VXR_ZAP Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ναι την ψιλοακουσε ...αλλα τώρα δειχνει κάποια αυτοκόλλητα στις συνομιλίες απο άλλους...πριν δεν τα έδειχνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το πρωί είχα ενημέρωση για το facebook beta. Το σκρολάρισμα έγινε τραγικό! Καθόλου smooth.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν τόσο καιρό να κάνουν! Ααα και νόμιζα ότι μόνο σε μένα έγινε έτσι... Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 το Vine είναι πλεον διαθεσιμο http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/vine/f9e6f07e-e47e-47f5-806d-55d4f79f2b60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει η συγκεκριμενη εφαρμογη για live score σε αρκετα αθληματα: SofaScore LiveScore Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπερα σε ολους.Ξερει κανεις καμια εφαρμογη που οπως στα symbian διαβαζε το ονομα αυτου που μας καλει?ΜΕσα στις φωνητικες εντολες εχει να διαβαζει τα sms στα αγγλικα μεν αλλα κατι ειναι και αυτο.Μηπως το εχει και δεν μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά, στο ΦΒ έχω το εξής πρόβλημα. Οταν κάποιος πάει να κάνει τσατ προσωπικό με εμενα δεν μου βγάζει καμία ειδοποίηση. Νέκρα! Πρέπει να εγκαταστήσω πέρα απο την εφαρμογή του FB και κάποιον messager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά, στο ΦΒ έχω το εξής πρόβλημα. Οταν κάποιος πάει να κάνει τσατ προσωπικό με εμενα δεν μου βγάζει καμία ειδοποίηση. Νέκρα! Πρέπει να εγκαταστήσω πέρα απο την εφαρμογή του FB και κάποιον messager; Στο tile μηνυματα, εκει γινεται η συνομιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Να΄σαι καλά, ούτε που το είχα σκεφτεί, και έκανα τσατ μέσα απο την εφαρμογή του ΦΒ. Πίκραααα! Με έσωσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ααα και νόμιζα ότι μόνο σε μένα έγινε έτσι... Γύρισα στην κανονική έκδοση facebook. Έχουν κάνει και εκεί κάποιες βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εδώ και μέρες δεν μπορώ να μπω απο tapa talk, βγάζει error ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εδώ και μέρες δεν μπορώ να μπω απο tapa talk, βγάζει error ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ; Μια από τα ίδια, αλλά για το myphone μόνο. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εδώ και μέρες δεν μπορώ να μπω απο tapa talk, βγάζει error ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό ; απο το tapatalk σου γράφω. Επανεγκατεστησε το ή διέγραψε το myphone και ξαναπερνα το. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπερα σε ολους.Ξερει κανεις καμια εφαρμογη που οπως στα symbian διαβαζε το ονομα αυτου που μας καλει?ΜΕσα στις φωνητικες εντολες εχει να διαβαζει τα sms στα αγγλικα μεν αλλα κατι ειναι και αυτο.Μηπως το εχει και δεν μπορω να το βρω? Αυτο ηταν και δικια μου απορια, αλλα αν κρινω απ'το οτι δεν υποστιριζεται η Ελληνικη γλωσσα στις φωνητικες εντολες, μαλλον τζιφος... Τι μεγαλη παραληψη ... Μου ηταν τρομερα βολικο, να ακουω το ονομα αυτου που με καλει (και να ξερω αν θελω να απαντησω), απο το bluetooth ακουστικο, οδηγοντας τη μηχανη μου... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 απο το tapatalk σου γράφω. Επανεγκατεστησε το ή διέγραψε το myphone και ξαναπερνα το. θενκς , θα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλημέρα Θέλω ενα πρόγραμμα να κατεβάζω τραγούδια (ελληνικά κυρίως) αλλα να φαίνονται στο κινητό και το όνομα καλλιτέχνη και το όνομα του άλμπουμ. Μπορείτε να βοηθήσετε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλημερα,υπαρχει προγραμμα της Vodafone για να βλεπουμε χρονο ομιλιας,μνμ κ mb χωρις να πρεπει να καλουμε? Ευχαριστω! Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλημερα,υπαρχει προγραμμα της Vodafone για να βλεπουμε χρονο ομιλιας,μνμ κ mb χωρις να πρεπει να καλουμε? Ευχαριστω! http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/υπηρεσίες-cu/75878c0f-9d9a-e011-986b-78e7d1fa76f8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridop Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Διαθέσιμο το Nokia Refocus για τις lumia συσκευές με pureview camera : http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-refocus/0b5cc26d-a723-4c69-8be3-66bbd9b2bed1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Διαθέσιμο το Nokia Refocus για τις lumia συσκευές με pureview camera : http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nokia-refocus/0b5cc26d-a723-4c69-8be3-66bbd9b2bed1 Ωραία προσθήκη αλλά γιατί πάλι σε ξεχωριστή εφαρμογή ρε γμτ ; Έπρεπε να ήταν ενσωματωμένη στη Nokia Camera. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ε κάποτε θα γίνει κι αυτό. Απλά σαν νέα εφαρμογή δεν μπορουν αν την ενσωματωσουν και να ρισκάρουν την σταθερή λειτουργία της Nokia Camera... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ε κάποτε θα γίνει κι αυτό. Απλά σαν νέα εφαρμογή δεν μπορουν αν την ενσωματωσουν και να ρισκάρουν την σταθερή λειτουργία της Nokia Camera... χμμμμ, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω στο store με αναζήτηση και όταν πάω από το Link μου δίνει επιλογή να το κατεβάσω αλλά μετά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ε κάποτε θα γίνει κι αυτό. Απλά σαν νέα εφαρμογή δεν μπορουν αν την ενσωματωσουν και να ρισκάρουν την σταθερή λειτουργία της Nokia Camera... Ας το ελπισουμε. Η ενσωματωση του Smart Cam ειναι ενα θετικο παραδειγμα αλλα υπαρχουν και αντιθετα οπως το Nokia Panorama που ειναι ακομη ξεχωριστη εφαρμογη. Ειναι καλο που υπαρχει ποικιλια και τουλαχιστον στις εφαρμογες σχετικα με τις φωτογραφιες και την καμερα στο store υπαρχουν αρκετες και ποιοτικες επιλογες, αλλα ειναι σημαντικη και η λειτουργικοτητα. Και το να πρεπει να πηδας απο εφαρμογη σε εφαρμογη αναλογα με το αν θελεις κανονικη ληψη .. ή panorama .. ή refocus κλπ οπως και να το κανουμε δεν ειναι και πολυ πρακτικο. χμμμμ, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω στο store με αναζήτηση και όταν πάω από το Link μου δίνει επιλογή να το κατεβάσω αλλά μετά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει ? Εγω το κατεβασα κανονικα απο το link (πιο νωρις το απογευμα). Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ας το ελπισουμε. Η ενσωματωση του Smart Cam ειναι ενα θετικο παραδειγμα αλλα υπαρχουν και αντιθετα οπως το Nokia Panorama που ειναι ακομη ξεχωριστη εφαρμογη. Ειναι καλο που υπαρχει ποικιλια και τουλαχιστον στις εφαρμογες σχετικα με τις φωτογραφιες και την καμερα στο store υπαρχουν αρκετες και ποιοτικες επιλογες, αλλα ειναι σημαντικη και η λειτουργικοτητα. Και το να πρεπει να πηδας απο εφαρμογη σε εφαρμογη αναλογα με το αν θελεις κανονικη ληψη .. ή panorama .. ή refocus κλπ οπως και να το κανουμε δεν ειναι και πολυ πρακτικο. Εγω το κατεβασα κανονικα απο το link (πιο νωρις το απογευμα). Καλησπερα,για οσους εχουν 820 οριστε: 1. Go to Settings > Language+Region 2. Change 'Region' to United Staes 3. Restart your Phone 4. Go to Settings > WiFi and connect to a WiFi hotspot 5. Tap on the connected network to bring up the proxy page 6. Turn Proxy to On 7. In the Server/URL box type in 103.13.29.118 8. In the Port box type in 8888 9. Go to Nokia Refocus | Windows Phone Apps+Games Store (United States) on your Lumia device 10. Tap install, then turn off the proxy to allow download to complete 11. Change Language+Region back to your own country 12. Restart your phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 εγω παντως στο δικο μου (1020) απλως αλλαξα το region σε ενωμενο βασιλειο και μετα την επανεκκινηση μου το εμφανισε(nokia refocus) για εγκατασταση μεσω του nokia collection..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδια ποιος ειναι ο ποιο καλος video player?δοκιμασα το Moliplayer pro και οκ paizei mkv αλλα τους ενσωματομενους υποτιτλους δεν τους δειχνει,ενω σε ενα avi ολα κομπλε.Υπαρχει κανενας που να παιζει και με μη ενσωματομενους υποτιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts