Ntina_94 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) στο iCloud δεν εχω αντίγραφο ασφαλείας...στο iTunes ειχα να μπω περίπου 4 μήνες απο τον υπολογιστή μου...οποτε μάλλον δεν υπάρχει κατι εκει αν μπω... Edited November 19, 2015 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 στο iCloud δεν εχω αντίγραφο ασφαλείας...στο iTunes ειχα να μπω περίπου 4 μήνες απο τον υπολογιστή μου...οποτε μάλλον δεν υπάρχει κατι εκει αν μπω... τότε δυστυχώς δύσκολα θα επαναφέρετε τις σημειώσεις σας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 τότε δυστυχώς δύσκολα θα επαναφέρετε τις σημειώσεις σας :( για να κανει backup το iTunes πρεπει να μπαίνω συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 για να κανει backup το iTunes πρεπει να μπαίνω συνεχεια? Για να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας, υπάρχουν δύο τρόποι: Τοπικά στο iTunes συνδέοντας τη συσκευή σου στο υπολογιστή. Στο iCloud ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο > Τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntina_94 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Για να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας, υπάρχουν δύο τρόποι: Τοπικά στο iTunes συνδέοντας τη συσκευή σου στο υπολογιστή. Στο iCloud ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο > Τώρα :) μια φορα πριν 4 μήνες ειχα συνδέσει το iTunes στον υπολογιστή...απο τοτε κανει μονο του backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 μια φορα πριν 4 μήνες ειχα συνδέσει το iTunes στον υπολογιστή...απο τοτε κανει μονο του backup? Αναφέρομαι στο iCloud στο iTunes αποθηκεύεται τοπικά όποτε το επιθυμείς - όχι αυτόματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το backup από ένα 4άρι που έχω σε 3gs (επαφές και μηνύματα δηλαδή) και αφού κανω όλη την διαδικασία στο itunes στο τελικό στάδιο μου βγάζει μήνυμα ότι το λειτουργικό σας είναι πολύ παλιό, αναβαθμίστε και μετά ξαναπροσπαθήστε. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει πιο καινούργιο ios από αυτό που φοράω στο 3gs (6.1.6)!Tι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? (θα μου πείτε μα καλά, ποιός θα φανταζόταν ότι κάποιος "αναβαθμίζεται" πηγαίνοντας σε παλιότερο μοντέλο και θα έχετε και δίκιο.. :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το backup από ένα 4άρι που έχω σε 3gs (επαφές και μηνύματα δηλαδή) και αφού κανω όλη την διαδικασία στο itunes στο τελικό στάδιο μου βγάζει μήνυμα ότι το λειτουργικό σας είναι πολύ παλιό, αναβαθμίστε και μετά ξαναπροσπαθήστε. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει πιο καινούργιο ios από αυτό που φοράω στο 3gs (6.1.6)!Tι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? (θα μου πείτε μα καλά, ποιός θα φανταζόταν ότι κάποιος "αναβαθμίζεται" πηγαίνοντας σε παλιότερο μοντέλο και θα έχετε και δίκιο.. :lol:) Θελει 6.1.6 να ειναι το backup! Προφανως απ το 4ρι ειναι 7;8; Οποτε δε παιζει δυστυχως Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δηλαδή θα πρέπει να γυρίσω το 4αρι πίσω σε ios6 από 7 που έχει για να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου στο 3gs?Αρε και να ζούσε ο Steve...κόσμο που θα απέλυε..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δηλαδή θα πρέπει να γυρίσω το 4αρι πίσω σε ios6 από 7 που έχει για να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου στο 3gs?Αρε και να ζούσε ο Steve...κόσμο που θα απέλυε..:lol: Αν οι επαφες σου ειναι στο iCloud δε χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια με το backup Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αν οι επαφες σου ειναι στο iCloud δε χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια με το backup δηλαδή?για λέγε!!ισχύει και για μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δηλαδή?για λέγε!!ισχύει και για μηνύματα? Οχι δεν ισχυει για τα μηνυματα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ξέρετε κάποιον τροπο μεταφοράς των επαφών από το ένα στο άλλο; Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ξέρετε κάποιον τροπο μεταφοράς των επαφών από το ένα στο άλλο; Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν! Δοκίμασε την εφαρμογή της apple https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios. Είναι για έκδοση android 4.0 και πάνω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το κατέβασα αλλά πρέπει να κάνω στο iPhone διαμόρφωση για να γίνει η δουλειά. Κάποια άλλη εφαρμογή σαν αυτή υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Ξέρετε κάποιον τροπο μεταφοράς των επαφών από το ένα στο άλλο; Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Apple γι' αυτό το σκοπό move to ios, με την οποία μπορείς να κάνεις πλήρες switch :) http://www.apple.com/iphone/switch-to-iphone/ Edit: Τώρα είδα πως έχει δοθεί link, δες και τον οδηγό. Edited November 28, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ξέρετε κάποιον τροπο μεταφοράς των επαφών από το ένα στο άλλο; Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν! Κατέβασε στο iOS device την εφαρμογή Email contacts Stefano caschi.στειλε στο gmail το αρχείο που δημιουργεί με τις επαφές και μετά από το android device κάνε εισαγωγή επαφών.ειναι πανεύκολο. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια είμαι εδώ. Αυτό που θέλει η εφαρμογή ειναι να στήσεις το Mail σου από την μαμά εφαρμογή Mail του iOS device,ώστε να φύγει το Mail. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Κατέβασε στο iOS device την εφαρμογή Email contacts Stefano caschi.στειλε στο gmail το αρχείο που δημιουργεί με τις επαφές και μετά από το android device κάνε εισαγωγή επαφών.ειναι πανεύκολο. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια είμαι εδώ. Αυτό που θέλει η εφαρμογή ειναι να στήσεις το Mail σου από την μαμά εφαρμογή Mail του iOS device,ώστε να φύγει το Mail. Αυτη η διαδικασια ειναι για μεταφορα απο ios σε android? Εγω θελω απο android σε ios να το περασω. Κατεβασα την εφαρμογη που λεγανε τα παιδια παραπανω αλλα πρεπει να κανω μορφοποιηση το iphone (σαν νεο iphone) και επειδη ηδη εχω καποια πραγματα μεσα το αφησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αυτη η διαδικασια ειναι για μεταφορα απο ios σε android? Εγω θελω απο android σε ios να το περασω. Κατεβασα την εφαρμογη που λεγανε τα παιδια παραπανω αλλα πρεπει να κανω μορφοποιηση το iphone (σαν νεο iphone) και επειδη ηδη εχω καποια πραγματα μεσα το αφησα! Ωχ σορρυ δεν το καταλαβα. Αν έχεις στο pc το outlook,κανείς insert το αρχείο με τις επαφές του android και συγχρινιζεις τις επαφές με το iTunes. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ωχ σορρυ δεν το καταλαβα. Αν έχεις στο pc το outlook,κανείς insert το αρχείο με τις επαφές του android και συγχρινιζεις τις επαφές με το iTunes. Απλά αν σε ένα όνομα έχεις πολλά στοιχεία δεν θα στα ματαφέρει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Απλά αν σε ένα όνομα έχεις πολλά στοιχεία δεν θα στα ματαφέρει όλα. Πάντως χρησιμοποιώ σαν βασικό προγράμματος το outlook,βάζω ότι στοιχεία θέλω και τα μοιράζω άνετα είτε σε iOS είτε σε android. Απλά θέλει λίγο κόπο να τα περάσεις χειροκίνητα στο outlook.καλημερα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, υπάρχει περιορισμός σε πόσες συσκευές μπορείς να βάλεις το ίδιο apple id; Επειδή δεν πουλάω τις παλαιές συσκεύες μου, αλλά τις κρατάω και τις χρησιμοποιώ κατά καιρούς, θέλω να ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου πει το λογισμικό "τέλος"... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, υπάρχει περιορισμός σε πόσες συσκευές μπορείς να βάλεις το ίδιο apple id; Επειδή δεν πουλάω τις παλαιές συσκεύες μου, αλλά τις κρατάω και τις χρησιμοποιώ κατά καιρούς, θέλω να ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου πει το λογισμικό "τέλος"... Στο iTunes μπορείς να κάνεις authorization έως 5 υπολογιστές και άλλες 5 iOS συσκευες! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στο iTunes μπορείς να κάνεις authorization έως 5 υπολογιστές και άλλες 5 iOS συσκευες! Για τους 5 υπολογιστές το ξέρω, αλλά έχω το id μου σε 2 iphone και 4 ipad και επειδή θα αγοράσω μάλλον το ipad air 3 όταν έρθει με το καλό, για αυτό ρώτησα... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για τους 5 υπολογιστές το ξέρω, αλλά έχω το id μου σε 2 iphone και 4 ipad και επειδή θα αγοράσω μάλλον το ipad air 3 όταν έρθει με το καλό, για αυτό ρώτησα... Έχεις ακομη! 5 το όριο των υπολογιστών! Αν δεν έχεις 5 υπολογιστές, μπορείς να τα υπολογίζεις και για iOS συσκευές, απλά δεν γίνεται οι υπολογιστές να είναι παραπάνω! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts