riki Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Εννοείται! (nandroid μέσω CWM) Μόλις τέλειωσα την πρώτη δοκιμαστική κλήση. Φλάσαρα μόνο το firmware και δεν έκανα καμιά άλλη ρύθμιση στο mtu και το rat. 14 λεπτά κλήση καλώντας δύο φορές από το σταθερό μου για να χω και δεύτερη κλήση στην αναμονή.Δεν υπήρξε κάποιο κόλλημα. Βέβαια έχω μόνο μία sim πάνω.Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα χε αν έβαζα και τη cu. Edited February 22, 2014 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 και ενώ δηλωνω φανατικός οπαδός της miui, εδώ και αρκετούς μήνες, την πάτησα... Τις τελευταίες 10 περίπου μέρες, βρίσκω το τηλέφωνο κλειστό (3-4 φορες την ημέρα) και για να ανοίξει, χρειάζεται να αφαιρέσω την μπαταρία! Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα (roll back σε εκδόσεις Ιανουαρίου, Νοεμβρίου, clean install και restore backup - τιποτα!) Εχω αρκετές ώρες που ξανα-πέρασα official Android 4.2 (vredniiy, που έδωσε ο φίλος νωρίτερα) και φαίνεται οτι η ομαλή λειτουργία επανήλθε! Θα σας κρατώ ενήμερους η εμπειρία χρήσης της miui που έχω τους τελευταίους μήνες (εστω και αν είναι ελάχιστα βαρύτερη του classic android) με "ώθησε" να την ξαναδοκιμάσω (να τονισω βέβαια οτι χρησιμοποιώ το κινητό σε ολες τις χρήσεις ΕΚΤΟΣ από παιχνίδια) Πέρασα λοιπόν χτες ΞΑΝΑ, καθαρή εγκατάσταση της πιο πρόσφατης (4.2.18) miui sta-s2z και σε 30 ώρες χρήσης, δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα/σβήσιμο. Τι συμπέρανα λοιπόν από αυτή την περιπέτεια (που ελπίζω να έληξε): Ολες τις φορές που προσπαθούσα να "συνεφέρω" το κινητό, έκανα εγκατάσταση νεας ROM, επανεγκαθιστώντας τις εφαρμογες μου (και τα δεδομένα τους) είτε μέσω του (ενσωματωμένου) miui backup έιτε μέσω Titanium backup για το classic android. Προφανώς, κάποια εφαρμογή/δεδομένα είναι προβληματικά και προκαλούν το "κλείσιμο" του κινητού! Μετά την πρόσφατη επαναφορά (εγκατάσταση) καθαρής ROM, δεν πέρασα ΤΙΠΟΤΑ από εφαρμογές, περιμένοντας να δω την σταθερότητα, η οποία επαληθεύεται. Αυριο με το καλό, θα περάσω τις (περίπου 20-30) εφαρμογές που χρησιμοποιώ (κρατώντας ένα nandroid backup πριν!) περιμένωντας να δω την εξέλιξη - πάντως restore από υπάρχοντα backup, δεν επαναφέρω.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Νομίζω πως πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά την rom σου...κι εμένα κάτι τέτοια τρελά μου έκανε, και εγκατέστησα την τελευταία rom από το jiayu.es Έκτοτε όλα καλά !!! Κανω οτι με λενε βημα προς βημα αλλα τιποτα τζιφος. Κατεβασα την τελευταια rom jiayu.es. Μετα tools rom -> install rom/zip = εδω επιλεγω το τικ. Κανω κ πρωτα το Wipe data/ cache /dalvik κανει επανεκκινηση κανω μετα Select rom, επιλεγω την rom που κατεβασα. Παταω Install Κανει reboot. αλλα τιποτα. Παλι ιδια ολα εμειναν... το ιδιο κανω και με rom της miui και τιποτα... Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Κανω οτι με λενε βημα προς βημα αλλα τιποτα τζιφος. Κατεβασα την τελευταια rom jiayu.es. Μετα tools rom -> install rom/zip = εδω επιλεγω το τικ. Κανω κ πρωτα το Wipe data/ cache /dalvik κανει επανεκκινηση κανω μετα Select rom, επιλεγω την rom που κατεβασα. Παταω Install Κανει reboot. αλλα τιποτα. Παλι ιδια ολα εμειναν... το ιδιο κανω και με rom της miui και τιποτα... Αυτή η οθόνη που "βλέπεις" δεν έχει καμια σχέση με το κλασικό CWM που χρησιμοποιούμε Πρέπει (στο MobileUncle tools) να επιλέξεις Reboot to Recovery και εκεί να κάνεις την εγκατάσταση! Κάτι τέτοιο θα δεις: Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μαλιστα, ναι τωρα εκανα Reboot into recovery. Εκανε επανεκκινηση το κινητο, εχω το σηματακι του android με το θαυμαστικο. και περιμενα να ανοιξει κανα 2λεπτο. Δεν μου βγαινε το CWM πουθενα. Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Μαλιστα, ναι τωρα εκανα Reboot into recovery. Εκανε επανεκκινηση το κινητο, εχω το σηματακι του android με το θαυμαστικο. και περιμενα να ανοιξει κανα 2λεπτο. Δεν μου βγαινε το CWM πουθενα. Προβληματική εγκατάσταση CWM Μπες στον jiayu.es και ξανακατέβασε το (recovery.img), ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο κινητό (στην SD κάρτα) To 1o post στο thread που βρισκόμαστε, το έχεις "μελετήσει"??? Επισης, το μήνυμα στο Titanium backup λεει οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ root - το επαλήθευσες? (με το Root Checker) Edited February 22, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μαλιστα, ναι τωρα εκανα Reboot into recovery. Εκανε επανεκκινηση το κινητο, εχω το σηματακι του android με το θαυμαστικο. και περιμενα να ανοιξει κανα 2λεπτο. Δεν μου βγαινε το CWM πουθενα. Αφού δε το έχεις εγκαταστήσει. Βάλτο πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Λεω μια παλι ολα τα βηματα που κανω. Κατεβασα Root Checker. Με εβγαλε με πρασινα μεγαλα γραμμα οτι ειμαι Root. Επομενος ανοιγω το jiayu.es Μετα tools rom -> install rom/zip = επιλεγω το τικ και παταω το Wipe data/ cache /dalvik κανει επανεκκινηση. (εχοντας θαυμαστικο). Αναφερατε οτι το θαυμαστικο δεν ειναι καλο. Τι κανω; ΥΓ πηγα να κανω κ αυτα τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883446#post4883446 αλλα δεν μπορω να βρω ενα αρχειο txt που ζηταει να βαλουμε, απο της Miui που εχω κατεβασει. Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Λεω μια παλι ολα τα βηματα που κανω. Κατεβασα Root Checker. Με εβγαλε με πρασινα μεγαλα γραμμα οτι ειμαι Root. Επομενος ανοιγω το jiayu.es Μετα tools rom -> install rom/zip = επιλεγω το τικ και παταω το Wipe data/ cache /dalvik κανει επανεκκινηση. (εχοντας θαυμαστικο). Αναφερατε οτι το θαυμαστικο δεν ειναι καλο. Τι κανω; ΥΓ πηγα να κανω κ αυτα τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883446#post4883446 αλλα δεν μπορω να βρω ενα αρχειο txt που ζηταει να βαλουμε, απο της Miui που εχω κατεβασει. To ΥΓ ξέχνα το, είναι άλλος τρόπος, μέσω PC Απο το jiayu.es, το μόνο που έχει να κάνεις είναι να κατεβάσεις στο κινητό σου το recovery.img, τίποτε άλλο.- Οταν έχεις στην root περιοχή της κάρτας SD σου λοιπόν το recovery.img και το (...ρομ...).zip, πηγαίνεις στο mobileuncle tools και επιλέγεις Recovery update, σου προτείνει το recovery.img που κατέβασες προ ολίγου, ρωτάει are sure flash recovery, OK και επανεκκινεί σε CWM (recovery) Εκει (βλεπε εικόνα 3 ποστ παραπανω) κάνεις το install zip που λέμε Edited February 22, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Πρεπει να το εχω συνδεδεμενο usb; να πατησω τιποτα ή θα μου βγει μονο του; αυτο που ειναι το install zip? (το εχω σε αναμονη στο reboot) Edited February 22, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Πρεπει να το εχω συνδεδεμενο usb; να πατησω τιποτα ή θα μου βγει μονο του; αυτο που ειναι το install zip? (το εχω σε αναμονη στο reboot) δεν χρειάζεται USB 2η επιλογη Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) δεν χρειάζεται USB 2η επιλογη ποια ειναι η περιοχη root? δλδ ο φακελος Jiayu? Mεσα στο φακελο RECOVERY εχω το G4Trecovery σε zip αλλα και σε φακελο οπου περιεχει μεσα το Img. Και μεσα στο φακελο ROMS εχω το miui_g4h_stas2z_4.2.18_4.2 οπου κατεβασα απο τον υπολογιστη και τοποθετησα εκει. αμα ναι το κανω, και τιποτα.. κανει επανεκκινηση βγαινει το λογοτυπο κανονικα κ τελος. παλι τα ιδια. Edited February 22, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Γιατι μπερδευεσαι αφου έχεις βαλει το CWM 6.0.2.8 recovery δεν το έχεις? Βαλε απο το play stοre το root browser οπού απο εκεί θα μπορείς να βλέπεις καλύτερα τους φακέλους σου, να τους μεταφέρες, αντιγράφεις, μετονομάζεις κλπ Υ.Γ Εχεις πολύ δουλειά αλλά αν δεν πειραματιστείς δε μαθαινεις :) Edited February 22, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Λοιπον νομιζω το εκανα με την βοηθεια του Minotavros. Moυ εβγαλε.. CWm- based recovery v6.0.2.8 wating for sd card to mount sd card mounted... verifying sd card marker.. formating system installing system files.. ενα μπλε που γεμιζε. εσβησε κ ανοιξε κ μετα βελτιστοποιηση της ερφαμογης ... απο 109 Και μολις ανοιξε κ κατω μου εβγαλε. Δυστηχως, η διαδικασια com.android.phone εχει σταματησει. και εχω 2 επιλογες τωρα. Αναφορα MIUI - ΟΚ. και αμετρητα ακομα τετοια μηνυματα. οπου δν με αφηνει να λειτουργησω το κινητο. Edited February 22, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 minotavros εχω βαλει μεσα rom μονο της miui. την ξανα κανω setup απο recovery και ξανα το ιδιο μου βγαινει, παλι κ' παλι.. :( Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ωπως σου ειχα πει αφού δεν ειχες παρει back up τη ρομ σου ήταν ρισκο. Το τηλεφωνο σου δεν εχει τιποτα, φτιάχνει αλλά θέλει να ριξεις πολύ διαβασμα εδώ μεσα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Η Sd μου ειναι μικρη γιαυτο δεν πηρα. Τι εχω να κανω τωρα; Καποια λινκς για να σωθω; Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Λοιπον ο gerstavros2 με ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με το sp flash tool. Τίποτα δεν έχεις να κανεις με το sp flash tool. Κάνε πρώτα wipe data/dalvik και μετά ξαναπαίρνα τη ρομ. Αν εχει προβλημα η ρομ ,απλά εγκκατεστησε απ το cwm άλλη ρομ μπηκα στο jiayu.es οταν οταν παταω να κανω το wipe data/dalvik, με βγαζει ενα κοκκινο θαυμαστικο! Και λεει: jiayu.es is trying to get system ROOT permission which is disabled by default to ensure system securit. If you need to enable it, please go to setting in Permission Manager. ακυρωση - οκ Δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του κινητου. Ολο μου βγαζει σφαλματα αναφορες κ δεν με αφηνει να λειτουργησει. Δεν μπορω να κανω download rom απο το jiayu.es μου βγαζει failed. Τι να κανω; :( Edited February 22, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ακόμα με σένα; Βάλε μια ρομ από το flash tool. Μετά πέρνα από εκεί το CWM και μετά κάνε ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Τελικα δεν εχω βρει ακρη με παραγγελια απο alliexpress (δεν εχει paypal) Γνωριζει καποιος τροπο να παραγειλω την οθονη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πατάς buy Μετά pay Βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου Αυτά Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ακόμα με σένα; Βάλε μια ρομ από το flash tool. Μετά πέρνα από εκεί το CWM και μετά κάνε ότι θες. Τελικα απο εκει; αλλος μου λεει απο εκει αλλος λεει οχι απο εκει.. στο flash tool. στο scatter loading τι πρεπει να βαλω; τι ειναι το scatter που θα το βρω; με ειπανε απο το firmware αυτο παλι που ειναι; Αυτη η rom ειναι οκ; https://mega.co.nz/#!XE4CmCDb!IjYTegO8MkcdEVG22vdPqpAXE5uKahMJ1LLw_twAt0c Την κατεβαζω κ την τοποθετω στον φακελο jiayu.es -> Roms. Και το CWM απο που το βαζω κ πως; Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Τελικα απο εκει; αλλος μου λεει απο εκει αλλος λεει οχι απο εκει.. στο flash tool. στο scatter loading τι πρεπει να βαλω; τι ειναι το scatter που θα το βρω; με ειπανε απο το firmware αυτο παλι που ειναι; Αυτη η rom ειναι οκ; https://mega.co.nz/#!XE4CmCDb!IjYTegO8MkcdEVG22vdPqpAXE5uKahMJ1LLw_twAt0c Την κατεβαζω κ την τοποθετω στον φακελο jiayu.es -> Roms. Και το CWM απο που το βαζω κ πως; Φιλε sok, εγώ κουράστηκα - εκτελείς αποσπασματικά διάφορα πράγματα, οπότε, λογικό να μην πετυχαίνεις... Η ΡΟΜ που κατέβασες είναι ΟΚ Τον φάκελο jiayu.es -> Roms, που τον διάβασες? Δες αυτό το βίντεο, μπας και βγάλεις καμια άκρη... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μονος υπεθεσα εκει πως πρεπει να την βαλεις, διοτι με λεγατε τοποθετησε την rom σου οταν κατεβασεις. Ιδεα δεν εχω απο κινητα, ο μοναδικος φακελος που εβλεπα roms ηταν αυτος και υπεθεσα εκει. Αυτο που κανει στο βιντεο δεν μπορω να το κανω. Μου βγαζει σφαλματα αναφορες κολλαει το κινητο. Και δεν εχει τωρα το mobileuncle tools στην νεα rom που περαστηκε.. Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts