Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

^ Συνεχίζει όντως να είναι πολύ καλό το mytube? Νομίζω κάπου διαβαζα γκρίνιες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιζε. Επίσης βλέπω το ΥοuTubeHD έχει τρελό αριθμό θετικών αξιολογήσεων στο store, αυτό ή mytube?... δεν μου αρέσει να έχω εκατό εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, ποιο από τα 2 παρέχει ότι το άλλο συν κάτι παραπάνω ώστε να το ορίσω νικητή? lol

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

^ Συνεχίζει όντως να είναι πολύ καλό το mytube? Νομίζω κάπου διαβαζα γκρίνιες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιζε. Επίσης βλέπω το ΥοuTubeHD έχει τρελό αριθμό θετικών αξιολογήσεων στο store, αυτό ή mytube?... δεν μου αρέσει να έχω εκατό εφαρμογές για το ίδιο πράγμα, ποιο από τα 2 παρέχει ότι το άλλο συν κάτι παραπάνω ώστε να το ορίσω νικητή? lol

Τσέκαρε και το metrotube.

Πολύ καλή εφαρμογή.

Έχω το mytube και νομίζω πως είναι το καλύτερο μιας και παίζει ΚΑΙ στο παρασκήνιο. Το κουφο ειναι ότι ενώ το έχω όταν το ψάχνω στο store βρίσκω μια εφαρμογή που ζητάει αγορα!!!! Δεν βρίσκω αυτη που έχω..... Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

δεν υπάρχει εφαρμογή youtube που να αναλαμβάνει κατευθείαν τα lnks από τον internet explorer? Το youtube Hd και το metrotube δεν το κάνουν

Καλημέρα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει :)

Καλημέρα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει :)

καλημερα με τιν καρτα δωρου ρε παιδια τη γινετε αγορασα εφαρμογες και οταν εκανα επαναφορα κινητου στης εργοστασιακες ρυθμισεις της αγορασα παλι τι απατη ειναι αυτη σας εχη τυχη και σε εσας? το κινητο ειναι το lumia 1020 που εχω γιατι γινετε αυτο ?

Edited by moyro

καλημερα με τιν καρτα δωρου ρε παιδια τη γινετε αγορασα εφαρμογες και οταν εκανα επαναφορα κινητου στης εργοστασιακες ρυθμισεις της αγορασα παλι τι απατη ειναι αυτη σας εχη τυχη και σε εσας? το κινητο ειναι το lumia 1020 που εχω γιατι γινετε αυτο ?

Από 925 όσες εφαρμογές είχα αγοράσει τις είχα και στο 1020. ΔΕΝ τις είχα αγοράσει όμως με την κάρτα δώρου, αλλά με paypal.

Προσωπικα χρειαστηκε να κανω επαναφορα προσφατα και ολες οι αγορασμενες με την καρτα δωρου κατεβηκαν και παλι δωρεαν.

Χρησιμοποιεις το store της χωρας που ειχες οταν αγορασες τις εφαρμογες ? Αν και δεν το εχω τσεκαρει ισως παιζει ρολο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

ναι το store που υπαρχη στο κινητο της χωρας ειναι τι εχη να κανη αυτο με λιγα λογια μου εφαγε περιπου 15 ευρω μονο 2 εφαρμογες μου περασε

ναι το store που υπαρχη στο κινητο της χωρας ειναι τι εχη να κανη αυτο με λιγα λογια μου εφαγε περιπου 15 ευρω μονο 2 εφαρμογες μου περασε

Μετα την επαναφορα εβαλες το ιδιο microsoft account που ειχες και πριν ?

Προσπαθω να σκεφτω για ποιο λογο μπορει να στο εκανε αυτο γιατι δεν ειναι φυσιολογικο ... εχω κανει συνολικα 3-4 επαναφορες τον τελευταιο χρονο που ειχα το 820 αρχικα αλλα και τωρα με το 925 χωρις τετοιο προβλημα.

Σε καθε περιπτωση επικοινωνησε με την εξυπηρετηση πελατων της MS μηπως βρεις ακρη.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα παιδιά... Το myTube έχει τη δυνατότητα να καταβάσεις τα βίντεο όπως το YouTube HD??
Powerd by OnePlus 7 Pro

Να κάνω κι εγώ 3 ερωτήσεις πάνω στο θέμα των τραγουδιών :

1. Tο spotify μόνο με το premium μπορούμε να ακούσουμε μουσική στο κινητό; Εμένα μου ζητάει να κατεβάσω το premium και δε μ'αφήνει να ακούσω τπτ ούτε Online.

2. Ενναλακτική του spotify που να έχει ελληνικά τραγούδια (να έχει πολλά όμως όχι μόνο κάποια λίγα) και να μπορούμε να τα κατεβάσουμε σε mp3 υπάρχει;

3. Εφαρμογή που να κατεβάζει τραγούδια από το youtube σε Mp3 και να πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο μουσική;

1. Tο spotify μόνο με το premium μπορούμε να ακούσουμε μουσική στο κινητό; Εμένα μου ζητάει να κατεβάσω το premium και δε μ'αφήνει να ακούσω τπτ ούτε Online.

2. Ενναλακτική του spotify που να έχει ελληνικά τραγούδια (να έχει πολλά όμως όχι μόνο κάποια λίγα) και να μπορούμε να τα κατεβάσουμε σε mp3 υπάρχει;

3. Εφαρμογή που να κατεβάζει τραγούδια από το youtube σε Mp3 και να πηγαίνουν κατευθείαν στο φάκελο μουσική;

Καλησπέρα. Δοκίμασε αν θέλεις αυτήν την εφαρμογή. Είναι για ξένη μουσική όμως :)

Το Nokia MixRadio έχει ξένα αλλά έχει και αρκετά ελληνικά.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως η ελληνική μουσική το mixradio δεν εχει πολύ πράμα.

Επίσης έχω δοκιμάσει κι άλλες εφαρμογές αλλά όλες είναι για ξένη μουσική.

3. Tube mp3 downloader

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

3. Tube mp3 downloader

Τι περιοχή θέλει για να κατέβει;

Δοκίμασα αρκετές και δεν πέτυχα καμία.

Edit : Εντάξει το βρήκα!!!

Edited by topo85

απο τα καλητερα εως τωρα για facebook

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-classic/c08d7dc5-8989-4103-86a5-c13f01a29f5f

Φίλε με αυτή την εφαρμογή push notifications σου έρχονται???Κυρίως για τα μην με ενδιαφέρει

Powerd by OnePlus 7 Pro

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mpatool/a6056e5e-34bd-4098-9cd8-4ed5df611d97

Πολύ ωραία εφαρμογή η οποία κάνει ληψη των album art και αμα κανεις και ληψη εικόνας καλλιτέχνη την εφαρμογή της μουσικής πανέμορφη :D

Πω, μιλάμε έχω χάσει πάσα ιδέα και σεβασμό προς τον εαυτό μου, πρέπει να 'χω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα :lol: .... πως στο καλό δουλεύει το moliplayer και δεν λέω να καταφέρω να δω τα βίντεος, Mp3 κλπ που έχω στο κινητό; :X

edit: ok, μόλις ανακάλυψα το ανόητο σύστημα του να τα έχεις όλα μέσα στο folder του camera roll. Δεν υπάρχει τρόπος να τα βλέπει απευθείας από τα default folder του κινητού, videos, music κλπ?

Edited by apVga

Πω, μιλάμε έχω χάσει πάσα ιδέα και σεβασμό προς τον εαυτό μου, πρέπει να 'χω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα :lol: .... πως στο καλό δουλεύει το moliplayer και δεν λέω να καταφέρω να δω τα βίντεος, Mp3 κλπ που έχω στο κινητό; :X

edit: ok, μόλις ανακάλυψα το ανόητο σύστημα του να τα έχεις όλα μέσα στο folder του camera roll. Δεν υπάρχει τρόπος να τα βλέπει απευθείας από τα default folder του κινητού, videos, music κλπ?

τι? και ελεγα να το αγορασω...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ναι, και δεν βλέπω να αναφέρουν κάτι άλλο, για την ώρα δεν το έψαξα παραπάνω... τραγικό αν όντως δεν υπάρχει τρόπος να μένει συμμαζεμένο το κάθε τι στα default folder.

MoliPlayer Pro can play videos from your camera roll folder of the internal storage or SD card of your phone. You’ll need to transfer your videos from your PC or Mac to those folders in order for the app to find them. One simple way to do this is via WiFi. When you click on WiFi transfer on the app, it provides a URL to the upload page you can access on your desktop. From there, you can drag and drop your video. We find it faster via USB cable.

Edited by apVga

Ναι είναι τραγικό, και για πολλά ευθύνεται η MS που δεν δίνει πιο πολλά δικαιώματα στους devs.

Γι' αυτό λέμε ότι περιμένουμε ουσιαστικές αναβαθμίσεις στα Windows Phone.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html