Metaladis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και έρθει μια ειδοποίηση του JDB, τότε ανάβει η οθόνη για να το καταλάβεις; Tunetube, μια παρα πολύ καλή εφαρμογή youtube και για σήμερα δωρεάν Ποια απ τις 2; Tunetube ή Tunetube+ ; Βίντεο στο παρασκήνιο παίζει; (για να ακούς μουσική δηλαδή και να κάνεις κάτι άλλο..) Edited October 9, 2013 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Moνο τα ΝΟΚΙΑ πηραν αυτα τα updates ?? Ραδιο κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Ναι ειναι καλο ...και στις ειδοποιησεις .. Το χρησιμοποιω σαν δευτερο Αλλα επειδη εδω και λιγο καιρο το ενσωματωμενο chat του FB δουλευει τελεια ... δεν νομιζω οτι χρειαζεται και αυτο ..Μου ερχονται στα μυνηματα τα παντα πια ... Εχει κανα μηνα που λειτουργει τελεια, αλλα το ειχα βγαλει γιατι δεν μου ερχονταν μηνυματα οταν ημουν εκτος συνδεσης. Αυτο γινεται τωρα; Και αν μπορεις να δοκιμασεις αν μπορεις να στειλεις φωτο μεσω του ενσωματωμενου! Όταν το κινητό είναι κλειδωμένο και έρθει μια ειδοποίηση του JDB, τότε ανάβει η οθόνη για να το καταλάβεις; (προς τους διαχειρηστές: κατα λάθος έκανα ανανέωση στον browser και έβγαλε και αυτό, αλλά δεν μπορώ να το σβήσω) Ναι αναβει η οθονη, ριχνει και εναν ηχο και σου ερχεται και toast notification στο πανω μερος. Edited October 9, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εχει κανα μηνα που λειτουργει τελεια, αλλα το ειχα βγαλει γιατι δεν μου ερχονταν μηνυματα οταν ημουν εκτος συνδεσης. Αυτο γινεται τωρα; Και αν μπορεις να δοκιμασεις αν μπορεις να στειλεις φωτο μεσω του ενσωματωμενου! . Τι εννοεις εκτος συνδεσης ? Απο οσο ξερω Φωτο σε μνμ στελνει ΜΟΝΟ η επισημη εφαρμογη (προς το παρον) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τι εννοεις εκτος συνδεσης ? Απο οσο ξερω Φωτο σε μνμ στελνει ΜΟΝΟ η επισημη εφαρμογη (προς το παρον) Οταν βαζεις την συνομιλια εκτος συνδεσης (απο την εφαρμογη των μηνυματων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Insane21 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 καλησπερα μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη δωρεαν για βιντεο οπως ο bs player??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ποια απ τις 2; Tunetube ή Tunetube+ ; Βίντεο στο παρασκήνιο παίζει; (για να ακούς μουσική δηλαδή και να κάνεις κάτι άλλο..) Το Tunetube. Στο παρασκήνιο παίζει άψογα το mytube. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Βγηκε update για το Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Για να κάνουμε ένα τεστ.... Ακόμη δεν ανεβάζει φωτογραφίες.....πφφφ Ούτε υπογραφή εμφανιζει+με πετάει και εμένα έξω αλλα όταν πατάω την επιλογή "forums" Edited October 9, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Βγηκε update για το Tapatalk διόρθωσε κάποια προβλήματα αλλά δημιούργησε νέα....όταν απαντάω σε ένα θέμα με πετάει έξω. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Βγηκε update για το Tapatalk Ναι, έφυγε εκείνη η μαυρίλα.... Τώρα όμως δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ναι, έφυγε εκείνη η μαυρίλα.... Τώρα όμως δεν με πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα....... δες στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για first unread. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Πφ.... Όντως δημιούργησε νέα προβλήματα. Μου έχασε όλα τα φόρουμ που είχα προσθέσει ....... Edit: μόλις πάτησα send με πέταξε στην Homescreen :P Edited October 9, 2013 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 δες στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για first unread. Ε, ναι. Είμαι τραγικός...... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Πφ.... Όντως δημιούργησε νέα προβλήματα. Μου έχασε όλα τα φόρουμ που είχα προσθέσει Ναι με το update έχασε όλες τις ρυθμίσεις και τα forum...σαν να το βαζεις για πρώτη φορά...το πιο σπαστικό ότι με πετάει έξω όταν απανταω. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Προσθέστε όσα φόρουμς είχατε,κάντε claer cache και μετά βάλτε τους λογαριασμούς.Μόλις έκανα το 2ο σταμάτησε να με πετάει! Και μόλις είδα ότι σε 2 φόρουμ δε με αφήνει καν να ποστάρω Edited October 9, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τεστ........ Να δω αν με πετάει...χαχα (θα με κράξουν οι admin) Edit:μετά το clear cache δεν με πετάει! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Θελει δουλεια ουτε να ποσταρω δεν μπορω...:lol::lol::lol::lol: Ολο ερρορ βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Όποτε προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία μου λέει ότι πρέπει να κάνω login ενώ έχω κάνει και στο φόρουμ και στο tapatalk,whatever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Για να τεσταρω και εγω. Και με clean install που έκανα, δεν με πετάει απο οτι φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Με clean install δουλευει μια χαρά :P Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλημέρα παιδιά. Έχω περάσει μερικές εφαρμογές με καταλήξει xap στην sd πως της κάνω εγκατάσταση ?εν της βρίσκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κλείσε και ανοιξε το κινητό,ανοιξε WiFi (χωρίς οικονομία μπαταρίας),περίμενε 2-3 λεπτά αναλογα πόσες εφαρμογές έχεις στην κάρτα και το μέγεθος τους,ανοιξε marketplace.Βουα λα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Για να τεσταρω και εγω. Και με clean install που έκανα, δεν με πετάει απο οτι φαίνεται. Με clean install δουλευει μια χαρά :P Tι ειναι το clean install?? Aσχετο αλλα εχει καποιος κανα νεο τι γινεται με το Whatsapp?? Το φτιαξανε?? θα το φτιαξουν?? Edited October 10, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Glance Backround προσθετει μια εικονα στη glance screen http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-background/7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84 ειναι φανταστικο :D μπραβο ρε Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts