Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το oneshot δεν το ξερω αλλα το Proshot για μένα είναι η καλύτερη εφαρμογή κάμερας για wp8 .

Αν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το proshot ας μας πει αν έχει δει διαφορά από nokia camera και αν αξίζει να την αγοράσουμε?

:respect:

Πως καταλαβαίνουμε ποια από αυτά που δείχνει το sysapp χρειάζονται αναβάθμιση??? Τα συγκρίνουμε κάπου???
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος το proshot ας μας πει αν έχει δει διαφορά από nokia camera και αν αξίζει να την αγοράσουμε?

Σε auto το ProShot τείνει να δίνει καλύτερα αποτελέσματα και από την Nokia Camera και από την OneShot.

Το UI του Nokia Camera είναι όμως το πιο εύχρηστο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έτσι ακριβώς φίλε μου!!!Σου λέει και πόσα update είναι διαθέσιμα!

Got it :):):):) Ευχαριστώ φίλε μου...

Edit: Είναι απαραίτητο κάποιο antivirus στα WP???

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο ήδη μέσα??? Το λέω γτ θέλω να βλέπω καμιά ταινία online που εκεί πετάγονται πολλές διαφημίσεις κ τέτοια
Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο ήδη μέσα??? Το λέω γτ θέλω να βλέπω καμιά ταινία online που εκεί πετάγονται πολλές διαφημίσεις κ τέτοια

δες αυτό http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpapps/does-win-8-phone-need-antivirus-sw/430c3a09-8ed9-4fcc-bcab-0c4bde7ffe9d

Το NokiaMixRadio είναι η αγαπημένη μου, νομίζω, εφαρμογή από όλες στο κινητό μου: με βολεύει απίστευτα στις μουσικές μου αναζητήσεις, είναι όμορφη και λειτουργική. Και έχει 3.5 αστέρια; Μάλλον πολλοί της βάζουν 1 επειδή δεν δουλεύει στην περιοχή τους και δεν κάνουν την απαραίτητη (εύκολη) ρύθμιση.

Το NokiaMixRadio είναι η αγαπημένη μου, νομίζω, εφαρμογή από όλες στο κινητό μου: με βολεύει απίστευτα στις μουσικές μου αναζητήσεις, είναι όμορφη και λειτουργική. Και έχει 3.5 αστέρια; Μάλλον πολλοί της βάζουν 1 επειδή δεν δουλεύει στην περιοχή τους και δεν κάνουν την απαραίτητη (εύκολη) ρύθμιση.

έβαλα τοποθεσία ΗΠΑ και την κατέβασα αλλά όταν την ανοίγω μου λέει ότι βρίσκομαι ελλάδα και δεν υπάρχει περιεχόμενο για μένα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να παίξει;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

έβαλα τοποθεσία ΗΠΑ και την κατέβασα αλλά όταν την ανοίγω μου λέει ότι βρίσκομαι ελλάδα και δεν υπάρχει περιεχόμενο για μένα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να παίξει;

to ιδιο και σε μενα.τι κανουμε λαθος?

to ιδιο και σε μενα.τι κανουμε λαθος?

θα πάτε εδώ θα συνδεθείτε με τον λογαριασμό nokia και θα αλλάξετε την χωρα σε UK https://account.nokia.com/acct/account/index.html

spacer.png

θα πάτε εδώ θα συνδεθείτε με τον λογαριασμό nokia και θα αλλάξετε την χωρα σε UK https://account.nokia.com/acct/account/index.html

άψογος,ευχαριστώ...

καλά τέλεια εφαρμογή, με έκανε και άκουσα μουσική ξανά μετά από καιρό. Την θεωρώ για κινητά καλύτερη του spotify. Τέτοια βλέπω και ζηλεύω τους χρήστες άλλων χωρών που έχουν τέτοιες υπηρεσίες και φθηνά data plans και τις χαίρονται. Έτσι ναι θα πάρω 16gb κινητό.

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Βγηκε σήμερα αναβάθμιση για το viber και μέχρι στιγμής όλα πανε μια,χαρά. Ειδοποιήσεις αμεσα και με τον ήχο που έχω ορίσει και για τα sms

Έγινε καθόλου πιο γρήγορο ή συνεχίζει κάθε φορά που ανοιγεις την εφαρμογή να περιμένεις να φορτώσει;

Έγινε καθόλου πιο γρήγορο ή συνεχίζει κάθε φορά που ανοιγεις την εφαρμογή να περιμένεις να φορτώσει;

στο 1020 που το δουλευω βλεπω τους ιδιους χρονους ανταποκρισης, το μονο που αλλαξε ειναι οι ειδοποιησεις και η επιλογη να κατεβασεις εξτρα ''αυτοκολλητα'' ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη.

Μια χαρά έγινε το viber. Γρήγορο και με άμεσα push notifications... Τήρησαν την υπόσχεση τους εκεί στο Viber που είχαν πει ότι θα βγει update μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα τα διορθώνει όλα... Well Done!!!
Powerd by OnePlus 7 Pro

στο 1020 που το δουλευω βλεπω τους ιδιους χρονους ανταποκρισης, το μονο που αλλαξε ειναι οι ειδοποιησεις και η επιλογη να κατεβασεις εξτρα ''αυτοκολλητα'' ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη.

Και, βλέπεις ποτε ηταν τελευταία φορα καποια επαφή online ή αν είναι τωρα. Ηταν σημαντική έλλειψη.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: