Metaladis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδια μετα το update στο facebook beta, η εφαρμογη φυσαει. Ειναι ταχυτατη, μου ερχονται πλεον και ειδοποιησεις κανονικα! Αργα και βασανιστικά εξελισσεται σε μια πολυ καλη εφαρμογη :lol: Σε μένα αρχικά δε σβηνόταν απ το tile ο αριθμός των ειδοποιήσεων, αλλά ευτυχώς ξεκόλησε! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σε μένα αρχικά δε σβηνόταν απ το tile ο αριθμός των ειδοποιήσεων, αλλά ευτυχώς ξεκόλησε! Το έκανε και σε μένα αυτο. Πάντως δεν θα έλεγα ότι είναι γρήγορη.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατοτητα χρεωσομες εφαρμογές να δινουν σε κάποιον την δυνατότητα να τις κατεβάζει δωρεαν με κωδικό ή να βαζουμε κάποια εφαρμογή δωρεαν πχ απο 5/10 - 8/10 ;; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για όσους κατεβάζουν παιχνίδια να πω πως είναι πλέον διαθέσιμο το ''Six-Guns'' δωρεάν το οποίο το δοκίμασα και είναι πολύ καλό.Επίσης είδα ότι το Modern Combat 4 το κατέβασν στα 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για όσους κατεβάζουν παιχνίδια να πω πως είναι πλέον διαθέσιμο το ''Six-Guns'' δωρεάν το οποίο το δοκίμασα και είναι πολύ καλό.Επίσης είδα ότι το Modern Combat 4 το κατέβασν στα 3 ευρώ. αν και δεν παζω παιχνιδια το Modern Combat 4 θα το τιμησω :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Για όσους θέλουν κανα παιχνιδάκι για μια στιγμή δύσκολη, έχω βρει τα εξής που μου άρεσαν αρκετά: -Pongy and Pals LT -Turbo Racing League -Movie Junkie -What's the city? -What's the Word? (γι αυτό έχει πολλά διαφορετικά) Επίσης σαν εφαρμογές: -Αινίγματα -Γρίφοι :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mosa Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ξέρετε άμα υπάρχει κάποια εφαρμογή για να αλλάζω ήχους κλήσης, μηνυμάτων και στο ξυπνητήρι με ήχους της προτίμησής μου; Ή γενικότερα κάποιο guide που να γίνεται χειροκίνητα; Παράθεση Do you Wanna feel the mobile expirience at its best? Try a Windows Phone 8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ξέρετε άμα υπάρχει κάποια εφαρμογή για να αλλάζω ήχους κλήσης, μηνυμάτων και στο ξυπνητήρι με ήχους της προτίμησής μου; Ή γενικότερα κάποιο guide που να γίνεται χειροκίνητα; Ηχο στα μηνυματα δεν μπορείς να βάλεις. Στα υπόλοιπα βάζεις ότι θες στο φάκελο ringtones ή κατεβάζεις μια εφαρμογή για ringtones και τα φτιαχνεις απ το κινητό! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μετά το σημερινό του update, ο uc browser δουλεύει μια χαρά. Αξίζει μια δοκιμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Soulcraft ενα πολυ καλο ARPG δωρεαν για λιγες μερες! http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/soulcraft/ca0dcda1-324b-4af4-81b3-117e48a3be10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Επιτέλους πήρε update το tapatalk και μέχρι στιγμής δουλευει χωρίς κανένα πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όχι για WP αλλά για windows, τι πρόγραμμα, δωρεάν ίσως, προτείνεται για μετατροπή video σε format που να μπορούν να παίξουν τα WP, και με ενσωμάτωση υποτίτλων; Έχω απογοητευτεί λίγο με την καθόλου καλή υποστήριξη σε video codecs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όχι για WP αλλά για windows, τι πρόγραμμα, δωρεάν ίσως, προτείνεται για μετατροπή video σε format που να μπορούν να παίξουν τα WP, και με ενσωμάτωση υποτίτλων; Έχω απογοητευτεί λίγο με την καθόλου καλή υποστήριξη σε video codecs. Αν θες δοκιμασε αυτο http://www.freemake.com/free_video_converter/ ειναι εντελως δωρεαν. Το χρησιμοποιησα μονο μια φορα οποτε δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μια χαρά έκανε την δουλειά του. Ενσωμάτωσε και υπότιτλους. Μετέτρεψα σε .mp4 για αρχή. Θα το ψάξω λίγο να δω τι αρέσει περισσότερο στο 920. Ευχαριστώ για την πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπω charts και γενικα νέα τραγουδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπω charts και γενικα νέα τραγουδια? Καλησπερα. Ναι ρε παιδια και γω θελω για το 808.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Πέρασα κάποιες ταινίες στην sd του κινητού αλλά δε μου τις έχει σε κάποια λίστα για να τις βάλω να τις δω.Δε γίνεται κάτι τέτοιο στα wp8 ή πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν θες δοκιμασε αυτο http://www.freemake.com/free_video_converter/ ειναι εντελως δωρεαν. Το χρησιμοποιησα μονο μια φορα οποτε δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες. το εχω 2,5 χρονια και ειναι πολυ καλο και απλο.αν και εχω καλητερα προγραματα για επεξεργασια βιντεο με αυτο κανω το 95% τον βιντεο μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Πέρασα κάποιες ταινίες στην sd του κινητού αλλά δε μου τις έχει σε κάποια λίστα για να τις βάλω να τις δω.Δε γίνεται κάτι τέτοιο στα wp8 ή πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή? να κανεις εναν φακελο videos στην sd και θα τα περασεις μεσα στον φακελο.εγω τα εχω σε mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Χμμμμ,λάθος δικό μου.Ειχε ήδη φαλελο "videos" αλλα δεν το είδα και τα εβαλα χύμα. Κάτι αλλο.Το Nokia City Lens,το χρησιμοποιεί κανείς σας; Δε λέω,πλάκα έχει,αλλα δε μου χρησίμευε σε τίποτα και τη διέγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 παιδια ξερετε αν υπαρχει καμια εφαργμογη για την bet365? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Μια χαρά έκανε την δουλειά του. Ενσωμάτωσε και υπότιτλους. Μετέτρεψα σε .mp4 για αρχή. Θα το ψάξω λίγο να δω τι αρέσει περισσότερο στο 920. Ευχαριστώ για την πρόταση. Τους υπότιτλους στους εμφανίζει κανονικά; Γιατί παλαιότερα που το είχα δοκιμάσει μου έβγαζε σύμβολα!Και πάλι το κατεβασα και κάνει τα ίδια..:mad: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Τους υπότιτλους στους εμφανίζει κανονικά; Γιατί παλαιότερα που το είχα δοκιμάσει μου έβγαζε σύμβολα!Και πάλι το κατεβασα και κάνει τα ίδια..:mad: Ναι κανονικά με τα ελληνικά. Δες τα .srt σου σε τι κωδικοποίηση είναι τα αρχεία. Ίσως χρειάζονται μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι κανονικά με τα ελληνικά. Δες τα .srt σου σε τι κωδικοποίηση είναι τα αρχεία. Ίσως χρειάζονται μετατροπή. Και πως γίνεται αυτή η μετατροπή, γιατί δεν το χω το θέμα..Τι πρέπει να κοιτάξω δηλαδή..; Στο πισι πάντως σαν χωριστά αρχεία, παίζουν κανονικά!:confused: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Χμμμμ,λάθος δικό μου.Ειχε ήδη φαλελο "videos" αλλα δεν το είδα και τα εβαλα χύμα. Κάτι αλλο.Το Nokia City Lens,το χρησιμοποιεί κανείς σας; Δε λέω,πλάκα έχει,αλλα δε μου χρησίμευε σε τίποτα και τη διέγραψα. Αν έχεις τα Here Nokia νομίζω είναι περιττό. Μια φορά που το χρησιμοποίησα δεν έβρισκε τα μισά καταστήματα που ήταν 100 μέτρα πιο πάνω. Υπάρχουν παρόμοια app που ίσως να είναι και καλύτερα... Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts