apVga Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ^ Συνεχίζει όντως να είναι πολύ καλό το mytube? Νομίζω κάπου διαβαζα γκρίνιες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιζε. Επίσης βλέπω το ΥοuTubeHD έχει τρελό αριθμό θετικών αξιολογήσεων στο store, αυτό ή mytube?... δεν μου αρέσει να έχω εκατό εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, ποιο από τα 2 παρέχει ότι το άλλο συν κάτι παραπάνω ώστε να το ορίσω νικητή? lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ^ Συνεχίζει όντως να είναι πολύ καλό το mytube? Νομίζω κάπου διαβαζα γκρίνιες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιζε. Επίσης βλέπω το ΥοuTubeHD έχει τρελό αριθμό θετικών αξιολογήσεων στο store, αυτό ή mytube?... δεν μου αρέσει να έχω εκατό εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, ποιο από τα 2 παρέχει ότι το άλλο συν κάτι παραπάνω ώστε να το ορίσω νικητή? lol Τσέκαρε και το metrotube. Πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Έχω το mytube και νομίζω πως είναι το καλύτερο μιας και παίζει ΚΑΙ στο παρασκήνιο. Το κουφο ειναι ότι ενώ το έχω όταν το ψάχνω στο store βρίσκω μια εφαρμογή που ζητάει αγορα!!!! Δεν βρίσκω αυτη που έχω..... Edited February 8, 2014 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 δεν υπάρχει εφαρμογή youtube που να αναλαμβάνει κατευθείαν τα lnks από τον internet explorer? Το youtube Hd και το metrotube δεν το κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 δεν υπάρχει εφαρμογή youtube που να αναλαμβάνει κατευθείαν τα lnks από τον internet explorer? Το youtube Hd και το metrotube δεν το κάνουν Καλημέρα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Καλημέρα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει :) καλημερα με τιν καρτα δωρου ρε παιδια τη γινετε αγορασα εφαρμογες και οταν εκανα επαναφορα κινητου στης εργοστασιακες ρυθμισεις της αγορασα παλι τι απατη ειναι αυτη σας εχη τυχη και σε εσας? το κινητο ειναι το lumia 1020 που εχω γιατι γινετε αυτο ? Edited February 8, 2014 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 καλημερα με τιν καρτα δωρου ρε παιδια τη γινετε αγορασα εφαρμογες και οταν εκανα επαναφορα κινητου στης εργοστασιακες ρυθμισεις της αγορασα παλι τι απατη ειναι αυτη σας εχη τυχη και σε εσας? το κινητο ειναι το lumia 1020 που εχω γιατι γινετε αυτο ? Από 925 όσες εφαρμογές είχα αγοράσει τις είχα και στο 1020. ΔΕΝ τις είχα αγοράσει όμως με την κάρτα δώρου, αλλά με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 καλημερα με τιν καρτα δωρου ρε παιδια τη γινετε αγορασα εφαρμογες και οταν εκανα επαναφορα κινητου στης εργοστασιακες ρυθμισεις της αγορασα παλι τι απατη ειναι αυτη σας εχη τυχη και σε εσας? το κινητο ειναι το lumia 1020 που εχω γιατι γινετε αυτο ? Προσωπικα χρειαστηκε να κανω επαναφορα προσφατα και ολες οι αγορασμενες με την καρτα δωρου κατεβηκαν και παλι δωρεαν. Χρησιμοποιεις το store της χωρας που ειχες οταν αγορασες τις εφαρμογες ? Αν και δεν το εχω τσεκαρει ισως παιζει ρολο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ναι το store που υπαρχη στο κινητο της χωρας ειναι τι εχη να κανη αυτο με λιγα λογια μου εφαγε περιπου 15 ευρω μονο 2 εφαρμογες μου περασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) ναι το store που υπαρχη στο κινητο της χωρας ειναι τι εχη να κανη αυτο με λιγα λογια μου εφαγε περιπου 15 ευρω μονο 2 εφαρμογες μου περασε Μετα την επαναφορα εβαλες το ιδιο microsoft account που ειχες και πριν ? Προσπαθω να σκεφτω για ποιο λογο μπορει να στο εκανε αυτο γιατι δεν ειναι φυσιολογικο ... εχω κανει συνολικα 3-4 επαναφορες τον τελευταιο χρονο που ειχα το 820 αρχικα αλλα και τωρα με το 925 χωρις τετοιο προβλημα. Σε καθε περιπτωση επικοινωνησε με την εξυπηρετηση πελατων της MS μηπως βρεις ακρη. Edited February 8, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά... Το myTube έχει τη δυνατότητα να καταβάσεις τα βίντεο όπως το YouTube HD?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Να κάνω κι εγώ 3 ερωτήσεις πάνω στο θέμα των τραγουδιών : 1. Tο spotify μόνο με το premium μπορούμε να ακούσουμε μουσική στο κινητό; Εμένα μου ζητάει να κατεβάσω το premium και δε μ'αφήνει να ακούσω τπτ ούτε Online. 2. Ενναλακτική του spotify που να έχει ελληνικά τραγούδια (να έχει πολλά όμως όχι μόνο κάποια λίγα) και να μπορούμε να τα κατεβάσουμε σε mp3 υπάρχει; 3. Εφαρμογή που να κατεβάζει τραγούδια από το youtube σε Mp3 και να πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο μουσική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αυτο θα κανο φιλεμου σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Να κάνω κι εγώ 3 ερωτήσεις πάνω στο θέμα των τραγουδιών : 1. Tο spotify μόνο με το premium μπορούμε να ακούσουμε μουσική στο κινητό; Εμένα μου ζητάει να κατεβάσω το premium και δε μ'αφήνει να ακούσω τπτ ούτε Online. 2. Ενναλακτική του spotify που να έχει ελληνικά τραγούδια (να έχει πολλά όμως όχι μόνο κάποια λίγα) και να μπορούμε να τα κατεβάσουμε σε mp3 υπάρχει; 3. Εφαρμογή που να κατεβάζει τραγούδια από το youtube σε Mp3 και να πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο μουσική; Καλησπέρα. Δοκίμασε αν θέλεις αυτήν την εφαρμογή. Είναι για ξένη μουσική όμως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το Nokia MixRadio έχει ξένα αλλά έχει και αρκετά ελληνικά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως η ελληνική μουσική το mixradio δεν εχει πολύ πράμα. Επίσης έχω δοκιμάσει κι άλλες εφαρμογές αλλά όλες είναι για ξένη μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Να κάνω κι εγώ 3 ερωτήσεις πάνω στο θέμα των τραγουδιών : 1. Tο spotify μόνο με το premium μπορούμε να ακούσουμε μουσική στο κινητό; Εμένα μου ζητάει να κατεβάσω το premium και δε μ'αφήνει να ακούσω τπτ ούτε Online. 2. Ενναλακτική του spotify που να έχει ελληνικά τραγούδια (να έχει πολλά όμως όχι μόνο κάποια λίγα) και να μπορούμε να τα κατεβάσουμε σε mp3 υπάρχει; 3. Εφαρμογή που να κατεβάζει τραγούδια από το youtube σε Mp3 και να πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο μουσική; 3. Tube mp3 downloader Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) 3. Tube mp3 downloader Τι περιοχή θέλει για να κατέβει; Δοκίμασα αρκετές και δεν πέτυχα καμία. Edit : Εντάξει το βρήκα!!! Edited February 8, 2014 by topo85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 απο τα καλητερα εως τωρα για facebook http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-classic/c08d7dc5-8989-4103-86a5-c13f01a29f5f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 απο τα καλητερα εως τωρα για facebook http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-classic/c08d7dc5-8989-4103-86a5-c13f01a29f5f Φίλε με αυτή την εφαρμογή push notifications σου έρχονται???Κυρίως για τα μην με ενδιαφέρει Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mpatool/a6056e5e-34bd-4098-9cd8-4ed5df611d97 Πολύ ωραία εφαρμογή η οποία κάνει ληψη των album art και αμα κανεις και ληψη εικόνας καλλιτέχνη την εφαρμογή της μουσικής πανέμορφη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Πω, μιλάμε έχω χάσει πάσα ιδέα και σεβασμό προς τον εαυτό μου, πρέπει να 'χω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα :lol: .... πως στο καλό δουλεύει το moliplayer και δεν λέω να καταφέρω να δω τα βίντεος, Mp3 κλπ που έχω στο κινητό; :X edit: ok, μόλις ανακάλυψα το ανόητο σύστημα του να τα έχεις όλα μέσα στο folder του camera roll. Δεν υπάρχει τρόπος να τα βλέπει απευθείας από τα default folder του κινητού, videos, music κλπ? Edited February 9, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πω, μιλάμε έχω χάσει πάσα ιδέα και σεβασμό προς τον εαυτό μου, πρέπει να 'χω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα :lol: .... πως στο καλό δουλεύει το moliplayer και δεν λέω να καταφέρω να δω τα βίντεος, Mp3 κλπ που έχω στο κινητό; :X edit: ok, μόλις ανακάλυψα το ανόητο σύστημα του να τα έχεις όλα μέσα στο folder του camera roll. Δεν υπάρχει τρόπος να τα βλέπει απευθείας από τα default folder του κινητού, videos, music κλπ? τι? και ελεγα να το αγορασω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Ναι, και δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι άλλο, για την ώρα δεν το έψαξα παραπάνω... τραγικό αν όντως δεν υπάρχει τρόπος να μένει συμμαζεμένο το κάθε τι στα default folder. MoliPlayer Pro can play videos from your camera roll folder of the internal storage or SD card of your phone. You’ll need to transfer your videos from your PC or Mac to those folders in order for the app to find them. One simple way to do this is via WiFi. When you click on WiFi transfer on the app, it provides a URL to the upload page you can access on your desktop. From there, you can drag and drop your video. We find it faster via USB cable. Edited February 10, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ναι είναι τραγικό, και για πολλά ευθύνεται η MS που δεν δίνει πιο πολλά δικαιώματα στους devs. Γι' αυτό λέμε ότι περιμένουμε ουσιαστικές αναβαθμίσεις στα Windows Phone. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts