Jump to content

Samsung Galaxy S II Plus (I9105)

bromiaris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα... μια ερώτηση. Υπάρχει στην αγορά μεγαλύτερη μπαταρία των 1650Mah;; Εψαξα και ebay αλλα να πω την αληθεια δεν βρηκα και πολυ ακρη...

• Απαντήσεις 771
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια γνωριζει καποιος για την ερωτηση μου πιο πανω???

Εγω διαβαζοντας εδω μεσα τοσο καλες κουβεντες για τις anker batteries,πεισθηκα και παρηγγειλα 2 aπο ebay!

Συνολικο κοστος Eυρω 37 για 2 μπαταριες των 1900 mah συν τον αντιστοιχο φορτιστη!

Ακομα βεβαια δεν εχω παραλαβει για να γραψω εντυπωσεις!

Οριστε και ενα link

http://www.ebay.com/itm/Anker-2-x-1900mAh-Li-ion-Batteries-for-Samsung-Galaxy-S2-II-9100-9100G-/261307383075?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3cd7223d23

Edited by ManolisGti
SAMSUNG GALAXY S20 FE

Εγω διαβαζοντας εδω μεσα τοσο καλες κουβεντες για τις anker batteries,πεισθηκα και παρηγγειλα 2 aπο ebay!

Συνολικο κοστος Eυρω 37 για 2 μπαταριες των 1900 mah συν τον αντιστοιχο φορτιστη!

Ακομα βεβαια δεν εχω παραλαβει για να γραψω εντυπωσεις!

Και καλύτερα να μην παραγγείλεις καν. Δες εδώ.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Και καλύτερα να μην παραγγείλεις καν. Δες εδώ.

Εγω παρηγγειλα ηδη,λες να περιμενω μπαταριες και μπαταριες να μην εμφανιστουν καν?

Απο Αμερικη θα μου ερθουν οι μπαταριες δεν τις παρηγγειλα απο Κινα!

Edited by ManolisGti
SAMSUNG GALAXY S20 FE

Εγω παρηγγειλα ηδη,λες να περιμενω μπαταριες και μπαταριες να μην εμφανιστουν καν?

Απο Αμερικη θα μου ερθουν οι μπαταριες δεν τις παρηγγειλα απο Κινα!

Δε θα έχεις πρόβλημα τότε. Απλά για κάποιο λόγο το θεώρησα αυτονόητο ότι θα ήταν από Κίνα. :-P

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δε θα έχεις πρόβλημα τότε. Απλά για κάποιο λόγο το θεώρησα αυτονόητο ότι θα ήταν από Κίνα. :-P

Ηρεμησα,αλλα θα εχω και τον νου μου μεχρι να παραλαβω βεβαια!;)

Καλα δεν φοραει ιδια μπαταρια με s2;;;

Νομιζω την ιδια!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
SAMSUNG GALAXY S20 FE

Εχετε βαλει ολοι την 4.2.2 , αξιζει η να το αφησω οπως εχει??? Υπαρχει ενας καλος οδηγος βημα βημα να το κανω? Ευχαριστω
From N9

Προς το παρων δεν το πειραξα το εχω παρει για την γυναικα μου την περασμενη εβδομαδα,με την 4.1.2 παει σφαιρα θα το δω ομως μεσα στο σκ και θα το ψαξω αν δινει αναβαθμιση ειτε μεσω kies ειτε μεσω wifi.πιστευω ομως χωρις να ειμαι σιγουρος οτι και με odin μπορει να αναβαθμιστει.

Καλησπέρα σε όλους..

επειδή το κινητό έχει αρχίσει και κολλάει συνέχεια, ακόμη και όταν προσπαθώ να ανοίξω τις επαφές...(!), σκέφτομαι να του κάνω χάρντ ρισετ ή φορμάτ...γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει βήμα βήμα ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό;

Επισης πως μπορώ να κάνω μπακ απ το κινητό μου ειδικά επαφές και μηνύματα για να τα ξαναπεράσω όταν ολοκληρώσω με το φορματ;

ευχαριστώ πολύ!

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Καλησπέρα σε όλους..

επειδή το κινητό έχει αρχίσει και κολλάει συνέχεια, ακόμη και όταν προσπαθώ να ανοίξω τις επαφές...(!), σκέφτομαι να του κάνω χάρντ ρισετ ή φορμάτ...γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει βήμα βήμα ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό;

Επισης πως μπορώ να κάνω μπακ απ το κινητό μου ειδικά επαφές και μηνύματα για να τα ξαναπεράσω όταν ολοκληρώσω με το φορματ;

ευχαριστώ πολύ!

Πέρνα τον exdialer για κλήσεις/επαφές και βρες ποια εφαρμογή είναι τόσο βαριά...το format δεν λύνει τπτ αν ξαναβαλεις τις ίδιες εφαρμογές.

Πέρνα τον exdialer για κλήσεις/επαφές και βρες ποια εφαρμογή είναι τόσο βαριά...το format δεν λύνει τπτ αν ξαναβαλεις τις ίδιες εφαρμογές.

έχω κουραστει να σβήνω εφαρμογές, έσβησα όλα τα παιχνίδια, κλείνω συνέχεια εφαρμογές...πραγματικά δεν κάνω τίποτε με το κινητό παραμόνο κλήσεις/ μνμ/ ίντερνετ! αποθήκευση μηνυμάτων;

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Εγώ το έκανα με το super backup. Δεν θελει root και ειναι οτι πρεπει για τα sms και τα contacts.

------------

Στέφανος

Σας υποσχεθηκα μινι τεστ μες το ΣΚ, ξεκιναω πρωτα πρωτα με τον φιλο enigma 84:βρηκα τις φωτο του s3 εκεινη που εχει στην οθονη κλειδωματος με το λουλουδικο και την αλλη με την λιμνουλα που εχει ως κυριο φοντο και τα εβαλα στο δικο μου το s2, λοιπον εχεις δικιο παρ'ολο που το δικο μου ειναι προσεγμενο, η εικονα του + ειναι αρκετα καλυτερη δια γυμνου οφθαλμου,τωρα επειδη ζητησες να σου τις ανεβασω βοηθα και πες μου πως κανω screen save και εν συνεχεια πως το ανεβαζω για να τις δεις συγκριτικα, στειλε οδηγιες ακομη και με πμ.Δευτερον προς ολους:το gps του + ειναι ποιο γρηγορο απο το s2 το δικο μου, τοσο σε κλειδωμα οσο και σε αριθμο δορυφορων που βλεπει, δηλαδη ειναι μισο λεπτο περιπου ποιο γρηγορο το +, και βλεπει στην ιδια θεση με το δικο μου 16 δορυφορους ενω το s2 μονο 9.και τα δυο κινητα φορανε μανισια 4.1.2. η μπαταρια του + κραταει περιπου 50% ποιο πολυ απο το s2 απο φουλ φορτωμα και με την ιδια χρηση.οτι αλλο βαλει ο νους σας σχετικα με συγκριτικο τεστ πεστε το μεσα στο ΣΚ γιατι απο δευτερα δε υπαρχει χρονος για παιχνιδια.επισης αξιζει να ανφερθει οτι εχοντας εγκαταστησει την A2SD στο πλας δεν του δινει καμμια δυνατοτητα μετακινησης ενω στο δικο μου λει to sd και τις παει ποιος ξερει που η κανει οτι της παει....αλλα παρολο που φοραω 32 sd καρτα 10 class,,,δειχνει να αργει το ανοιγμα τους στο ανοιγμα και στην επανεκκινηση.Eπισης δεν εβγαλε ειδοποιηση το πλας για αναβαθμηση σε 4.2.2 και ετσι δεν το πειραζω για να κανω με το ιδιο λογισμικο τεστ με το δικο μου. Edited by deltaplus

Σας υποσχεθηκα μινι τεστ μες το ΣΚ, ξεκιναω πρωτα πρωτα με τον φιλο enigma 84:βρηκα τις φωτο του s3 εκεινη που εχει στην οθονη κλειδωματος με το λουλουδικο και την αλλη με την λιμνουλα που εχει ως κυριο φοντο και τα εβαλα στο δικο μου το s2, λοιπον εχεις δικιο παρ'ολο που το δικο μου ειναι προσεγμενο, η εικονα του + ειναι αρκετα καλυτερη δια γυμνου οφθαλμου,τωρα επειδη ζητησες να σου τις ανεβασω βοηθα και πες μου πως κανω screen save και εν συνεχεια πως το ανεβαζω για να τις δεις συγκριτικα, στειλε οδηγιες ακομη και με πμ.Δευτερον προς ολους:το gps του + ειναι ποιο γρηγορο απο το s2 το δικο μου, τοσο σε κλειδωμα οσο και σε αριθμο δορυφορων που βλεπει, δηλαδη ειναι μισο λεπτο περιπου ποιο γρηγορο το +, και βλεπει στην ιδια θεση με το δικο μου 16 δορυφορους ενω το s2 μονο 9.και τα δυο κινητα φορανε μανισια 4.1.2. η μπαταρια του + κραταει περιπου 50% ποιο πολυ απο το s2 απο φουλ φορτωμα και με την ιδια χρηση.οτι αλλο βαλει ο νους σας σχετικα με συγκριτικο τεστ πεστε το μεσα στο ΣΚ γιατι απο δευτερα δε υπαρχει χρονος για παιχνιδια.επισης αξιζει να ανφερθει οτι εχοντας εγκαταστησει την A2SD στο πλας δεν του δινει καμμια δυνατοτητα μετακινησης ενω στο δικο μου λει to sd και τις παει ποιος ξερει που η κανει οτι της παει....αλλα παρολο που φοραω 32 sd καρτα 10 class,,,δειχνει να αργει το ανοιγμα τους στο ανοιγμα και στην επανεκκινηση.Eπισης δεν εβγαλε ειδοποιηση το πλας για αναβαθμηση σε 4.2.2 και ετσι δεν το πειραζω για να κανω με το ιδιο λογισμικο τεστ με το δικο μου.

Κοίτα αν είχες που λέει ο λόγος και σπασμένη την οθόνη αν ανέβαζες την εικόνα αφού την έχεις σώσει από το κινητό, δεν θα φαινόταν. Η διαφορά στην φωτεινότητα θα φαίνεται αν τα έβγαζες φωτογραφία με μια άλλη συσκευή και τα 2 ανοιχτα ταυτόχρονα. Πάντως επειδή συναντήθηκα πρόσφατα με φιλαράκι μου που το χει είδα διαφορά στην οθόνη ανάμεσα στα 2 και ισχύει ότι με τον καιρό πέφτει η απόδοση.

Πάντως το s2 plus έχει μενού πιο κοντά στο s3 παρά σε ένα s2 και ας έχουν την ίδια έκδοση.

enigma 84 δυστυχως δεν εχω την φωτογραφικη μηχανη μαζι μου την εχω αφησει στην δουλεια αυριο θα τα βγαλω και τα λεμε.

Φίλε μου πρόλαβα και είδα του φίλου μου και είδα ότι έχει διαφορά, οποτε έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Thnx πάντως!

Ηθελα να παραγγειλω κ εγω αυτο το κινητο απο προχθες και σημερα το πρωι που μπηκα να το δω , στο πουλοφωνο , ειχε ανεβει η τιμη του κατα 20 ευρω. Απο 205 πηγε στα 226+. Αν ειναι ετσι δινω αλλα 30-40 ευρω και παιρνω το σ3 ! Πολυ μουφα που οι τιμες στο σκρουτζ ειναι τοσο ασταθεις. Ξενερωσα...

Εγω το αγορασα 214 και μεχρι να το παραλαβω (3 μερες μετα) ειχε πεσει η τιμη του κατα 10 ευρω. Συμφωνω απολυτα μαζι σου... και κατ'εμε αξιζει το τηλεφωνακι...

Ηθελα να παραγγειλω κ εγω αυτο το κινητο απο προχθες και σημερα το πρωι που μπηκα να το δω , στο πουλοφωνο , ειχε ανεβει η τιμη του κατα 20 ευρω. Απο 205 πηγε στα 226+. Αν ειναι ετσι δινω αλλα 30-40 ευρω και παιρνω το σ3 ! Πολυ μουφα που οι τιμες στο σκρουτζ ειναι τοσο ασταθεις. Ξενερωσα...

Επειδη το πουλοφωνο απ'οτι ψιλιαζομαι εχει ελλειμα και του εχουν μεινει μερικες ασπρες συσκευες αυξησε την τιμη για να σπρωξει οτι αλλο εχει, και οταν το ξαναπαραλαβει θα ξαναδωσει λογικη τιμη......προς το παρων υπαρχουν και αλλοι που το εχουν σε ανταγωνιστικη τιμη.χωρια που υποψιαζομαι σοβαρη ελλειψη σε συσκευες s2 plus-nfc....λογικο να εξαντληθει αφου το τηλεφωνο ειναι αστερι.

ναι, το έχω μια εβδομάδα και είναι τέλειο.

Καμιά θήκη στην Ελλάδα θα βρούμε ;;;;

Θέλω να την δοκιμάσω πρώτα, αφού έχει διαφορετικές διαστάσεις από το S2 και το S2 plus χωρίς NFC.

------------

Στέφανος

Τι να πω...θα περιμενω μπας και πεσει και παλι η τιμη του , αν δεν νομιζω συντομα αλλιως θα περιμενω τα χριστουγεννα που θα πεσουν λογικααα και αλλο οι τιμες να τσιμπησω κανα σ4 μινι. Κινηταρα το σ2 πλας δεν αντιλεγω αλλα πολυ μουφα το ολο θεμα προμηθευσης:P

Μουφα δεν μπορεις να το πεις ακριβως,...αλλα και εμεις δεν ειμαστε διατεθειμενοι να κανουμε τα κεφια κανενος πουλοφωνου μας ενδιαφερουν οι συσκευες και η τσεπη μας, σ'ελευθερη οικονομια ειμαστε, και εμεις οι καταναλωτες πρεπει να διαμορφωνουμε τις τιμες των προιοντων συμφωνα με την κριση μας για το ποιες ειναι VFM και ποιες οχι.συνεπως λογικο ειναι οτι για 30-40 ευρω διαφορα πας στο s4 mini.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II Plus (I9105)