Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα νέος κάτοχος κ εγώ . Υπάρχει εφαρμογή να κατεβαζω τραγούδια κ να μπαίνουν αμεσως στην μουσική μου

Μπορεις να χρησιμοποήσεις το youmusic με το οποιο κατεβαζεις τραγουδια απο το Youtube και τα μετατρεπει σε Mp3. Υπαρχει και το Music download.

Καλησπέρα,

Σέταρα το καινούριο 1020 μου αλλά ψάχνω (και δεν βρίσκω) κάποιο live tile clock σαν αυτό που έχει το HTC 8S της γυναίκας μου... Υπάρχει κάτι?

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Μπορεις να χρησιμοποήσεις το youmusic με το οποιο κατεβαζεις τραγουδια απο το Youtube και τα μετατρεπει σε Mp3. Υπαρχει και το Music download.

μπαίνουν απ'ευθειας στη μουσική του τηλεφωνου ή μένουν σε φακελο μέσα στην εφαρμογή?

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Νομιζω πως ο UC Browser οτιδηποτε με καταληξη .mp3 το στελνει απευθειας στην Library.

το τέσταρα Και ισχύει. Το θέμα είναι αν υπάρχει κανένα (YouTube to mp3) που να τα στέλνει στη library.

το τέσταρα Και ισχύει. Το θέμα είναι αν υπάρχει κανένα (YouTube to mp3) που να τα στέλνει στη library.

άνοιξε την παρακάτω σελιδε με τον UC browser

http://www.youtube-mp3.org/

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δοκίμασε αυτή φίλε μου.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/tube-mp3-downloader/e5be2fc3-d11f-4e6f-8e82-8d2ee2546d63

Thanks!!!!

Πάντως για να εγινε κι'αυτο ( και αρκετα αλλα ) μάλλον η MS ξεκλειδώνει σιγά σιγά κάποια APIs (η ότι τεσπα είναι αναγκαιο για να γινουν τέτοιες κινήσεις.

για τους gamers

WP8 client για twitchTV

Infinite Game Stream

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/infinite-game-stream/2e231e67-4e1c-415b-afc2-a364958062fb

Καλησπέρα,

ψάχνω κάποιον καλό rss reader να μου προτείνετε...

Σε android χρησιμοποιούσα τον greader και μου άρεσε λόγω της απλότητας του κυρίως. Τι αντίστοιχο μπορώ να κατεβάσω σε WP?

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καλησπέρα,

ψάχνω κάποιον καλό rss reader να μου προτείνετε...

Σε android χρησιμοποιούσα τον greader και μου άρεσε λόγω της απλότητας του κυρίως. Τι αντίστοιχο μπορώ να κατεβάσω σε WP?

Προσωπικα χρησιμοποιω τον Nextgen Reader :)

Προσωπικα χρησιμοποιω τον Nextgen Reader :)

Το αξίζει δηλαδή το 2ευρώ ή παίζει και καμία δωρεάν λύση?

Xiaomi 13T User

Previously

Διάβασα ότι για να βάλεις ως ήχο κλήσης κάποιο τραγούδι από την μουσική σου χρειάζεται να το μετατρέψεις με μία εφαρμογή (δεν ορκίζομαι κιόλας)...

Αλλά γενικά πως μπορώ να το κάνω...??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το αξίζει δηλαδή το 2ευρώ ή παίζει και καμία δωρεάν λύση?

Για να πω την αληθεια δεν το πληρωσα. Πρεπει να ειχα πεσει σε καποια προσφoρα για μια μερα η κατι τετοιο. Παντως εχει και δοκιμαστικη. Οπότε μπορεις να δεις αν αξιζει. επίσης υπαρχει και το phonly. που τελευταια διαβαζω καλα λογια :)

Διάβασα ότι για να βάλεις ως ήχο κλήσης κάποιο τραγούδι από την μουσική σου χρειάζεται να το μετατρέψεις με μία εφαρμογή (δεν ορκίζομαι κιόλας)...

Αλλά γενικά πως μπορώ να το κάνω...??

Κάνεις ένα απο τα παρακάτω:

1. Συνδέεις τη συσκευή σου με το pc και κανείς copy/paste στο φάκελο ringtones τα κομμάτια που θέλεις. Αυτο ήταν.

2. Κατεβάζεις μια εφαρμογή όπως το mp3tube και δημιουργείς ήχο κλήσης απο το youtube.

3. Κατεβάζεις την εφαρμογή της νοκια (ringtone κάτι...) και μετατρέπεις οποίο κομμάτι της μουσικής βιβλιοθήκης σου θέλεις.

Edited by montoya_42

το Cinemagraph της Nokia για τα lumia έφτασε στην έκδοση 4.0

πλέον μπορείς να σώζεις τα gifs που φιάχνεις στις αποθηκευμένες εικόνες

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-cinemagraph/594477c0-e991-4ed4-8be4-466055670e69

Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και είδα αρκετούς να προτείνουν την εφαρμογή Insider σαν πολυεργαλείο.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ποια η διαφορά μεταξύ free και paid... Γνωρίζει κανείς? Αξίζει γενικά την αγορά ή να πάω προς την free?

Xiaomi 13T User

Previously

Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και είδα αρκετούς να προτείνουν την εφαρμογή Insider σαν πολυεργαλείο.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ποια η διαφορά μεταξύ free και paid... Γνωρίζει κανείς? Αξίζει γενικά την αγορά ή να πάω προς την free?

και οι δυο όπως και όλες οι σχετικές με μπαταρία, έχουν σημαντική κατανάλωση.

και οι δυο όπως και όλες οι σχετικές με μπαταρία, έχουν σημαντική κατανάλωση.

Εννοείς όταν χρησιμοποιείς το live tile της μπαταρίας ή γενικά? Προσωπικά την εφαρμογή την θέλω για τους διακόπτες Wifi, BT κλπ που έχει απλά είδα και όλα τα υπόλοιπα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Αλλά δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το battery live tile μιας και ξέρω ότι έχει θέμα με το refresh όπως και όλες από ότι κατάλαβα.

Επίσης αν έχει κάποιος την paid να μας πει διαφορές από την free θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Εννοείς όταν χρησιμοποιείς το live tile της μπαταρίας ή γενικά? Προσωπικά την εφαρμογή την θέλω για τους διακόπτες Wifi, BT κλπ που έχει απλά είδα και όλα τα υπόλοιπα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Αλλά δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το battery live tile μιας και ξέρω ότι έχει θέμα με το refresh όπως και όλες από ότι κατάλαβα.

Επίσης αν έχει κάποιος την paid να μας πει διαφορές από την free θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

Κράτα αυτό που σου είπε ο φίλτατος @montoya.

Υπάρχουν πολλές ποιοτικές εφαρμογές όσο αφορά τα toggles.

Ευχαριστώ.

Δεν υπαρχουν λειτουργικες διαφορες μεταξυ της επι πληρωμης και της free εκδοσης του Insider. Για τους διακοπτες κοιτα την quick settings.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

ProShot ή OneShot για αγορά;

το oneshot δεν το ξερω αλλα το Proshot για μένα είναι η καλύτερη εφαρμογή κάμερας για wp8 .