alexd11 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Άλλου είδους αρχεία (φωτογραφίες, μουσική) τα παίζει? Επίσης δοκίμασε με ένα φλασάκι να δεις αν παίζει τα αρχεία η τηλεόραση. με φλασακι μια χαρα τις παιζει.γι αυτο σκαλωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Έχεις πατήσει το εικονίδιο της πυξίδας να αλλάξεις τρόπο προβολής; Έτσι νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το here drive είναι μακράν ανωτερο! Όμως είναι μια λύση για όσους δεν έχουν Νοκια! Εγω με το 920 το κατέβασα, το δοκιμασα, είδα ότι είναι αξιοπρεπές και το έσβησα.. όσοι δεν έχουν νοκια όμως......?? Καλά ρε συ φίλε EDGE Member ποιος σου είπε ότι το Here Drive τρέχει μόνο σε ΝΟΚΙΑ; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλά ρε συ φίλε EDGE Member ποιος σου είπε ότι το Here Drive τρέχει μόνο σε ΝΟΚΙΑ; Κανεις, απλα δεν το ξερά.... Να σου πω by the way κόψε την ειρωνια γιατι δεν φταίω εγω αμα σου κλέψανε το μπιφτέκι σου και εχεις νευρακια... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλά ρε συ φίλε EDGE Member ποιος σου είπε ότι το Here Drive τρέχει μόνο σε ΝΟΚΙΑ; Είναι επί πληρωμή? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ναι......οπότε καλύτερα να κατεβάσει κάποιος το copilot Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το here drive το έχει δώσει εδώ και καιρο η νοκια σε ολες τις συσκευες που τρεχουν window phone (htc,samsung) και ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το here drive το έχει δώσει εδώ και καιρο η νοκια σε ολες τις συσκευες που τρεχουν window phone (htc,samsung) και ειναι δωρεαν. To εχει στο Μαρκετ φρεε??? μηπως θελει να αλλαξεις χωρα ειναι κανεις καμια αλλη τριπλα για να το βαλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ πάντως την πλοήγηση δωρεάν δεν την βρίσκω...μόνο τους χάρτες Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 To εχει στο Μαρκετ φρεε??? μηπως θελει να αλλαξεις χωρα ειναι κανεις καμια αλλη τριπλα για να το βαλεις?? Για χώρα έχω Αγγλία αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο η χώρα. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/here-drive/31bbc68c-503e-4561-8d85-a294d54df06f Μιλάμε για αυτή την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για εφαρμογη καιρου δοκιμαστε και το Vieather Διαφορετικο design και δουλευει το live tile. Τωρα για τις προγνωσεις ειναι νωρις για να κρινω, χτες την εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά το 6tag έχει live tile? Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του app τον background agent, έχω δει να σκάνε toaster notifications αλλά το tile δεν αλλάζει. (χρησιμοποιώ το μεσαίο μέγεθος) Δοκίμασα unpin και ξανά pin αλλά αν τέλη δεν έχω καταλάβει αν είναι όντως live tile ή τζάμπα το κοιτάζω συνέχεια να δω αν ανανεώνεται? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Η εφαρμογή here της nokia είναι διαθέσιμη για όλα τα κινητά αλλα μόνο στα Nokia έχει πλοήγηση,η τουλάχιστον φωνητική καθοδηγηση Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρε παιδιά το 6tag έχει live tile? Έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις του app τον background agent, έχω δει να σκάνε toaster notifications αλλά το tile δεν αλλάζει. (χρησιμοποιώ το μεσαίο μέγεθος) Δοκίμασα unpin και ξανά pin αλλά αν τέλη δεν έχω καταλάβει αν είναι όντως live tile ή τζάμπα το κοιτάζω συνέχεια να δω αν ανανεώνεται? σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το wifi μου πέταξε toaster notifications και στο κουτάκι το μεσαίο έβγαλε τον αριθμό 2 άλλες φορες δεν πετα toaster notifications αλλα μονο στο κουτάκι μου βγάζει αριθμό μετά από μιση ώρα αφότου έχω άνοιξη το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για χώρα έχω Αγγλία αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο η χώρα. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/here-drive/31bbc68c-503e-4561-8d85-a294d54df06f Μιλάμε για αυτή την εφαρμογή Tην κατεβασα και παω να την ανοιξω και λεει σφαλμα δεν υποστηριζετε στην χωρα σας και κατι τετοια κουλα..:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Τζάμπα προσπαθείτε...δεν υποστηρίζεται η πλοήγηση σε άλλα κινητά. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 σήμερα το πρωί με το που άνοιξα το wifi μου πέταξε toaster notifications και στο κουτάκι το μεσαίο έβγαλε τον αριθμό 2 άλλες φορες δεν πετα toaster notifications αλλα μονο στο κουτάκι μου βγάζει αριθμό μετά από μιση ώρα αφότου έχω άνοιξη το wifi Α μάλιστα. Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν live tile και θα μου εμφάνιζε τις πρόσφατες φωτογραφίες όπως κάνει στις επαφές. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Η εφαρμογή here της nokia είναι διαθέσιμη για όλα τα κινητά αλλα μόνο στα Nokia έχει πλοήγηση,η τουλάχιστον φωνητική καθοδηγηση Είναι διαθέσιμη σε όλα τα WP8 κινητά αλλά μόνο στα Nokia έχει δωρεάν πλοήγηση και φωνητική καθοδήγηση, υπάρχει δλδ δωρεάν η Here Drive+. Όποιος θέλει, την αγοράζει (ή την "αγοράζει" και τελειώνει η υπόθεση). Tην κατεβασα και παω να την ανοιξω και λεει σφαλμα δεν υποστηριζετε στην χωρα σας και κατι τετοια κουλα..:wacko::wacko: Μήπως κατέβασες λάθος εφαρμογή, δλδ τη Here Drive (μπλε εικονίδιο) και όχι την + (πράσινο)? Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι και το έλυσα χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο σε συνδυασμό με το SysApp Pusher (@8χ). Τζάμπα προσπαθείτε...δεν υποστηρίζεται η πλοήγηση σε άλλα κινητά. Μη σπέρνετε λανθασμένες και ψευδείς πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Το μπλε κατέβασα...χαχαχαχαχα αμα βρω τα σκούρα θα σου πω χαχαχα...θενκς φορ δε ινφο πρέπει να αλλάξω περιοχή τηλεφώνου ή κάτι αλλο? Γιατι έτσι όπως είναι τώρα στο sysapp δεν το βγάζει σαν διαθέσιμο Edited November 7, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είναι διαθέσιμη σε όλα τα WP8 κινητά αλλά μόνο στα Nokia έχει δωρεάν πλοήγηση και φωνητική καθοδήγηση, υπάρχει δλδ δωρεάν η Here Drive+. Όποιος θέλει, την αγοράζει (ή την "αγοράζει" και τελειώνει η υπόθεση). Μη σπέρνετε λανθασμένες και ψευδείς πληροφορίες. είπα κάτι διαφορετικό απο αυτο που τονίζεις με κόκκινα γράμματα?? διάβαζε πιο προσεχτικά την επόμενη φορά σε παρακαλω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 είπα κάτι διαφορετικό απο αυτο που τονίζεις με κόκκινα γράμματα?? διάβαζε πιο προσεχτικά την επόμενη φορά σε παρακαλω Ναι, έγραψες κάτι τελείως διαφορετικό... Παράθεση από suspect21 > Η εφαρμογή here της nokia είναι διαθέσιμη για όλα τα κινητά αλλα μόνο στα Nokia έχει πλοήγηση,η τουλάχιστον φωνητική καθοδηγηση Παντού έχει πλοήγηση/καθοδήγηση. Μόνο στα Nokia (προς το παρόν) είναι δωρεάν. Αυτό διευκρίνισα, δεν ήταν προσωπικό το θέμα, οπότε μην αντιδράς άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά μια βοηθεια...πέρασα το proxy αλλά μόλις ανοίγω το sysapp μου γραφει connection error... Τα φώτα σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αλλη μια εφαρμογή επί πληρωμή που αξιζει τα λεφτά της για όποιον ενδιαφέρεται για ότι καλύτερο για RSS feeds. http://www.windowsphone.com/s?appid=643381de-4724-e011-854c-00237de2db9e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Είναι διαθέσιμη σε όλα τα WP8 κινητά αλλά μόνο στα Nokia έχει δωρεάν πλοήγηση και φωνητική καθοδήγηση, υπάρχει δλδ δωρεάν η Here Drive+. Όποιος θέλει, την αγοράζει (ή την "αγοράζει" και τελειώνει η υπόθεση). Μήπως κατέβασες λάθος εφαρμογή, δλδ τη Here Drive (μπλε εικονίδιο) και όχι την + (πράσινο)? Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι και το έλυσα χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο σε συνδυασμό με το SysApp Pusher (@8χ). Μη σπέρνετε λανθασμένες και ψευδείς πληροφορίες. φίλε μου για δωρεάν μιλάμε...τι δεν καταλαβαίνεις...... Ταρζανιές με proxy σε κινητό δεν κάνω.....άσε έχουμε και πιστωτικές μέσα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εμένα στο 1020 πάντως με το τελευταίο update έγινε μπλε,το,εικονίδιο και έχω κανονικά πλοήγηση.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts