montoya_42 Δημ. June 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Kατεβαστε την απο εδω ... http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/field/image/2013/06/QR%20MS%20Research%20Speed%20Test.png?itok=R980CcpS Δεν κατάλαβα ποτέ πως την κατεβάζουμε όταν ο κωδικός βρίσκεται στην οθονη και σερφάρουμε με το κινητό μας.......:wacko: Πως θα την σκανάρω???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν κατάλαβα ποτέ πως την κατεβάζουμε όταν ο κωδικός βρίσκεται στην οθονη και σερφάρουμε με το κινητό μας.......:wacko: Πως θα την σκανάρω???? Δεν έχω βρει τρόπο και δε νομίζω να υπάρχει. Τα QR Codes είναι χρήσιμα για να σκανάρεις κάτι όταν μπορείς να το καταγράψεις με την κάμερα του κινητού. Η μόνη λύση είναι να μπεις στη σελίδα με κάποια άλλη συσκευή και να σκανάρεις το QR Code με το vision από το Bing search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν κατάλαβα ποτέ πως την κατεβάζουμε όταν ο κωδικός βρίσκεται στην οθονη και σερφάρουμε με το κινητό μας.......:wacko: Πως θα την σκανάρω???? Δεν έχω βρει τρόπο και δε νομίζω να υπάρχει. Τα QR Codes είναι χρήσιμα για να σκανάρεις κάτι όταν μπορείς να το καταγράψεις με την κάμερα του κινητού. Η μόνη λύση είναι να μπεις στη σελίδα με κάποια άλλη συσκευή και να σκανάρεις το QR Code με το vision από το Bing search Για αυτο και παντα οταν βαζουμε qrcode βαζουμε και λινκ για το μαρκετ ... πατησε πανω στο qrcode και θα σε παει στην εφαρμογη Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Για αυτο και παντα οταν βαζουμε qrcode βαζουμε και λινκ για το μαρκετ ... πατησε πανω στο qrcode και θα σε παει στην εφαρμογη Νόμιζα ότι δεν είχε link... Σε αυτή την περίπτωση κάνεις απλά click :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 το facebook βγηκε απο την beta και εγινε Gold http://www.wpcentral.com/microsofts-facebook-beta-goes-gold-official-facebook-app-bumped-version-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Επιτελους ενα update της προκοπης στο fb της ms. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι οσον αφορα το facebook?Σας ερχεται κανονικα ειδοποιηση οταν σας στειλει καποιος μηνυμα στο facebook?Γιατι εμενα δεν ερχεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι οσον αφορα το facebook?Σας ερχεται κανονικα ειδοποιηση οταν σας στειλει καποιος μηνυμα στο facebook?Γιατι εμενα δεν ερχεται τιποτα. απο το people hub οχι δεν μου ερχεται ειδοποιηση , δεν εχω βρει καποια επιλογη για να σου ερχονται ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 απο το people hub οχι δεν μου ερχεται ειδοποιηση , δεν εχω βρει καποια επιλογη για να σου ερχονται ειδοποιησεις Θα σου πω το κλασσικό: Θα διορθωθεί στο επόμενο update:p Καλο χρυσό το people hub αλλά τις εφαρμογές δε τις αντικαθιστά, αυτή η άποψη μου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Τι εννοειται people hub?Σε καποια φαση οταν το ειχα συχρονησει με της επαφες μονο και με την συνομιλια μου ειχε ερθει ειδοποιηση αλλα απο τοτε δεν μπορω να το ξανα κανω.Χωρις να εχω εγκαταστησει την εφαρμογη ε.Θα διορθωθει στο επομενο update το οποιο θα ειναι μετα απο κανα δυο χρονια ?:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εμένα πάλι ειδοποίηση για μηνύματα δεν μου έρχεται ούτε όταν έχω ανοιχτή την εφαρμογή..Μιλάω με κάποιον και έτσι και πάω πχ. στη Home page δε βγάζει ποτέ ότι έχω μήνυμα! Πρέπει να μπω για να το δω. Και ένα άλλο είναι με τις ειδοποιήσεις. Μπαίνω, βλέπω ειδοποιήσεις, κάνω κλικ να τις δω αλλά το νούμερο των ειδοποιήσεων δε φεύγει ποτέ.. :blink: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Και ένα άλλο είναι με τις ειδοποιήσεις. Μπαίνω, βλέπω ειδοποιήσεις, κάνω κλικ να τις δω αλλά το νούμερο των ειδοποιήσεων δε φεύγει ποτέ.. :blink: Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση θα σου βγάλει την επιλογή "ανανέωση". Τότε φεύγει το νούμερο των ειδοποιήσεων. Τώρα,γιατί εφόσον βλέπουμε την ειδοποίηση εξακολουθεί να την κρατάει και πρέπει να το κάνουμε αυτό...δε ξέρω...καααααατι παραπάνω θα ξέρει η φιλτατη ms:confused: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Αυτο εννοω και εγω παιδια με την εφαρμογη τιποτα δεν κανεις.στις συζητησεις σε καποια φαση δουλεψε αλλα μετα ξανα τιποτα και ουτε καν ανανεωνεται με τα νεα μηνυματα πανω σε μια συζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) απο το people hub οχι δεν μου ερχεται ειδοποιηση , δεν εχω βρει καποια επιλογη για να σου ερχονται ειδοποιησεις Θα σου πω το κλασσικό: Θα διορθωθεί στο επόμενο update:p Καλο χρυσό το people hub αλλά τις εφαρμογές δε τις αντικαθιστά, αυτή η άποψη μου. Αν αυτος που σου στελνει μνμ ειναι online κανονικα (και οχι με κλειστο τσατ) ερχετε σαν μνμ ... Για τις αλλες ειδοποιησεις του ΦΒ που σε αφορουν θα τις δεις η στο ppl hub η στο Μe Σιγουρα δεν τις αντικαθιστα αλλα τις συμπληρωνει για μια γρηγορη ματια σε ειδοποιησεις Αυτο εννοω και εγω παιδια με την εφαρμογη τιποτα δεν κανεις.στις συζητησεις σε καποια φαση δουλεψε αλλα μετα ξανα τιποτα και ουτε καν ανανεωνεται με τα νεα μηνυματα πανω σε μια συζητηση. Η μπετα εκδοση του ΦΒ (που δουλευει πολυ καλα) βγαζει τα παντα οταν εισαι ονλαιν (3g η Wifi) Την παταμε πολλες φορες οταν δεν εχουμε 3g και το τηλ κλεισει (τοτε κλεινει και το wifi) Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση θα σου βγάλει την επιλογή "ανανέωση". Τότε φεύγει το νούμερο των ειδοποιήσεων. Τώρα,γιατί εφόσον βλέπουμε την ειδοποίηση εξακολουθεί να την κρατάει και πρέπει να το κάνουμε αυτό...δε ξέρω...καααααατι παραπάνω θα ξέρει η φιλτατη ms:confused: Για αυτο λεγετε μπετα ...εχει καποια θεματακια Edited July 3, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Για αυτο λεγετε μπετα ...εχει καποια θεματακια Για το people hub ρωτησε αν δε κανω λαθος...για εκει απαντησα. Οχι για την μπετα εφαρμογη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημέρα εμενα πάντως στο εικονίδιο me με την φωτογραφία μου δεν εμφανίζεται καμια ειδοποίηση ούτε like ούτε αν κάποιος γράψει κάτι στον τοίχο μου του FB μια φορα το ειδα και μετά τίποτα γνωρίζετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημέρα εμενα πάντως στο εικονίδιο me με την φωτογραφία μου δεν εμφανίζεται καμια ειδοποίηση ούτε like ούτε αν κάποιος γράψει κάτι στον τοίχο μου του FB μια φορα το ειδα και μετά τίποτα γνωρίζετε γιατί? Να υποθεσω οτι εχεις ενεργοποιησει την συνδεση με το ΦΒ και επισης εχεις ορισει απο το Μe την κατασταση συνομιλιας σου σε "Διαθεσιμος" ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Να υποθεσω οτι εχεις ενεργοποιησει την συνδεση με το ΦΒ και επισης εχεις ορισει απο το Μe την κατασταση συνομιλιας σου σε "Διαθεσιμος" ??? Για σου έχω βάλει τον λογαριασμό facebook και βλέπω κανονικά στο people hub και τις επαφές και όλα από το facebook την συνομιλία δεν την έχω ανοικτή ποτε λες να φταίει αυτό???γιατί στο tile ΜΕ δεν δείχνει ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παίδες καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για sms τύπου handcent sms του android; Έχει ο αδερφος μου το 8S και ηθελε να βγαινουν οι συνομιλιες σε κάτι σαν συννεφακια με διαφορετικα χρωματα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Για σου έχω βάλει τον λογαριασμό facebook και βλέπω κανονικά στο people hub και τις επαφές και όλα από το facebook την συνομιλία δεν την έχω ανοικτή ποτε λες να φταίει αυτό???γιατί στο tile ΜΕ δεν δείχνει ειδοποίησης Κατα 99% αυτο ειναι το προβλημα ...Αλλαξε το και ξαναδες το Παίδες καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για sms τύπου handcent sms του android; Έχει ο αδερφος μου το 8S και ηθελε να βγαινουν οι συνομιλιες σε κάτι σαν συννεφακια με διαφορετικα χρωματα κλπ.. Aπο οτι ξερω δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη .. Edited July 6, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Χαιρετώ όλους! Έχω το Samsung Ativ S, και ψάχνω εφαρμογή που να κάνει αναζήτηση στη μουσική που έχω περάσει από το pc μου στο κινητό. Όντας πρώην χρήστης WP7 θυμάμαι ότι μάλλον είχα βρει μια εφαρμογή που το έκανε, αλλα δε θυμάμαι όνομα και μπορεί να μην υπάρχει και η συγκεκριμένη για την 8 έκδοση. Έχει βρει κανείς καμία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris7 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Έχω lumia 920 και κατέβασα την official facebook app αλλά στο news feed δεν μου βγάζει ποστς και βιντεο uploads απο τους φίλους μου, δειχνει μόνο ποστ απο συγκεκριμένα pages που έχω κάνει like. Μήπως ξερετε τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 My Tube Youtube player με δυνατοτητα να παιζει τα video στο background. Insider Πολυ χρησιμη εφαρμογη με live tiles για φακο, wifi, bluetooth κλπ. Tweetch Unofficial player για twitch.tv Instance Το καλυτερο unofficial instagram app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Καλησπερα Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να μεταφερω τα sms απο android σε lumia 920? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Χαιρετώ όλους! Έχω το Samsung Ativ S, και ψάχνω εφαρμογή που να κάνει αναζήτηση στη μουσική που έχω περάσει από το pc μου στο κινητό. Όντας πρώην χρήστης WP7 θυμάμαι ότι μάλλον είχα βρει μια εφαρμογή που το έκανε, αλλα δε θυμάμαι όνομα και μπορεί να μην υπάρχει και η συγκεκριμένη για την 8 έκδοση. Έχει βρει κανείς καμία; Kαλοριζικος Νικο ... Instant Music Search λεγετε ...εδω http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/instant-music-search-lite/7b71aa80-6535-4619-9e35-6d1688dd3c84 Καλησπερα Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να μεταφερω τα sms απο android σε lumia 920? Oχι δεν υπαρχει εφαρμογή για αυτο που ρωτας ... Εγω κατεβασα τα σμσ που ηθελα σε ενα αρχειο και τα εβαλα στο OneNote στο cloud και τα εχω παντα διαθεσιμα Edited July 7, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts