spirosteam Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.... θα κάνω υπομονή να έρθει, άλλα μάλλον θα το πουλήσω γιατί δεν προλαβαίνω να το δουλέψω κ να το μάθω, έχει αργήσει πολύ να έρθει κ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, μου ήρθε κ το χαρτί του στρατού κ μπαίνω φαντάρος τον μαρτιο...Με το που έρθει θα ενημερώσω αν ενδιαφέρεται κάποιος να το πάρει αν είναι...:( πες απλα ξενερωσα και δεν το θελω πια γιατι φοβαμε μηπως και βγει πατατα! παντως, και εμενα μου εβγαλε θεματακι, και το εστειλα πισω, παρολαυτα ομως η συσκευη απλα μα@@ει!!! τι δεν προλαβαινεις και τετοια....ημαρτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καποιος αν μπορει να βοηθησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα, έχω και το thick και το λεπτό, δύο προβλήματα στα οποία θέλω βοήθεια, στο χοντρό η μπαταρία κάνει σκαλοπάτια, ένα λινκ για την κατάλληλη ρομ θα μου έλυνε τα χέρια. Στο λεπτό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το touch για δεύτερη φορά, την πρώτη είχε λυθεί όταν πέρασα μια ρωσική, μα τώρα έχω δοκιμάσει όλες τις επίσημες και αυτήπου μοιάζει με το galaxy και έχει ελληνικά αλλά τίποτα, μια λωρίδα από την αριστερή κορυφή του κινητού μέχρι κάτω σε πάχος περίπου μισού εκατοστού σχεδόν δεν ανταποκρινεται, το κινητό ώρες ώρες κολλάει τελείως, μόλις το ανοίγω κλείνω από το Power button, τις περισσότερες φορές επανέρχεται, προτάσεις? Για το thick όπως έχω καταλάβει ένα μικρό σκαλοπάτι στη μπαταριά το κάνει δε μπορείς να το αποφύγεις. Για το δεύτερο πρόβλημα αν δοκίμασες και με άλλες ρομ και το ίδιο δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Δοκίμασες να περάσεις τη rom με το flash tool? αν ναι κι αυτό μάλλον πάει για επισκευή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω την ρομ του τηλ μου ως αρχείο, αυτο το κάνω μέσω cwm πέρνοντας nandroid και αν ναι μετά σε ποιον φάκελο το βρίσκω το αρχείο; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 πες απλα ξενερωσα και δεν το θελω πια γιατι φοβαμε μηπως και βγει πατατα! παντως, και εμενα μου εβγαλε θεματακι, και το εστειλα πισω, παρολαυτα ομως η συσκευη απλα μα@@ει!!! τι δεν προλαβαινεις και τετοια....ημαρτον! Τα πες όλα μεγάλε....πολλά like!! :up: Και γω αύριο, τώρα που το σκέφτομαι, λέω να μην πάω στη δουλειά γιατί στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής μπορεί να σκάσει το εμπρός αριστερό λάστιχο, μπορεί να πιάσει βροχή και μπορεί να μη δουλεύει ο πίσω γυαλοκαθαριστήρας, άσε που μπορεί να χαλάσει και το μπουζί και να μην ξαναπαίρνει μπροστά το αμάξι.....μπρρ...ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, εκεί που θα χω ξομείνει, αφού θα χω σκασμένο λάστιχο και χωρίς μηχανή, να με πλακώσει και κανένας μετεωρίτης!! Παιδιά θέλω να πάρω την ρομ του τηλ μου ως αρχείο, αυτο το κάνω μέσω cwm πέρνοντας nandroid και αν ναι μετά σε ποιον φάκελο το βρίσκω το αρχείο; Σωστά τα λες....από το cwm παίρνεις backup,το οποίο αποθηκεύεται στο φάκελο clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σωστά τα λες....από το cwm παίρνεις backup,το οποίο αποθηκεύεται στο φάκελο clockworkmod. και to περνάω στο backup σκέτο ή στο backup to sd card ? ( Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χθες που επικοινώνησα με το Minideal μου είπαν ότι την Παρασκευή θα γνωρίζουν τι πρόβλημα έχει το κινητό. Πάντως εάν πάει για αντικατάσταση σκέφτομαι να τους ζητήσω να μου το αντικαταστήσουν με το G5 Advanced και ας πληρώσω και 30, 40 ευρώ. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 και to περνάω στο backup σκέτο ή στο backup to sd card ? ( δεν κατάλαβα, τι εννοείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 δεν κατάλαβα, τι εννοείς?? εδιτ. βλακεια δική μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρες! Μόλις πήρα το advance στα χέρια μου αλλα έχει πρόβλημα στην οθόνη και δν ειναι καλημπραρισμένη (κυρίως από τη μέση και κάτω της οθόνης, έχει περίπου ένα δαχτυλο αποκλιση προς τα κάτω) και στης ρυθμίσεις στο Display δεν μπορώ να κάνω touch screen calibration ( μου εμφανίζει "unfortunately, stettings has stopped" καθε φορά. Καμιά ιδέα? Είχε κανείς το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ποια εκδοση ρομ εχει πανω του; Λογικα (αν και θα χασεις τα ελληνικα μενου), το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις την πιο προσφατη ρομ, ωστε να δεις αν τελικα το προβλημα ειναι software ή hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω την ρομ του τηλ μου ως αρχείο, αυτο το κάνω μέσω cwm πέρνοντας nandroid και αν ναι μετά σε ποιον φάκελο το βρίσκω το αρχείο; Aν εχεις το 1/4 και εχεις και Ελληνικα, ανεβαση τη ρομ καπου αν θες, εαν βεβαιως ειναι factory reset το τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Για το thick όπως έχω καταλάβει ένα μικρό σκαλοπάτι στη μπαταριά το κάνει δε μπορείς να το αποφύγεις. Για το δεύτερο πρόβλημα αν δοκίμασες και με άλλες ρομ και το ίδιο δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Δοκίμασες να περάσεις τη rom με το flash tool? αν ναι κι αυτό μάλλον πάει για επισκευή μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις οδηγιες για να δοκιμασω με flash tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgaf Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ποια εκδοση ρομ εχει πανω του; Λογικα (αν και θα χασεις τα ελληνικα μενου), το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις την πιο προσφατη ρομ, ωστε να δεις αν τελικα το προβλημα ειναι software ή hardware. G4HG 201308816-151656 έχει τώρα, η πιο πρόσφατη είναι κάτι από αυτές http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4A ? γιατί είμαι κάπως στο ψάξιμο κ έχω χαθεί λίγο και δν ξερω τι να βάλω...και πως να το βαλω:blink: Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τη ρομ και να το επαναφέρω όπως είναι τώρα αν θέλω να το στείλω για φτιάξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πέρνα την εφαρμογή jiayu.es από το google play. Μέσα από εκεί κατέβασε το clockworkmod recovery και την τελευταία rom και πέρασε το clockworkmod recovery. Ξεκίνα τη συσκετή στο clockworkmod recovery και κάνε backup τη μαμίσια ρομ (Για να μπει σε recovery mode απο κλειστο απλα κραταμε πατημενο το volume up και κουμπωνουμε το usb του φορτιστη και μετα το κουμπι power). Ξαναξεκίνα το κινητό και την εφαρμογή jiayu.es και πέρνα τη rom που χες κατεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ποια ρομ για το 2/32 (εκτος της miui) ξερουμε οτι δεν κανει το σκαλοπατι στην μπαταρια? ρωταω ετσι ωστε σε αυτην , εαν δεν εχει Ελληνικα, να της βαλω και να την δοκιμασω διτοι αυτη που εχω εχει μεν Ελληνικα αλλα και σκαλοπατακι..... επισης, εμενα με μονιμος ανοικτο το wifi και το 3g, και χρηση σε κλησεις τουλαχιστον μιση ωρα ημερησιος και 3-4 ωρες οθονη την ημερα, ισα που με βγαζει η μπαταρια μεχρι το βραδυ (με το σκαλοπατι ...) . ειναι φυσιολογικο με 3000 mah μπαταρια ή περιμενω πολλα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το δικό μου 2/32, αγορασμένο Οκτώβριο με του μινιντιαλ, δεν μου έκανε σκαλοπάτι. Το φόρτιζα βέβαια με έναν σάμσουνγκ φορτιστή. Εδώ και 5 μέρες έχω βάλει την τελευταία ισπανική. Στην πρώτη φόρτιση με τον δικό του μου το έκανε το σκαλοπάτι. Είμαι στην αναμονή της δεύτερης, πάλι με τον δικό του. Μετά θα δοκιμάσω πάλι τον σάμσουνγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Aν εχεις το 1/4 και εχεις και Ελληνικα, ανεβαση τη ρομ καπου αν θες, εαν βεβαιως ειναι factory reset το τηλεφωνο! ναι αυτό έχω , τι εννοείς αν είναι factory reset ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις οδηγιες για να δοκιμασω με flash tool? Δε ξέρω αν θα βοηθησει αλλά έτσι φορμάρεται πλήρως το κινητό οπότε είναι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις, Αντιγράφω το post του φίλου leonida 1) Εργαλείο για να περάσετε την ρομ https://mega.co.nz/#!hFlFFC5K!J_Q3SHGZJd1RKmhtBRMUwSYCW8t_DF3XBhztAyScH8Q 2) Οfficial android rom για Jiayu G4Τ 1850mah https://mega.co.nz/#!xZVlWKgR!b4jg5gQ9EuGy7-TsewcsSgZu5qE2lDBj9St3ulvStBY Οδηγίες εγκατάστασης ROM : Προσοχή: Παρακαλώ κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πριν την εγκατάσταση της ROM, χρησιμοποιήστε πρότυπο εργαλείο για backup ROM σας. 1) Κατεβάστε τα παραπάνω δύο αρχεία: 1) και 2) 2) αποσυμπιέστε τα σε ένα φάκελο 3) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία. 4) Στη συνέχεια, τρέξτε το Flash_tool.exe 5) Επιλέξτε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt 6) Πατήστε το F9 (ή πατήστε το κουμπί Download) 7) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB. Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά πορφυρό χρώμα, κίτρινο. Όταν φανεί ένα πράσινο με κύκλο, η εγκατάσταση ROM έχει ολοκληρωθεί. ΓΙΑ 3000 ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ROM ΠΑΡΑΚΑΤΩ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 ΓΙΑ ADVANCED http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το δικό μου 2/32, αγορασμένο Οκτώβριο με του μινιντιαλ, δεν μου έκανε σκαλοπάτι. Το φόρτιζα βέβαια με έναν σάμσουνγκ φορτιστή. Εδώ και 5 μέρες έχω βάλει την τελευταία ισπανική. Στην πρώτη φόρτιση με τον δικό του μου το έκανε το σκαλοπάτι. Είμαι στην αναμονή της δεύτερης, πάλι με τον δικό του. Μετά θα δοκιμάσω πάλι τον σάμσουνγκ. το σκαλοπατι ειναι καθαρα θεμα kernel και ρομ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν είναι έτσι τότε γιατί σε άλλους με την ίδια ρομ, το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το (0)[641:ndroid.systemui][Power/GPU_DVFS] mt_gpufreq_keep_frequency_non_OD_get, mt_gpufreq_keep_specific_frequency = 0 <4>[ 8965.087409] (0)[546:UIComposeThread]ERROR!!!Layer 3 format error!!! <4>[ 8965.103667] (0)[546:UIComposeThread]ERROR!!!Layer 3 format error!!! <4>[ 8965.119479] (0)[546:UIComposeThread]ERROR!!!Layer 3 format error!!!! δοκίμασα με τα adb tools να "Fortunately, there is a kernel file /proc/kmsg which does exactly the same thing. One can just run the following command to continuously dump the kernel messages. δε γράφω την εντολή γιατί θέλει προσοχή κ δεν είναι για χρήστες π δεν την καταλαβαίνουν..όποιος την χρειαστεί του τη στέλνω με πμ αλλά προσοχή!!" κ βρήκα αυτό το UIComposeThread]ERROR!!!Layer 3 format errorerror?? Edited January 23, 2014 by ntopas Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν είναι έτσι τότε γιατί σε άλλους με την ίδια ρομ, το κάνει; τι εννοεις?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πως έχω διαβάσει για περιπτώσεις που με τη ρομ του μινιντιλ (8/13), ίδια με την δικιά μου, τους έκανε σκαλοπάτι. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Έχω την εντύπωση ότι για το σκαλοπάτι μπορεί να έχει σχέση και ο φορτιστής. Εμένα με miui και htc φορτιστή δεν το έκανε, χτες έβαλα την τελευταία των ισπανών θα σας πω εάν το ξανακάνει. Πως έχω διαβάσει για περιπτώσεις που με τη ρομ του μινιντιλ (8/13), ίδια με την δικιά μου, τους έκανε σκαλοπάτι. Κάνω λάθος; Και εμένα με την 8/13 έκανε σκαλοπάτι. Να διευκρινίσω ότι έχω το g4t 1/4 Edited January 23, 2014 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καμία σχέση δεν έχει ο φορτιστής με το σκαλοπάτι της μπαταρίας. Είναι θέμα software. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts