Jump to content

[Επαφές - Δεδομένα] Backup / Restore / Sync / Διαγραφή κτλ

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο iCloud δεν εχω αντίγραφο ασφαλείας...στο iTunes ειχα να μπω περίπου 4 μήνες απο τον υπολογιστή μου...οποτε μάλλον δεν υπάρχει κατι εκει αν μπω... Edited by mirrorofsorrow

• Απαντήσεις 201
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο iCloud δεν εχω αντίγραφο ασφαλείας...στο iTunes ειχα να μπω περίπου 4 μήνες απο τον υπολογιστή μου...οποτε μάλλον δεν υπάρχει κατι εκει αν μπω...

τότε δυστυχώς δύσκολα θα επαναφέρετε τις σημειώσεις σας :(

για να κανει backup το iTunes πρεπει να μπαίνω συνεχεια?

Για να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας, υπάρχουν δύο τρόποι:

Τοπικά στο iTunes συνδέοντας τη συσκευή σου στο υπολογιστή.

Στο iCloud ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο > Τώρα :)

Για να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας, υπάρχουν δύο τρόποι:

Τοπικά στο iTunes συνδέοντας τη συσκευή σου στο υπολογιστή.

Στο iCloud ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο > Τώρα :)

μια φορα πριν 4 μήνες ειχα συνδέσει το iTunes στον υπολογιστή...απο τοτε κανει μονο του backup?

μια φορα πριν 4 μήνες ειχα συνδέσει το iTunes στον υπολογιστή...απο τοτε κανει μονο του backup?

Αναφέρομαι στο iCloud στο iTunes αποθηκεύεται τοπικά όποτε το επιθυμείς - όχι αυτόματα. :)

Ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το backup από ένα 4άρι που έχω σε 3gs (επαφές και μηνύματα δηλαδή) και αφού κανω όλη την διαδικασία στο itunes στο τελικό στάδιο μου βγάζει μήνυμα ότι το λειτουργικό σας είναι πολύ παλιό, αναβαθμίστε και μετά ξαναπροσπαθήστε. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει πιο καινούργιο ios από αυτό που φοράω στο 3gs (6.1.6)!Tι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? (θα μου πείτε μα καλά, ποιός θα φανταζόταν ότι κάποιος "αναβαθμίζεται" πηγαίνοντας σε παλιότερο μοντέλο και θα έχετε και δίκιο.. :lol:)

Ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το backup από ένα 4άρι που έχω σε 3gs (επαφές και μηνύματα δηλαδή) και αφού κανω όλη την διαδικασία στο itunes στο τελικό στάδιο μου βγάζει μήνυμα ότι το λειτουργικό σας είναι πολύ παλιό, αναβαθμίστε και μετά ξαναπροσπαθήστε. Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει πιο καινούργιο ios από αυτό που φοράω στο 3gs (6.1.6)!Tι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? (θα μου πείτε μα καλά, ποιός θα φανταζόταν ότι κάποιος "αναβαθμίζεται" πηγαίνοντας σε παλιότερο μοντέλο και θα έχετε και δίκιο.. :lol:)

Θελει 6.1.6 να ειναι το backup! Προφανως απ το 4ρι ειναι 7;8; Οποτε δε παιζει δυστυχως

κ @ τ @ ν τ ι @

δηλαδή θα πρέπει να γυρίσω το 4αρι πίσω σε ios6 από 7 που έχει για να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου στο 3gs?Αρε και να ζούσε ο Steve...κόσμο που θα απέλυε..:lol:

δηλαδή θα πρέπει να γυρίσω το 4αρι πίσω σε ios6 από 7 που έχει για να μπορέσω να περάσω τις επαφές μου στο 3gs?Αρε και να ζούσε ο Steve...κόσμο που θα απέλυε..:lol:

Αν οι επαφες σου ειναι στο iCloud δε χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια με το backup

κ @ τ @ ν τ ι @

Αν οι επαφες σου ειναι στο iCloud δε χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια με το backup

δηλαδή?για λέγε!!ισχύει και για μηνύματα?

Ξέρετε κάποιον τροπο μεταφοράς των επαφών από το ένα στο άλλο;

Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν!

Προσπάθησα μέσω gmail αλλά δεν τα κατάφερα. Το Samsung έλεγε ότι έγινε κανονικά συγχρονισμός αλλά μόνο τα Mail μεταφέρθηκαν. Οι επαφές που είναι το σημαντικό δεν μεταφέρθηκαν!

Δοκίμασε την εφαρμογή της apple https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios. Είναι για έκδοση android 4.0 και πάνω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το κατέβασα αλλά πρέπει να κάνω στο iPhone διαμόρφωση για να γίνει η δουλειά. Κάποια άλλη εφαρμογή σαν αυτή υπάρχει;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Apple γι' αυτό το σκοπό move to ios, με την οποία μπορείς να κάνεις πλήρες switch :)

http://www.apple.com/iphone/switch-to-iphone/

Edit: Τώρα είδα πως έχει δοθεί link, δες και τον οδηγό.

Edited by DINFUN

Κατέβασε στο iOS device την εφαρμογή

Email contacts Stefano caschi.στειλε στο gmail το αρχείο που δημιουργεί με τις επαφές και μετά από το android device κάνε εισαγωγή επαφών.ειναι πανεύκολο. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια είμαι εδώ.

Αυτό που θέλει η εφαρμογή ειναι να στήσεις το Mail σου από την μαμά εφαρμογή Mail του iOS device,ώστε να φύγει το Mail.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Κατέβασε στο iOS device την εφαρμογή

Email contacts Stefano caschi.στειλε στο gmail το αρχείο που δημιουργεί με τις επαφές και μετά από το android device κάνε εισαγωγή επαφών.ειναι πανεύκολο. Αν χρειαστείς παραπάνω βοήθεια είμαι εδώ.

Αυτό που θέλει η εφαρμογή ειναι να στήσεις το Mail σου από την μαμά εφαρμογή Mail του iOS device,ώστε να φύγει το Mail.

Αυτη η διαδικασια ειναι για μεταφορα απο ios σε android? Εγω θελω απο android σε ios να το περασω. Κατεβασα την εφαρμογη που λεγανε τα παιδια παραπανω αλλα πρεπει να κανω μορφοποιηση το iphone (σαν νεο iphone) και επειδη ηδη εχω καποια πραγματα μεσα το αφησα!

Αυτη η διαδικασια ειναι για μεταφορα απο ios σε android? Εγω θελω απο android σε ios να το περασω. Κατεβασα την εφαρμογη που λεγανε τα παιδια παραπανω αλλα πρεπει να κανω μορφοποιηση το iphone (σαν νεο iphone) και επειδη ηδη εχω καποια πραγματα μεσα το αφησα!

Ωχ σορρυ δεν το καταλαβα.

Αν έχεις στο pc το outlook,κανείς insert το αρχείο με τις επαφές του android και συγχρινιζεις τις επαφές με το iTunes.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Ωχ σορρυ δεν το καταλαβα.

Αν έχεις στο pc το outlook,κανείς insert το αρχείο με τις επαφές του android και συγχρινιζεις τις επαφές με το iTunes.

Απλά αν σε ένα όνομα έχεις πολλά στοιχεία δεν θα στα ματαφέρει όλα.

Απλά αν σε ένα όνομα έχεις πολλά στοιχεία δεν θα στα ματαφέρει όλα.

Πάντως χρησιμοποιώ σαν βασικό προγράμματος το outlook,βάζω ότι στοιχεία θέλω και τα μοιράζω άνετα είτε σε iOS είτε σε android. Απλά θέλει λίγο κόπο να τα περάσεις χειροκίνητα στο outlook.καλημερα.

• 3 months later...

Καλησπέρα! Μια ερώτηση, υπάρχει περιορισμός σε πόσες συσκευές μπορείς να βάλεις το ίδιο apple id;

Επειδή δεν πουλάω τις παλαιές συσκεύες μου, αλλά τις κρατάω και τις χρησιμοποιώ κατά καιρούς, θέλω να ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου πει το λογισμικό "τέλος"...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Καλησπέρα! Μια ερώτηση, υπάρχει περιορισμός σε πόσες συσκευές μπορείς να βάλεις το ίδιο apple id;

Επειδή δεν πουλάω τις παλαιές συσκεύες μου, αλλά τις κρατάω και τις χρησιμοποιώ κατά καιρούς, θέλω να ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου πει το λογισμικό "τέλος"...

Στο iTunes μπορείς να κάνεις authorization έως 5 υπολογιστές και άλλες 5 iOS συσκευες!

κ @ τ @ ν τ ι @

Στο iTunes μπορείς να κάνεις authorization έως 5 υπολογιστές και άλλες 5 iOS συσκευες!

Για τους 5 υπολογιστές το ξέρω, αλλά έχω το id μου σε 2 iphone και 4 ipad και επειδή θα αγοράσω μάλλον το ipad air 3 όταν έρθει με το καλό, για αυτό ρώτησα...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Για τους 5 υπολογιστές το ξέρω, αλλά έχω το id μου σε 2 iphone και 4 ipad και επειδή θα αγοράσω μάλλον το ipad air 3 όταν έρθει με το καλό, για αυτό ρώτησα...

Έχεις ακομη! 5 το όριο των υπολογιστών! Αν δεν έχεις 5 υπολογιστές, μπορείς να τα υπολογίζεις και για iOS συσκευές, απλά δεν γίνεται οι υπολογιστές να είναι παραπάνω!

κ @ τ @ ν τ ι @

• The topic was unpinned