζει χυμα αλλα βρισκει εναν εναν τον καλλιτεχνη και πρεπει να αλλαζω χειροκινητα καθε φορα που τελειωνει ενα κομματι. Δδλ Ελεος. Υπαρχει καμια λυση ή κανα workaround?? ?. Μπαίνουμε στο music hub <Μουσική+βίντεο>, και πατάμε <μουσική>. Η πρώτη pivot screen είναι 'καλλιτέχνες'. Κάνουμε swipe δεξιά και πάμε στην επόμενη pivot screen 'άλμπουμ'. Κάνουμε swipe δεξιά και πάμε στην επόμενη pivot screen 'τραγούδια'. Στην pivot screen 'τραγούδια' ανοίγουμε οποιοδήποτε τραγούδι και τα παίζει ...χύμα όλα. Ποιο πρόβλημα υπάρχει και είναι αυτό που δεν το καταλαβαίνω;... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 τσεκάρετε το toib μια 3rd party εφαρμογή για το youtube . Η trial έκδοση δουλεύει μια χαρά μόνο που αν κάνεις log in σου δείχνει μόνο τα πρώτα 10 subscriptions αφήνει τα υπολοιπα για την full έκδοση και έχει μονο light theme δηλαδή δεν χάνεις και τίποτα με την trial από την full http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/toib/d68b807e-40d3-4931-8e70-827b006e4288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) ?. Μπαίνουμε στο music hub <Μουσική+βίντεο>, και πατάμε <μουσική>. Η πρώτη pivot screen είναι 'καλλιτέχνες'. Κάνουμε swipe δεξιά και πάμε στην επόμενη pivot screen 'άλμπουμ'. Κάνουμε swipe δεξιά και πάμε στην επόμενη pivot screen 'τραγούδια'. Στην pivot screen 'τραγούδια' ανοίγουμε οποιοδήποτε τραγούδι και τα παίζει ...χύμα όλα. Ποιο πρόβλημα υπάρχει και είναι αυτό που δεν το καταλαβαίνω;... Μισο φιλος να το τσεκαρω και επανερχομαι. Εδιτ 1: Ετσι ακριβως το εκανα και τα βγαζει φυσικα ολα αλφαβητικα. Αν πατησω οποιοδηποτε τραγουδι ξερω γω απο το Α, τοτε παιζει μονο αυτα (τα τραγουδια απο Α). μολις τελειωσουν αυτα δεν παει στο Β μονο του, πρεπει εσυ να του ξαναπατησεις αλλο γραμμα. Θα το τσεκαρω και σπιτι ξανα και θα κανω εδιτ αν χρειαστει. Αν αυτο που λες παντως ευσταθει, δημιουργειται αλλο θεμα. Το κινητο ετσι στην ουσια παιζει ολη την συλλογη. Αν εγω εχω σε εναν φακελο μονο μεταλ και σε ενα αλλο μονο γκομενοτραγουδα θα τα παιξει ολα. Εγω θελω να παιζει μονο τα γκομενοτραγουδα για παραδειγμα. Θα μου πεις τοτε μπορω να τα διαλεξω με τα ticks. Αλλα αν εχεις μια συλλογη απο 500 κομματια ζητω που καηκες. Tεσπα, θα παω σπιτι να δω τι παιζει με το "αλφαβητικα" και επανερχομαι. Edited March 24, 2014 by hexenlord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ετσι ακριβως το εκανα και τα βγαζει φυσικα ολα αλφαβητικα. Αν πατησω οποιοδηποτε τραγουδι ξερω γω απο το Α, τοτε παιζει μονο αυτα (τα τραγουδια απο Α). μολις τελειωσουν αυτα δεν παει στο Β μονο του, πρεπει εσυ να του ξαναπατησεις αλλο γραμμα. Θα το τσεκαρω και σπιτι ξανα και θα κανω εδιτ αν χρειαστει. Αν αυτο που λες παντως ευσταθει, δημιουργειται αλλο θεμα. Το κινητο ετσι στην ουσια παιζει ολη την συλλογη. Αν εγω εχω σε εναν φακελο μονο μεταλ και σε ενα αλλο μονο γκομενοτραγουδα θα τα παιξει ολα. Εγω θελω να παιζει μονο τα γκομενοτραγουδα για παραδειγμα. Θα μου πεις τοτε μπορω να τα διαλεξω με τα ticks. Αλλα αν εχεις μια συλλογη απο 500 κομματια ζητω που καηκες. Tεσπα, θα παω σπιτι να δω τι παιζει με το "αλφαβητικα" και επανερχομαι. Στην pivot screen 'τραγούδια' ανοίγουμε οποιοδήποτε τραγούδι και τα παίζει χύμα όλα με αλφαβητική σειρά από το πρώτο ως το τελευταίο, και φυσικά όχι μόνο τα τραγούδια που αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Δίνει και επιπλέον επιλογή. Στην pivot screen 'τραγούδια', στο πάνω μέρος λέει με μικρά γράμματα 'Όλα". Πάτώντας 'Όλα' δίνει ρύθμιση 'Επιλογή κατηγορίας': 'Όλα'/'Τηλέφωνο'/'Κάρτα SD' . Άλλες pivot screens δίνουν επίσης επιλογές: 'λίστες αναπαραγωγής' και 'είδη'. Δεδομένου ότι επίσημος file manager προς το παρόν δεν υπάρχει, μποοείς να διαχειριστείς τη μουσική σε φακέλους ορίζοντας παραμέτρους (πχ είδη) ή δημιουργώντας λίστες αναπαραγωγής. Εναλλακτικά προς το παρόν, μπαίνεις από άλλη εφαρμογή τύπου file manager και ανοίγεις φακέλους ή χρησιμοποιείς στην τελική άλλη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων. Πάντως από την επίσημη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων, αδυναμία συνεχόμενης αναπαραγωγής του συνόλου των τραγουδιών εγώ δεν βλέπω. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μισο φιλος να το τσεκαρω και επανερχομαι. Εδιτ 1: Ετσι ακριβως το εκανα και τα βγαζει φυσικα ολα αλφαβητικα. Αν πατησω οποιοδηποτε τραγουδι ξερω γω απο το Α, τοτε παιζει μονο αυτα (τα τραγουδια απο Α). μολις τελειωσουν αυτα δεν παει στο Β μονο του, πρεπει εσυ να του ξαναπατησεις αλλο γραμμα. Θα το τσεκαρω και σπιτι ξανα και θα κανω εδιτ αν χρειαστει. Αν αυτο που λες παντως ευσταθει, δημιουργειται αλλο θεμα. Το κινητο ετσι στην ουσια παιζει ολη την συλλογη. Αν εγω εχω σε εναν φακελο μονο μεταλ και σε ενα αλλο μονο γκομενοτραγουδα θα τα παιξει ολα. Εγω θελω να παιζει μονο τα γκομενοτραγουδα για παραδειγμα. Θα μου πεις τοτε μπορω να τα διαλεξω με τα ticks. Αλλα αν εχεις μια συλλογη απο 500 κομματια ζητω που καηκες. Tεσπα, θα παω σπιτι να δω τι παιζει με το "αλφαβητικα" και επανερχομαι. Διαβασε εδω.. θα σε βολεψει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246498#post5246498 Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Mobiuser, εχεις απολυτο δικιο , ετσι ειναι, κατι πρεπει να ειχα μπερδεψει εγω. Η αναπαραγωγη ειναι συνεχης. Σκριλεξ, φοβερο το λινκ που εδωσες, το κοιταω ηδη. Ευχαριστω πολυ σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Συγνώμη εκ των προτέρων, για μια διαπίστωση που θα ήθελα να κάνω με αφορμή το music hub. Από όλα, δεν ξέρω τελικά δηλαδή αν πρέπει να σταθώ στο εξής Το γραφατε και δεν το πιστευα. Δεν έχει να κάνει προσωπικά με κανέναν σε καμία περίπτωση, αλλά και εγώ έχω διαβάσει σχόλια του τύπου 'πόσο τραγική είναι η εφαρμογή του music hub' 'δεν έχει τις στοιχειώδεις δυνατότητες' 'πρέπει να πετάξουν στα σκουπίδια το music hub με το επόμενο update' κτλ. Μπορεί όντως η εφαρμογή να είναι αλλόκοτη σε κάποια σημεία στη χρήση, μπορεί να μην είναι τέλεια και κάποιες δυνατότητες να λείπουν, και δεν αναφέρομαι μόνο σε codecs. Όμως, πραγματικά αυτό το "Το γραφατε" χτυπάει κάπως, όχι φίλε hexenlord επειδή το λες εσύ. Το έχω δει και εγώ να γράφεται. Απλά ποτέ δεν τα κατάλαβα όλα όσα λέγονται. Είπαμε δεν είναι και τέλειο το music hub, αλλά (με εξαίρεση τα codecs) δεν λείπουν οι περισσότερες βασικές δυνατότητες. Το συμπέρασμα για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνει τη διαπίστωση: τα Windows Phone αξίζουν λίγο χρόνο παραπάνω για να τα μάθει κανείς. Edited March 24, 2014 by navi55 αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης γραμματοσειράς Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Συγνώμη εκ των προτέρων, για μια διαπίστωση που θα ήθελα να κάνω με αφορμή το music hub. Από όλα, δεν ξέρω τελικά δηλαδή αν πρέπει να σταθώ στο εξής Δεν έχει να κάνει προσωπικά με κανέναν σε καμία περίπτωση, αλλά και εγώ έχω διαβάσει σχόλια του τύπου 'πόσο τραγική είναι η εφαρμογή του music hub' 'δεν έχει τις στοιχειώδεις δυνατότητες' 'πρέπει να πετάξουν στα σκουπίδια το music hub με το επόμενο update' κτλ. Μπορεί όντως η εφαρμογή να είναι αλλόκοτη σε κάποια σημεία στη χρήση, μπορεί να μην είναι τέλεια και κάποιες δυνατότητες να λείπουν, και δεν αναφέρομαι μόνο σε codecs. Όμως, πραγματικά αυτό το "Το γραφατε" χτυπάει κάπως, όχι φίλε hexenlord επειδή το λες εσύ. Το έχω δει και εγώ να γράφεται. Απλά ποτέ δεν τα κατάλαβα όλα όσα λέγονται. Είπαμε δεν είναι και τέλειο το music hub, αλλά (με εξαίρεση τα codecs) δεν λείπουν οι περισσότερες βασικές δυνατότητες. Το συμπέρασμα για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνει τη διαπίστωση: τα Windows Phone αξίζουν λίγο χρόνο παραπάνω για να τα μάθει κανείς. Εγώ θα ήθελα έναν windows media player πάντως..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εγώ θα ήθελα έναν windows media player πάντως..... Και εγώ θα ήθελα ό,τι καλύτερο και ελπιζουμε (ειδικά τώρα που θα έρθει το xbox music/video) να έχουμε πολλές βελτιώσεις. Και νέες εφαρμογές multimedia επίσης πχ vlc. Εγώ αναφέρομαι σε άλλο θέμα παραπάνω όμως, μιλάω για την πανσπερμία απόψεων που από αυτές κάποιες δεν είναι βάσιμες. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts