Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Του έχω στείλει και εγώ μήνυμα για να δώσει τα repo σε αυτόν που φτιάχνει ρομ για το g3s αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση και εξοργίζομαι να βλέπω τουρκικά και να μην έχουμε τα ελληνικά αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας.

Η κατάντια της χώρας μας βασίζεται στο ότι υπάρχουν τούρκικα και όχι ελληνικά;

Τι άλλο θα διαβάσουμε...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κανονικά μετάφραση ελληνική από έναν έλληνα ονόματι "finner". Προσπάθησα να την κατεβάσω πριν μερικές μέρες και να την ενσωματώσω στο Port του Κillοe, αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική MIUI v5 GITHUB Translation repository που είναι private και δεν έχω πρόσβαση. Αν τον γνωρίζει κανένας ή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να πάρουμε τα ελληνικά αρχεία, δεν είναι τίποτα να "λύσουμε" το ROM και να το "ξαναδέσουμε" με αυτά ενσωματωμένα.

https://bitbucket.org/finner/ma-xml-5.0-greek

Φιλικά, Πρόδρομος

του εχω στειλει απειρα μηνυματα και προσπαθησα να τον βρω και στο facebook αλλα ματαια. πριν το στειλω πισω, (λογο κακης επαφης με τον φορτιστη μου..) ετρεχα μια δικη μου rom, βασισμενη στην official του Αυγουστου με καποιες εφαρμογες που ηθελα εγω στο system, και καποιες που δεν ηθελα ειχαν αφαιρεθει και καποιες ακομα αλλαγες. δεν ειχα το σκαλοπατι στην μπαταρια, και προεγκατεστημενο το fix για το gps. και φυσικα Ελληνικα μεσα, αλλα δυστηχως εμεινα απο συσκευη για την ωρα(μηνα θα ελεγα...) οποτε λιγη υπομονη !:O οσο για την miui, πολυ καλη αλλα πολυ βαρια , ! ναι ειναι εντυπωσιακη αλλα ακομα και για 2 gb μνημη ειναι βαρια. στην τελικη, υπαρχει και το xiaomi για miui!:D

Εγώ βλέπω να προσθέτουν γλώσσες εκτός από Ελληνικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν Αγγλικά και αν μπορούν να μπουν Τουρκικά και σουαχίλι δεν νομίζω ότι τα δικά μας είναι πρόβλημα :p

και εξοργίζομαι να βλέπω τουρκικά και να μην έχουμε τα ελληνικά αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας.

Δεν υπαρχει λογος να εξοργίζεσαι, γιατι απλουστατα ειναι ολα σχετικα με την ποσοτητα ...... αλλο να κανεις μεταφραση για μια γλωσσα που την μιλάνε 13 εκατομμύρια (μαζι με τους Κύπριους :lol:) και αλλο για γλωσσες των 100+ (Τουρκικα) και 140+ (Σουαχιλι) ;) εκατομμυριων (απο wikipedia)

Καλα κανουμε και εχουμε λιγο σωβινισμό...... αλλα μονο αυτο ...... ΛΙΓΟ σωβινισμό, γιατι λογω ποσοτητας .... δεν μας παίρνει να εχουμε παραπάνω σωβινισμό

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Από τα 60 εκ. Των γειτόνων μας ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός είναι ίσως λιγότερο ς από τον αντίστοιχο Τουρκικό, το ίδιο ισχύει και για άλλες μεταφράσεις, απλά σε άλλες χώρες ξέρουν οι κατασκευαστές οτι αν δεν υπάρχει η γλώσσα τους δεν θα πουλήσουν ούτε καλώδιο........

Από τα 60 εκ. Των γειτόνων μας ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός είναι ίσως λιγότερο ς από τον αντίστοιχο Τουρκικό, το ίδιο ισχύει και για άλλες μεταφράσεις, απλά σε άλλες χώρες ξέρουν οι κατασκευαστές οτι αν δεν υπάρχει η γλώσσα τους δεν θα πουλήσουν ούτε καλώδιο........

οι γείτονες μας ειναι 75+ εκατομμύρια και η Τουρκοι της "διασπορας" ειναι αλλα 10+ .

Μονο εδω στη Γερμανια υπαρχουν πανω απο 2 εκ Τουρκοι και ολοι μιλανε και Τουρκικα μαζι με τα Γερμανικα (που δεν τα μιλανε ολοι) :p

Αμα προσθεσεις και ολους τους αλλους που μιλανε και Τουρκικα σαν δευτερη Μητρική γλωσσα (Κουρδους, Αρμενιους, Τουρκμενους,Συρους, Βουλγαρους, Κοσοβαρους, κλπ) να τα 100+ εκατομυρια

και εμεις με τους Ελληνες της "διασπορας" φτανουμε τα 13 μυρια ...... αλλα μέχρι εκει :(

...... EDIT....

sorry moder....... τωρα σε ειδα τι εγραψες ......

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Θα μπορούσα να πάρω τα αρχεία έμμεσα από τα πακέτα που κυκλοφορούν ήδη για τις επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές, αλλά δε θέλω να το κάνω αυτό. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του στα forums της xiaomi και βλέπουμε. Ίσως έχει διάθεση να βοηθήσει, ίσως χρειάζεται και βοήθεια από εμάς με την μετάφραση κτλ. Αν κατάλαβα καλά όμως υπάρχουν 2-3 σοβαρά προβλήματα στις ported ROMs για το g4. Επανεκκινήσεις μετά από screen lock, δεν δουλεύει η αναγνώριση αριθμών(η κάτι τέτοιο) και ίσως μερικά ακόμα; Την έχει δουλέψει κανένας εκτενώς να μας πει τι συμβαίνει;

Φιλικά, Πρόδρομος

Edited by prodromaki
Του άφησα ένα μήνυμα στο κατάλληλο thread της xiaomi και βλέπουμε.

Η miui του killoe δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός απο το ελληνικό πληκτρολόγιο που μου έκανε force close. Την έχω πάνω απο μήνα με ενημέρωση κάθε εβδομάδα. Εαν είχε και ελληνικό μενού θα ηταν η τέλεια ROM.

Αυτή εδώ η ROM είναι παραλλαγή της MIUI;

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-standardadvanced/

Φαίνεται οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι.

Αυτή εδώ η ROM είναι παραλλαγή της MIUI;

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-standardadvanced/

Φαίνεται οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι.

Ναι, είναι αυτή του killoe με μερικές επιδιορθώσεις και κάποια επιπλέον πράγματα. Αυτή θέλω να modάρω, εάν καταφέρω να πάρω τα xml από τον Finner. Έκανα το post εχτές στο φόρα της xiaomi, περιμένω να δω αν θα μου απαντήσει.

εδώ το πρωτότυπο thread της: http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html by sta-s2z

P.S. Έφτιαξε και το πρόβλημα με τις τυχαίες επανεκκινήσεις μετά από το τέλος κάθε κλήσης. Νομίζω πλέον δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό bug, θα βολέψει εάν καταφέρουμε να την εξελληνοποιήσουμε εντελώς.

Φιλικά, Πρόδρομος

Εγώ ήμουν ένας μήνα και κάτι σε miui, θεωρώ ότι είναι βαριά και ενεργοβόρα, είμαι τώρα με τη ρωσική που αναφέρετε πιο πριν και μέχρι τώρα (5 μερα) όλα είναι καλά

Εγώ ήμουν ένας μήνα και κάτι σε miui, θεωρώ ότι είναι βαριά και ενεργοβόρα, είμαι τώρα με τη ρωσική που αναφέρετε πιο πριν και μέχρι τώρα (5 μερα) όλα είναι καλά

Φίλε γενικά αξίζει παραπανω απο την official η ρωσσικη;; πως το κρίνεις μετά απο 5 μέρες συμβίωσης; απο μπαταρια στέκεται το ίδιο καλα; επίσης καποιος ανεφερε για χαμηλο ήχο ισχυει η έτυχε σφάλμα; λέω να τη δοκιμάσω κι εγώ μιας και miui δε μου αρεσει το interface ιδιαίτερα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

.... οσο για την miui, πολυ καλη αλλα πολυ βαρια , ! ναι ειναι εντυπωσιακη αλλα ακομα και για 2 gb μνημη ειναι βαρια. στην τελικη, υπαρχει και το xiaomi για miui!:D

Συγνώμη ρε παιδια, επειδή έχω αρκετές εβδομάδες σε MIUI (πλέον του sta-s2z/killoe) και ειλικρινά, έχοντας δοκιμάσει και την original Android 4.2.1, δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ διαφορά σε ταχύτητα (και έχω το 1/4), έχω 500Mb καθαρά (διαθέσιμα μετά την εκκίνηση) - οταν λοιπόν λέτε ειναι ΒΑΡΙΑ, τι ακριβως εννοείτε?

Δεν κολλάει, είναι πανέμορφη, λειτουργικότατη και μετά την ενσωμάτωση και του νεου Security Center, κανει τα πάντα, εύκολα...!

Οσο για το "ενεργοβόρα", βγάζω χαλαρά δυο γεμάτες μέρες (με την 3000mAh), σεις με την official πάτε καλύτερα?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Συγνώμη ρε παιδια, επειδή έχω αρκετές εβδομάδες σε MIUI (πλέον του sta-s2z/killoe) και ειλικρινά, έχοντας δοκιμάσει και την original Android 4.2.1, δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ διαφορά σε ταχύτητα (και έχω το 1/4), έχω 500Mb καθαρά (διαθέσιμα μετά την εκκίνηση) - οταν λοιπόν λέτε ειναι ΒΑΡΙΑ, τι ακριβως εννοείτε?

Δεν κολλάει, είναι πανέμορφη, λειτουργικότατη και μετά την ενσωμάτωση και του νεου Security Center, κανει τα πάντα, εύκολα...!

Οσο για το "ενεργοβόρα", βγάζω χαλαρά δυο γεμάτες μέρες (με την 3000mAh), σεις με την official πάτε καλύτερα?

Εγώ όταν έκανα το kill που έχει η miui μου έβγαζε 348 mb καθαρά τα οποία γρήγορα πέφτανε, αυτό που μπορώ να πω γιατί ειδικός δεν είμαι είναι ότι με τις ίδιες εφαρμογές το despicible me όταν το έτρεχα κολλούσε συνέχεια, όπως και άλλα μικρά κολληματακια, επίσης με την ίδια ακριβώς χρηση(σε thin) την μέρα την έβγαζα οριακά, τώρα είμαι ανετα

όσο για τον φίλο που ρώτησε αν αξίζει η διαφορά από την στοκ, εγώ θα σου πρότεινα μέχρι στιγμής να την δοκιμάσεις, μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και κόλλημα...

Εγώ όταν έκανα το kill που έχει η miui μου έβγαζε 348 mb καθαρά τα οποία γρήγορα πέφτανε, αυτό που μπορώ να πω γιατί ειδικός δεν είμαι είναι ότι με τις ίδιες εφαρμογές το despicible me όταν το έτρεχα κολλούσε συνέχεια, όπως και άλλα μικρά κολληματακια, επίσης με την ίδια ακριβώς χρηση(σε thin) την μέρα την έβγαζα οριακά, τώρα είμαι ανετα

όσο για τον φίλο που ρώτησε αν αξίζει η διαφορά από την στοκ, εγώ θα σου πρότεινα μέχρι στιγμής να την δοκιμάσεις, μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και κόλλημα...

Ο λόγος που προτιμούμε τις CM/MIUI/LEWA είναι ότι μια ολόκληρη κοινότητα χρηστών δουλεύει διαρκώς επάνω τους και άπαξ και γίνουν Port για την συσκευή σου, πρακτικά θα έχεις Updates του λειτουργικού για τα επόμενα χρόνια, με ότι συνεπάγεται αυτό(ασφάλεια, ταχύτητα, δυνατότητες κτλ). Το MIUI v6(4.4 KitKat) έρχεται τον Μάρτη και λογικά λίγους μήνες αφού κυκλοφορήσει η 5η έκδοση του λειτουργικού, θα βγει ή MIUI v7. Δεν βλέπω την Jiayu να προσφέρει αναβαθμίσεις για τις συσκευές μας επ'άπειρον(ούτε καν οι μεγάλες εταιρείες δε το κάνουν αυτό), οπότε θα ήταν καλά εάν είχαμε και τα ελληνικά ενσωματωμένα. Για όσους δεν τους αρέσει το πως δείχνει η συσκευή με την MIUI(κι εγώ είμαι ένας από αυτούς, πάντα προτιμούσα το AOSP και μου την έδιναν οι custom λύσεις και το iOS UI), εννοείται ότι απλά διαγράφετε κάποιες διεργασίες από την λίστα εκκίνησης, απενεργοποιείτε κάποιες άλλες και αντικαθιστάτε τον Launcher με αυτόν της αρεσκείας σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι ο πυρήνας και η βάση του λειτουργικού και όχι τα προγράμματα που έρχονται μαζί τους.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο Finner δεν έχει συνδεθεί στο φόρα τους από τον Ιούλιο... Δεν βλέπω να παίρνουμε απάντηση, ελπίζω να μην έχει πάθει τίποτα ο άνθρωπος.

Φιλικά, Πρόδρομος

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για φακό στο play store.

Ευχαριστώ. Έβαλα το flashlight. Πολύ δυνατό φως!

Υπάρχει κάποιος τρόπος (ίσως με κάποιο app) να δουλεύει το φλας τόσο δυνατά και όταν παίρνουμε φωτογραφίες/ βίντεο;

Ευχαριστώ. Έβαλα το flashlight. Πολύ δυνατό φως!

Υπάρχει κάποιος τρόπος (ίσως με κάποιο app) να δουλεύει το φλας τόσο δυνατά και όταν παίρνουμε φωτογραφίες/ βίντεο;

Δίνεις το λινκ από το flashlight που εγκατέστησες? Θέλω να το δοκιμάσω στο δικό μου τηλέφωνο μήπως δυναμώσει το flash.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Η miui του killoe δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός απο το ελληνικό πληκτρολόγιο που μου έκανε force close. Την έχω πάνω απο μήνα με ενημέρωση κάθε εβδομάδα. Εαν είχε και ελληνικό μενού θα ηταν η τέλεια ROM.

Δε μπορώ να κάνω update me recovery k update.zip.. (μ δίνει αέναα bootloop):O

μόνο κατεβάζοντας κ περνώντας τη φουλ έκδοση μπορώ να κάνω "ενημέρωση" :wacko:

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Lewa Launcher

Εναλλακτικός Launcher από την Lewa στην έκδοση 5

http://www.4shared.com/mobile/VOvZlK-g/Lewa_Launcher_v5.htm

Με την ρώσικη rom λειτουργεί χωρίς crashes.

Επίσης για την ρώσικη rom. 3 μέρες και κάτι ώρες μετά από το battery calibration χωρίς σκαλοπάτι, κανένα crash, το xperia keyboard που έχει είναι και swipe (μόλις σήμερα το αντιλήφθηκα)

Όσο για τον φίλο που είπε για τον εξελληνισμό της MIUI πιστεύω ότι μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε κάτι φυσικά να δούμε πως θα ανεβασει η Miui το pack που θα κανουμε.

Lewa Launcher

Εναλλακτικός Launcher από την Lewa στην έκδοση 5

http://www.4shared.com/mobile/VOvZlK-g/Lewa_Launcher_v5.htm

Με την ρώσικη rom λειτουργεί χωρίς crashes.

Επίσης για την ρώσικη rom. 3 μέρες και κάτι ώρες μετά από το battery calibration χωρίς σκαλοπάτι, κανένα crash, το xperia keyboard που έχει είναι και swipe (μόλις σήμερα το αντιλήφθηκα)

Όσο για τον φίλο που είπε για τον εξελληνισμό της MIUI πιστεύω ότι μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε κάτι φυσικά να δούμε πως θα ανεβασει η Miui το pack που θα κανουμε.

Βρήκα τον διαχειριστή της μετάφρασης και συμφώνησε να μου δώσει πρόσβαση(finn). Θα κάνω μια προσπάθεια αυτές τις μέρες και βλέπουμε. Αν πάει καλά το εγχείρημα κι έχουν κι άλλοι διάθεση να βοηθήσουν το βλέπουμε το θέμα.

Φιλικά, Πρόδρομος

Δε μπορώ να κάνω update me recovery k update.zip.. (μ δίνει αέναα bootloop):O

μόνο κατεβάζοντας κ περνώντας τη φουλ έκδοση μπορώ να κάνω "ενημέρωση" :wacko:

Ειναι γνωστό "bug" - update γινεται (προς το παρόν) μόνο με την full έκδοση...

Μην κάνεις κάθε βδομάδα, κάνε κάθε 15...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ειναι γνωστό "bug" - update γινεται (προς το παρόν) μόνο με την full έκδοση...

Μην κάνεις κάθε βδομάδα, κάνε κάθε 15...

πέρασα χθες το μεσημέρι σε MIUI (ultimate - staz )3.12.15 κ το πρωί βρήκα το κινητό κλειστό!!:wacko:

Update έκανα με τη φουλ έκδοση..

το άνοιξα αφού έβγαλα έβαλα μπαταρία (έχω βαρεθεί να το κάνω..)

κ η μπαταρία ήταν στο 40+% , πριν κοιμηθώ πρέπει να ήταν πάνω από 50..

από προχθές έχω κ κάτι θεματάκια με το bluetooth headset αποσυνδέεται κατά τη διάρκεια των κλήσεων - μπορώ να το ξανασυνδέσω από το μενού της κλήσης αλλά είναι σπαστικό..

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Δίνεις το λινκ από το flashlight που εγκατέστησες? Θέλω να το δοκιμάσω στο δικό μου τηλέφωνο μήπως δυναμώσει το flash.

Αυτό έβαλα:

Tiny Flashlight

Την τελευταία έκδοση του Jiayu ES την δοκίμασε κανείς; Κάπου διάβασα ότι είναι εξαιρετική και ότι βασίζεται στο CWM-10 .
Hello moto....!

Παιδιά ενδιαφέρομαι για jiayu g3 και g4.ζήτω συγγνώμη από τους admins που κάνω ξανά τέτοιο post.όποιος έχει ας μου στείλει pm ευχαριστώ.. BTW jiayu g4 MIUI OFFICIAL το τονίζω τα σπάει.. δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο. Πρώην χρήστης Nexus 4 κάτι περήφανος χρήστης JIAYU G4.