Aurumnus Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Η rom του Ρωσου σε οικονομία τα σπάει. Επισυνάπτω screenshots. Ούτε σκαλοπάτι, ούτε τίποτα. Αυτό είναι με μηδενική σχεδόν χρήση WiFi και 3G. Αλλά το έκανα για να δω πόσο θα κρατήσει. Το μικρό "πέσιμο"/"σκαλοπατάκι" που βλέπετε στο τέλος, είναι επειδή το τσίγκλαγα και έβγαζα και τα screenshots. 6 μέρες!!! Την βάζω τώρα! Πάντως μετά την v 3.1.3 ο Ρώσος έχει κυκλοφορήσει άλλα δυο, τρία patch μικρά σε μέγεθος! Δεν τα έβαλα γιατί βαριέμαι πάλι να ασχοληθώ αν κάτι δεν πάει καλά. Στην επόμενη full rom τώρα. Που τα βρίσκουμε τα patch; Την ανεβάζω και σου στέλνω πμ;) Αν μπορείς, στείλε και σε μένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Aurumnus, άμα ψάξεις στο Ρώσικο το φόρουμ τις σελίδες μετά την πρωταπριλιά θα δεις. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=320#entry30499520 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Την ανεβάζω και σου στέλνω πμ;) Eυχαριστω πολυ!:):cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 http://www.chinapadmall.com/jiau-g4c-mtk6582-quad-core-smartphone 91 ευρω? αξιξει? υπαρχει καποιο προβλημα? Καλό θα είναι πρέπει να βγάζει 17000 σκορ και λογικά η μπαταρία θα κρατάει καλύτερα από τα μεγάλα μοντέλα. Αυτό το μαγαζί έχει πραγματικά στοκ ή θα περιμένεις ένα μήνα να το στείλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ξέρει κανείς πως στου Ρωσου μπορώ να εγκαταστήσω το mail app του Android, αυτό που μπορεί να συνδεθεί σε Exchange Account. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τι είναι το Exchange Account?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Την ανεβάζω και σου στέλνω πμ;) Θα ήθελα κι γω ενα link για το Standard 1/4/3000 . Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μία είναι η ρομ. Δεν ξέρω για πιό την έφτιαξε αλλά πάντως είναι μία Στείλε μου σε πμ το μαιλ σου να σου στείλω τον σύνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Microsoft Exchange... Συνήθως εταιρικό e-mail. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 για να καταλάβω....έχω περάσει την ρώσικη, στις πληροφορίες του τηλ μου αναφέρει user build number :vredniy mod v3.0.1 (xperia) , τώρα για το update σε 3.1.3 φλασάρω μόνο το update_boot_G4L.zip και αν ναι, χρειάζεται wipes ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Νομίζω ότι έχει βγάλει 3.2. http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=556393&view=findpost&p=30980982 Edited April 27, 2014 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 μία απάντηση για το 5111 ερώτημά μου ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αν ξέρει κάποιος δεν θα απαντήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αν ξέρει κάποιος δεν θα απαντήσει??? μπορεί να βαριέται και να θέλει παρότρυνση .....μου εχει τύχει και εμένα πολλές φορές :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Αν βαλω στο G4 τη ρομ απο το G4C (που λογικα ειναι για αλλο chip), λετε να το παρω στα χερια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 για να καταλάβω....έχω περάσει την ρώσικη, στις πληροφορίες του τηλ μου αναφέρει user build number :vredniy mod v3.0.1 (xperia) , τώρα για το update σε 3.1.3 φλασάρω μόνο το update_boot_G4L.zip και αν ναι, χρειάζεται wipes ? Δεν κρατάς αντίγραφα και να περάσεις κατ' ευθείαν την καινούρια την 3.2; Εγώ άμα δεν είχα το θέμα με την USB θύρα έτσι θα το 'χα κάνει. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αυτοί που έχετε την 3.1.3, μπορείτε να δείτε αν έχετε εφαρμογή Email ? Εμένα δεν την έχει. http://support.bell.ca/Mobility/Smartphones_and_mobile_internet/Sony-Xperia-Z.how_to_add_a_microsoft_exchange_email_account_on Για να μπορέσετε να ανοίξετε λογαριασμό Microsoft Exchange. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitogatos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια μηπως μπορει να ανεβασει καποιος την ρομ του ρωσου 3.1.3 για το advanced? Πηγα να την κατεβασω απο το site του αλλα μου λεει download limit exceded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Άλλη είναι για το advanced και άλλη για το μή advanced??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια μηπως μπορει να ανεβασει καποιος την ρομ του ρωσου 3.1.3 για το advanced? Πηγα να την κατεβασω απο το site του αλλα μου λεει download limit excededΚατέβασε κατευθείαν την 3.2 από εδώ (direct link). https://cloud.mail.ru/public/fdf7fede02ef/G4HG_vredniiy_v3.2.zip Link από 4pda.ru http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=556393&st=820#entry30980982 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 apotsi πιά η διαφορά απο την 3.1.3? Κατάλαβες κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 apotsi πιά η διαφορά απο την 3.1.3? Κατάλαβες κάτι? Με Google Translate... Another small update: vredniiy mod V3.2 : Superman: What's new: Color figures in the dialer of topics Returned to automatically clean line dialer. You can disable the build.prop Slightly changed the search string in contacts Corrected shoals in the second call dialer and conference Sms in a dark version (for me with dark keyboard cover does not look bad ;)) Corrected sim icons when sending sms Increased sensitivity to stitch a bit, but the rate remained at the same level .. ( Tucked away in a white vertical stripes curtain Updated calculator (odex) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitogatos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ΟΚ την κατεβασα ευχαριστω πολυ. Τωρα πως ακριβως την περναω? με clockwork? Κανενας οδηγος υπαρχει? Εχω να φλασαρω κινητο 2 χρονια απο το LG που ειχα και εω σκουριασει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Οκ ευχαριστώ. Τίποτα σημαντικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitogatos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Χμμμ... εκανα εγκατασταστη το clockworkmod recovery αλλα μου λεει οτι ειναι για android 4.0.4 και εγω εχω 4.2 αρα να υποθεσω οτι δεν κανει ε? Εσεις πως ακριβως φλασαρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts