Raptor1 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Επειδή έχω βαρεθεί να αλλάζω τοποθεσία για να κατεβάσω όλα τα παιχνίδια,μπορεί κάποιος να μου πει,το cut the rope το απλο,σε ποια χώρα το δινουν δωρεαν; (πάει η μπαταρία και σήμερα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Επειδή έχω βαρεθεί να αλλάζω τοποθεσία για να κατεβάσω όλα τα παιχνίδια,μπορεί κάποιος να μου πει,το cut the rope το απλο,σε ποια χώρα το δινουν δωρεαν; (πάει η μπαταρία και σήμερα :p ) Cut the rope Original limited free in China both games is free in RO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 :lol::lol::lol::lol::lol: Ο τζαμπας ζει...Επανεκκινηση καργα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων, μετα για να ξαναπερασω τις εφαρμογες-παιχνιδια που εβαλα δωρεαν αναλογα το region θα πρεπει να θυμαμαι ποιο ηταν η με το mail μονο περνανε? Μαλλον ειναι η μερα του τζαμπα σημερα :lol: Και το pocket file manager δωρεαν. Την εχω αγορασει εδω και 1 μηνα και την προτεινω απεριοριστα :) Γιατι τον προτεινεις, ποια ειναι η χρηση του στα WP?? Επισης For USA region now for free:Real Soccer 2013: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/real-soccer-2013/9b794ec2-7d92-43ed-b085-b2dc54d739e1 Edited October 26, 2013 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 http://m.wpcentral.com/deal-alert-handful-angry-birds-games-are-free-store-right-now Αλλάξτε την τοποθεσία σε Ηνωμένες Πολιτείες και κατεβάστε αυτα τα 4 παιχνίδια angry birds δωρεάν! Στο ελληνικό marketplace μονο τα 2 είναι δωρεαν αυτη τη στιγμή. τοποθεσια που?? στο κινητο για στο pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook/d9e9451d-3f96-457a-9d9f-0f3778350c64 την εχει δοκιμαση κανενας να μας πει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) τοποθεσια που?? στο κινητο για στο pc?? Στο κινητό. Απο εκεί δεν τις κατεβάζεις? Edited October 27, 2013 by navi55 τεράστιο κενό Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων, μετα για να ξαναπερασω τις εφαρμογες-παιχνιδια που εβαλα δωρεαν αναλογα το region θα πρεπει να θυμαμαι ποιο ηταν η με το mail μονο περνανε? Γιατι τον προτεινεις, ποια ειναι η χρηση του στα WP?? Επισης For USA region now for free:Real Soccer 2013: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/real-soccer-2013/9b794ec2-7d92-43ed-b085-b2dc54d739e1 Με τον pocket περασα στο κινητό τα έγγραφα μου μεσα σε φακέλους οπως τα εχω στο pc, μπορω να διαλεγω οποια θελω, να τα ζιπαρω και να τα στέλνω με email, bluetooth. Μεγαλη ευκολια απο το να τα εχω χυμα στο φακελο docs.Το ιδιο και με τις φωτογραφίες, ζιπαρεις όποιες θες και τις στελνεις. Με τον downloader που έχει κατεβάζεις οτι αρχειο θες, μεχρι και τραγουδια απο youtube, και στα σωζει στην sd για ευκολη μεταφορά στο pc (με το κολπάκι που τα κάνει rename σε mp3). Υποστηρίζει φουλ το skydrive και σου κάνει την ζωη ευκολη αν το χρησιμοποιείς αρκετα. Γενικά εχει πολλές δυνατότητες, εμένα τουλάχιστον με έχει βολέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Insider Pro δωρεαν! Cut the rope exp επισης. Καλό το insider αλλά καταναλώνει αρκετή μπαταρία στα παρασκήνιο. Edited October 28, 2013 by navi55 τεράστιο κενό Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Καλό το insider αλλά καταναλώνει αρκετή μπαταρία στα παρασκήνιο. τσεκαρισμένο? Πόσο περισσότερο απο μια απλή εφαρμογή μπαταρίας? Με τρομάζεις.......:) Edited October 28, 2013 by navi55 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) τσεκαρισμένο? Πόσο περισσότερο απο μια απλή εφαρμογή μπαταρίας? Με τρομάζεις.......:) Δεν παιζω τπτ στο παρασκηνιο. Με το που εβαλα την εφαρμογη,το βραδυ πεφτοντας για υπνο βαζω παντα σε πτηση το κινητο. Το πρωι που σηκωθηκα απο 70% που ήτανε το βραδυ, επεσε στα 52%. Την σβηνω και την αλλη μερα το πρωι ητανε ολα καλα. Edited October 28, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Δεν παιζω τπτ στο παρασκηνιο. Με το που εβαλα την εφαρμογη,το βραδυ πεφτοντας για υπνο βαζω παντα σε πτηση το κινητο. Το πρωι που σηκωθηκα απο 70% το πρωι ητανε 52%. Την σβηνω και την αλλη μερα το πρωι ητανε ολα καλα. Δεν το παρατήρησα. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Δεν παιζω τπτ στο παρασκηνιο. Με το που εβαλα την εφαρμογη,το βραδυ πεφτοντας για υπνο βαζω παντα σε πτηση το κινητο. Το πρωι που σηκωθηκα απο 70% το πρωι ητανε 52%. Την σβηνω και την αλλη μερα το πρωι ητανε ολα καλα. Δεν το παρατήρησα. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ Εγω που το κοιταξα τις πρωτες μερες δεν ειδα τιποτα τετοιο για την μπαταρια ... Θα το ξανακοιταξω παλι .... θα ελεγα και εσυ να το δεις ξανα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εμένα πάντως η μπαταρία στο 1020 είναι για κλαμματα..και το insider μου πετάει μυνηνα ότι η κατανάλωση είναι πόλη υψηλή....με το μοναδικό να τρέχει background να,είναι το whatsapp Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ε,μάντεψε λοιπόν ποιο είναι το πιθανότερο να φταίει :P .Εχουν αναφερθει πολλές περιπτώσεις που το whatsapp έτρωγε πολλή μπαταρία.Αν και υποτίθεται ότι κάποιο τελευταίο update το διόρθωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Χμ..τόσο. Πολύ......το χρησιμοποιώ χρόνια....αλλα κακομαθημένος βλεπεις λόγο Symbian η μπαταρία δεν,ήταν,πρόβλημα...θα το δοκιμάσω να δω.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εγω που το κοιταξα τις πρωτες μερες δεν ειδα τιποτα τετοιο για την μπαταρια ... Θα το ξανακοιταξω παλι .... θα ελεγα και εσυ να το δεις ξανα Συνηθίζω να τα διπλοτσεκαρω κάτι τέτοια για να μη δώσω εσφαλμένη πληροφορία,όσο μπορώ, σε κάποιον που θα μπει στο φόρουμ. Κρίμα γιατί είναι εφαρμογαρα. Κάτι τέτοια μου έκανε και ο καιρός της HTC και τον πέταξα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Δεν παιζω τπτ στο παρασκηνιο. Με το που εβαλα την εφαρμογη,το βραδυ πεφτοντας για υπνο βαζω παντα σε πτηση το κινητο. Το πρωι που σηκωθηκα απο 70% που ήτανε το βραδυ, επεσε στα 52%. Την σβηνω και την αλλη μερα το πρωι ητανε ολα καλα. δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το insider.εχω την πληρωμένη έκδοση από την πρώτη μέρα και τρωει το βράδυ σε 8 ώρες 2% μπαταρία. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το insider.εχω την πληρωμένη έκδοση από την πρώτη μέρα και τρωει το βράδυ σε 8 ώρες 2% μπαταρία. Για την pro μιλαω και γω :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Για την pro μιλαω και γω :) Λευτέρη, κάνε πάλι μια δοκιμή και πες μας. Κλείσε όμως όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Kαι εγω παιδια τιποτα ανοιχτο και ετρωγε πολυ το Ιnsider και το διαβασα σημερα και το εσβησα και εγω και παει μπαλα η μπαταρια σημερα...απο τις 9 το πρωι και ειμαι στο 70% τωρα με χρηση ΦΒ,ιντερνετ και λιγο w.app Kαι ανοιχτο wifi,3g και τοποθεσια ολη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Λευτέρη, κάνε πάλι μια δοκιμή και πες μας. Κλείσε όμως όλα τα υπόλοιπα. Βρε μοντογια... Για πιο λογο να λεω ψεματα;;; Ειχα τα παντα ολα κλειστα. Ευκαιρια να κατακρινεις το πανεμορφο htc μου ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Βγήκαν καινούργοι χάρτες της Navigon.Q3 2013 Edited October 28, 2013 by palawiaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Kαι εγω παιδια τιποτα ανοιχτο και ετρωγε πολυ το Ιnsider και το διαβασα σημερα και το εσβησα και εγω και παει μπαλα η μπαταρια σημερα...απο τις 9 το πρωι και ειμαι στο 70% τωρα με χρηση ΦΒ,ιντερνετ και λιγο w.app Kαι ανοιχτο wifi,3g και τοποθεσια ολη μερα Βρε μοντογια... Για πιο λογο να λεω ψεματα;;; Ειχα τα παντα ολα κλειστα. Ευκαιρια να κατακρινεις το πανεμορφο htc μου ;) Αυτο που βλεπω ειναι οτι οσοι εχουμε Νοκια δεν εχουμε προβλημα με το Insider ...LOL Πλακα κανω αλλα βλεπω οτι ο ενας εχει HTC και ο αλλος Sammy .... Υπαρχει αλλος φιλος που το εχει και τι τηλ εχει ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτο που βλεπω ειναι οτι οσοι εχουμε Νοκια δεν εχουμε προβλημα με το Insider ...LOL Πλακα κανω αλλα βλεπω οτι ο ενας εχει HTC και ο αλλος Sammy .... Υπαρχει αλλος φιλος που το εχει και τι τηλ εχει ? Μα ήξερα ότι στο τέλος εκεί θα καταλήξετε:p Ότι φταίει που δεν έχουμε νόκια:D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts