gesvts Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το oneshot δηλαδή είναι καλύτερο από το Nokia camera σε Lumia 1020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 το oneshot δεν το ξερω αλλα το Proshot για μένα είναι η καλύτερη εφαρμογή κάμερας για wp8 . Αν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το proshot ας μας πει αν έχει δει διαφορά από nokia camera και αν αξίζει να την αγοράσουμε? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Πως καταλαβαίνουμε ποια από αυτά που δείχνει το sysapp χρειάζονται αναβάθμιση??? Τα συγκρίνουμε κάπου??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Σου βγάζει μόνο του τις αναβαθμίσεις εαν υπάρχουν στο τέλος της αναζήτησης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αν κατάλαβα καλά πηγαίνω Updates -> Check -> και ότι μου βγάλει πατάω? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Έτσι ακριβώς φίλε μου!!!Σου λέει και πόσα update είναι διαθέσιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το proshot ας μας πει αν έχει δει διαφορά από nokia camera και αν αξίζει να την αγοράσουμε? Σε auto το ProShot τείνει να δίνει καλύτερα αποτελέσματα και από την Nokia Camera και από την OneShot. Το UI του Nokia Camera είναι όμως το πιο εύχρηστο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Έτσι ακριβώς φίλε μου!!!Σου λέει και πόσα update είναι διαθέσιμα! Got it :):):):) Ευχαριστώ φίλε μου... Edit: Είναι απαραίτητο κάποιο antivirus στα WP??? Edited January 26, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Got it :):):):) Ευχαριστώ φίλε μου... Edit: Είναι απαραίτητο κάποιο antivirus στα WP??? όχι δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο ήδη μέσα??? Το λέω γτ θέλω να βλέπω καμιά ταινία online που εκεί πετάγονται πολλές διαφημίσεις κ τέτοια Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο ήδη μέσα??? Το λέω γτ θέλω να βλέπω καμιά ταινία online που εκεί πετάγονται πολλές διαφημίσεις κ τέτοια δες αυτό http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpapps/does-win-8-phone-need-antivirus-sw/430c3a09-8ed9-4fcc-bcab-0c4bde7ffe9d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ok... Με κάλυψες πλήρως φίλε... Thnx :D:D:D:D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το NokiaMixRadio είναι η αγαπημένη μου, νομίζω, εφαρμογή από όλες στο κινητό μου: με βολεύει απίστευτα στις μουσικές μου αναζητήσεις, είναι όμορφη και λειτουργική. Και έχει 3.5 αστέρια; Μάλλον πολλοί της βάζουν 1 επειδή δεν δουλεύει στην περιοχή τους και δεν κάνουν την απαραίτητη (εύκολη) ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 το Bing travel σε beta εκδοση http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bing-travel-beta/19cd0687-980b-4838-8880-5f68aba1671e?signin=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το NokiaMixRadio είναι η αγαπημένη μου, νομίζω, εφαρμογή από όλες στο κινητό μου: με βολεύει απίστευτα στις μουσικές μου αναζητήσεις, είναι όμορφη και λειτουργική. Και έχει 3.5 αστέρια; Μάλλον πολλοί της βάζουν 1 επειδή δεν δουλεύει στην περιοχή τους και δεν κάνουν την απαραίτητη (εύκολη) ρύθμιση. έβαλα τοποθεσία ΗΠΑ και την κατέβασα αλλά όταν την ανοίγω μου λέει ότι βρίσκομαι ελλάδα και δεν υπάρχει περιεχόμενο για μένα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να παίξει; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 έβαλα τοποθεσία ΗΠΑ και την κατέβασα αλλά όταν την ανοίγω μου λέει ότι βρίσκομαι ελλάδα και δεν υπάρχει περιεχόμενο για μένα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να παίξει; to ιδιο και σε μενα.τι κανουμε λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 to ιδιο και σε μενα.τι κανουμε λαθος? θα πάτε εδώ θα συνδεθείτε με τον λογαριασμό nokia και θα αλλάξετε την χωρα σε UK https://account.nokia.com/acct/account/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) θα πάτε εδώ θα συνδεθείτε με τον λογαριασμό nokia και θα αλλάξετε την χωρα σε UK https://account.nokia.com/acct/account/index.html άψογος,ευχαριστώ... καλά τέλεια εφαρμογή, με έκανε και άκουσα μουσική ξανά μετά από καιρό. Την θεωρώ για κινητά καλύτερη του spotify. Τέτοια βλέπω και ζηλεύω τους χρήστες άλλων χωρών που έχουν τέτοιες υπηρεσίες και φθηνά data plans και τις χαίρονται. Έτσι ναι θα πάρω 16gb κινητό. Edited January 28, 2014 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Βγηκε σήμερα αναβάθμιση για το viber και μέχρι στιγμής όλα πανε μια,χαρά. Ειδοποιήσεις αμεσα και με τον ήχο που έχω ορίσει και για τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Έγινε καθόλου πιο γρήγορο ή συνεχίζει κάθε φορά που ανοιγεις την εφαρμογή να περιμένεις να φορτώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Έγινε καθόλου πιο γρήγορο ή συνεχίζει κάθε φορά που ανοιγεις την εφαρμογή να περιμένεις να φορτώσει; στο 1020 που το δουλευω βλεπω τους ιδιους χρονους ανταποκρισης, το μονο που αλλαξε ειναι οι ειδοποιησεις και η επιλογη να κατεβασεις εξτρα ''αυτοκολλητα'' ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μια χαρά έγινε το viber. Γρήγορο και με άμεσα push notifications... Τήρησαν την υπόσχεση τους εκεί στο Viber που είχαν πει ότι θα βγει update μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα τα διορθώνει όλα... Well Done!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γρήγορο δε θα το έλεγα αλλά έκαναν αρκετές αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σε σχέση με πριν εννοώ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 στο 1020 που το δουλευω βλεπω τους ιδιους χρονους ανταποκρισης, το μονο που αλλαξε ειναι οι ειδοποιησεις και η επιλογη να κατεβασεις εξτρα ''αυτοκολλητα'' ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη. Και, βλέπεις ποτε ηταν τελευταία φορα καποια επαφή online ή αν είναι τωρα. Ηταν σημαντική έλλειψη. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts