Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παρέλαβα πριν 3 μέρες το thin turbo από minideal, μου έκανε εντύπωση που έχει μέσα ελληνικά. Δύο θέματα βλέπω μέχρι τώρα, το touch &. Gps, χρειάζομαι αναλυτική βοήθεια πως τα διορθώνω όπως επίσης πως θα περάσω recovery, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχήν με γεια!

Ενα γρήγορο search εντός του νήματος δίνει απαντήσεις - μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια πράγματα...

Post Nr 1938

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Χθες το βράδυ παράγγειλα το 2/32 από minideal στα 240 ευρώ.

Δίνουν επίσης "Gift:Original Flim+Silicone Case+Original Earphone "

Σήμερα το πρωί μου ήρθε το track number

Όταν έρθει θα ακούσετε και από μένα τα θετικά-αρνητικά

σε ευχαριστώ φίλε μου. έκανα και εγώ το ίδιο και λύθηκε το πρόβλημα.

Παράλογο το πως γίνεται αυτό αλλά γίνεται...

Βλέπεις διαφορά στο touch με τη καινιούργια έκδοση; Γιατι εγώ με τη παλιά δεν έχω ιδαίτερο θέμα και δε θέλω να χάσω τα ελληνικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

αύριο παραγγέλνω κι εγώ...το άσπρο δυστυχώς αλλά τι να κάνουμε...ρώτησα για μαύρο στο minideal αλλά μου είπαν ότι θα αργήσει...επίσης όσον αφορά τη θήκη...

σου δίνουν κίτρινη ή πράσινη...

να ρωτήσω κάτι όσους το έχουν...με μαύρη θήκη από ebay σώνεται η κατάσταση?

Νεα software (firmware) στην σελίδα της JIAYU

http://www.ejiayu.com/en/News.html

Για τα Basic 1800 & Advanced

Παραπάνω δεν ξέρω, τα αρχεία έχουν ημερομηνια 15/8, το τηλ δεν το έχω...!

ΥΓ. Το βάλανε και οι Ισπανοι, modified

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παράλογο το πως γίνεται αυτό αλλά γίνεται...

Βλέπεις διαφορά στο touch με τη καινιούργια έκδοση; Γιατι εγώ με τη παλιά δεν έχω ιδαίτερο θέμα και δε θέλω να χάσω τα ελληνικά

Δεν είδα κάτι διαφορετικό...και εγώ με την παλιά δεν είχα κάποιο θέμα και από ότι βλέπω η καινούργια δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το θέμα. Απλά η καινούργια για μένα έφτιαξε το battery drain μετά το 40% και κάτω και το email app που κρασαρε όταν άνοιγα κάποιο email.

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

Ευχαριστώ για την απάντηση, μια βοήθεια με το πως θα διορθώσω το touch?

ποια έκδοση ROM έχεις και τι ακριβώς πρόβλημα με το touch έχεις?

επίσης για ανθρώπους που πιθανόν δεν έχουν ξαναπεράσει κινητά με ROMs, recovery κλπ, βρήκα ότι το jiayu.es app από το google play είναι πολύ εύκολο στη χρήση, και για να βρεις ποια έκδοση ROM έχεις, και να βάλεις άλλη ROM, αλλά και να εγκαταστήσεις recovery.

Από αυτό το app πήγαινε εκεί που λέει downloads και κατέβασε Recovery CWM 6.0.2.8. Μετά ROM Tools-->flash recovery-->select και επέλεξε το αρχείο recovery που κατέβασες και μετά flash recovery.

Ίδια διαδικασία και για να βάλεις άλλο ROM. Τώρα εαν τα ελληνικά δεν σου είναι απαραίτητα μπορείς να δοκιμάσεις την τελευταία ROM που έχω και εγώ (δες προηγούμενα posts) και δες αν αυτό λύσει το πρόβλημα σου.

Για το gps υπάρχουν πολλά posts εδώ, και μερικά δικά μου και στο g4 kai sto g3 thread. Δες μερικά από αυτά και δες αν βοηθάνε. Πάντως από μερικά tests που έκανα, το gps με ανοιχτό wifi (έστω και αν μην είναι συνδεδεμένο), gps, και data κλειδώνει πολύ γρήγορα. Όμως, εαν κάνεις navigation στο αυτοκίνητο, στην περίπτωσή μου με google navigation, τότε το gps δεν κρατάει ακριβής θέση και φεύγει εκτός πορείας. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει για κάποιον ο οποίος χρησιμοποιεί με επιτυχία το jiayu για navigation στο αυτοκίνητο.

Edited by tomcat_

ποια έκδοση ROM έχεις και τι ακριβώς πρόβλημα με το touch έχεις?

επίσης για ανθρώπους που πιθανόν δεν έχουν ξαναπεράσει κινητά με ROMs, recovery κλπ, βρήκα ότι το jiayu.es app από το google play είναι πολύ εύκολο στη χρήση, και για να βρεις ποια έκδοση ROM έχεις, και να βάλεις άλλη ROM, αλλά και να εγκαταστήσεις recovery.

Από αυτό το app πήγαινε εκεί που λέει downloads και κατέβασε Recovery CWM 6.0.2.8. Μετά ROM Tools-->flash recovery-->select και επέλεξε το αρχείο recovery που κατέβασες και μετά flash recovery.

Ίδια διαδικασία και για να βάλεις άλλο ROM. Τώρα εαν τα ελληνικά δεν σου είναι απαραίτητα μπορείς να δοκιμάσεις την τελευταία ROM που έχω και εγώ (δες προηγούμενα posts) και δες αν αυτό λύσει το πρόβλημα σου.

Για το gps υπάρχουν πολλά posts εδώ, και μερικά δικά μου και στο g4 kai sto g3 thread. Δες μερικά από αυτά και δες αν βοηθάνε. Πάντως από μερικά tests που έκανα, το gps με ανοιχτό wifi (έστω και αν μην είναι συνδεδεμένο), gps, και data κλειδώνει πολύ γρήγορα. Όμως, εαν κάνεις navigation στο αυτοκίνητο, στην περίπτωσή μου με google navigation, τότε το gps δεν κρατάει ακριβής θέση και φεύγει εκτός πορείας. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει για κάποιον ο οποίος χρησιμοποιεί με επιτυχία το jiayu για navigation στο αυτοκίνητο.

.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, έκανα αυτό που είπες για τη recovery, ο προβληματισμος μου τώρα είναι το πώς θα μπαίνω σε recovery Mode, δεν υπάρχει σαν επιλογή όταν πάω να κλείσω το τηλέφωνο ούτε βλέπω κάποιο app, υπάρχει άλλος τρόπος? Η πρέπει να μπαίνω από το app jiayu. Es

.... ο προβληματισμος μου τώρα είναι το πώς θα μπαίνω σε recovery Mode...

(Συνήθως) μπαίνουμε σε Recovery mode, (με το τηλέφωνο κλειστό) ξεκινώντας να πατήσουμε (ανοίξουμε το τηλ) το [Power], έχοντας το [VOL +] πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα

.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, έκανα αυτό που είπες για τη recovery, ο προβληματισμος μου τώρα είναι το πώς θα μπαίνω σε recovery Mode, δεν υπάρχει σαν επιλογή όταν πάω να κλείσω το τηλέφωνο ούτε βλέπω κάποιο app, υπάρχει άλλος τρόπος? Η πρέπει να μπαίνω από το app jiayu. Es

εαν κατέβασες το Jiayu.es app έχει επιλογή από εκεί

ROM Tools-->Reboot Recovery

Κάπως έτσι: "If you want to install ZIP files manually in CWM Recovery start your phone in recovery from ClockworkMod’s ROM Manager App (for link see above) or turn phone off, hold volume + button and plug in micro USB, and whilst still holding volume + press and hold the power button. Release both when JIAYU appears on the screen."

source: gizchina

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

(Συνήθως) μπαίνουμε σε Recovery mode, (με το τηλέφωνο κλειστό) ξεκινώντας να πατήσουμε (ανοίξουμε το τηλ) το [Power], έχοντας το [VOL +] πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα

εαν κατέβασες το Jiayu.es app έχει επιλογή από εκεί

ROM Tools-->Reboot Recovery

Aν εισαι root μπαινεις recovery mode και με ενα σωρο reboot apk απο το play store ετσι ωστε να μην χρησιμοποιεις τα πληκτρα καθολου!!!

Το κανεις και συντομευση στην αρχικη σελιδα η μια διπλανη και τελειωσες...:)

https://play.google.com/store/search?q=rebooter&hl=el

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Οπότε προφανώς δεν είναι θέμα του επεξεργαστή μάλλον ο πομπός έχει θέμα αφού γινόταν και στο προηγούμενο.

Πέρα από το χάσιμο των δορυφόρων σήμερα που το χρήσιμοποιησα σε πιο κεντρικους δρόμους παρατήρησα ότι αν πηγαίνεις με μια αυξημένη ταχύτητα και δορυφόρους να μη χάσει εσυ έχεις στρίψει έχεις προχωρήσει αρκετά μετά κι αυτό έχει μείνει πολύ πίσω και θέλει αρκετό χρόνο να σε φτάσει πάλι σε δείχνει ακόμα πριν τη στροφή τη στιγμή που το παλιό μου defy ακόμα και σε άλλο δρόμο να εστριβες στο δευτερόλεπτο είχε επαναπροσδιορισει ήδη νέα πορεία.

Tο gps που σε κάποια προγράμματα π.χ. endomondo δείχνει ότι να`ναι φαίνεται πως ειναι ασυμβατότητα με τον mtk.Τυχαίνει να έχω ένα εξωτερικό bt gps δέκτη και το δοκίμασα με το endomondo στο w7s μου και πάλι μετρούσε ότι να`ναι.Σαφώς η πλοήγηση ειναι καλύτερη στα άλλα προγράμματα απο ότι με τον εσωτερικό δέκτη (π.χ. μεγάλη διαφορά φαίνεται στο mireo dontpanic όπου το βελάκι κινείται ομαλά και όχι σπαστά όπως γίνεται με τον εσωτερικό δέκτη) αλλά φαίνεται να υπάρχει και κάποια ασυμβατότητα με τον mtk cpu

το γνωριζω φιλε μου, εδω μπαινω http://212.205.82.71/trackandtrace/ και λεει Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 11:40:01 πμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΑποστολή Συσκευασίας,

ευχαριστω παντως. Δευτερα τριτη, αντε να δω κι εγω προκοπη!

Παρελαβες το κινητό;;;

xiaomi mi3:cool:

Παρελαβες το κινητό;;;

περιμενω φιλε μου, ακομα δε μ χει ερθει η ειδοποιηση. στο site των ελτα λεει οτι ειναι ακομα στο αεροδρομιο. Αν δενε ρθει κι αυριο ειδοποιηση θα παω απο το ταχυδρομειο

Παίδες το έχει κινητό ένας φίλος μου με το gps τι γίνεται τι accuracy κατι 100 μέτρα λει και αλλάζει συνέχεια και δοκιμάσαμε και navigation (ndrive και don't panic) αν δεν καθόμουν στο αυτοκίνητο θα πίστευα βλέποντας οθόνη του κινητού ότι είμαι σε κάνα f16 και κάνω αερομαχία μέσα στην πόλη...

Διορθώνεται κάπως αυτό η μπα?

Κλειδώνει πάντως σχετικά γρήγορα το τι δείχνει μετά είναι άλλο θέμα....

Παίδες το έχει κινητό ένας φίλος μου με το gps τι γίνεται τι accuracy κατι 100 μέτρα λει και αλλάζει συνέχεια και δοκιμάσαμε και navigation (ndrive και don't panic) αν δεν καθόμουν στο αυτοκίνητο θα πίστευα βλέποντας οθόνη του κινητού ότι είμαι σε κάνα f16 και κάνω αερομαχία μέσα στην πόλη...

Διορθώνεται κάπως αυτό η μπα?

Κλειδώνει πάντως σχετικά γρήγορα το τι δείχνει μετά είναι άλλο θέμα....

Το GPS δε λειτουργεί σωστά είναι θέμα πομπού φαίνεται έχει αναφερθεί πολλές φορές στις τελευταίες σελίδες δε μπορεί να γίνει κάτι δυστυχώς

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το GPS δε λειτουργεί σωστά είναι θέμα πομπού φαίνεται έχει αναφερθεί πολλές φορές στις τελευταίες σελίδες δε μπορεί να γίνει κάτι δυστυχώς

πίκρα τα περισσότερα κινητά με το mediatek αυτό κανουν από ότι πρόσεξα καλύτερα να μην βάζουν καν gps μέσα να μειώσουν το κόστος γιατί τώρα που το έχει είναι σαν να μην το έχει........

Επειδή έχω το thl w7s θα σου πω ότι έχει καλύτερο gps μεν αλλά δεν φτάνει τα επίπεδα π.χ. του gps των samsung απο note 1 και μετά που έχουν και glonass.Ουτε καν και του αρχαίου hd2.Και φυσικά έχει τα προβλήματα όλων των mtk π.χ. endomondo.Η "μαγκιά" της thl τουλάχιστον στο w7s είναι ότι έχουν μεν βάλει άθλιο gps δέκτη αλλά στο πίσω καπάκι έβαλαν 2 σιδεράκια που ακουμπάνε πάνω στη μητρική και ενισχύουν το σήμα gps αλλά και wifi.Αν βγάλω το καπάκι,απλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω σωστή πλοήγηση και χωρίς το καπάκι και το σήμα του wifi ειναι αισθητά χαμηλότερο.Δείχνει λοιπόν ότι η Thl πρόσεξε κάπως παραπάνω το θέμα του gps.Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να κάνει και η jiayu. Edited by bbbb

Μία παρατήρηση για τις ROM της Jiayu.es.

Έχω το Jiayu G4T 1/4 Thick.

Δεν υπάρχουν thick και thin εκδόσεις.

Με την έκδοση που εγκατέστησα μου έδειχνε μπαταρία στο 49% και μόλις εγκατέστησα την official thick το 49% έγινε 29%, δηλαδή ακολουθεί ααλογικά το μεγεθος της μπαταρίας. Τουτέστιν προφανώς φαίνεται οτι φορτίζει ταχυτερα αλλά δε φορτίζει πληρως οπότε ούτε διαρκεί σαν μια 3000 mAh μπαταρια.

Παρατήρησε κανείς το ίδιο? Η σκέψη μου ειναι σωστή?

Δε μπορώ να καταλάβω πως τα thl με ίδιο chipset έχουν καλό gps ενώ οι άλλες μάρκες όχι

καλύτερο ναι καλό όχι έχει διαφορά πάλι navigation δεν............. + σχεδόν ολα τα thl έχουν μια καιρεα γομάρι για gps που κάπως βελτιώνει τα πράγματα η μόνη λύση μεχρη τώρα είναι της lenovo......... τελείως αυτόνομο τσιπακι βάζει για gps μεν αυξάνει το κόστος αλλά τουλάχιστον λειτουργεί (και αυτό δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες της συσκευές)

Μία παρατήρηση για τις ROM της Jiayu.es.

Έχω το Jiayu G4T 1/4 Thick.

Δεν υπάρχουν thick και thin εκδόσεις.

Με την έκδοση που εγκατέστησα μου έδειχνε μπαταρία στο 49% και μόλις εγκατέστησα την official thick το 49% έγινε 29%, δηλαδή ακολουθεί ααλογικά το μεγεθος της μπαταρίας. Τουτέστιν προφανώς φαίνεται οτι φορτίζει ταχυτερα αλλά δε φορτίζει πληρως οπότε ούτε διαρκεί σαν μια 3000 mAh μπαταρια.

Παρατήρησε κανείς το ίδιο? Η σκέψη μου ειναι σωστή?

από ποια έκδοση σε ποια έκδοση πήγες?

καλύτερο ναι καλό όχι έχει διαφορά πάλι navigation δεν............. + σχεδόν ολα τα thl έχουν μια καιρεα γομάρι για gps που κάπως βελτιώνει τα πράγματα η μόνη λύση μεχρη τώρα είναι της lenovo......... τελείως αυτόνομο τσιπακι βάζει για gps μεν αυξάνει το κόστος αλλά τουλάχιστον λειτουργεί (και αυτό δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες της συσκευές)

Στο σύνολο των περιπτώσεων που έχω κάνει πλοήγηση με το w7s και το primo δε με έχει προδώσει.2-3 φορές με έχει πετάξει σε διπλανούς δρόμους αλλά διορθώνει άμεσα.Το ότι έχουν κεραία γομάρι ειναι στα θετικά της και φυσικά μπορούσε να το κάνει και η jiayu αυτό.Επισης καλό gps (καλύτερο απο το w7s μου) είδα στο zte v967s.