nireas1 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα στους φίλους του myphone. Εχω ένα G4T σχεδόν τρία χρόνια χωρίς να έχω παράπονο. Χθές επειδή κατά την σύνδεση στο pc δεν μου έδειχνε την internαl rom (παλιό το θέμα) έκανα μερικές αλχημίες και τώρα ενώ συνδέεται δεν μου δείχνει τίποτε. Πιθανολογώντας οτι είναι θέμα drivers προσπάθησα να εγκαταστήσω κατι που βρήκα στο internet αλλά χωρίς επιτυχία. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Και κάποια συβουλή για unofficial ROM χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_a Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Χαιρετώ το forum, έχω ένα jiayu g4s εδώ και δυο χρόνια, έχω το κλασικό πρόβλημα με το gps, δεν δουλεύει! Τώρα τελευταία μου κάνει restart μόνο του & βγάζει ένα μήνυμα περίπου: ''Η εφαρμογή Launcher απέτυχε..'' . Ξέρετε τι μπορεί να φταίει κ πως μπορεί να διορθωθεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχεις δοκιμάσει με κανέναν άλλο Launcher ? Θα πρότεινα Nova Launcher Prime. Ειδάλλως ξεκινάς με backup και επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Για πιό δύσκολα μετά, πας σε επαναπρογραμματισμό με SP Flash Tool. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts