Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το insider έχει κάποιες ενδείξεις...δοκιμάστε το

Αυτο χρησιμοποιω εδω και 1-2 μηνες ... απο τοτε που μας το ειχε προτεινει ο colossus ... αλλα δεν δειχνει ενεργη οθονη :(

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο χρησιμοποιω εδω και 1-2 μηνες ... απο τοτε που μας το ειχε προτεινει ο colossus ... αλλα δεν δειχνει ενεργη οθονη :(

Τα παράπονα στον colossus.....:lol::lol::lol:

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Μακράν το καλύτερο;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Νόμιζα ότι ήταν αυτονοητο σε τέτοιες εφαρμογές να δειχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη. Η οθόνη αλλωστε καταναλώνει και την περισσότερη μπαταρία σε μια συσκευή...

στο android υπάρχει σε όλες τις εφαρμογές αυτη η ενδειξη

έχω τσεκάρει και το insider αλλα ενώ έχει ένα σωρό λεπτομεριες,άχρηστες κατ εμέ δεν έχει το πιο βασικό...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Νόμιζα ότι ήταν αυτονοητο σε τέτοιες εφαρμογές να δειχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη. Η οθόνη αλλωστε καταναλώνει και την περισσότερη μπαταρία σε μια συσκευή...

στο android υπάρχει σε όλες τις εφαρμογές αυτη η ενδειξη

έχω τσεκάρει και το insider αλλα ενώ έχει ένα σωρό λεπτομεριες,άχρηστες κατ εμέ δεν έχει το πιο βασικό...

Εχεις δικιο, αλλα για να μην υπαρχει σε καμια εφαρμογη καταληγουμε στο οτι κατα 99.999999% δεν επιτρεπεται απο το λειτουργικο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εχεις δικιο, αλλα για να μην υπαρχει σε καμια εφαρμογη καταληγουμε στο οτι κατα 99.999999% δεν επιτρεπεται απο το λειτουργικο.

τόσο απόρρητο είναι??? χαχα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Με το το νεο update του sysapp pusher μπορουμε πλεον να βαλουμε οποια εφαρμογη θελουμε και να την ελεγχει για updates

must have για ολους :)

edit : το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να τις προσθεσεις χειροκινητα :P

Edited by ignus

Με το το νεο update του sysapp pusher μπορουμε πλεον να βαλουμε οποια εφαρμογη θελουμε και να την ελεγχει για updates

Μόνο εφαρμογές της Νόκια ή των άλλων κατασκευαστών

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Μόνο εφαρμογές της Νόκια ή των άλλων κατασκευαστών

Τα πάντα όλα! Τις εφαρμογές της Nokia τις είχε έτσι και αλλιώς!

Απ'ότι είδα όμως δεν τις βρίσκει από τις ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή αλλά τις αναζητά στο market για να τις προσθέσει!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ααα ναι, όντως. Τώρα το είδα.

Απ'ότι είδα όμως δεν τις βρίσκει από τις ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή αλλά τις αναζητά στο market για να τις προσθέσει!

Τσεκάρη μόνο του, η πρέπει εμείς να το ανοίξουμε και να το βάλουμε να κάνει τσεκ για updates;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

must have για ολους :)

edit : το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να τις προσθεσεις χειροκινητα :P

Nα σβήσεις αυτές που δεν θέλεις (από τις προεγκατεστημένες) μπορείς;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Nα σβήσεις αυτές που δεν θέλεις (από τις προεγκατεστημένες) μπορείς;

ναι αμε.....παρατεταμενο κρατημα σε αυτη που θες και remove

ναι αμε.....παρατεταμενο κρατημα σε αυτη που θες και remove

Τσεκάρη μόνο του, η πρέπει εμείς να το ανοίξουμε και να το βάλουμε να κάνει τσεκ για updates;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Πρέπει να το βαζουμε εμείς...

Βιάζεσαι όμως και τρολλαρεις απο την βιασύνη σου...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπερίζω την ομαδα.

Προκειμένου να παρακολουθώ το νήμα μέσω tapatalk είπα να γράψω δύο λόγια...

Είμαι χρήστης iPhone εδώ και 6 χρόνια έχοντας περάσει από όλες τις γενιές της συσκευής μέχρι και το 4ς που αυτό έχω αυτή τη στιγμή.

Ήθελε νέα συσκευή η γυναίκα μου (μετά το χ10που κρατούσε επί τρία χρόνια) και βγήκαμε στην πιάτσα για αγορές...

Τελικά πήραμε το lumia 529 wp φυσικά....

Εγώ ανάλαβα να το στήσω....

Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές...

Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής...

Δεν ξέρω.... Βλέπω όνειρο ή απλά είναι η ανυπομονησία του "νέου" λειτουργικού.

Κρατιέται μην "σπρώξω" το 4ς και πάρω κανά lumia 920 και φρίξει ο Δίας.....

Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση...

Καλησπερίζω την ομαδα.

Είμαι χρήστης iPhone εδώ και 6 χρόνια έχοντας περάσει από όλες τις γενιές της συσκευής μέχρι και το 4ς που αυτό έχω αυτή τη στιγμή.

Ήθελε νέα συσκευή η γυναίκα μου (μετά το χ10που κρατούσε επί τρία χρόνια) και βγήκαμε στην πιάτσα για αγορές...

Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές...

Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής...

Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση...

Το 520 εννοείς;

Θα πρέπει να δεις πρώτα απ' όλα αν μπορείς να κάνεις αυτά που θες για την δουλεία σου κι αν υπάρχουν οι εφαρμογές που θες, οι ίδιες ή παρόμοιες. Κι επίσης αν βολέυεσαι το ίδιο ή περισσότερο.

Πειραματίσου στην συσκευή που ήδη έχετε κι αν δεις ότι καλύπτεσαι πλήρως, τότε προχώρα.

Υ.Γ Μπορείς να πατήσεις παρακολούθηση στο θέμα και μετά να το βλέπεις από τις συνδρομές στο tapatalk.

Edited by Johnious13

Καλησπερίζω την ομαδα.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ προερχόμενος όμως από android :)

I LOVE MUSIC+ !!!!! Κατέβασα ένα σωρό ροκ τραγούδια που με τη stock εφαρμογή μου τα έβγζε ανάκατα,σε πολύ καλή ποιότητα,τα έβαλα και σε playlists ανα καλλιτέχνη και χαίρομαι μουσική επιτέλους!

I LOVE MUSIC+ !!!!! Κατέβασα ένα σωρό ροκ τραγούδια που με τη stock εφαρμογή μου τα έβγζε ανάκατα,σε πολύ καλή ποιότητα,τα έβαλα και σε playlists ανα καλλιτέχνη και χαίρομαι μουσική επιτέλους!

Δωσε και ενα λινκ να δουμε και εμεις ... Ετσι οπως το γραφεις δεν υπαρχει στο στορ

MUSIC+ νομίζω αλλά δεν λέει και πολλά. Δεν είναι δηλαδή κάποιος media player αλλά κυρίως για να κατεβάζεις τραγούδια. Αν δεν κάνω λάθος μιας και τον είχα χρησιμοποιήσει λίγο και τον έβγαλα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

To Bing Weather εκανε μια καλουτσικη αναβαθμιση σημερα. Πλεον υπαρχει η δυνατοτητα και μεγαλου Live Tile το οποιο εναλλασει την ημερησια προβλεψη με την προβλεψη επομενων ημερων, ενω μπορει να μπει και σαν φοντο στην lockscreen. Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δωσε και ενα λινκ να δουμε και εμεις ... Ετσι οπως το γραφεις δεν υπαρχει στο στορ

http://www.windowsphone.com/s?appid=15caeb80-850a-4f24-b3e8-3f9547112ec4

To Bing Weather εκανε μια καλουτσικη αναβαθμιση σημερα. Πλεον υπαρχει η δυνατοτητα και μεγαλου Live Tile το οποιο εναλλασει την ημερησια προβλεψη με την προβλεψη επομενων ημερων, ενω μπορει να μπει και σαν φοντο στην lockscreen.

Όντως πολύ ωραίο έγινε...